Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać ;) - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-20, 22:18   #991
Martita 88
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać ;)

w Focusie pisze tak:
"Sprytny więzień doszedł do wniosku że egzekucja nie moze sie odbyć. W niedzielę skazaniec nie byłby nią zaskoczony- bo to ostani dzień tygodnia,a tym samym ostatni, w jaki można ją wykonać. Skoro tak, nie może się także odbyć w sobotę, bo w sobotę więzień wiedziałby ze nie zostanie powieszony w niedzielę- nie było by zaskoczenia). Rozumując w ten sposób skazaniec-filozof doszedl do wniosku że egzekucja nie moze odbyć się w piątek ani innego dnia tygodnia, bo nigdy go nie zaskoczy. Ku swojemu zdziwieniu został powieszony w środę, a więc sedzia dotrzymał słowa, choć skazaniec próbował wytknąć mu sprzeczność"
trochę to zamotane ale to już nie moja wina
Let it stay here
2.07.2013- prawo jazdy w kieszeni
Martita 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 22:28   #992
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilia_wodna Pokaż wiadomość
co do leżenia w łóżku i momentu przed zaśnięciem : raz na 2/3 miesiące, jak już zamknę oczy to w pewnym momencie odnoszę wrażenie jakbym nagle się potknęła i leciała do przodu, a raczej jakbym spadała. Leżę, myślę załóżmy o tym co mam jutro do zrobienia/załatwienia, jestem jeszcze całkowicie świadoma i z pewnością jeszcze nie śpie aż tu nagle zaczynam spadać. Trwa to tyle, ile właśnie moment od potknięcia się o coś do 'zaliczenia gleby', czyli bardzo krótko, dosłownie sekundę. Nie potrafię tego opisać, ale zaraz po tym ogarnia mnie strach jakbym przed chwilą skoczyła z wysoka. Ma ktoś coś takiego?
Ja mam coś w tym stylu, że leżę w łóżku, ogarnia mnie sen, tracę już powoli świadomość i w tym momencie zasypiania pojawia mi się taka sytuacja, że np idę po schodach i się potykam czy gdziekolwiek jakbym miała się za chwilę przewrócić i właśnie wtedy się tak zrywam - instynktownie nie chcę się przewrócić więc zazwyczaj kończy się solidnym kopniakiem w ścianę i natychmiastowym obudzeniem się
Stary 2009-08-20, 22:40   #993
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Martita 88 Pokaż wiadomość
w Focusie pisze tak:
"Sprytny więzień doszedł do wniosku że egzekucja nie moze sie odbyć. W niedzielę skazaniec nie byłby nią zaskoczony- bo to ostani dzień tygodnia,a tym samym ostatni, w jaki można ją wykonać. Skoro tak, nie może się także odbyć w sobotę, bo w sobotę więzień wiedziałby ze nie zostanie powieszony w niedzielę- nie było by zaskoczenia). Rozumując w ten sposób skazaniec-filozof doszedl do wniosku że egzekucja nie moze odbyć się w piątek ani innego dnia tygodnia, bo nigdy go nie zaskoczy. Ku swojemu zdziwieniu został powieszony w środę, a więc sedzia dotrzymał słowa, choć skazaniec próbował wytknąć mu sprzeczność"
trochę to zamotane ale to już nie moja wina
dotrzymał słowa, bo tego samego dnia poinformował go o egzekucji a jednocześnie zaskoczył skazanego
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 23:52   #994
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilia_wodna Pokaż wiadomość
co do leżenia w łóżku i momentu przed zaśnięciem : raz na 2/3 miesiące, jak już zamknę oczy to w pewnym momencie odnoszę wrażenie jakbym nagle się potknęła i leciała do przodu, a raczej jakbym spadała. Leżę, myślę załóżmy o tym co mam jutro do zrobienia/załatwienia, jestem jeszcze całkowicie świadoma i z pewnością jeszcze nie śpie aż tu nagle zaczynam spadać. Trwa to tyle, ile właśnie moment od potknięcia się o coś do 'zaliczenia gleby', czyli bardzo krótko, dosłownie sekundę. Nie potrafię tego opisać, ale zaraz po tym ogarnia mnie strach jakbym przed chwilą skoczyła z wysoka. Ma ktoś coś takiego?
Mnie się często śni, że bujam się na krześle, takim zwykłym. Jestem wtedy w takim półśnie. I zawsze 'lecę' do tyłu, a na łóżku wykonuję jakiś dziwny ruch jakbym chciała się ochronić przed upadkiem

------------------

Mam takie pytanie
Dlaczego psy podczas kopulacji 'zakleszczają się' w partnerce?

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 00:09   #995
Kwaśna truskawka
Rozeznanie

Od jakiegoś czasu zastanawiam się:
Jeśli człowiek jest na nogach cały dzień ( tzn. normalnie funkcjonuje, nie śpi) i nie będzie spał przez noc, i kolejny dzień będzie normalnie zył,
czyli będzie dzień, noc, dzień bez snu to czy jego serce będzie biło wolniej, czy szybciej niż u człowieka, który spał? A jego ciśnienie spadnie, czy sie podwyższy?

P{ytanie przyszło mi do głowy, ponieważ od jakiegos czasu mój brat tak własnie funkcjonuje, zdaża mu się czasami nie spać w nocy i normalnie funkcjonować. Zastanawiałam sie jak to odbija sie na jego zdrowiu.
Stary 2009-08-21, 00:09   #996
Amoura
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Mnie się często śni, że bujam się na krześle, takim zwykłym. Jestem wtedy w takim półśnie. I zawsze 'lecę' do tyłu, a na łóżku wykonuję jakiś dziwny ruch jakbym chciała się ochronić przed upadkiem

------------------

Mam takie pytanie
Zeby nie uciekla?
Amoura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 00:14   #997
Kwaśna truskawka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość

------------------

Mam takie pytanie
Zakleszczenie się jest spowodowane stresem, tak nam tłumaczyła nauczycielka od biologii.
Opowiadała nam tez podczas tematu o zaburzeniach seksyalnych ( nie pamietam dokładnie) Historię, która kilka lat temu wydarzyła sie naprawdę gdzieś w południowo-zachodniej polsce. Mianowicie, dziewczyna ok. 15 lat kopulowała ze swoim psem- owczarkiem. Kiedy niespodziewanie do domu wrócił jej ojciec ze stresu pies się w niej zakleszczył. Wzywali pogotowie i zdziwieni cała sytuacją ratownicy podali jakiś lek rozkurczowy w zastrzyku i wszytsko wróciło do normy- odkleszczyli się.

Historia nieprawdopodona troszkę jak dla mnie. Tak jak wyżej napisałam usłyszałam ją na lekcji biologii w szkole.

Nie wiem, czy taka odpowiedź cię satysfakcjownuje
Stary 2009-08-21, 00:35   #998
Brook
Zakorzenienie

eee jak to zakleszcza pierwsze slysze...

Brook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 00:46   #999
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amoura Pokaż wiadomość
Zeby nie uciekla?
Haha, możliwe Nie wpadłam na to xD

Cytat:
Napisane przez Kwaśna truskawka Pokaż wiadomość
Zakleszczenie się jest spowodowane stresem, tak nam tłumaczyła nauczycielka od biologii.
Opowiadała nam tez podczas tematu o zaburzeniach seksyalnych ( nie pamietam dokładnie) Historię, która kilka lat temu wydarzyła sie naprawdę gdzieś w południowo-zachodniej polsce. Mianowicie, dziewczyna ok. 15 lat kopulowała ze swoim psem- owczarkiem. Kiedy niespodziewanie do domu wrócił jej ojciec ze stresu pies się w niej zakleszczył. Wzywali pogotowie i zdziwieni cała sytuacją ratownicy podali jakiś lek rozkurczowy w zastrzyku i wszytsko wróciło do normy- odkleszczyli się.

