TURBO FIRE - palarnia tłuszczu! - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-01, 11:15   #2071
Dobrenka
Zadomowienie

Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
Ale fakt faktem, że nieźle się wyrobiła, też chcę brzuszek z tak zarysowanymi mięśniami
Myślę że żeby wyglądać tak jak ona trzeba ćwiczyć kilka godzin dziennie Ja oczywiście zazdroszcze jej tego brzucha ale wcale nie muszę mieć na swoim takich mięśni
Cytat:
Napisane przez Jedwabna Pokaż wiadomość
I tak się zawzięłam, że kiedy nastał koniec byłam zdziwiona, że to już... Strasznie szybko zleciało

Lanessa cieszę się że już Ci lepiej
Tak coś nie na miejscu przyszło mi przez Ciebie do głowy
tygryskowym_okiem miłego buszowania
ja idę szusować z fire 30 i tone 30
Dobrenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 12:03   #2072
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dobrenka Pokaż wiadomość

Lanessa cieszę się że już Ci lepiej
jak zawsze kochana

HIIT 20 i Lower 20 zaliczone. Ten HIIT szedl mi wyjatkowo ciezko, widac jeszcze nie mam 100% zdrowia... teraz prysznic!
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 12:31   #2073
Dobrenka
Zadomowienie

U nas leje .. już wstać nie mogłam rano i w ogóle obudziłam się zmęczona.. Ledwo zrobiłam Tone.. strasznie jestem zrypana też idę pod prysznic..
Stary 2011-04-01, 13:20   #2074
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobrenka: Myślę że żeby wyglądać tak jak ona trzeba ćwiczyć kilka godzin dziennie Ja oczywiście zazdroszcze jej tego brzucha ale wcale nie muszę mieć na swoim takich mięśni
Kilka godzin dziennie ?? No chyba, że jest instruktorką fitness czy coś w tym stylu więc to by się zgadzało. Ale sądzę, że dużo też robi odpowiednie odżywianie przy osiąganiu takiej sylwetki.

Cytat:
tygryskowym_okiem miłego buszowania
Było miłe, chociaż nie znalazłam tego co chciałam

Ja mam dzisiaj w planie hiit20 chyba, bb i upper, tak mi się zdaje

p.s. Lanessa, a masz może jakieś doświadczenie z mąką ryżową zwykłą, z ciemnego ryżu, albo mąką orzechową ?? bo ja dzisiaj takie znalazłam w sklepie i kusi mnie wypróbować

"Because what doesn't kill you makes you a fighter"
Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 14:22   #2075
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:

p.s. Lanessa, a masz może jakieś doświadczenie z mąką ryżową zwykłą, z ciemnego ryżu, albo mąką orzechową ?? bo ja dzisiaj takie znalazłam w sklepie i kusi mnie wypróbować
Z orzechowa mam mnostwo doswiadczenia Zreszta, jedna z moim ulubionych szarlotek jest na spodzie z maki migdalowej, na to podgotowane jablka i voila. Tylko jedna uwaga- ta maka ma byc tylko z orzechow! Prawdziwa maka orzechowa nie zawiera niczego innego.

Tak z ciekawych przepisow, moge podac na moje ukochane, surowe batoniki kokosowo- orzechowe. Slodkie, pyszne, zdrowe, tylko nie jesc w nadmiarze (jem wtedy kiedy zapominam zjadac wystarczajaco dobrych kwasow tluszczowych itd i organizm sie upomina)

Jeden kokos
Dowolna ilosc orzechow, namoczonych w wodzie przez pare godzin, najlepiej dala noc
Daktyle (tak szklanka)(takie najlepsze http://waynesword.palomar.edu/images/dates2b.gif)
Woda
Kokosa rozbic, niejadalna skorupe zdjac, umyc, a ta jadalna pokroic na male paseczki. Daktyle z pol szklanki wody zmiksowac na jedna mase, odzlozyc do innej miseczki. Orzechy i kokosowe paseczki zmiksowac na tyle ile mikser da rade Dorzucic mase daktylowa i polaczyc. Jesli masa jest za gesta aby formowac, dodaje suche zmiksowane orzechy. Formuje batoniki, ozdabiam czym chce, albo trufelki i obtaczam w kakao.

Z ryzowej widzialam wiele przepisow na ciasteczka, zarowno z ciemnej i jasnej, sama nie wyprobowalam.

