TURBO FIRE - palarnia tłuszczu! - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-14, 18:54   #2341
Agusiek89
Wtajemniczenie

Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
Ta od prawej do lewej, od tyłu do przodu i na wskroś he he

Ja sobie nie odmawiam, a ostatnio to już w ogóle ... zajadam smutek związany z brakiem kompa i kilka innych spraw

Ja chcę fajera jakiegoś, albo hiita poćwiczyć
Mam dość, pogoda mnie dyma, komp robi w h***, uczelnia mnie wkufia, nic nie jest tak jak być powinno

Aha i boli mnie pupa od przysiadów
To czemu się tak dajesz tej pogodzie?
O cholera nawet na wskroś?
Stary 2011-04-14, 19:01   #2342
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Agusiek: To czemu się tak dajesz tej pogodzie?
O cholera nawet na wskroś?
Bo ta pogoda to se tak przyleci, przeleci i poleci, i tyle co ją widziałam został tylko płacz i zgrzytanie ... stawów

"Because what doesn't kill you makes you a fighter"
Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 19:09   #2343
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Bo ta pogoda to se tak przyleci, przeleci i poleci, i tyle co ją widziałam został tylko płacz i zgrzytanie ... stawów
Nawet nie zauważasz jak Cię przeleci? heheh.
Tygrysek ile Ci zostało do końca zaawansowanego? Czekamy na foty
Stary 2011-04-14, 19:15   #2344
tak
Zakorzenienie

Tak, tak, tak, foty!
tak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 19:17   #2345
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Agusiek: Nawet nie zauważasz jak Cię przeleci? heheh.
Tygrysek ile Ci zostało do końca zaawansowanego? Czekamy na foty
Ano nie zauważam Bo to jest tak myk i już jesteś przeleciana ha ha

Do końca zaawansowanego dwa tygodnie i 1 dzień. Aczkolwiek z powodu kompa póki co mam przerwę i jak komp wróci to zacznę od momentu w którym skończyłam

Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
Stary 2011-04-14, 19:39   #2346
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Ano nie zauważam Bo to jest tak myk i już jesteś przeleciana ha ha

Do końca zaawansowanego dwa tygodnie i 1 dzień. Aczkolwiek z powodu kompa póki co mam przerwę i jak komp wróci to zacznę od momentu w którym skończyłam
Rozumiem hehe

Myślałam że parę dni Ci zostało... Nie mogę się doczekać już żeby zobaczyć Twoje efekty
Stary 2011-04-14, 19:47   #2347
izabelka_007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość
Myślałam że parę dni Ci zostało... Nie mogę się doczekać już żeby zobaczyć Twoje efekty
Ja również
Ja niestety chyba nie będę miała możliwości zrobienia zaawansowanego w tym roku, ale jeszcze przynajmniej miesiąc przede mną

Fire 30 i Tone 30 zrobione, na h&t nie miałam juz siły, dziś 4 godz łaziłam po sklepach.
Ale cudną spódnicę sobie kupiłam . Nie było jej w rozmiarze xs, wzięłam s, tylko trochę luźna w biodrach

Edytowane przez izabelka_007
Czas edycji: 2011-04-14 o 19:48
izabelka_007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 19:54   #2348
tak
Zakorzenienie

.... rozmiarze s!
Stary 2011-04-14, 19:57   #2349
izabelka_007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tak Pokaż wiadomość
.... rozmiarze s!
Teraz to mnie cieszy, a rok temu to w L rzadko wchodziłam.

Tak, Kochanie, wszystko przed Tobą!!!

Stary 2011-04-14, 20:52   #2350
Jedwabna
Raczkowanie

Pogoda jest dziadowska, to fakt
Ale we wtorek będzie u mnie 20 stopni i samo słońce! Kocham taką pogodę

Dzisiejsze Fire30 i Sculpt30 zaliczone

Ale wiecie, gdybyśmy trzymały się restrekcyjnie tego, że nie jemy słodkiego, to efekty byłyby szybsze, wiadomo, ale ja bym się bała rzucenia na słodycze, a tak, powoli, stopniowo i przede wszystkim trwale

Ja ostatnio mogłabym jeść słodycze i tylko je, ale tak do 16, bo później kompletnie apetytu nie mam, na kolację dziś wmusiłam jajko i kanapkę z papryką, no bo byłam po siłowym, a nie chcę spowolnić metabolizmu niejedzeniem.

A wiecie co będę mieć w weekend? Czekoladę STUDENCKA!

