|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Parę kilo? Paręnaście, Lanessa!
ale nie dam się, nie dam. Sama sobie nawarzyłam piwa, sama je wypiję. Czuję się smuklej i lepiej od czasu, gdy ćwiczę i dietę prowadzę. Ale nie nastawiam się na zbyt wielki spadek wagowy, bo później mogę być rozczarowana
|
|
|
|
#2012 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam dokładnie to samo, tylko troszkę inaczej napisane, a wkleiłam tylko kawałek, bo mi się cały plik nie chciał załadować. Widzę tu niektóre filmiki z TF, a reszta ? ! Próbowałaś ćwiczyć według tego, czy po prostu sama sobie od początku ustalałaś plan ?
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
tygryskowym, wybacz mi! Jak dla mnie jest już późno i momentami nie czaję tego, co piszę!
Malowałam paznokcie. I pisząc coś tutaj, przewróciłam buteleczkę z lakierem, który trochę wylał się na moje nogi, a trochę na prześcieradło. Ale ja pipa ruska jestem! Wrrr! To taki ładny lakier jest przecież!
|
|
|
|
#2014 | |
|
Wtajemniczenie
|
mikasa, to co ja wstawiłam to jest hybryda Turbo Fire i Chalean Extreme, i zamierzam to ćwiczyć jak skończę teraz ostatni (piąty) miesiąc TF. Ściągnęłam tą rozpiskę z jakiegoś forum, czy czegoś w tym stylu, gdzie były takie różne hybrydki. To jest rozpiska zrobiona przez jakąś trenerkę/instruktorkę, także sądzę, że jest to przemyślane, a nie takie o sobie upychanie filmików. Więc póki co nie będę nic tam zmieniać, jak ewentualnie zacznę ćwiczyć i stwierdzę, że to jednak nie tego oczekiwałam to może wtedy coś pomyślę
![]() A ty już skończyłaś całe 5 miesięcy TF ?? Bo ja najpierw robiłam te trzy podstawowe, a teraz robię te dwa zaawasnowane miesiące, tzn. został mi niecały jeden do końca. Cytat:
Edytowane przez tygryskowym_okiem Czas edycji: 2011-03-29 o 21:39 |
|
|
|
|
#2015 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ale mam zwariowany humor dzisiaj znowuż, gadam od rzeczyyyyyyy! ![]() Dobranoc Wam, laseczki |
|
|
|
#2016 |
|
Raczkowanie
|
Zrobiłem HiiTa 15-kę, pod koniec już trzymałem się modyfikatorów (pani po naszej prawej) albo robiłem tyle ile mogłem to, co Chalene. Idę zaraz idę na stretcha 10.
Drogie panie, boskie jest uczucie mieszania się adrenaliny i endorfin. |
|
|
|
#2017 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2019 |
|
Raczkowanie
|
Witam, chciałabym się do Was dołączyć i poćwiczyć, czy mógłby mi ktoś napisać skąd mogę ściągnąć te ćwiczenia. Te tabelki już mam i jak narazie nic z tego nie rozumiem. Jak dotąd ćwiczyłam 6 Weidera, doszłam do połowy, ale przerwałam i ćwiczę od nowa, ćiczę również callanetics co drugi dzień i jeźdżę na rowerku stacjonarnym co drugi dzień po 30 minut. Nie wiem czy ten turbo fire jest dobry dl mnie, bo jak dotąd ćwiczyłam spokojne ćwiczenia na rozciąganie, a nie spalanie tłuszczu. A mam go sporo po dwóch ciążach, bo jakieś 20 kg bym chciała schudnąć, tylko bez stosowania diety. Wykluczyłam jedynie, słodycze i chipsy, a także staram się mniej jeść i nie później niż 3 godziny przed spaniem. Ale się rozpisałam ;p Pozdrawia Was wszystkie.
