|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Cytat:
![]() O cholera nawet na wskroś?
|
|
|
#2342 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
został tylko płacz i zgrzytanie ... stawów
|
|
|
#2343 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
heheh.Tygrysek ile Ci zostało do końca zaawansowanego? Czekamy na foty
|
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, tak, tak, foty!
|
|
|
|
#2345 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo to jest tak myk i już jesteś przeleciana Do końca zaawansowanego dwa tygodnie i 1 dzień. Aczkolwiek z powodu kompa póki co mam przerwę i jak komp wróci to zacznę od momentu w którym skończyłam
|
|
|
#2346 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Myślałam że parę dni Ci zostało... Nie mogę się doczekać już żeby zobaczyć Twoje efekty
|
|
|
#2347 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja niestety chyba nie będę miała możliwości zrobienia zaawansowanego w tym roku, ale jeszcze przynajmniej miesiąc przede mną ![]() Fire 30 i Tone 30 zrobione, na h&t nie miałam juz siły, dziś 4 godz łaziłam po sklepach. Ale cudną spódnicę sobie kupiłam
Edytowane przez izabelka_007 Czas edycji: 2011-04-14 o 19:48 |
|
|
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
.... rozmiarze s!
|
|
|
|
#2349 |
|
Zadomowienie
|
Teraz to mnie cieszy, a rok temu to w L rzadko wchodziłam.
Tak, Kochanie, wszystko przed Tobą!!!
|
#2350 |
|
Raczkowanie
|
Pogoda jest dziadowska, to fakt
![]() Ale we wtorek będzie u mnie 20 stopni i samo słońce! Kocham taką pogodę ![]() Dzisiejsze Fire30 i Sculpt30 zaliczone Ale wiecie, gdybyśmy trzymały się restrekcyjnie tego, że nie jemy słodkiego, to efekty byłyby szybsze, wiadomo, ale ja bym się bała rzucenia na słodycze, a tak, powoli, stopniowo i przede wszystkim trwale ![]() Ja ostatnio mogłabym jeść słodycze i tylko je, ale tak do 16, bo później kompletnie apetytu nie mam, na kolację dziś wmusiłam jajko i kanapkę z papryką, no bo byłam po siłowym, a nie chcę spowolnić metabolizmu niejedzeniem. A wiecie co będę mieć w weekend? Czekoladę STUDENCKA! Wczoraj robiłam Fire55 z mamą, ona się tak szybko poddaje, mówi, że to jest głupie, nie umie, nie będzie robić itd... Ma figurę taką jak ja, lecz wiadomo, ruch dla zdrowia powinien być. I mówiła, że jestem tak samo szalona jak Szalina I mogłabym też tak zawodowo, za pieniądze ludzi męczyć, hahaha
|
|
|
|
#2351 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2352 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do pozostałych wymiarów, w sumie nie wiem bo stwierdziłam, że dużo osiągnęłam po tych trzech miesiącach podstawowych i po pierwszym miesiącu zaawansowanego nawet się nie zmierzyłam. Dopiero jak skończę to się pomierzę znowu. Chyba najbardziej ten zaawansowany daje efekty w postaci wizualnej, w sensie zarysowania mięśni, mój bicepsik i tricepsik Cytat:
|
|
|
#2353 |
|
Raczkowanie
|
Jestem po Fire30, Tone30 i prysznicu
![]() Ale Tone dało mi dzisiajw kość... |
|
|
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba chciałaś rzec: "w ręce"?
![]() Ja mam dzisiaj Fire55ez, hip hip hura. I zrobię sobie TummyTuck, o takkk. |
|
|
|
#2355 |
|
Zadomowienie
|
A ja juz po Fire 55
. Znów dałam wycisk .Tak myślałam żeby zrobić dzis wcześniej bo na wieczór pewnie coś ślubny wymyśli. No i miałam rację, za godzinkę gości mamy . Lecę się malować .