Wczoraj robiłam Fire55 z mamą, ona się tak szybko poddaje, mówi, że to jest głupie, nie umie, nie będzie robić itd... Ma figurę taką jak ja, lecz wiadomo, ruch dla zdrowia powinien być. I mówiła, że jestem tak samo szalona jak Szalina I mogłabym też tak zawodowo, za pieniądze ludzi męczyć, hahaha
Jedwabna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 09:01   #2351
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izabelka_007 Pokaż wiadomość
Ja również
Ja niestety chyba nie będę miała możliwości zrobienia zaawansowanego w tym roku, ale jeszcze przynajmniej miesiąc przede mną

Fire 30 i Tone 30 zrobione, na h&t nie miałam juz siły, dziś 4 godz łaziłam po sklepach.
Ale cudną spódnicę sobie kupiłam . Nie było jej w rozmiarze xs, wzięłam s, tylko trochę luźna w biodrach
Stary 2011-04-15, 10:27   #2352
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Agusiek: Myślałam że parę dni Ci zostało... Nie mogę się doczekać już żeby zobaczyć Twoje efekty
Na wadze nic mi nie spadło, ale to głównie przez to, że nie chciałam żeby mi spadało więc staram się utrzymywać na poziomie 56/57 kg A co do pozostałych wymiarów, w sumie nie wiem bo stwierdziłam, że dużo osiągnęłam po tych trzech miesiącach podstawowych i po pierwszym miesiącu zaawansowanego nawet się nie zmierzyłam. Dopiero jak skończę to się pomierzę znowu. Chyba najbardziej ten zaawansowany daje efekty w postaci wizualnej, w sensie zarysowania mięśni, mój bicepsik i tricepsik o czworogłowym nie wspomnę bo już było barki i ramiona też są ładnie formowane

Cytat:
Izabelka: Nie było jej w rozmiarze xs, wzięłam s, tylko trochę luźna w biodrach
Ja w s czy xs niezależnie ile bym nie schudła i tak nie wejdę, więc okej

Stary 2011-04-15, 14:45   #2353
Jedwabna
Raczkowanie

Jestem po Fire30, Tone30 i prysznicu
Ale Tone dało mi dzisiajw kość...
Stary 2011-04-15, 16:04   #2354
tak
Zakorzenienie

Chyba chciałaś rzec: "w ręce"?
Ja mam dzisiaj Fire55ez, hip hip hura. I zrobię sobie TummyTuck, o takkk.
Stary 2011-04-15, 16:23   #2355
izabelka_007
Zadomowienie

A ja juz po Fire 55 . Znów dałam wycisk .
Tak myślałam żeby zrobić dzis wcześniej bo na wieczór pewnie coś ślubny wymyśli. No i miałam rację, za godzinkę gości mamy .
Lecę się malować .

Stary 2011-04-15, 17:48   #2356
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Jedwabna:Jestem po Fire30, Tone30
Cytat:
Tak: Ja mam dzisiaj Fire55ez
Cytat:
Izabelka: A ja juz po Fire 55 .
Też chcę poćwiczyć już kufa kufa kufa

Stary 2011-04-15, 19:24   #2357
tak
Zakorzenienie

A ja dzisiaj zaszalałam. Zrobiłam Fire55, Tummy Tuck i H&T (ale bez początku, tylko te ćwiczenia na podłodze, czyli z 28 minut). I dietowo też mam dzień udany. Zamierzam wykombinować jakiś dietowy słodki deser, bo mam dzisiaj wieczór filmowy
Sasasasasa, i pranie zaraz wieszam, a jutro muszę sprzątać!

We wtorek będę robiła zdjęcia mojej figury i ocenię, czy jest jakaś różnica. Co prawda, będę dopiero w połowie drugiego miesiąca ćwiczeń, lecz zdjęcia robiłam w połowie pierwszego miesiąca . Ale następne foteczki zrobię już na koniec trzeciego. Stresuję się. Ja nie widzę w sobie żadnej różnicy, gdy patrzę w lusterko, nawet coraz bardziej się przekonuję, że mam grube uda, jak choler.a. Chociaż... hm... cycki mi zmalały na tyle, że jestem w stanie to stwierdzić . Ciekawe, jakim cudem kupię sobie kostium kąpielowy, gdy już będę płaska jak deska. Tak źle i tak niedobrze (ale ja dzisiaj narzekaaaam, no cóż, taki dzień )

Edytowane przez tak
Czas edycji: 2011-04-15 o 20:41
Stary 2011-04-15, 21:22   #2358
mikasa5
Zadomowienie

