|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
polecam w takim razie callanetics
Cytat:
![]() Cytat:
![]() znalazła ![]() zdarza się najlepszym ja wchłonęłam pizze @@@@@@ Cytat:
![]() Cytat:
![]() kla ski: super masz wynikiEdytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-04-11 o 16:56 |
||||
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
Lanessa, rozmiar XS. Gratulacje
![]() Jestem dzisiaj jakaś otumaniona cały dzień, czuję się jak na haju, albo jak PO haju
|
|
|
|
#2253 | ||
|
Zadomowienie
|
a ja drugi raz podczas @ podołałam.. tzn. prawie.. bo w czwartek poczułam ostre pieczenie w brzuchu i "niemoc" więc 13 minut przed końcem przerwałam (miałam fire 45 ez chyba).. zrobiłam sobie tylko rozciąganie poszłam pod prysznic i wyszłam już z "koleżanką".. w piątek się wściekłam i zrobiłam wszystko.. jednak w sobote przy Fire 30 znowu z 10 minut przed końcem poczułam "niemoc"
ale starałam się jak mogłam![]() To Ty nie ważysz.. zniszkasz Cytat:
![]() ![]() tygryskowym_okiem naprawiłaś kompa ![]() Ja nie mam czasu ostatnio ![]() Cytat:
bo moja babcia takie miała jak była młoda i mam to po niej.. ale kiedyś byłam chyba jak patyk ![]() Ciesze się że weszłaś w spodnie Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-04-11 o 17:53 |
||
|
|
|
#2254 |
|
Rozeznanie
|
Dobrenko, nie, nie znikam
ciągle mnie widać a odżywiam się normalnie, tylko metabolizm lepszy wszystko ze mną w porządku, zapewniam
|
#2255 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kupiłam rower nie wiem czy chwilowo nie zamienię ćwiczeń na niego ![]() Cytat:
![]() kla ski:
Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-04-11 o 17:55 |
||
|
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrenka, damy radę! Jeszcze zmieścimy się w super seksowne kiecki i nikt nam nie podskoczy!
ja mam kolejny cel już zaplanowany: wyglądać dobrze w kurtce, w której chodziłam, gdy byłam o parę kilogramów lżejsza. Co prawda zapinam się w niej, lecz nie wyglądam dobrze. Też dostałam od mamy bluzkę, w której w sumie wyglądam ok, ale lepiej czułabym się, gdybym była chudsza ![]() Ja ostatni posiłek jem różnie, czasem o 19stej, czasem o 18stej. Zależy, o której chcę iść spać i ile jadłam przez cały dzień. |
|
|
|
#2257 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2258 |
|
Zadomowienie
|
Ja też już jestem. Wczoraj miał być pierwszy dzień 5 tygodnia, ale nie było, bo mieliśmy gości do późnego wieczora. I dlatego pierwszy dzień kolejnego tygodnia był dziś. Przesunęłam wszystko o jeden dzień
.Fire 55 już zrobiony .Szkoda że w II miesiącu nie ma HIITów . Jakoś to trzeba będzie przeżyć.
|
#2259 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pilas? ![]() Jak to nie masz?! ![]() ![]() A niech mnie, wstawie zdjecie w tej sukience XS, bo to chwila dla potomnych... Tutaj |
|
|
|
|
#2260 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Extra nóżki ![]() Sukieneczka też ładniutka ![]() Ja niedawno kupiłam sobie spodnie, normalnie cudne, prześliczne, wymarzone moje... bo mam w nich za✂✂✂isty tyłek i rewelacyjne nogi. Jak odbiorę z naprawy aparat to też może pokażę się ;-)
Edytowane przez izabelka_007 Czas edycji: 2011-04-11 o 19:20 |
|
|
|
|
#2261 |
|
Raczkowanie
|
Lanessko, powiedz mi, po co Ty się katujesz ćwiczeniami AŻ tak? Przecież wyglądasz znakomicie, rewelacyjnie i och i ach...! Sukienka super
![]() Jak skończę drugi tydzień drugiego miesiąca to też wstawię zdjęcia w moich nowych spodniach, do których nie jestem przekonana... To już za tydzień! Razem z wymiarami.Dzisiejsze Fire45 zaliczone! |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Nieeeee, nie piłam, ale czuję się, jakbym na kacu była - wszystko z opóźnieniem do mnie dociera