Tutaj o takich makach rozmawiamy, a ja i tak ciagle pieke chalke! pszenna, biala, pyszna
Stary 2011-04-01, 14:43   #2076
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Lanessa dzięki za przepis a że ja lubię sobie życie ułatwiać więc pewnie te orzechy, kokos i daktyle przekręciłabym przez maszynkę Mnie kusi wypróbować tą orzechową jako panierkę do kurczaka Ale można byłoby ją też zamiast pszennej sypnąć do szarlotki sypanej Albo zrobić kulki z fety i sezamu i obtoczyć w tej mące łaaaaaa ... dobra nie gadamy już o tym bo się OT robi

p.s. a ja ciągle piekę muffinki

Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
Stary 2011-04-01, 15:13   #2077
Tigressa
Rozeznanie

tygryskowym_okiem, dzieki ze mnie pamietasz
W tym tygodniu mialam juz operacje o ktorej tu wczesniej wspomnialam i jestem cala pochlonieta tym tematem teraz
Tym bardziej ze z TurboFire tak jak mowilam musze sie pozegnac na cale 3 miesiace. Zdazylam ukonczyc 5 tygodni. Po miesiacu od operacji bede mogla robic tylko jakies silowe na dolne partie ciala i na brzuch, wiec mysle ze zaczne wtedy ten Brazil Butt Lift Teraz jestem cala obolala, mam zwolnienie z pracy na 10 dni i leze w lozeczku.
Boje sie oczywiscie strasznie przytyc w ciagu tego miesiaca, wiec dietke trzymam dzielnie, ale tez bez przesady, bo organizm jest jednak oslabiony po takim bolu i mocnym stresie.
Jak wroce do pracy nie bede miala jak zwykle az tyle czasu by czytac na biezaco ten wátek (bo tyyyyyleeee piszecie codziennie ) ale obiecuje zagladac tu co jakis czas
Tigressa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-01, 15:34   #2078
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Tigressa pamiętam pamiętam
Rozumiem, że wszystko się udało i jest tak jak chciałaś żeby było, i masz ten swój nowy lepsiejszy biuścik

Czyli teraz powoli powrót do formy. Myślę, że jak nie będziesz się jakoś potwornie obżerać to waga ci dramatycznie nie skoczy Jak już dojdziesz do siebie to możesz też zacząć np. spacerować (o ile Tobie wolno), w końcu to też aktywność fizyczna, pogoda coraz bardziej temu sprzyja

Zaglądaj, chociaż czasem i pisz co u Ciebie słychać

Stary 2011-04-01, 15:56   #2079
Tigressa
Rozeznanie

Cytat:
Tigressa pamiętam pamiętam
Rozumiem, że wszystko się udało i jest tak jak chciałaś żeby było, i masz ten swój nowy lepsiejszy biuścik

Czyli teraz powoli powrót do formy. Myślę, że jak nie będziesz się jakoś potwornie obżerać to waga ci dramatycznie nie skoczy Jak już dojdziesz do siebie to możesz też zacząć np. spacerować (o ile Tobie wolno), w końcu to też aktywność fizyczna, pogoda coraz bardziej temu sprzyja

Zaglądaj, chociaż czasem i pisz co u Ciebie słychać
Tak, wszystko sie udalo i jestem pod wrazeniem jakie mam teraz pieknosci
Tez wlasnie mam zamiar wiecej spacerowac zeby chociaz jakos sie ruszac. No a wam wszystkim zycze wytwalosci w towarzystwie naszej kochanej Szalinki i wymarzonych efektow!
Na pewno bede sie odzywac
Stary 2011-04-01, 16:05   #2080
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak, wszystko sie udalo i jestem pod wrazeniem jakie mam teraz pieknosci
To fajnie, że się Tobie udało spełnić to marzenie o większym biuściku

Cytat:
No a wam wszystkim zycze wytwalosci w towarzystwie naszej kochanej Szalinki i wymarzonych efektow!
Dzięki

Cytat:
Na pewno bede sie odzywac
Trzymam za słowo

Stary 2011-04-01, 16:24   #2081
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Kilka godzin dziennie ?? No chyba, że jest instruktorką fitness czy coś w tym stylu więc to by się zgadzało. Ale sądzę, że dużo też robi odpowiednie odżywianie przy osiąganiu takiej sylwetki.
tak słyszłam że kilka godzin.. bo oglądałam taki wywiad z kilkoma kobietami które ćwiczyły po 5-8 h dziennie,a jedzonko swoją drogą.. z tego co one mówiły to warzywa warzywa i jeszcze raz warzywa noi oczywiście jakieś mięsko.. typu kurczak.. albo poprostu rybka z grilla do tego warzywa

Cytat:
A czego szukałaś??