Jejciuu, jak mnie tu dawno nie było
Miałam kilka dni przerwy w TF, bo mam nowego członka rodziny- 2- miesięcznego króliczka i musiałam się nim zająć, oswoić itp., ale przede wszystkim nie mogłam oderwać od niego wzroku
Przymierzałam dzisiaj letnie ubrania, między innymi moje ulubione szorty, które w zeszłym roku trochę były ciasne i bałam się, że teraz już w nie nie wejdę. Zakładam je i co się okazuje ? Że są nawet luźniejsze niż w zeszłym roku ! Kocham TF
Stary 2011-04-16, 10:36   #2359
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Dobrenko, o, rower - ja kocham jeździć na rowerze
Cholera już stoi tydzień nie ruszony bo leje i leje dzisiaj rano było ładniej ale teraz znowu pochmurno mam nadzieję że przyszły tydzień będzie lepszy
Dobrenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 10:49   #2360
tak
Zakorzenienie

mikasa, króliczek - ja też mam króliczka! Chociaż Ją króliczkiem jednak nazwać nie można, bo jest to złośliwa, rozkapryszona, niezależna kobita
Dobrenka, u mnie dzisiaj ładnie, słoneczko świeci, chociaż podejrzewam, iż chłodno jest, bo w mieszkaniu siedzę i się z zimna trzęsę .
Kupiłam sobie karnet na sześć wejść na masaże Rolletic'em
I planuję ogromne wyjazdyyyyy po świętach. Już się nie mogę doczekać. Ale tymczasem - przed sobą mam trzy kolokwia i wystąpienie z wirusów
Stary 2011-04-16, 11:15   #2361
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
pogoda taka, że zimno i leje i nic tylko skryć się pod ciepłą kołderką i spać, a tu nijak nie można zrealizować tego fantastycznego pomysłu
jak jest taka pogoda to najfajniej wlesc pod kocyk z fajna ksiazka

tak masz króliczka mi i mojemu wężowemu marzył się swego czasu taki gad nawet mielismy akwarium juz dla niego ale nam odeszło ale jak kupimy mieszkanie to zrobimy sobie z nimi całą ścianę
Wiesz co jest chłodno tak jakoś mroźno.. Ile kosztuje taki karnet? Gdzie planujesz jechać po świętach? Przez kolokwia przebrniesz

Cytat:
W ogóle wiecie, że wczoraj był Dzień Czekolady a ja nie zjadłam ani jednej
No to pięknie.. ja też.. za to chyba czułam że coś mnie ominęło bo wczoraj wciągłam 4 cukierki

Cytat:
Napisane przez Jedwabna Pokaż wiadomość
zastanawiam się nad farmacją
to się dobrze zastanów moje znajome są zadowolone

Cytat:
I w przyszłości chcę pracować w browarze
Szalona
Miałam podobne ciągątki do Ciebie tylko ja chciałam zostać psychologiem jednak nic z tego nie wyszło niestety.. bo musiałabym studiowac poza miejscem zamieszkania.. jedyne studia najbliższe w tym kierunku były w Stalowej Woli i moi rodzice się nie zgodzili ponieważ mój tata pracował w więziennictwie i stwierdził że stamtąd miał praktycznie całe więzienie i nigdy mi nie pozwoli na wyjazd w te okolice.. i szlak trafił..
Stary 2011-04-16, 11:16   #2362
tak
Zakorzenienie

Dobrenka, karnet kupiłam na gruper.pl za 39 zł. I zastanawiam się nad drugim, bo taka niska cena. A normalnie kosztuje 90 zł na sześć wejść. Karnety można zrealizować do lipca. W Łodzi jest fajna oferta - zabieg odchudzający urządzeniem jakimś + coś tam za 39 zł, albo za 58 zł liposukcja ud lub brzucha lub bioder, przyjaciółka się zastanawia nad tymi w Łodzi.
A po świętach we wtorek z przyjaciółką jadę do Łodzi, w środę idę na ósmą rano do okulistki, po okuliście jedziemy do Warszawy do mojego przyjaciela (który jest też kumplem mojej przyjaciółki) i wracamy dopiero w sobotę rano . Miałam jechać sama i tylko do Łodzi do okulistki, ale nie dość, że nie umiałabym trafić, to jeszcze - po okuliście będę ślepa, gdyż zakropi mnie kobita parę razy i przyjaciółka stwierdziła, że pojedzie ze mną dzień wcześniej, przenocujemy w jej mieszkaniu (bo ona tam studiuje) i razem pójdziemy do okulistki. Nie mogę się doczekać, ponieważ z przyjacielem nie widziałam się ponad pół roku i strasznie za nim tęsknię.