![]() Lanesso, a tak w ogóle - jesteś seksowna laska! U la la! a te nogi to już w ogóle świetne, i biodra, i talia ;> ale bym chciała taką mieć figurę, jak Ty! Mnie nawet rozmiar 38 ucieszy! Chociaż docelowy mój cel to 36 ;>A ja: pierwszy dzień szóstego tygodnia - zaliczony
Edytowane przez tak Czas edycji: 2011-04-11 o 20:44 |
|
|
|
#2263 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czasami porobię jakieś siłowe ćwiczenia tylko, już odstawiłam praktycznie TF. nie mam czasu za bardzo i robię cokolwiek po prostu w ramach możliwości. i jem zdrowo i trzymam wagę i jest git
|
|
#2264 |
|
Wtajemniczenie
|
Lanessa super figurka!
![]() Wczoraj zrobiłam fire 60, nie zdyszałam się za bardzo, nawet prawie w ogóle czerwona nie byłam na buzi. Dopiero parę godzin później dogoniło mnie zmęczenie i chyba sobie triceps naderwałam Nasmaruję się dziś maścią, może przejdzie.A i zrobiłam planowe abs 10. Mój brzuch jest absolutnie za słaby Dziś czuję go z każdym ruchem
|
|
#2265 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Aleście się rozpisały
Cytat:
A tak na serio, to lower, upper i abs (i h&t praktycznie też) już na pamięć znam, tyle że to dla mnie za mało, więc sobie dokładam conieco. Wczoraj i przedwczoraj katowałam nóżki I wbrew pozorom taki siłowy też daje w kość, po kilkanaście powtórzeń, kilka serii, jest okej Na nogi mam już sporo ćwiczeń, sobie coś poszukam na ręce teraz, bo w sumie mam ciężarki, obciążniki, ekspandery, a nie wiem jakie ćwiczenia mogłabym z nimi robić na konkretne mięśnie rączek poza tymi, które Szalinka pokazuje. A jak tam Twój trening hiitowo-siłowy ??? Cytat:
Wyglądasz w niej super i też nie wiem po co katujesz się ćwiczeniami Cytat:
Jeszcze nie, niestety ![]() ![]() Ale może dzisiaj się przynajmniej dowiem co mu jest.Blameworthy, 46,5 O.o Ale maleństwo, to Ty byś się mogła za mną schować edit: Agusiek, jak mogłaś nie zdyszeć się przy fire60 :P:P Abs 10 jest całkiem całkiem ![]()
Edytowane przez tygryskowym_okiem Czas edycji: 2011-04-12 o 09:11 |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2266 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Następnym razem zdam relację ![]() W abs są fajne ćwiczenia, ale trzeba mieć troszkę wyćwiczony brzuszek Następnym razem będzie lepiej ![]() A co do siłowych na nóżki, też chyba będę dokładać takie ćwiczenia, bo ciągle mi mało Po TF jak mam zakwasy na udach, to tylko z tyłu, a na czworogłowym wcale
|
|
|
#2267 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2268 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Heheh jesteś coraz silniejsza, jak He-man
|
|
|
#2269 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-04-12 o 12:02 |
|||
|
|
|
#2270 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie moge sie doczekac tych zdjec, ty z Twoimi wymiarami pewnie wygladasz zjawiskowo Cytat:
A co do spodni, mozna do nich ''dojrzec'' w trakcie cwiczen, stawiam, ze zrobia sie nieco luzniejsze, waskie jasne spodnie to bardzo wymagajaca czesc garberoby (posiadam tylko dwie sztuki xD) Cytat:
Przecie te nogi sa krotkie i w ogole, bez obcasow nie odwazylabym sie pokazac Ale... nie mozwmy tyle krytykowac samych siebie, mowi czesc mojego jesostwa, ktora ewoluowala Cytat:
Co do ABS, to zabijacz. Za kazdym razem jak go robie, to jecze na caly dom, typu ''Umieram! Mam dosyc tej zaby!!'' a siostra i chlopak i kot stoja nade mna i sie smieja Cytat:
Ty jestes juz ciezki przypadek, pozytywnie uzalezniona Jesli wynajdziesz jakies fajne na nozki to dawaj znac A trening ma sie dobrze, kiedy go robie, mieszanka silowe plus hiit daje sie we znaki i czuje, ze to to. Jedyne to co nie jest fajne, to fakt, ze zarzuicli mnie ogromna iloscia roznych dziwnych prac. A moja kicie wczoraj wykastrowano, wymiotowala, nie mogla ustac na nozkach, tak strasznie ciagnelo ja na kanape do mnie, raz pomoglismy jej wejsc to zwymiotowala, potem zeszla po jedzenie, potem sama wskoczyla(!) i polozyla sie na moich nogach... I oczywiscie nie moglam sie skupic na nauce, bo tak mi bylo jej zal. Tak kicia wyglada: http://files.dogster.com/pix/cats/25...1169527178.jpg No katuje sie, bo.... a zreszta, kto to mowi? Nasz naczelny tygrysek, ktory juz tyle schudl i ma takie ladne nozki! ![]() Usunelam wam usmieszki, bo wizaz kazal |
|||||
|
|
|
#2271 | ||||
|
Zadomowienie
|
ale ćwicze codziennie
chciałabym Cytat:
Cytat:
chciałabym miec takie spodnieosiągnęłaś juz swój cel? Cytat:
dla mnie własnie taki był na początku najtrudniejszy Cytat:
![]() Lanessa strasznie mi szkoda Twojego kotka.. Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-04-12 o 13:39 |
||||
|
|
|
#2272 |
|
Rozeznanie
|
tak. chciałam ważyć 46 i ważę niewiele ponad, dlatego już nic więcej nie robię tylko utrwalam to
pozostaje mi tylko rzeźbienie poza tym uważam, że kobietka musi mieć tu i ówdzie, dlatego ten tłuszczyk co gdzieniegdzie jeszcze mam nawet lubię jestem z siebie zadowolona. ale podczytuję Was dziewczyny codziennie
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
Napiszę dzisiaj tylko: WRRRRRRRRRRRR. A miałam taki cudowny humor.
Do jutra, dziewczyny. |
|
|
|
#2274 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
marzą mi się szczuplejsze uda w sumie waga może byc byle jakaFajnie że jesteś ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- tak domyślam sie ze nic dobrego się nie zdarzyło |
|
|
|
|
#2275 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chyba TurboDymoWomen ![]() ![]() Cytat:
![]() I szkoda tej Twojej kici, biedaczka.Oj tam, oj tam, ja już nie raz pisałam, że mnie to katowanie jest po prostu potrzebne jak powietrze ![]() Cytat:
Myślę, że to najważniejsze jak sama z siebie jesteś zadowolona Stała bywalczyni się z Ciebie zrobiła bez Nas po prostu ciężko wytrzymać, he he
|
|
|
#2276 |
|
Rozeznanie
|
mam 160cm wzrostu
a stałą bywalczynią byłam od zawsze, z tym że rzadko piszę
|
#2277 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale przy takim wzroście to faktycznie Twoja waga jest bardzo okej Tylko bez podania wzrostu to ciężko mi było sobie wyobrazić te 46 kg A tak wychodzi po prostu, że Ty jesteś taka drobniutka ![]() Cytat:
Im częściej tym lepiej
Edytowane przez tygryskowym_okiem Czas edycji: 2011-04-12 o 18:52 |
||
|
|
|
#2278 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak dla mnie możesz być nawet TurboTajgerWomen
|
|
|
#2279 |
|
Zadomowienie
|
Ja właśnie jestem po Fire 30 i Sculpt 30. Dołożyłam też sobie BumBum
.Ale ledwo dałam radę całe 1,5 h ćwiczyć. Mąż mówi że zwariowałam .Mozliwe, ale równiez komu ja to robię . Niech lepiej nie narzeka bo powoli zaczyna mieć superlaskę w domu ![]() :brzyda l:.
|
#2280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Już jesteś superlaską
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

.

Niedawno patrzyłam na rozpiskę z drugiego miesiąca i się cieszyłam, że nareszcie tak dużo Fire30, wydawało mi się, że lubię ten zestaw. Ale nie, teraz stanowczo stwierdzam, że nie lubię! A 

kla ski: super masz wyniki
ale starałam się jak mogłam

. Jakoś to trzeba będzie przeżyć.

Ale... nie mozwmy tyle krytykowac samych siebie, mowi czesc mojego jesostwa, ktora ewoluowala
chciałabym miec takie spodnie