|
|
|
|
#2020 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz wielu jest mężczyzn na świecie.. ja znam wielu takich którzy mnie poprostu śmieszą swoim zachowaniem i mniemaniem.. Czemu chlebek nie wyszedł jakiś nowy przepis? Mi pączki wyszły jestem taka szczęśliwa.. Wczoraj jeszcze walczyłam ze zrazami z oregano i szpinakiem.. bo cholery się rozlatywały ale wygrałam za to zrobiłam z podwójnej porcji i mam na dzisiaj.. Więc mam w planie szukania mieszkań aż moje maleństwo wróci..Może jakieś rady w tym temacie.. kupowałyście kiedyś mieszkanie albo jacyś wasi znajomi? Cytat:
![]() ![]() ![]() Idę rozpocząć 7 tydzień.. Niech ten miesiąc się szybko skończy bo masakra co mi się nie chce jednego i tego samego w kółko robić.. Co myślicie z robić na świętach z ćwiczeniami? Ja na pewno ćwiczyć nie będę bo jadę do domu Cytat:
wzrost i wiek i powinno Ci wyliczać.. Ale nie wiem czy warto się tym sugerować bo ja mam na wadze 20, a Agusiek wyliczyła mi 25,4.& tydzień ogłaszam za rozpoczęty.. ledwo zrobiłam to Fire 55 coraz więcej się męczę albo za mało na śniadanie dzisiaj spożyłam ![]() Idę pod prysznica ![]()
Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-03-30 o 11:12 |
|||
|
|
|
#2021 |
|
Raczkowanie
|
Ściągnęłam sobie filmiki z chomikuj, powiedzcie mi czy to są wszystkie: core 20 class, fire 45 class, hit 15 class, sculpt 30 class, stretch 40 class, stretch 10 class, tone 30 class, fire 30 class. A w tej tabelce pisze, że w piątek jest jakieś fire 55 ez class - co to jest? bo nie mam takiego filmiku.
|
|
|
|
#2022 |
|
Zadomowienie
|
Mnie również
Zazdroszczę czasami ludziom takiego spontanicznego poczucia humoru ![]() Jestem już po HIIT 15 i Stretch 10, później dołożyłam jeszcze H&T z BBL z obciążeniami po 2kg na nogę. Nie było łatwo ![]() Lecę do kuchni szczawiową kończyć gotować. Mniam, zaraz wyżerka! Uwielbiam!!!
|
#2023 | |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.beachbody.com/product/fit...OME_CONTROL_TF
tu są na czerwonym tle wszystkie tytuły płyt ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
Przebieraj się i zaczynaj fire 30 class
|
|
|
#2024 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
To teraz od tych wielu odejmij wszystkich poniżej 25 roku i powyżej no tak powiedzmy 35, zostało już nie tak wielu. A teraz odejmij tych wszystkich wybrakowanych ... i kurde pusto ![]() A chlebek nie wyszedł bo podejrzewam, że za mało mąki dałam, bo troszkę zmieniałam proporcje i chyba sobie źle wyliczyłam a ja dzisiaj hiit 30, upper i lower ![]()
|
|
|
#2025 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hiit 30 ![]() Ja wczoraj sobie zrobiłam rest, więc dziś hiit 25 i Bum bum.
|
|
|
#2026 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Akurat hiit 30 nie jest zły, denerwuje mnie hiit 15 bo mnie nie męczy he he, hiit 25, no cóż ... mus to mus, jedziesz bejbe
|
|
|
#2027 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie chce HIITów
|
|
|
#2028 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2029 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sprobuj HIIT 15 w dwoch seriach!Mam tasmy!! |
|
|
|
|
#2030 |
|
Rozeznanie
|
a ja dzisiaj nie ćwiczyłam TF. wolałam sobie pobiegać na bieżni
taka ładna pogoda, że żal było nie skorzystać. i 40 minut marszobiegu za mną cudowne uczucie.
|
#2031 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak zakupię sobie jakieś buty do biegania to też od czasu do czasu przy ładnej pogodzie i odrobinie wolnego czasu sobie potruchtam
|
|
|
#2032 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj mam wolne wg rozpiski. Ale nie mam zakwasów ani nic więc może odpalę sobie tego obiecanego bum buma? Czy to wogóle jest aerob?
|
|
|
|
#2033 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy macie snieg? ![]() Blameworthy, pojawiaj sie czesciej na watku, bo znikasz Cytat:
HIIT 30 to cud miod i orzeszki Nie jestem wagarowiczka... Dzisiaj caly dzien bol glowy, uszu i gardla, nadwrazliwosc skory, nie wiem czy dam rade cwiczyc, ale zaraz sprobuje.