Historia nieprawdopodona troszkę jak dla mnie. Tak jak wyżej napisałam usłyszałam ją na lekcji biologii w szkole.

Nie wiem, czy taka odpowiedź cię satysfakcjownuje
O, kurde

Satysfakcjonuje, dziękuję za odpowiedź

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-08-21, 01:17   #1000
Mirabelkaa
Zadomowienie

Mam podobnie już prawie śpię, aż tu nagle jakbym spadała i się ocucam jakby

Też nie rozumiem jak zakleszcza? :P
Ten pies ją gwałcił czy ona chciała? Jak ona go do tego nakłoniła?
Stary 2009-08-21, 01:35   #1001
Kwaśna truskawka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mirabelkaa Pokaż wiadomość
Mam podobnie już prawie śpię, aż tu nagle jakbym spadała i się ocucam jakby

Też nie rozumiem jak zakleszcza? :P
Ten pies ją gwałcił czy ona chciała? Jak ona go do tego nakłoniła?

dziewczyna chciała, nie mam pojęcia jak psa do tego zmusiła
To zboczenie seksualne to zoofilia.

zakleszczenie u ludzi :ma psychologiczne podłoże, czasem mięśnie kobiety bardzo mocno sie zaciskają i zwykle pomaga środek rozkurczowy

BeaS znlazłam odpowiedź na twoje pytanie:
u psów takie zjawisko jest ściśle związane z budową anatomiczną narządów rodnych suki i prącia psa - mianowicie pies ma wzwód dopiero w momencie wytrysku i wtedu bardzo "rośnie" opuszka prącia; a u sukuki jest dodatkowo opuszka w pochwie, która przy kopulacji też obrzmiewa i w efekcie psy nie mogą się rozłączyć. I to jest zupełnie naturalne - zapobiega wypływowi nasienia - nie wolno takich psów na siłę rozdzielać!
Stary 2009-08-21, 01:44   #1002
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
BeaS znlazłam odpowiedź na twoje pytanie:
u psów takie zjawisko jest ściśle związane z budową anatomiczną narządów rodnych suki i prącia psa - mianowicie pies ma wzwód dopiero w momencie wytrysku i wtedu bardzo "rośnie" opuszka prącia; a u sukuki jest dodatkowo opuszka w pochwie, która przy kopulacji też obrzmiewa i w efekcie psy nie mogą się rozłączyć. I to jest zupełnie naturalne - zapobiega wypływowi nasienia - nie wolno takich psów na siłę rozdzielać!
Dziękuję bardzo za odpowiedź

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-08-21, 03:02   #1003
Ija
Rozeznanie

No wiec ja tez mam do was pytania

1.Bardzo czesto przechodza mnie dreszcze. Nie mam na mysli takiego trwalego drgania jak podczas goraczki tylko taka krotka fala drgan ( ok 1 sekundyy ). Czasami dzieje sie tak gdy maleje temperatura otoczenia np. nagle powieje chlodniejszy wiatr, ale zazwyczaj dzieje sie to w zwyklych sytuacjach, np. gdy siedze na lekcji, albo jade samochodem i nie ma to zwiazku z temperatura, zmiana pozycji ani nic w tym stylu. Dodam, ze zdarza sie to od kilku do kilkunasty razy dziennie. Zastanawiam sie czy jest to normalne? Czy wy tez tak macie? I dlaczego wlasciwie tak sie dzieje?

2. Dlaczego podczas ziewania nasze oczy łzawią?

Edytowane przez Ija
Czas edycji: 2009-08-21 o 03:03
Ija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 10:45   #1004
Klarissa
Zakorzenienie

Smile Dot.: Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać ;)

Cytat:
Kiedy niespodziewanie do domu wrócił jej ojciec ze stresu pies się w niej zakleszczył. Wzywali pogotowie i zdziwieni cała sytuacją ratownicy podali jakiś lek rozkurczowy w zastrzyku i wszytsko wróciło do normy- odkleszczyli się.