|
#2356 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj zaszalałam. Zrobiłam Fire55, Tummy Tuck i H&T (ale bez początku, tylko te ćwiczenia na podłodze, czyli z 28 minut). I dietowo też mam dzień udany. Zamierzam wykombinować jakiś dietowy słodki deser, bo mam dzisiaj wieczór filmowy
![]() Sasasasasa, i pranie zaraz wieszam, a jutro muszę sprzątać! We wtorek będę robiła zdjęcia mojej figury i ocenię, czy jest jakaś różnica. Co prawda, będę dopiero w połowie drugiego miesiąca ćwiczeń, lecz zdjęcia robiłam w połowie pierwszego miesiąca . Ale następne foteczki zrobię już na koniec trzeciego. Stresuję się. Ja nie widzę w sobie żadnej różnicy, gdy patrzę w lusterko, nawet coraz bardziej się przekonuję, że mam grube uda, jak choler.a. Chociaż... hm... cycki mi zmalały na tyle, że jestem w stanie to stwierdzić )
Edytowane przez tak Czas edycji: 2011-04-15 o 20:41 |
|
|
|
#2358 |
|
Zadomowienie
|
Jejciuu, jak mnie tu dawno nie było
![]() Miałam kilka dni przerwy w TF, bo mam nowego członka rodziny- 2- miesięcznego króliczka i musiałam się nim zająć, oswoić itp., ale przede wszystkim nie mogłam oderwać od niego wzroku Przymierzałam dzisiaj letnie ubrania, między innymi moje ulubione szorty, które w zeszłym roku trochę były ciasne i bałam się, że teraz już w nie nie wejdę. Zakładam je i co się okazuje ? Że są nawet luźniejsze niż w zeszłym roku !
|
#2359 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
mikasa, króliczek - ja też mam króliczka! Chociaż Ją króliczkiem jednak nazwać nie można, bo jest to złośliwa, rozkapryszona, niezależna kobita
![]() Dobrenka, u mnie dzisiaj ładnie, słoneczko świeci, chociaż podejrzewam, iż chłodno jest, bo w mieszkaniu siedzę i się z zimna trzęsę .Kupiłam sobie karnet na sześć wejść na masaże Rolletic'em ![]() I planuję ogromne wyjazdyyyyy po świętach. Już się nie mogę doczekać. Ale tymczasem - przed sobą mam trzy kolokwia i wystąpienie z wirusów
|
|
|
|
#2361 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak masz króliczka mi i mojemu wężowemu marzył się swego czasu taki gad nawet mielismy akwarium juz dla niego ale nam odeszło ale jak kupimy mieszkanie to zrobimy sobie z nimi całą ścianę![]() Wiesz co jest chłodno tak jakoś mroźno.. Ile kosztuje taki karnet? Gdzie planujesz jechać po świętach? Przez kolokwia przebrniesz ![]() Cytat:
to się dobrze zastanów moje znajome są zadowolone Szalona ![]() Miałam podobne ciągątki do Ciebie tylko ja chciałam zostać psychologiem jednak nic z tego nie wyszło niestety.. bo musiałabym studiowac poza miejscem zamieszkania.. jedyne studia najbliższe w tym kierunku były w Stalowej Woli i moi rodzice się nie zgodzili ponieważ mój tata pracował w więziennictwie i stwierdził że stamtąd miał praktycznie całe więzienie i nigdy mi nie pozwoli na wyjazd w te okolice.. i szlak trafił.. |
||
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrenka, karnet kupiłam na gruper.pl za 39 zł. I zastanawiam się nad drugim, bo taka niska cena. A normalnie kosztuje 90 zł na sześć wejść. Karnety można zrealizować do lipca. W Łodzi jest fajna oferta - zabieg odchudzający urządzeniem jakimś + coś tam za 39 zł, albo za 58 zł liposukcja ud lub brzucha lub bioder, przyjaciółka się zastanawia nad tymi w Łodzi.
A po świętach we wtorek z przyjaciółką jadę do Łodzi, w środę idę na ósmą rano do okulistki, po okuliście jedziemy do Warszawy do mojego przyjaciela (który jest też kumplem mojej przyjaciółki) i wracamy dopiero w sobotę rano . Miałam jechać sama i tylko do Łodzi do okulistki, ale nie dość, że nie umiałabym trafić, to jeszcze - po okuliście będę ślepa, gdyż zakropi mnie kobita parę razy i przyjaciółka stwierdziła, że pojedzie ze mną dzień wcześniej, przenocujemy w jej mieszkaniu (bo ona tam studiuje) i razem pójdziemy do okulistki. Nie mogę się doczekać, ponieważ z przyjacielem nie widziałam się ponad pół roku i strasznie za nim tęsknię.A co do królików - może chcesz mojego? nie no, żartuję. Ale mój Król jest niezależnym członkiem rodziny. Nie daje się pogłaskać (tzn. ja mogę, ale inni domownicy już nie, ale i tak pieszczoty są baaaaardzo rzadkie). Cały czas jest poza klatką. Dostałam ją na 16ste urodziny, co uważam za totalną głupotę - nie mogłam jej wziąć na studia, ponieważ uziemiłaby mnie w Opolu - i możliwe, że padłaby podczas jazdy samochodem, gdyż nienawidzi tego robić.Ale poza tym, że jest wredną suką i nazywa się Królik, kocham ją okrutnie i gdyby jej się coś stało - chyba zapłakałabym się na amen! Edytowane przez tak Czas edycji: 2011-04-16 o 11:21 |
|
|
|
#2363 | |||||||||||
|
Zadomowienie
|
no tak dziwny czas teraz jest.. ja nie położę się wcześniej niż o 00:00 potem rano jak wstaje obiecuje sobie że położę się wcześniej spać i tak w kółko i chodzę taka "dziwaczna" cały dzień
tak No fajny taki kuponik .. liposukcja.. hmm.. zrobiłabym sobie taką liposukcję.. ale co ja bym sobie z ta skórą potem zrobiła.. Też mam przyjaciela za którym bardzo tęsknie.. ale on się do mnie nie odzywa i nie jestem wstanie się z nim skontaktować bo jak wyjeżdżał urwał wszystkie kontakty.. juz o tym pisałam.. zawaliłam.. często o nim myślę ![]() Myślałam kiedyś nad zakupem króliczka ale mój wężowy nie chce ![]() Cytat:
Cytat:
Nie wiem jak ja teraz będę ćwiczyć.. kupiłam ten rower i pewnie będę poświęcać się jemu.. ale szkoda mi tego wszystkiego.. będę musiała jakoś kombinować.. Cytat:
musisz miec pod reka cały czas innego wyjścia nie widzę.. i popijać co jakiś czas po troszkę czy masz pragnienie czy nie Cytat:
![]() Cytat:
jojo tylko i wyłącznie jedyna dieta która mi pomogła przebrnąć przez większą ilośc tłuszczu to była ONZ i Turbo ale tak co 9 dni miałam od 1-3 dni przerwy gdzie mogłam zjeść co lubię a nawet w trakcie mi sie to zdarzało .. Uważam że gdyby te wszystkie osoby które znam jadły te 4-5 posiłków dziennie w mniejszych ilościach.. nie jadły po nocach.. i ruszyły swoje posladki na jakiś aerobik to i zyło by im sie lepiej i wyglądały by lepiejdobrze że napisałaś że od przysiadów.. ![]() Cytat:
i chyba mam jeszcze większe wcięcie w talii![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() gości.. jak ja dawno nie miałam gości.. Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-04-16 o 12:40 |
|||||||||||
|
|
|
#2364 |
|
Zadomowienie
|
mikasa5 luźne spodnie i króliczek.. szczęsciara
![]() |
|
|
|
#2365 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam doła
![]() zostało mi 3 dni A6W, kończę 3 tydzień TF, od tygodnia łykam Turbo Speed, staram się ograniczać kalorie - wchodzę na wagę a tam kg więcej! buuuu Ostatnia nadzieja w tym, że waga skoczyła przed okresem, ale jeśli nie to będę płakać...
|
#2366 |
|
Zadomowienie
|
naiyah wiesz albo to @ albo poprostu zjadłaś coś co zatkało jelitka spokojnie zważ się za 3 dni albo po @
|
|
|
|
#2367 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam pytanie, ile orientacyjni kalorii można spalić przy Fire55?
|
|
|
|
#2368 |
|
Raczkowanie
|
Rany boskie jak mi się ćwiczyć nie chce, dziś mam Fire55! Lubię, ale nie chce mi się...
|
|
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam dzisiaj fire45, i dokładam Bumbum. Ale aktualnie się uczę. Chcę już przeżyć te kolokwia. Strasznie mi się dzień dłuży.
Jedwabna, bier się do roboty!
|
|
|
|
#2370 |
|
Zadomowienie
|
Ja już po Fire 45. Nie chciało się (byłam dziś w pracy, 5 h na nogach, nie jestem do tego przyzwyczajona
). Lubię te fire bo jest duzo na nogi ![]() A teraz mam farbkę na włosach, ciekawe co wyjdzie . Oby nie ciapki
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.

został tylko płacz i zgrzytanie ... stawów

jojo tylko i wyłącznie jedyna dieta która mi pomogła przebrnąć przez większą ilośc tłuszczu to była ONZ i