|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać ;)
dziękuję. a jak jest odwrotni? przestawiamy z 3 na 2 godz.??
|
|
|
|
#4442 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam taki w tubce i wygląda jak klej Nie uzywaj slowa pomadka bo sie wystraszy.. powiedz że to taki... lek na spierzchnięte usta:P
|
|
#4444 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
musze spróbować. dzieki
|
|
|
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
Mam urządzenie wielofunkcyjne nowe. I są troszkę kłopoty, ponieważ jak wsadza się kartkę to strzępi i trzeba otwierac je i wyciągac, a właściwie wytargiwac kartkę. Coś tam drukuje, ale po prostu nie wychodzi do końca. Może źle się kartkę wkałda czy coś...? ja tego nie robiłam tylko wujek, który generlanie lepiej się zna, a jednak nie wychodzi... wiecie o co chodzi?
|
|
#4446 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4448 |
|
Rozeznanie
|
Poszperałam trochę w necie i w samolotach są chyba tzw. toalety próżniowe, są to specjalne zbiorniki, które później się opróżnia i montuje ponownie. Środki chemiczne niwelują przykry zapach. Takie samo rozwiązanie stosuje się np. w przyczepach kempingowych. A tak samo czasem nie działają też Toi Toie?
PS. Też muszę się, co chwilę logować.
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
A mi już troche przeszło z tym logowaniem, chyba was zaraziłam
|
#4450 |
|
psy-chopatka
|
Dlaczego niektórzy chrapią przez sen i czy jest jakiś skuteczny lek albo metoda na chrapanie?
|
#4451 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak serio, to Cyska dobrze radzi - daj mu coś co mniej wygląda jak szminka, bo oczywiście większość mężczyzn uważa, że sztyfty ochronne skoro wyglądają podobnie do szminek, to znaczy że tylko kobiety ich mają używać Dobrze, że mój sam z siebie ma pomadkę (jeszcze czasem mu podbieram jak swojej nie wezmę ) Ale spróbować posmarować mu twarz kremem - masakra No nie da się...bo tłuste, bo się klei, bo bleee...faceci są dziwni
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi dotyczące tego błyszczyku
Czyli to jednak racja, że większość facetów tego nie lubi ![]() Agniesia Trzeba było posmarować się tym błyszczykiem na to spotkanie z exem ![]() kusia Jeśli pociąg jedzie wystarczająco szybko, to to się wszystko ładnie rozbryzguje na torach i nawozi okoliczne kwiatki ![]() Hehe miałam dzisiaj koszmar, że mój były, sporo starszy facet przyjechał do mnie i zaczął gadać z moimi rodzicami (którzy nie mieli o nim zielonego pojęcia Prawdę mówiąc chyba dalej myślą, że nigdy nie miałam chłopaka ) a oni [rodzice] mnie potem chcieli wziąć na "poważną rozmowę o życiu" ![]() ziuta Mój brat podczas kuracji na trądzik musiał przez ponad rok smarować usta pomadką i to dosłownie co 10min, bo strasznie mu wysychały (najpierw jakimiś tam aptecznymi, potem zwykłą pomadką ochronną dla mężczyzn z nivea ). Już dawno kuracja skończona, a on z przyzwyczajenia zawsze ma je przy sobie A jego dziewczyna jest zachwycona, bo zawsze ma mięciutkie usta ![]() A z kremem jest tak, że po tygodniu facet się przyzwyczaja. Znacie to uczucie, że jeśli nie nałożycie kremu rano i wieczorem, to macie taką jakby ściągniętą skórę? Jeżeli da się mężczyźnie krem ("no weź chociaż przez tydzień smaruj się cienką warstewką rano i wieczorem. Jak Ci się nie spodoba, to okay, ale przynajmniej przez ten tydzień sumiennie wypróbuj ") po tygodniu z przyzwyczajenia będzie go używał |
|
|
|
#4454 |
|
Konto usunięte
|
Mam kumpla, któremu strasznie pękają usta, kupiłam mu pomadkę dla męzczyzn z Nivea. Użwya, kończy mu się już, muszę drugą kupić.
|
|
|
|
#4455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(nie pamiętam dokładnie) pare razy nawet eksperymentował z jakimiś waniliowymi, pomarańczowymi, porzeczkowymi itd.
|
|
|
|
|
#4456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() On w sumie woli wazelinę, ale pudełeczko jest mało wygodne, a ta pomadka Nivea jest OK. Mojemu błyszczyki nie przeszkadzają. Zawsze mówi ''Daj spokój, dawaj dzióba!'' ![]() A jak ja nie chcę mieć rozmazanego błyszczyka to nastawiam policzek
|
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
Edeldredzia a mogę zapytać dlaczego koniec z dredami?