Zakleszczenie u ludzi to nic innego jak silny skurcz mięśni pochwy uniemożliwiający wycofanie członka. Dlatego sytuacja odwrotna, że pies zakleszcza suczkę jest chyba niemożliwa... No czym ją zakleszcza, tak na logikę? To suka trzyma psa, żeby nie zwiał

Zresztą teraz zobaczyłam, ze już to zostało profesjonalnie wytłumaczone. U ludzi też się zdarza z tego co słyszałam. Nie wiedziałam, że pies też ma narząd zakleszczający

Edytowane przez Klarissa
Czas edycji: 2009-08-21 o 10:47
Klarissa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 10:52   #1005
Czarna018
Rozeznanie

Mi oczy nie łzawią jak ziewam :P

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Ja kiedyś widziałam jak pies i suka sie zakleszczyli. Masakra ja nie wiedziałam o co chodzi ale ona (ta suka) strasznie piszczała. Chciałam podejść i pomóc im myślałam że coś złego się dzieje im. Ale teściowa mi powiedziała że to normalne i nie można ich na siłe rozdzielać. Straszne

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

U ludzi zakleszczanie...no niee!! Pierwszy raz słysze :P

Myślę nad ścięciem grzywki ...

Staram się zrzucić parę kg...

Tęsknie za słoneczkiem. Czekam na piękną wiosnę.
Czarna018 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 11:57   #1006
Martita 88
Zakorzenienie

w tym wątku poruszany był temat rentgena/ tomografii, wróce do niego. jeśli ktoś ma stały aparat na zębach? przecież tego sie nie da wyjąć, i co wtedy- to takie głupie pytanie kiedyś mnie naszło
Let it stay here
Stary 2009-08-21, 12:13   #1007
berethalia
Raczkowanie

GG do berethalia

hej!
co do ludzi i tego zakleszczenia. istnieje coś takie w medycynie jak penis captivus. czyli http://pl.wikipedia.org/wiki/Penis_captivus ale mieliśmy z tego polewkę na anatomii;-)

kiedyś na anatomii na zdj rentegowskich rąk widziałam że ludzie mieli normalne pierscionki na rękach. więc chyba nic.
To nikt nie kupuje ci kwiatów.
berethalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 12:22   #1008
Klarissa
Zakorzenienie

Cytat:
w tym wątku poruszany był temat rentgena/ tomografii, wróce do niego. jeśli ktoś ma stały aparat na zębach? przecież tego sie nie da wyjąć, i co wtedy- to takie głupie pytanie kiedyś mnie naszło
Ja miałam dawniej amalgamatowe plomby na zębach (miałam, bo wymieniłam na porcelanę) i na zdjęciu rtg czaszki lub szczęki w tym miejscu pojawiały się po prostu puste przestrzenie, nikt przecież nie kazał mi do zdjęcia plomb wydłubywać, podobnie będzie z aparatem na zębach. Metale nie przepuszczają promieni rtg i dlatego należy w miarę możliwości je zdejmować aby nie zasłaniać zdjęcia.
Stary 2009-08-21, 13:16   #1009
angela0033
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Klarissa Pokaż wiadomość
Ja miałam dawniej amalgamatowe plomby na zębach (miałam, bo wymieniłam na porcelanę) i na zdjęciu rtg czaszki lub szczęki w tym miejscu pojawiały się po prostu puste przestrzenie, nikt przecież nie kazał mi do zdjęcia plomb wydłubywać, podobnie będzie z aparatem na zębach. Metale nie przepuszczają promieni rtg i dlatego należy w miarę możliwości je zdejmować aby nie zasłaniać zdjęcia.