A co do królików - może chcesz mojego? nie no, żartuję. Ale mój Król jest niezależnym członkiem rodziny. Nie daje się pogłaskać (tzn. ja mogę, ale inni domownicy już nie, ale i tak pieszczoty są baaaaardzo rzadkie). Cały czas jest poza klatką. Dostałam ją na 16ste urodziny, co uważam za totalną głupotę - nie mogłam jej wziąć na studia, ponieważ uziemiłaby mnie w Opolu - i możliwe, że padłaby podczas jazdy samochodem, gdyż nienawidzi tego robić.
Ale poza tym, że jest wredną suką i nazywa się Królik, kocham ją okrutnie i gdyby jej się coś stało - chyba zapłakałabym się na amen!

Edytowane przez tak
Czas edycji: 2011-04-16 o 11:21
Stary 2011-04-16, 12:37   #2363
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
myślę, że to kwestia pogody i ogólnie niewyspania
no tak dziwny czas teraz jest.. ja nie położę się wcześniej niż o 00:00 potem rano jak wstaje obiecuje sobie że położę się wcześniej spać i tak w kółko i chodzę taka "dziwaczna" cały dzień
tak
No fajny taki kuponik .. liposukcja.. hmm.. zrobiłabym sobie taką liposukcję.. ale co ja bym sobie z ta skórą potem zrobiła.. Też mam przyjaciela za którym bardzo tęsknie.. ale on się do mnie nie odzywa i nie jestem wstanie się z nim skontaktować bo jak wyjeżdżał urwał wszystkie kontakty.. juz o tym pisałam.. zawaliłam.. często o nim myślę
Myślałam kiedyś nad zakupem króliczka ale mój wężowy nie chce

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Nom, materace, bo moj stary robi ze mnie supelek, tak kiepsko sie na spi.
dobry materac to jednak podstawa

Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość
Troszkę inne układy, ale nie takie trudne
Już mi przeszedł ból, nie wiem co to było
Wiesz zaczynam się bać tego zaawansowanego.. Wyobraź sobie że tak odzwyczaiłam się od Hitów że jak zrobiłam pierwszego Hita 15 to na następny dzień bolał mnie tyłek i biodra
Nie wiem jak ja teraz będę ćwiczyć.. kupiłam ten rower i pewnie będę poświęcać się jemu.. ale szkoda mi tego wszystkiego.. będę musiała jakoś kombinować..
Cytat:
nie wspominając o udach, w których mam po 61 cm, więc naprawdę ciężka droga przede mną. I liczę na to, że większość tych centymetrów zdołam zrzucić właśnie do połowy lipca
tez bym chciała
Cytat:
Napisane przez kasia_no87 Pokaż wiadomość
Macie jakis sposob aby pic te 2l wody dziennie?
musisz miec pod reka cały czas innego wyjścia nie widzę.. i popijać co jakiś czas po troszkę czy masz pragnienie czy nie
Cytat:
Ja np nic nie straciłam w udach podczas BBL
Ale coraz większe efekty widzę po TF
dlatego licze na to że jak nie spadnie mi na TF to tak jak Aguśkowi spadnie mi na BBL ale jego planuje zrobić po lecie
Cytat:
bo co by było z tego życia gdy sie cały czas sobie wszystkiego co dobre (i kaloryczne czasami ) odmawiało.
wiecie co zbliża się lato i właśnie zauważyłam że sporo dziewczyn sobie "przypomniało" nagle że będzie trzeba się troche "wy obnażać" i nagle wszystkie stronią od wszystkiego.. albo przez cały dzień żyją o wodzie a wieczorem pękają i jedzą co popadnie.. To bezsens.. nie lepiej faktycznie trzymać się jakiejś konkretnej diety albo po prostu jeść racjonalnie.. Współczuję czasem osobą które nie włożą do ust czekoladki bo od razu obrosną tłuszcze.. Wiem coś o tym bo sama taka byłam i co mi to dało jojo tylko i wyłącznie jedyna dieta która mi pomogła przebrnąć przez większą ilośc tłuszczu to była ONZ i Turbo ale tak co 9 dni miałam od 1-3 dni przerwy gdzie mogłam zjeść co lubię a nawet w trakcie mi sie to zdarzało .. Uważam że gdyby te wszystkie osoby które znam jadły te 4-5 posiłków dziennie w mniejszych ilościach.. nie jadły po nocach.. i ruszyły swoje posladki na jakiś aerobik to i zyło by im sie lepiej i wyglądały by lepiej
Cytat:
Aha i boli mnie pupa od przysiadów
dobrze że napisałaś że od przysiadów..
Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Ja tak samo Nie odmawiam sobie, a co! Gdybym odmawiala, to efekty przychodzilyby duzo szybciej, no, ale ja chodzilabym zla jak mucha
ja jedyne co sobie odmówiłam na ten czas to "niejedzenie" po 17:00 a jeśli już to bardzo rzadko i już widzę efekt - 0,5 mniej i chyba mam jeszcze większe wcięcie w talii
Cytat:
ale ten czas leci.. zauważyłaś jakieś nowe zmiany po tym zaawansowanym
Cytat:
Ale we wtorek będzie u mnie 20 stopni i samo słońce! Kocham taką pogodę
Nie denerwuj mnie
Cytat:
Ale wiecie, gdybyśmy trzymały się restrekcyjnie tego, że nie jemy słodkiego, to efekty byłyby szybsze, wiadomo, ale ja bym się bała rzucenia na słodycze, a tak, powoli, stopniowo i przede wszystkim trwale
Wiecie co a ja nie wiem czy tak do końca jest jak sobie myslimy.. Ja kiedyś normalnie wsuwałam czekolade dziennie i wazyłam 48 kilo.. potem minęło kilka roków i się mi przytyło jednak znowu złapałam taki okres że wchłaniałam jednego batonika dziennie.. potem dieta ćwiczenia odchudzanie aż do teraz i powiem Wam że tak na prawde nie ciągnie mnie do słodkiego jak już to moja słabość to dobra włoska pizza a słodkie.. hmm.. jak robię wężowemu to spróbuje czy jadalne.. ale ogólnie nie jem.. czasem mnie najdzie.. I sprawdziłam juz na sobie że jak nie jem słodkiego wcale to waga stoi i jak czasem zjem coś jak mnie zmuli przy @ czy poprostu mam zachciankę to waga nie rośnie wcale.. Czasem ORG poporstu potrzebuje tej czekolady
Cytat:
jestem tak samo szalona jak Szalina I mogłabym też tak zawodowo, za pieniądze ludzi męczyć, hahaha
uznaj to za komplement
Cytat:
Chyba najbardziej ten zaawansowany daje efekty w postaci wizualnej, w sensie zarysowania mięśni, mój bicepsik i tricepsik o czworogłowym nie wspomnę bo już było barki i ramiona też są ładnie formowane
a dolne partie
Cytat:
za godzinkę gości mamy . .
gości.. jak ja dawno nie miałam gości..

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-04-16 o 12:40
Stary 2011-04-16, 12:38   #2364
Dobrenka
Zadomowienie

mikasa5 luźne spodnie i króliczek.. szczęsciara
Stary 2011-04-16, 13:00   #2365
naiyah
Raczkowanie

GG do naiyah

a ja mam doła
zostało mi 3 dni A6W, kończę 3 tydzień TF, od tygodnia łykam Turbo Speed, staram się ograniczać kalorie - wchodzę na wagę a tam kg więcej! buuuu
Ostatnia nadzieja w tym, że waga skoczyła przed okresem, ale jeśli nie to będę płakać...

naiyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 13:14   #2366
Dobrenka
Zadomowienie

naiyah wiesz albo to @ albo poprostu zjadłaś coś co zatkało jelitka spokojnie zważ się za 3 dni albo po @
Stary 2011-04-16, 16:33   #2367
Jedwabna
Raczkowanie

A ja mam pytanie, ile orientacyjni kalorii można spalić przy Fire55?
Stary 2011-04-16, 18:34   #2368
Jedwabna
Raczkowanie

Rany boskie jak mi się ćwiczyć nie chce, dziś mam Fire55! Lubię, ale nie chce mi się...
Stary 2011-04-16, 18:43   #2369
tak
Zakorzenienie

A ja mam dzisiaj fire45, i dokładam Bumbum. Ale aktualnie się uczę. Chcę już przeżyć te kolokwia. Strasznie mi się dzień dłuży.
Jedwabna, bier się do roboty!
Stary 2011-04-16, 18:58   #2370
izabelka_007
Zadomowienie

Ja już po Fire 45. Nie chciało się (byłam dziś w pracy, 5 h na nogach, nie jestem do tego przyzwyczajona ).
Lubię te fire bo jest duzo na nogi

A teraz mam farbkę na włosach, ciekawe co wyjdzie . Oby nie ciapki

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości