|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
No dobra, to teraz wazne pytanie, gdzie te cwiczenia mam znalezc
![]() Przyznam, ze nie chce mi sie szukac, tzn poszukac bym poszukala ale chce miec je jak najszybciej :P Ahhh no i udalo wam sie wyszczuplic uda, tzn gorna tylnia czesc? zaraz pod posladkami? Ide prasowac
|
#2222 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2223 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Mi zajęło "szukanie" TF ok 2 min . Dziś mam Core 20 i stretch 40. Coraz bardziej lubię ten zestawik bo chociaż raz w tyg mogę się zrelaksować i wyciszyć przy ćwiczeniach .
|
|
#2224 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też póki co jeszcze mam trochę galaretki, ale galaretce w udkach mówimy NIE ![]() Galaretka to tylko w pucharku, w różnych kolorach, z dodatkiem bitej śmietany i czekolady ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Trzeba by zerknąć co tam mi dzisiaj w planie wypada zrobić ![]() p.s. zapomniałam dodać, że pomalowałam dzisiaj paznokcie. To mi się bardzo rzadko zdarza, bo z reguły mi to nie wychodzi, dzisiaj zresztą też mi za bardzo nie wyszło
Edytowane przez tygryskowym_okiem Czas edycji: 2011-04-08 o 17:55 |
|||
|
|
|
#2225 |
|
Zadomowienie
|
Jestem już po Core i stretch`u
.Jutro ostatni dzień 4 tygodnia, więc będzie też wielkie mierzenie .Mam nadzieję że coś tam poszło z cm, po ubraniach widzę że znów by się przydało kupić mniejsze spodnie .
|
#2226 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
|
|
#2227 |
|
Raczkowanie
|
A ja dzisiaj bardzo brzydko, chyba
Zjadłam owsiankę, bułkę, 4 kromki chleba z masłem i przed chwilą ostatnia z masłem orzechowym, no i rano bułeczka drodżowa Wszystko przez okres!
|
|
|
|
#2228 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy ktoś mnie pamięta , napisałam kiedyś jednego posta i tyle mnie tu było
Ale wracam, bo muszę się wyżalić. Robię teraz piąty tydzień i usycham z tęsknoty za HIITami buuuuu Niedawno patrzyłam na rozpiskę z drugiego miesiąca i się cieszyłam, że nareszcie tak dużo Fire30, wydawało mi się, że lubię ten zestaw. Ale nie, teraz stanowczo stwierdzam, że nie lubię! A Fire 55 to już w ogóle nienawidzę! Czuję, że to będzie ciężki miesiąc ![]() HIITY ![]()
|
#2229 |
|
Zadomowienie
|
Oto wyniki moich pomiarów:
.............Było (4tyg temu)....... Jest Waga .......>54,5 kg ............>54 kg Biodra ........>91 cm .........>89 cm ![]() Talia ..........> 64cm ..........>61 cm Brzuch.......... >77 cm .......>74 cm Udo pr. ....... >47 cm........ >45 cm Udo lewe .... >46,5 cm .... >44,5 cm łydka pr. .....>36,5 cm ......>36 cm łydka lewa ...>37 cm .........>36 cm Całkiem sporo zeszło tych cm .Lecę do mojej weekendowej pracy. Nie chce sie potwornie Mam nadzieję że dziś uda mi się zrobić plan, tzn Fire 45, bo po obiedzie lecimy na urodziny, i nie wiadomo jak impreza się skończy .