Klarissa- ile płaciałaś za porcelanowe plomby i czy mocno je widać?
(sory że tak z innej beczki ale chcialam sobie wymienić )
Stary 2009-08-21, 13:33   #1010
Klarissa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angela0033 Pokaż wiadomość
Klarissa- ile płaciałaś za porcelanowe plomby i czy mocno je widać?
(sory że tak z innej beczki ale chcialam sobie wymienić )
Nie widać ich wcale, płaciłam 150 zł za sztukę ale to było 8 lat temu
Stary 2009-08-21, 14:33   #1011
Jutte
Wtajemniczenie

dlaczego ziewamy:P?
cieszę się życiem!
Jutte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 14:59   #1012
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Jutte Pokaż wiadomość
dlaczego ziewamy:P?
tego nawet najstarsi górale i naukowcy nie wiedzą
prawdopodobnie dlatego, że organizm domaga sie tlenu lub ma za dużo dwutlenku węgla w sobie.
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 15:14   #1013
Martita 88
Zakorzenienie

czy recykling papieru może trwać wnieskonczoność?
dlaczego jak odkręcę butelkę z gazowaną wodą i lekko ścisnę to unosi się taki "dym"?
Let it stay here
Stary 2009-08-21, 17:34   #1014
lalalabamba
Wtajemniczenie

Cytat:
czy recykling papieru może trwać wnieskonczoność?
dlaczego jak odkręcę butelkę z gazowaną wodą i lekko ścisnę to unosi się taki "dym"?
Ten dym to chyba nic innego jak gaz opuszczający butelkę z napojem. Ale mogę się mylić

A ja mam dwa pytanka i są one o charakterze nieco paranormalnym Ale może znajdzie się jakieś realne wytłumaczenie.
1)Otóż pewnego dnia właczyłam wieże, nastawiłam płytę, podgłośniłam i poszłam do kuchni myć naczynia.
Myję, myję, woda z kranu szumi, a mi się zdaje, że wieża jakby głośniej grała. Ale zaraz wszystko nieco ucichło. Po chwili - znów muzyka leci głośno. Idę zdziwiona do pokoju, patrzę na wyświetlacz a tam przy wyrazie "volume" syferki same latają od 12 do 16 i z powrotem. A ja stoję i patrzei nie kumam. Wieża sama reguluje głośność? Na szczęście pokrętło od głośności sie samo nie kręciło
2)Byłam w łazience. Myję rece pod kranem. Zakręciłam kran. Wytarłam rece i poszłam do kuchni. Po chwili słyszę dziwny szum. Ide do łazienki. A tam woda leje się z kranu. Byłam pewna, że kran zakręciłam. Nigdy mi się nie zdarza zostawić go odkręconego. Poza tym gdy wychodziłam z łazienki nic nie szumiało...
lalalabamba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 17:49   #1015
elizka1987
Zakorzenienie

Do lilia wodna:
Ja też mam czasami przed zaśnięciem coś takiego, że mam wrażenie, że się potykam i spadam. Słyszałam wyjaśnienie na ten temat: podobno przed zaśnięciem twój organizm sprawdza czy wyłączone są jakieś receptory (?) ruchowe i czy nie będziesz się motać we śnie i nie zrobisz cobie krzywdy. Jak by to nie było wyłączone to pewnie wiele (wszyscy?) ludzi by lunatykowało. Nie gwarantuje, że to co napisałam jest w 100% prawdą.

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 17:58   #1016
evullka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lalalabamba Pokaż wiadomość
Ten dym to chyba nic innego jak gaz opuszczający butelkę z napojem. Ale mogę się mylić

A ja mam dwa pytanka i są one o charakterze nieco paranormalnym Ale może znajdzie się jakieś realne wytłumaczenie.
1)Otóż pewnego dnia właczyłam wieże, nastawiłam płytę, podgłośniłam i poszłam do kuchni myć naczynia.
Myję, myję, woda z kranu szumi, a mi się zdaje, że wieża jakby głośniej grała. Ale zaraz wszystko nieco ucichło. Po chwili - znów muzyka leci głośno. Idę zdziwiona do pokoju, patrzę na wyświetlacz a tam przy wyrazie "volume" syferki same latają od 12 do 16 i z powrotem. A ja stoję i patrzei nie kumam. Wieża sama reguluje głośność? Na szczęście pokrętło od głośności sie samo nie kręciło