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2034 |
|
Rozeznanie
|
Lanesso, nie bij ! ;c
u nas cieplutko, słoneczko. chce się żyć ! a wątek podczytuję, ale nie udzielam się ![]() w ogóle na przyszły tydzień rozpisałam sobie jadłospis na dietkę redukcyjną. zobaczymy jak się sprawdzi
|
#2035 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak dla mnie bum bum to takie pół na pół aerob i siłowe. Cytat:
![]() Aha i u Nas śniegu już nie ma od dłuższego czasu w sensie takiego żeby sobie leżał, bo czasem jeszcze coś popadało ale zwykle szybko się topił. Cytat:
![]()
Edytowane przez tygryskowym_okiem Czas edycji: 2011-03-30 o 21:23 |
|||
|
|
|
#2036 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiejsze Fire 45 Class zaliczone
Zastanawiam się, czy nie mam przypadkiem 'przemęczonych' mięśni. Czy to w ogóle możliwe? To nie są chyba zakwasy, po prostu czuję nogi kiedy chodzę po schodach, jeżdżę rowerem, teraz kiedy leżę. Zaczęłam dziś 4 tydzień, ale te pierwsze dwa były troszkę byle jakie, zdażyło mi się np ominąć dwa ćwiczenia w drugim, a po pierwszym miałam tygodniową przerwę z powodu okresu, więc to troszkę oszukiwane, ale mimo wszystko efekty widzę, chyba najbardziej jak na razie w boczkach I w biuście ;( ;( ;( ;(Faktycznie Lanesso, jesteśmy bardzo podobne Tylko Ty i tak wyglądasz na 5 kg mniej
|
|
|
|
#2037 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
( )Cytat:
![]() Ja mam to szczescie, ze w ubraniach nikt nie daje mi wiecej niz 50kg. Np. ''Ty to taka szczupla, wiecej niz 50 nie wazysz!'' By sie zdziwili... No, ale szczegolnie w ubraniach szczuplo wygladam, bez nich to idzie znalezc ten tluszczyk... Wczoraj mialam obowiazkowy REST po tym 15 x2 HIIT.... Ucho, czaszka, wszystko bolalo, chyba sie przeziebilam. Mam nadzieje, ze dzis bedzie lepiej. |
||
|
|
|
#2038 |
|
Wtajemniczenie
|
Lanessa wracaj do zdrowia
A bum bum nie zrobiłam Dzisiaj zrobie fire 45 ez i bum bum ![]() A co do pogody, to u mnie wczoraj cały dzień lało, za to dziś jest słoneczko i troszkę cieplej na szczęście
|
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie wczoraj było lato. Chodziłam na zewnątrz w bluzce z krótkim rękawkiem
a dzisiaj zachmurzone niebo jest, ble! ![]() Lanessa, szybko się wyzdrów! Kolejny weekend w podróży, tym razem Kraków, sasasa I znowuż kombinować muszę z ćwiczeniami, eh. Ale już mam obmyślony plan. I tym razem nie mogę pozwolić sobie na jakieś dobrocie, bo w poniedziałek mam ważenie i nie chcę, by mi w żołądku cokolwiek zalegało i wprowadzało było mnie do rozpaczy!
|
|
|
|
#2040 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Dredy też bardzo mi się podobają
![]() Cytat:
sama jak się uczyłam to tak pracowałam ![]() Cytat:
prawda, raz na jakiś czas Ci nie zaszkodzi to z mięskiem i brokułami też![]() już 6 dni.. i jak? Cytat:
przepraszam teraz mi głupio No własnie mój też jest prosty.. potrafie nim namachać tak że mi się z tyłka leje ale tak na prawdę nie widziałam jakiś super efektów a dawąłam mu zdrowo popalić.. potrafiłam spalać na nim już 1000 kalori (wg. niego oczywiście) Cytat:
![]() Cytat:
a co to takiego jest? Cytat:
Mam znajomą z innego forum która ważąc ponad 90 kilo była mega sexi i to bez ściemniania miała coś w sobie.. myślę że Ty też masz tylko wydobądź to ![]() Cytat:
plan ćwiczeń masz na pierwszej stronie forum ale chyba pisałaś że już masz jeśli chodzi o jedzonko to nasza dietetyczka Ci najlepiej poradzi.. Jezu ide ćwiczyć już 11 ![]() Dziewczyny na str. Turbo Fire filmik który się tam znajduję minuta 4:57 nie przypomina Wam kogoś ta dziewczyna ze zdjęcia? Sculp - poszłam
Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-03-31 o 11:49 |
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.

ale nie dam się, nie dam. Sama sobie nawarzyłam piwa, sama je wypiję. Czuję się smuklej i lepiej od czasu, gdy ćwiczę i dietę prowadzę. Ale nie nastawiam się na zbyt wielki spadek wagowy, bo później mogę być rozczarowana

wstawiłam moją rozpiskę, to możesz sobie zerknąć

za to zrobiłam z podwójnej porcji i mam na dzisiaj.. Więc mam w planie szukania mieszkań aż moje maleństwo wróci..

Dzisiaj zrobie