Edytowane przez izabelka_007 Czas edycji: 2011-04-09 o 08:36 |
|
|
|
#2230 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale mam same warzywa w chalupie, wiec bedzie lepiej <3Moja kochana, my mamy jakos w podobnym czasie kryzysy Ja dzisiaj Lower strzele i ABS + hula hop. Zastanawiam sie, czy potrzebuje po tym restu?Cytat:
Tak to jest, ze lubimy to czego nie ma. Wytrzymaj! Ladne cialko na pocieszenie Cytat:
![]() Az boli patrzec na te cm Gratuluje Edytowane przez Lanessa Czas edycji: 2011-04-09 o 10:42 |
|||
|
|
|
#2231 |
|
Rozeznanie
|
izabelko, gratuluję wyników
![]() ja miałam okres teraz i dosłownie nie mogłam się ruszać. dziś coś tam poćwiczę, raczej wybiorę fire 30 i albo coś na brzuch, albo na nóżki chcę sobie jednak dołożyć przy fire ciężarki na łapki - po pół kilo na każdej rączki już mam w miarę ładne, ale chciałabym się pozbyć tej galaretki dzisiaj się ważyłam na rano - jest super - obecnie ważę 46,5
|
#2232 |
|
Raczkowanie
|
Wow,wow Izabelko! Ekstra, gratuluję
I zobaczcie jak bez sensu się wazyć, niby 'tylko' pół kg zleciało, a wymiary... Łydeczki to już w ogóle A nóżki masz takie szczuplutkie, to naprawdę uda w najszerszym miejscu przy kroku? Wooow ![]() Zaraz zabieram się za Fire 30 i Tone 30, potem imprezka urodzinowa chłopaka, więc znając siebie, lepiej poćwiczyć teraz Niech tylko pyszne śniadanko się uleży i kawka i do roboty.---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- No i już po ćwiczeniach i prysznicu. Dzisiejszy Tone30 tak mi się dłużył... No ale zrobiłam ![]() Kupiłam dziś sobie spodnie materiałowe, rurki, w kolorze cappuccino, zawsze je chciałam i generalnie powinnam być zadowolona, ale... Kiedy zobaczyłam się na spokojnie w domu, to już zacwhyt minął, pogrubiają mnie, albo po prostu ja taka jestem i te spodnie to uwypuklają? No nic, najwyżej po drugim miesiącu z Szalinką zwęży się je
|
|
|
|
#2233 | |
|
Wtajemniczenie
|
Izabelko gratulacje
![]() ![]() klask i: naprawdę fajne wyniki ![]() Ja wczoraj zdąrzyłam zrobić hiita i ... zaczęli się bawić prądem. włączali wyłączali i tak w kółko, w końcu wyłączyli całkiem que, dasz radę, każda przechodzi przez miesiące które bardziej lubi i przez te których nie lubi ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#2234 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2235 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj nie zrobiłam ćwiczeń, bo po pracy polecieliśmy na urodziny, a po urodzinach na dyskotekę i wróciłam o 3 .Wstałam przed 12 i jeszcze bym pospała . Dziś Fire 55, ale to wieczorkiem, jak kac minie. Ale głowa boli
|
|
#2236 |
|
Rozeznanie
|
oj znam to uczucie
dzisiaj też mam kaca, wczoraj było otwarcie sezonu grillowego
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
izabelka, gratulacje! Też chciałabym mieć takie wymiary!!!
A mama mnie pocieszyła, że nigdy nie będę miała rozmiaru 36, bo mój układ kości mam taki i owaki. A skąd ona wie? Nigdy nie byłam "najchudsza, jaka mogłabym być" w swoim życiu, więc jej jeszcze pokażę! W domu z dietą mam trochę ciężko, ale z ćwiczeniami jest okej dodatkowo, biegam za moją małą siostrą cały dzień, bo stęskniłam się za nią okropnie ![]() Jestem z siebie strasznie dumna, ubrałam się wczoraj w spodnie, w które nie mogłam zmieścić się ani zapiąć cztery tygodnie temu, gdy byłam w domu!