Cytat:
tak mi się zdaje
czy mi się wydaję czy wczoraj też Ci się zdawało

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Tigressa ooo cześć.. już po 10 dniach wracasz do pracy? Kurcze mam nadzieję że nie masz pracy jakiejś forsującej.. Kuruj się i zaglądaj do nas

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-01, 16:25   #2082
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobrenka: A czego szukałaś??
Składników niezbędnych do przygotowania pewnych dekoracji na wielkanoc

Cytat:
czy mi się wydaję czy wczoraj też Ci się zdawało
Tak wczoraj mi się zdawało, że miałam bb, ale okazało się, że mam h&t. Bo widzisz ja zwykle dopiero co mam ćwiczyć sprawdzam przed ćwiczeniami, więc jak rano piszę co mam to albo jestem pewna (bo miałam czas sprawdzić) albo właśnie "mi się zdaje", że coś mam

Cytat:
tak słyszłam że kilka godzin..
To ja spróbuję się kiedyś zbliżyć do tego, ale bez kilku godzin dziennie

Stary 2011-04-01, 16:45   #2083
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Składników niezbędnych do przygotowania pewnych dekoracji na wielkanoc
zaintrygowałaś mnie?
Ja obecnie szukam mieszkania i wyobrażam sobie jak będzie wyglądało i jednym z moich marzeń jest zrobienie "dnia Wielkanocy" marzy mi się żeby to mieszkanie miało balkon, pokój z aneksem kuchennym i jeszcze dwa dodatkowe, żeby mieszkanie było na terenie zamkniętego placu (boję się chodzić w nocy np. koło swojego obecnego wynajmowanego mieszkania).. Jak już znajdę to mieszkanie przypomnę się przed wielką nocą..

Ja też zwykle jak mam ćwiczyć sprawdzam chociaż ten drugi miesiąc mam jedno i to samo
Stary 2011-04-01, 16:55   #2084
Tigressa
Rozeznanie

Cytat:
Tigressa ooo cześć.. już po 10 dniach wracasz do pracy? Kurcze mam nadzieję że nie masz pracy jakiejś forsującej.. Kuruj się i zaglądaj do nas
Generalnie wiem ze po takiej operacji daje sie od 7 do 14 dni zwolnienia. Chcialam wziac 7, bo teraz w pracy jest zamieszanie w zwiazku z tego ze bede pracowac w innym dziale, wiec nie chcialam zeby az tak dlugo na mnie czekali, ale lekarz dal na 10 dni, no i w sumie pomyslalam, ze bedzie lepiej. Firma nie padnie beze mnie. Ale chyba jak bym poprosila o 14 dni, to zgodzil by sie, tyle ze w moim przypadku to by bylo juz niedopuszczalne raczej. A prace mam przy komputerze siedzaca, wiec jakos wytrzymam po zwolnieniu...
Stary 2011-04-01, 17:03   #2085
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tigressa Pokaż wiadomość
A prace mam przy komputerze siedzaca, wiec jakos wytrzymam po zwolnieniu...
To całe szczęście.. Ale ciekawa jestem jak wyglądają..
Stary 2011-04-01, 17:55   #2086
Tigressa
Rozeznanie

Cytat:
To całe szczęście.. Ale ciekawa jestem jak wyglądają..
Na razie widzialam nowy biuscik tylko przez 5 min, wiec w sumie sama mam ogromny niedosyt w tej kwestii
Zdjecia bede mogla zrobic dopiero w Pn, umieszcze w swoim albumie, tak ze jak by cos, to zapraszam do obejrzenia pozniej
Jak bys byla zainteresowana tematem, to tu szczegolowo opisalam jak wszystko bylo

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...1&postcount=90
Stary 2011-04-01, 22:06   #2087
czosnek112
Raczkowanie

Zgodnie z planem przedwczoraj miałem przerwę, ale się przedłużyła do wczoraj (ehh, słabą wolę miałem), za to karnąłem się rowerem aż… 5km :cojest?: Dzisiaj było Fire 30 i zaraz streczyk 10.
czosnek112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 09:00   #2088
naiyah
Raczkowanie