(podpis) Jakoś tak mnie to nurtuje od dłuższego czasu
|
|
|
|
#4458 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lekarstwem może być chirurgiczne wycięcie podniebienia, moga spać na boku a nie na wznak. Widziałam tez takie krążki w aptece, ale nie wiem o co w tym chodzi i czy to działa.
|
|
|
|
|
#4459 |
|
Raczkowanie
|
Co dokładnie znaczy powiedzenie na kogoś 'pańska skórka' (nie chodzi o słodycze)
|
#4460 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dlatego, że nigdy nie będe w stanie zapuścić włosów dłuższych niż do ramiom:P a syntetyki sa dziadowe wg mnie:P Obecnie mam 8 cm na głowie, gdzie niegdzie krótsze, więc było by ciężko, a okropnie wygladam jak zapuszczam i mam ni za dlugie, ni za krotkie;P |
|
|
|
|
#4461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam kolegę, który już od trzech lat ma dready, ale on ma problem ze zbyt szybko rosnącymi włosami Mówi, że strasznie go to irytuje, bo często musi dokręcać, żeby to jakoś wyglądało.. Ehh i tak źle, i tak nieodbrze
|
|
|
|
|
#4462 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki
aczkolwiek mam nadzieeję, że może kiedyś mi się uda![]() Pozdrów kolegę
|
|
|
|
#4463 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A wracając do tych kupek w pociągu... Mi zawsze babcia zabraniała chodzić do toalety w PKP podczas postoju, bo twierdziła, że ktoś tam może coś naprawiać a, ja mogłabym go "pobrudzić" |
|
|
|
|
#4464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego sciereczki z mikrofibry sa prawie tylko kolorowe
(a w marketach zdecydowanie TYLKO kolorowe)pastelowe co prawda - zolte, zielone, niebieskie, rozowe...ale jednak z z kolorem a nie biale (albo czarne )dopiero dzis znalazlam biale (ale drogie)...czarnych do tej pory nie spotkalam... dlaczego?
|
#4466 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Dziewczyny jak trzeba to trzeba. Zawsze można powiedzieć, że ma się problemy z pęcherzem. Ja mam bardzo słaby i jak musze sie załatwić to po prostu muszę. |
|
|
|
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że temat wypróżniania sie powraca
![]() Mnie też zastanawiały kibelki w pociągach, ale po pierwszej długiej jeździe, kiedy musiałam z takiego skorzystać już wiem, dlaczego tory nie są całe zasrane - jak nie ma absolutnej konieczności to chyba nikt nie chodzi sie załatwiać w pociągu, ten kibel odstrasza.... jeden wielki syf :/ Jak sobie przypomnę to mi sie niedobrze robi, to było nawet gorsze od toi toia.... Więc na pewno z dłuzszym posiedzeniem bym sie tam nie wybrała, gdyby była szansa, że wytrzymam.
|
#4468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Analiza laboratoryjna kupy i hola
|
|
#4469 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Istnieje cos takiego jak kod kolorow w profesjonalnym czyszczeniu. Przykladowo zielony to kuchnia, niebieski - biuro, czerwony(rozowy) - toalety, a zolty - np szpitale. W ten sposob pani sprzatajaca nie bedzie uzywac do przecierania stolu w restauracji tej samej szmatki ktora wycierala kibelek- tak w uproszczeniu . To samo dotyczy mopow, myjek, wiaderek i innych srodkow czyszczacych |
|
|
|
|
#4470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale bialy i czarny to chyba kolory neutralne? w tej terminologii czyszczenia... wiec powinno byc in najwiecej, jako uniwersalnych.... czy zle kombinuje... ?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

ale ja zagladałam kiedyś i sie dziwilam gdziiee te tooryy..
no i że to niemęskie. ale jak mu krew z wargi leci to taki męskie jest 

No nie da się...bo tłuste, bo się klei, bo bleee...faceci są dziwni 
A jego dziewczyna jest zachwycona, bo zawsze ma mięciutkie usta 
(podpis) Jakoś tak mnie to nurtuje od dłuższego czasu
i ze przez to w ogole moze kiedys zapchac im sie rura. Było mi strasznie wstyd. Któregos razu z "rozbiegu" wrzuciłam tampon do kibelka i musiałam wyławiac go wieszakiem, zeby jego mama sie nie wsciekła, gdy znowu przyjada wypróżniać szambo.