|
|
|
|
#2238 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() więc może ze dwa razy dziennie uda mi się dorwać do kompa i zerknąć tutaj Blameworthy, Izabelka, a widzicie pokarało Was za imprezowanie i macie kacyka ![]() I dzisiaj pewnie znowu nie poćwiczę chyba tylko jakieś siłowe mi pozostały, a miałam robić hitt 30
|
|
|
#2239 |
|
Raczkowanie
|
ja po 2óch tygodniach. Dzięki Bogu polepszyła się kondycja bo teraz mogę robić te ćwiczenia a w pierwszym tygodniu umierałam, wymiotować mi się chciało i ledwo stałam na nogach
Teraz już nawet takiego buraka nie mam na twarzy, choć też jest ale mniejszy
|
|
#2240 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki za przepis, na pewno wypróbuje ![]() Mi się marzą mocno zarysowane mięśnie na nóżkach ![]() Tak, po dłuższej przerwie w końcu ![]() Cytat:
![]() Eeej, toż to moje zdjęcie ![]() Cytat:
|
|
|
#2241 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ależ proszę, może jeszcze coś powrzucam kiedyś tam ![]() Oooo takie rzeczy to mi się też marzą Cytat:
A zostały mi tylko dwa tygodnie do końca programu
|
|
|
#2242 |
|
Wtajemniczenie
|
Ejj gdzie Wy wszystkie
![]() O chociaż Tygrysek jest Ja dziś zaczynam zaawansowany, przeglądnęłam fire 60 i boję się że padnę na pysk Ciekawe czy wytrwam do końca
Edytowane przez Agusiek89 Czas edycji: 2011-04-11 o 09:58 |
|
|
|
#2243 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W ogóle oglądałam Step Up 3 dwa razy w ciągu tego łikendu i ta aktorka Sharni Vinson (gra Natalie), jakie ona ma ciało edit: Ja jestem tylko chwilkę, bo zaraz mnie wygonią od kompa :/ Fire 60 jest fajne
Edytowane przez tygryskowym_okiem Czas edycji: 2011-04-11 o 10:00 |
|
|
|
|
#2244 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oj no super ma figurę ![]() Tygrysek nie dawaj się, broń się jak będą chcieli Cie wygonić, zrób kick i przywal 'upperkatem' Ty nie potrafisz?? ![]() ![]()
|
|
|
#2245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ona? I to wam sie podoba? Jak dla mnie za chuda ![]() Nie wiem czy pisalam ale mam jjuz ten program i stwierdzam, ze to cos podobnego do insanity, wiec najpierw zrobie brazil butt lift bo program trawa tylko 4tyg a jak co to pozniej to. Moze akurat na moj tylek tylko to wystarczy...
|
|
#2246 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wolna wola Ale ja robiłam cały program BBL i spadły mi cm z ud i brzucha, a z tyłka w ogóle.
|
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby spadly mi cm tylko z ud i brzucha to byloby super, mam problem z udami i boczkami, tylek mam w miare plaski wiec moze zostac. To tylko 4tyg wiec jak co to po tym zaczne cwiczyc TF, insanity mam dosc, chce odpoczac troche od takich intenywnych cwiczen.
|
#2248 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Muszę sobie skombinować jakiś program z ćwiczeniami siłowymi, żebym mogła coś robić przez te dni bez dostępu do kompa we własnym pokoju. Cytat:
Podoba mi się taka jaka jest w filmie o którym napisałam. Tam wygląda super, ma bardzo ładne wysportowane ciało. Zresztą to rzecz gustu, każdemu ma się prawo podobać to co się podoba i tyle.
|
|
|
#2249 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj robiłam Fire55, ale chyba nie dałam z siebie 100% po sobotniej imprezie kompletnie siły na nic nie miałam.
Kończę pierwszy tydzień 2 miesiąca i planuję za tydzień się zmierzyć, zważyć itd
|
|
|
|
#2250 | |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem tylko Wy nie piszecie
![]() Cytat:
Nozka w lewo, nozka w prawo, kroczek w lewo, kroczek w prawo, kroczek podwojny w lewo, kroczek podwojny w prawo, kroczek podwojny w prawo uniesienie, kroczek podwojny w lewo uniesienie, teraz single! szybki kroczek w lewo, szybki kroczek w prawo (...) Dzisiaj bylam w sklepie. Myslalam, ze na moich HIITach nic nie schudlam, ale... : Kupilam sukienke rozmaru XS i 36 w H&M, wystarczy powiedziec, ze nie miescilam sie wczesniej dalej jak w M i 38... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

. Mi zajęło "szukanie" TF ok 2 min
.
.

.

Niedawno patrzyłam na rozpiskę z drugiego miesiąca i się cieszyłam, że nareszcie tak dużo Fire30, wydawało mi się, że lubię ten zestaw. Ale nie, teraz stanowczo stwierdzam, że nie lubię! A 

I zobaczcie jak bez sensu się wazyć, niby 'tylko' pół kg zleciało, a wymiary... Łydeczki to już w ogóle
klask i: naprawdę fajne wyniki