GG do naiyah

ja też ćwiczę!!!! dzisiaj 5 raz (sobota)! mam straszne zakwasy między łopatkami od tego machania rękoma

naiyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 10:38   #2089
Dobrenka
Zadomowienie

Mogę dziś nie ćwiczyć? To mój ostatni dzień urlopu?? byłam ostatnio taka dzielna..

o łał ale sobie poczytałam. .Ale Ty biedna musiałaś jechac tyle sama .. podziwiam

Cytat:
Napisane przez czosnek112 Pokaż wiadomość
(ehh, słabą wolę miałem), za to karnąłem się rowerem aż… 5km
dobrze że chociaż na rowerek wskoczyłeś

Cytat:
Napisane przez naiyah Pokaż wiadomość
ja też ćwiczę!!!! dzisiaj 5 raz (sobota)! mam straszne zakwasy między łopatkami od tego machania rękoma
ja uwielbiam zakwasy. .dziewczyny mnie pewnie za to złajają

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-02, 10:47   #2090
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja mam dzisiaj w planie hiit20 chyba, bb i upper, tak mi się zdaje

Otóż to
Cytat:
Na razie widzialam nowy biuscik tylko przez 5 min, wiec w sumie sama mam ogromny niedosyt w tej kwestii
Zdjecia bede mogla zrobic dopiero w Pn, umieszcze w swoim albumie, tak ze jak by cos, to zapraszam do obejrzenia pozniej
Jak bys byla zainteresowana tematem, to tu szczegolowo opisalam jak wszystko bylo

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...1&postcount=90
Super, że wszystko Ci się udało I czekamy na zdjęcia
Cytat:
Mogę dziś nie ćwiczyć? To mój ostatni dzień urlopu?? byłam ostatnio taka dzielna..
(...)
A co masz w planie dziś? Nie marudź, czym prędzej zrobisz, tym szybciej będziesz miała wolne
Stary 2011-04-02, 10:49   #2091
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość
A co masz w planie dziś? Nie marudź, czym prędzej zrobisz, tym szybciej będziesz miała wolne
Fire 55 ..
Stary 2011-04-02, 10:53   #2092
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Fire 55 ..
To zrób jakiś krótszy fire i jakieś siłowe. Szybciej minie

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
Ja tez miałam zakwasy od boksowania, ale na tricepsach czasami tez jeszcze mam. A może Ty bardziej machasz niż boksujesz i dlatego?
Stary 2011-04-02, 10:56   #2093
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
To zrób jakiś krótszy fire i jakieś siłowe. Szybciej minie
nie znoszę zmieniać ustawionego już układu.. już wole nie robić wcale.. jakoś tak mam to zakodowane że jak tak ma być to ktoś to po to wymyślił.. Wczoraj i przedwczoraj miałam siłowe i to jeszcze bez przerwy bo zmieniłam na sobotę dzisiaj było by już przegięciem
Stary 2011-04-02, 10:59   #2094
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
nie znoszę zmieniać ustawionego już układu.. już wole nie robić wcale.. jakoś tak mam to zakodowane że jak tak ma być to ktoś to po to wymyślił.. Wczoraj i przedwczoraj miałam siłowe i to jeszcze bez przerwy bo zmieniłam na sobotę dzisiaj było by już przegięciem
No to do roboty!! Przez ten czas byś już połowę zrobiła
Stary 2011-04-02, 11:01   #2095
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
No to do roboty!! Przez ten czas byś już połowę zrobiła
jędza idę
Stary 2011-04-02, 11:17   #2096
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
jędza idę
Heheheh ktoś musi trzymać dyscyplinę jak Tygryska nie ma
Stary 2011-04-02, 11:53   #2097
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
W tym tygodniu mialam juz operacje o ktorej tu wczesniej wspomnialam i jestem cala pochlonieta tym tematem teraz
Tym bardziej ze z TurboFire tak jak mowilam musze sie pozegnac na cale 3 miesiace. Zdazylam ukonczyc 5 tygodni. Po miesiacu od operacji bede mogla robic tylko jakies silowe na dolne partie ciala i na brzuch, wiec mysle ze zaczne wtedy ten Brazil Butt Lift Teraz jestem cala obolala, mam zwolnienie z pracy na 10 dni i leze w lozeczku.
Boje sie oczywiscie strasznie przytyc w ciagu tego miesiaca, wiec dietke trzymam dzielnie, ale tez bez przesady, bo organizm jest jednak oslabiony po takim bolu i mocnym stresie.
Jak wroce do pracy nie bede miala jak zwykle az tyle czasu by czytac na biezaco ten wátek (bo tyyyyyleeee piszecie codziennie ) ale obiecuje zagladac tu co jakis czas
Ja nie wiem jak ja czytalam, ze przegapilam fakt, ze mialas operacje! Gratuluje, gratuluje, gratuluje Przez jakis czas sama sie interesowalam tym tematem, choc jestem jeszcze za mloda teraz wypoczywaj i zamelduj sie jak bedziesz w formie
Cytat:
Napisane przez czosnek112 Pokaż wiadomość
Zgodnie z planem przedwczoraj miałem przerwę, ale się przedłużyła do wczoraj (ehh, słabą wolę miałem), za to karnąłem się rowerem aż… 5km :cojest?: Dzisiaj było Fire 30 i zaraz streczyk 10.
Karny bacik za niepotrzebne przedluzanie przerwy