2)Byłam w łazience. Myję rece pod kranem. Zakręciłam kran. Wytarłam rece i poszłam do kuchni. Po chwili słyszę dziwny szum. Ide do łazienki. A tam woda leje się z kranu. Byłam pewna, że kran zakręciłam. Nigdy mi się nie zdarza zostawić go odkręconego. Poza tym gdy wychodziłam z łazienki nic nie szumiało...
Hehe.. mnie sie dwa razy laptop sam wlaczyl Siedze sobie i nagle slysze windosowska muzyczke, otwieram laptopa, patrze: uruchomiony Az mi ciary przeszly
evullka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 18:30   #1017
the kamm
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ija Pokaż wiadomość
No wiec ja tez mam do was pytania

1.Bardzo czesto przechodza mnie dreszcze. Nie mam na mysli takiego trwalego drgania jak podczas goraczki tylko taka krotka fala drgan ( ok 1 sekundyy ). Czasami dzieje sie tak gdy maleje temperatura otoczenia np. nagle powieje chlodniejszy wiatr, ale zazwyczaj dzieje sie to w zwyklych sytuacjach, np. gdy siedze na lekcji, albo jade samochodem i nie ma to zwiazku z temperatura, zmiana pozycji ani nic w tym stylu. Dodam, ze zdarza sie to od kilku do kilkunasty razy dziennie. Zastanawiam sie czy jest to normalne? Czy wy tez tak macie? I dlaczego wlasciwie tak sie dzieje?

2. Dlaczego podczas ziewania nasze oczy łzawią?

do 1 - też mam coś takiego , bez względu na temperaturę .
Zdarza się tak raz na kilka tygodni może ...
Nie wiem , dlaczego .
Kojarzy mi się z tym taki taniec że się nachyla i trzęsie ramionami na boki lekko ...
Też nie wiem , dlaczego ?

do 2 - mi nie łzawią ...
the kamm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 18:31   #1018
mary_alice_young
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez evullka Pokaż wiadomość
Hehe.. mnie sie dwa razy laptop sam wlaczyl Siedze sobie i nagle slysze windosowska muzyczke, otwieram laptopa, patrze: uruchomiony Az mi ciary przeszly
Mi się tak stało dzisiaj w nocy mam nadzieję że jest na to jakieś racjonalne wytłumaczenie
Stary 2009-08-21, 19:03   #1019
lalalabamba
Wtajemniczenie

Co do laptopa. Byłam kiedyś z klasą na pewnym spotkaniu naukowym. W przerwie prowadzący wyszedł, jak zreszta większość osób, i zostawił włączonego, otwartego laptopa. Laptop miał bezprzewodową mysz. Siedząc obok miałam okazję zaobserwować, że kursor myszy sam poruszał się po ekranie... I nie wiem, czy to zjawisko jest normalne w przypadku myszy bezprzewowych?
Jeśli nie, to ja mam jednak rowiązanie Spotkanie odbywało się w zamku w mojej miejscowości. Pare lat temu działy się tam dziwne rzeczy, niekórzy twierdzili, że zamek jest nawiedzony...
lalalabamba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 19:06   #1020
Asienka187
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lalalabamba Pokaż wiadomość
Co do laptopa. Byłam kiedyś z klasą na pewnym spotkaniu naukowym. W przerwie prowadzący wyszedł, jak zreszta większość osób, i zostawił włączonego, otwartego laptopa. Laptop miał bezprzewodową mysz. Siedząc obok miałam okazję zaobserwować, że kursor myszy sam poruszał się po ekranie... I nie wiem, czy to zjawisko jest normalne w przypadku myszy bezprzewowych?
Jeśli nie, to ja mam jednak rowiązanie Spotkanie odbywało się w zamku w mojej miejscowości. Pare lat temu działy się tam dziwne rzeczy, niekórzy twierdzili, że zamek jest nawiedzony...
Normalne. Zdarza się i w laptopach i w PC i niekoniecznie w myszach bezprzewodowych.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości