![]() |
#241 |
po prostu Em :)
|
Dot.: turystyka i rekreacja :)
Wszystkie informacje masz na stronie każdej uczelni.
![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
wiem, wiem, na UAMie własnie znalazłam i obliczyłam, ale na AWFie nie mogę znaleźć, pewnie przeoczyłam gdzieś
![]()
![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Jestem już studentką Turystyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Konto usunięte
|
nie dostalam sie na SGGW ;/
boże ale mam teraz cykora rpzed AGH . bo zlozylam tylko na te 2 uczelnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Przyczajenie
|
Dostałam się na uam ale czekam na wyniki na u. szczecińskim
i jestem w kropce a własciwie to w czarnej du*ie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Raczkowanie
|
a ja czekam na moja ostatnia szanse na wyniki z TiRu w Gdańsku na awfie...ale gdzies dopiero w okolicach 20 maja byc :/ a tez juz sama sie pogubilami nei wiem ile mam punktow...
![]() ![]()
![]() |
#247 |
Raczkowanie
|
nigga, ja tez na AWF w Gdansku na TIR zlozylam. Faktycznie, na testach bylo duzo ludzi ;/ ja teraz wiem, ze dostalam sie na UG, ale wolalabym turystyke.. tylko pytanie, czy AWF zdazy podac wyniki, zanim na UG minie termin ;/
![]() |
#248 |
Raczkowanie
|
No a ja sie wlasnie na UG nie dostalam
![]() ![]()
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
ja mialam szczescie, bo bardzo dobrze poszly mi ustne. 18 pkt z polskiego, i 20pkt z roszerzonego angola.. do tego geografia roz. 58%. za testy tez 5, no i za jezyk obcy tez dobrze. w sumie wyszlo mi 42 punkty, jesli dobrze licze, chociaz na tyle ludzi co tam bylo, to sama nie wiem... Dzwonilam dzis do biura rekrutacji i powiedzieli, ze od niedzieli wieczora moga sie pojawic wyniki, mam taka nadzieje ;/
![]() |
#250 |
Raczkowanie
|
Turystyka i rekreacja UP Kraków 2009 :)
Hmm w wątku "Akademia Pedagogiczna Kraków" uzbierało się parę wizażanek, któe w tym roku dostały się na ten kierunek na UP więc możemy się rządzić tutaj
![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- proszę się udzielać! śmialo^^ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() na MWSZ nie ma specjalności gastronomicznej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 |
Raczkowanie
|
Dot.: Turystyka i rekreacja UP Kraków 2009 :)
Noo... ten tego... jam też się dostała, choć zrezygnowałam, więc chyba czasem udzielić się mogę
![]() Tak na wstęp coś napiszę, bo aż nie wypada aby dział stał pusty, może coś się rozkręci ![]() Hmm, myśląc o TiR na UP bałam się tego, że to nowy kierunek. A wiadomo, że nowe to jeden wielki znak zapytania i nie wiadomo czego się spodziewać. Nie macie obaw, że nie będziecie mieli przecieków od starszych roczników ![]() ![]() Btw. da się jakoś sprawdzić czy na nasza-klasa powstało forum rocznika? Czy w liście wszystkich kierunków UP trzeba klikać w ciemno i sprawdzać lata osób przyjętych (licząc na fuks, że się trafiło w swoje)? Mam nadzieję, że łapiecie o co kaman ![]() Pozdrówka (: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Raczkowanie
|
nie taki całkiem nowy bo zaoczne studia TiR już są od 2008 roku
![]() A co do sesji...to ja już trochę studiowania ( 3 miesiące ![]() ![]() ![]() Hmm co do naszej klasy.. z reguły są napisane lata np. 'turystyka i rekreacja dzienne 3 letnie 2009-2013" ![]() ![]() IteSai, fajnie, ze sie odezwałaś! a na co w końcu się zdecydowalas isc? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, dostala sie ktoras na AWF w Gdansku?
![]() |
#255 |
Raczkowanie
|
Ano, tak, wiem, że zaoczne od 2008
![]() ![]() Tak, dobrze zrozumiałaś ![]() ![]() Ja w końcu zdecydowałam się na pedagogikę PiWS^-^ W zasadzie ten kierunek się jakoś sam przyjął do mnie ![]() Hmm, jakieś rady/przestrogi dla przyszłych nowicjuszy ![]() ![]() Pozdrówka (: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
Hmm.. no ja też prawdopodobnie będę mieć wybór czy pedagogika czy TiR ale myślę, że już postanowiłam- wybieram TiR
![]() Odnośnie rad... hmmm wlasciwie mnie tamten kierunek ( biologia ) kompletnie rozczarował... więc od samego początku miałam myśl, żeby zrezygnować, ale ludzie byli wspaniali i tak to ciągnęłam aż 3 miesiące nic sie nie ucząc.. ![]() Aha, miało być o radach- więc u mnie na roku dużo ludzi narzekało, że na początku, gdy wykładowcy i ćwiczeniowcy podawali wykaz książek, z których trzeba się bedzie uczyć.. ludzie pomysleli 'a bedzie czas, zeby isc do biblioteki..' a potem się okazało, że książek w bibliotece jest pare egzemplarzy a ludzi chetnych ok 100 ![]() No i wbrew pozorom warto chodzić na wyklady.. sluchac i robić notatki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Raczkowanie
|
Domyślam się, że zapewne przygniata ilość obowiązkowych książek ^__^"? czyli jednak rada - gnać do biblioteki
![]() Co do kierunku, to ja tak popadałam ze skrajności w skrajność... Ogólnie od pierwszej gimnazjum marzyła mi się psychologia, marzyła do czasu aż nie zmieniłam fakultetu z biologii na gegrę (z myślą o japonistyce, jednak dałam jej spokój - miałam ambicje, jednak doszłam do wniosku, że nie uda mi się tak angola na maturę nadrobić). No i wtedy zaczął się jeden wielki problem, bo niczego w Katowicach nie mogłam dopasować (to co mnie interesowało) z geografią -___-' Psychologi było mi strasznie żal, nadal w zasadzie jeszcze nieco jest ![]() ![]() Tak jakoś, lubię sztukę amatorską (taniec, rysunek, śpiew, muzykę), do tego mimo wieku lubię patrzeć na różne programy dla dzieciaków, także... ![]() Za turystyką przemawiało umiłowanie do ruchu, przyrody i japońskie ciągoty... Ale obawiałam się języków. Tak to u mnie wyglądało ![]() Okejka, ja się żegnam, jutro podpisuję umowę o pracę także... ![]() Pozdrawiam, no i zapisywać sie tutaj ![]() ps. a nawiązując do wcześniejszego tematu z n-k, to widzę, że Twój rocznik już ma 3 nabytki na forum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
U mnie za pedagogiką przemawia to, że od 2 lat dorabiam jako niania i w ogóle mam świetny kontakt z dziećmi^^
![]() Ale jednak wybiore turystyke bo kocham podróżować, poznawać nowe miejsca.. uwielbiam się uczyć języków.. ![]() Powodzenia z podpisywaniem umowy! ![]() ![]() Widziałam na n-k ludzi ode mnie.. już nawet 4 jest ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Wtajemniczenie
|
Ja się dostałam na AWF Poznań na TiR ale zwalniam miejsce, nie idę na ten kierunek jednak ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Rozeznanie
|
Witam, witam
![]() ![]() ![]() A papiery ja chyba złożę w środę, bo jednak mam niezły kawałek do tego Krakowa, a jeszcze nie pozałatwiałam tyyylu rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Raczkowanie
|
ja dzisiaj idę załatwić zaświadczenie lekarskie, mam nadzieje, że będę mieć to dziś z głowy no i jeśli czas pozwoli pojadę złożyć papiery
![]() No i z AWFu muszę odebrać .. ale to najwyżej we wrześniu^^ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Ja będę (mam nadzieję) jednym z nielicznych przedstawicieli pełci męskiej ^^ Macie tu link do NK do naszego kierunku : http://nasza-klasa.pl/school/60771/1585 , więc zapisujcie się - będzie się łatwiej poznać ![]() Ja teraz siedzę w Grecji i wracam pod koniec lipca, więc jeśli zbierze się jakaś większa ekipka to trzeba się umówić na jakieś oblewanie ^^ Pozdrawiam TiR'ówki ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Raczkowanie
|
Matko, mój wątek się rozkręca
![]() ![]() ![]() ![]() I nawet TiR'owiec się odezwał ![]() A na nk dopiszę się "na dniach". Milego wypoczynku w Grecji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Rozeznanie
|
Hehe, no i bardzo dobrze, że się rozrasta
![]() A to poświadczenie od lekarza, to musi być, że na danym kierunku (w naszym przypadku tir) nie ma tych przeciwskazań? Bo mam w domu z 3 te zaświadczenia, tylko po prostu o braku przeciwskazań, tak ogólnie i tak mi się nie chce znowu lecieć do lekarza, że nie wiem :P To ja życzę Wam milego wypoczynku, bo u mnie jak na razie kiszka, jeśli chodzi o jakiś wyjazd, no ale w domu to się nieźle lenię, wiec może nie zasłuzyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() hyhyh... wiecie co... ja mimo wszytsko czuję się związana z tym kierunkiem, może z czasem zapiszę się jako gość do n-k i ktoś mnie przygarnie ![]() Ja już mam podpisaną umowę, także na 14 czmycham do pracy - będę... <chwila napięcia... tworzymy klimat...>, będę... paaakowaczem ![]() Mam tylko nadzieję, że w nie będę sama po 22 stała na niezbyt przyjemnym powrotnym przystanku ^__^' Edytowane przez iteSai Czas edycji: 2009-07-20 o 09:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Raczkowanie
|
Mi zabrakło punkta
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#267 |
Raczkowanie
|
zaniosłam dziś papiery
![]() ![]() IteSai, udało Ci sie zbudować napięcie^^, gratuluje podjęcia pracy ![]() a na pedagogike tez sie dostalam ![]() ![]() a na n-k Cię przygarnę za aktywne udzielanie się w tym wątku ^^ Lily, ja mialam na zaświadczeniu kierunek..ale nie czytali tego- tylko zaznaczyli, ze jest zaświadczenie ![]() Edytowane przez anyone22 Czas edycji: 2009-07-20 o 15:19 Powód: poprawa |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Przyczajenie
|
Ja też dzisiaj offffficjalnie zaniosłam papiery
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Ja miałam zwykłe orzeczenie od lekarza i wzięli ![]() Ps: Dlaczego TiR-ówki nie macie innych skojarzeń?? ![]() Edytowane przez Barcelona20 Czas edycji: 2009-07-20 o 15:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Raczkowanie
|
Barcelona, może się gdzieś minęłyśmy
![]() O ktorej bylas?^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Przyczajenie
|
czekaj niech pomyśle
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.