Cytat:
Witam! Radze zuzywac wiecej czasu na spokojna rozgrzewke i zuzywac wiecej czasu na rozciaganie

Cytat:
No cos Ty! Tak pieknie Ci idzie i chcialabys zostawic to ostatnie biedne Fire olane?
Stary 2011-04-02, 12:03   #2098
Tigressa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Ja nie wiem jak ja czytalam, ze przegapilam fakt, ze mialas operacje! Gratuluje, gratuluje, gratuluje Przez jakis czas sama sie interesowalam tym tematem, choc jestem jeszcze za mloda teraz wypoczywaj i zamelduj sie jak bedziesz w formie
oki, zamelduje sie ze zdjeciami
Stary 2011-04-02, 12:09   #2099
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Heheheh ktoś musi trzymać dyscyplinę jak Tygryska nie ma
Dzięki że mnie namówiłaś..
Mam prośbę wyliczyłabyś mi moje BMI jeszcze raz i ile mam tłuszczu.. bo ja wyliczałam sobie sama ale albo sobie coś źle przekopiowałam albo nie wiem coś pokręciłam.. w sumie z matmy byłam niezła więc stawiam na to że coś nie dopatrzyłam..
Napisz mi to tak jak Ty to wyliczasz jeszcze raz. Mogłabyś..
Przypominam moje "namiary":
172/27/61 (nie 62 nie 61,5 ale 61 mam nadzieję że po tym jak pójdę do pracy się to nie zmieni.. i przepraszam że wlazłam na wagę siła wyższa zrobiłam to kontrolnie ))
Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
No cos Ty! Tak pieknie Ci idzie i chcialabys zostawic to ostatnie biedne Fire olane?
zrobiłam to w sumie jak tak teraz popatrzyłam to jeszcze 8 dni (nie licząc 2 resetów) i będzie 2 miesiące jak z bicza strzelił

Idę na "szałer"
Stary 2011-04-02, 12:25   #2100
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki że mnie namówiłaś..
Mam prośbę wyliczyłabyś mi moje BMI jeszcze raz i ile mam tłuszczu.. bo ja wyliczałam sobie sama ale albo sobie coś źle przekopiowałam albo nie wiem coś pokręciłam.. w sumie z matmy byłam niezła więc stawiam na to że coś nie dopatrzyłam..
Napisz mi to tak jak Ty to wyliczasz jeszcze raz. Mogłabyś..
Przypominam moje "namiary":
172/27/61 (nie 62 nie 61,5 ale 61 mam nadzieję że po tym jak pójdę do pracy się to nie zmieni.. i przepraszam że wlazłam na wagę siła wyższa zrobiłam to kontrolnie ))

zrobiłam to w sumie jak tak teraz popatrzyłam to jeszcze 8 dni (nie licząc 2 resetów) i będzie 2 miesiące jak z bicza strzelił

Idę na "szałer"
BMI = waga/ wzrost (w metrach do kwadratu) = 61/ 2,95= 20,67

Zawartość tkanki tłuszczowej = 1,2 x 20,67 + 0,23 x 27 - 10,8 x 0 - 5,4=24,8 + 6,21 - 0 - 5,4= 25,61

Bitte schön

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości