|
|
#2071 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ulubione tusze do rzęs :)
Cytat:
Bardzo dobrze zapakowany więc nie uszkodził się w trakcie transportu. Zapłaciłam w poniedziałęk ale zaksięgowało wpłate z aniego we wtorek...a w czwartek rano już był u mnie Dzisiaj cały dzień mam go an rzęsach przy sprzątaniu, gotowaniu i jest taki jak wtedy gdy go nałozyłam (nie osypuje się, rzęsy łądnie rozdzielone, firankowate i lekkie) przede wszystkim nie czuję go na rzęsach wogóle Ma fajową szczotreczkę i nie wyciągasz na niej masy niepotrzebnego tuszu tylko tak w sam raz Mnie się podoba
|
|
|
|
|
|
#2072 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W takim razie czekam na niego z jeszcze wiekszą niecierpliwością Zapłaciłam za niego bodajże we wtorek, więc powinien dzisiaj już być...a nie ma. Pewnie w poniedziałek przyjdzie (mam nadzieję)
|
|
|
|
|
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że to zależy od poczty polskiej... mnie akurat szybciutko doszedł, a jak go wysłano to dostałam maila z taką informacją
|
|
|
|
|
#2074 |
|
Rozeznanie
|
Własnie sprawdzilam i wplacilam pieniadze jednak w srode. Myslalam, że dostane jakiegos maila z potwierdzeniem,ze wplata zostala zaksięgowana i wysylka wyslana. Ale napisalam juz do Pana E. z prośbą o info na ten temat.
A mojego tuszu z Avonu mniej niż myslałam;( Mam nadzieje,ze wystarczy go zanim dotrze Masterpiece. Zaaplikowałam mu kilka kropel mleczka do demakijazu, może jeszcze wytrzyma
|
|
|
|
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dzisiaj masz zaksięgowaną wpłatę to wyśle Ci go napewno jutro i napisze maila z info o tym( ja tak miałam) tak, że pewnie w poniedziałek będziesz już go miała
|
|
|
|
|
#2076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2078 |
|
Przyczajenie
|
witam forumowiczki ja ost malowalam sie takim zwyklym tuszem i mialam rzesy do d.... teraz wyprobowalam max factor ten taki gruby co go reklamuja zapomnialam nazwy:/ i jest za***isty rzesy dlugie ieknie rozdzielone piekne
zreszta mysle duzo zalezy tez od rzes ja i bez tuszu mam dlugie i ich dosc duzo ale naprawde polecam tegoa mam tez nowy tusz z avonu podkrecajacy super curlacious i beznadzieja!!!!! a kosztowal 20 zl 7 ml lepiej doplacic i miec 13 ml za***istego max factora zreszta masterpiece tez super no i tradycyjnie double extension a co sadzicie o tuszach rimmela z grzebyczkami tymi silikonowymi??? |
|
|
|
|
#2079 |
|
Rozeznanie
|
Co sądzicie o Voluminous Carbon Black albo Telescopic Carbon Black L'oreala? Jak wypadają w porównaniu do Max Factorów ?
|
|
#2080 |
|
Raczkowanie
|
witam
![]() Obecnie używam MAYBELLINE the COLOSSAL VOLUM EXPRESS,koleżanka bardzi go sobie chwaliła ale ja musze przyznac,że czuje lkki niedosyt oczywiscie tusz niczego sobie ale chyba szukam czegos innego kiedys używałam tuszu z AVON super shock ale tez nie byl zachwycajacy jak dla mnie o wiele lepsza była jego wczesnieja wersja (nie pamiętam jak sie nazywał)..ostatnio tez mialam taki rozowy z grzebyczkiem od loreal ,tez niestety nie pamietam nazwy;/ ale szybko wysechl co utwierdzilo mnie w przekonaniu,ze nigdy wiecej loreala;pJak na razie najbardziej byłam zadowolona z max factora 2000calorie na prawde świetny i moge szczerze go polecić myślę,że będę jeszcze wiele razy do niego powracać chociaż czytajac Wasze wypowiedzi to zaczynam sie zastanawiac nad MASTERPIECE mysle,że go wyprobuje![]() Może mołybyście napisac cos wiecej o YSL - MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS?? Bo bardzo mnie tym zaciekawiłyście Jeszcze nie słyszałam o niej a sprawia wrażenie świetnej
|
|
|
|
|
#2081 | |
|
Raczkowanie
|
Moim najulubieńszym tuszem jest MF Masterpiece. Wcześniej miałam Rimmel Glam Eyes ale to nic w porównaniu z MF
ładnie rozczesuje, podkręca i podkreśla. Jak na razie mój numer 1 Cytat:
Ale wiem na pewno że więcej go nie kupie.
|
|
|
#2082 |
|
Rozeznanie
|
---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------
[/COLOR] Sprawdź w KWC, jest mnóstwo recenzji. |
|
|
|
|
#2083 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja kupuje i wypróbowuje tym samym różne tusze. Ostatnio zakupiłam Colossal Volum'Express Maybelline i jestem z niego b.zadowolona. Cudownie podkręca, wydłuża i pogrubia rzęsy!
)
|
|
|
|
|
#2084 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo chodzii za mną już od kilku tygodni
|
|
|
#2085 |
|
Raczkowanie
|
ja polecam
|
|
|
|
|
#2086 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale zrobiłam to dzisiaj i tak- w douglasie, rossmanie oraz takiej mniejszej drogerii na wszystkich masterpiece były kody malutkie na opakowaniu mascary. No ale jak widać można kupić i bez-więc najwidoczniej nie ma reguły |
|
|
|
|
|
#2087 |
|
Raczkowanie
|
Mi obecnie pasuje Clinique High Impact Mascara
Nie skleja się ładnie podnosi rozdziela nie kruszy się... Ma fajną czerń... Nie podrażnia elegancko się zmywa... Dla mnie 5+ ![]()
|
|
#2088 |
|
Rozeznanie
|
[1=c042958294e99042f58d4b6 e63f583de5e67f661_63eacf5 328b46;14227166]Odnośnie tego kodu na Masterpiece- niestety nie miałam czasu wcześniej polatac
ale zrobiłam to dzisiaj i tak- w douglasie, rossmanie oraz takiej mniejszej drogerii na wszystkich masterpiece były kody malutkie na opakowaniu mascary. No ale jak widać można kupić i bez-więc najwidoczniej nie ma reguły[/QUOTE] Dotarł do mnie ten tusz. Ma kod i wyglada na oryginalny, tylko jakis taki porysowany.Ale sam tusz-powoli sie nim zachwycam. Co prawda nie daje tak spektakularnego efektu jak supershock Avonu, ale jest o niebo trwalszy. Przezyl wyjazd 3 dniowy, deszcz itp. Az zaczynam sie odzwyczajac od zerkania w lusterko czy mi sie tusz nie rozmazal,a przy innych mialam taki nawyk. Szczoteczka fajna, dociera do trudnych miejsc, tylko musze sie przyzwyczaic zeby nia maloac tak,zeby nie sklejac. Ale z biegiem czasu coraz bardzej mi sie ten tusz podoba. Poczekam jeszcze pare dni i napisze cos na jego temat w KWC
|
|
|
|
|
#2089 |
|
Zakorzenienie
|
A widzisz Och ja również nadalz adowolona jetsem z tego tuszu
Masterpiece jest rewelacyjny!!! Super ta szczoteczka. A nad avonem też myślałam ale czytałam pare opini o jego rozmazywaniu się i, że nie trwały
|
|
|
|
|
#2090 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie bede już szukać lepszego
|
|
|
|
|
|
#2091 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Czytając ten wątek zrobiłam zestawienie tuszy, które są polecane a które nie. I wybrałam tusz MF 2000 Calorie Curved Brush. Jeszcze go nie używałam ale na pewno zamieszczę info na jego temat dużo dużo wcześniej i też bardzo długo używałam Rimmel Extra Super Lash i byłam z niego zadowolona. Używałam też tuszy z Avon ale jakoś mnie nie urzekły. A totalnym rozczarowaniem był dla mnie tusz Maybelline Colossal Volum Express, w ogóle nie spełnił moich oczekiwań. Na razie to czekam na MF i zobaczymy czy będzie to mój tusz nr 1 ![]() Pozdrawiam i dziękuję wszystkim wizażankom za opinie
|
|
|
|
|
#2092 |
|
Wtajemniczenie
|
Telescopic Loreal rulezzzz
|
|
|
|
|
#2093 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
Dziewczyby czy mogłybyście mi polecić jakis tusz podkręcający i pogrubiający rzęsy?? Dobrze by było gdyby efekt był dobrze widoczny, jak by nie sklejał i był dostępny w Anglii Na codzień użuwam MF 2000Kalorii Dramatik Look i jestem zadowolona bo pogrubia, wydłuża, trzyma się super, nio jak dla mnie same zalety ale chciała bym spróbować czegoś co mi podkręci rzęsiska
|
|
#2094 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jesli chodzi o podkrecanie to mi z lorela Telescopic bardzo rzeski wywijal ale za to ciezko sie go zmywalo, wypadaly mi rzesy
|
|
|
|
|
|
#2095 |
|
Rozeznanie
|
Chyba zrezygnuję z poszukiwania super tuszu, mam rzadkie i krótkie rzęsy, ale to co robi z nimi odżywka ( baza ) do rzęś Clinique'a - wow, jestem pod wrażeniem , wydłuża, chyba przede wszystkim , z tuszem rzęsy są podkręcone, nieco pogrubione i dłuższe!!!Na razie mój KWC!!!
|
|
|
|
|
#2096 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurcze myślałam o tym Telescopiku z Loreala, ale jak mi mają powypadać rzęsy to ja dziękuje
|
|
|
#2097 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam Telescopica teraz i mi rzęsy nie wypadają
|
|
|
|
|
#2098 |
|
Raczkowanie
|
To znaczy moze zle sie wyrazilam, same nie wypadaja, wypadaly mi dlatego ze musialam bardzo przyciskac zeby zmyc ten tusz;/ na poczatku bylo wszytsko ok bo mialam buteleczke plynu do zmywania oczu z Lancome wiec wszystko schodzilo swietnie ale ze jest to drogi zakup, pozniej uzywalam mleczka do demakijazu i zaczal sie problem. Natomiast do zmywania MF uzywam mleczka lub zwyklego zelu i schodzi pięknie.
|
|
|
|
|
#2099 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oo ciekawe... muszę zobaczyć jak to wygląda. To jest biała baza? czy przeźroczysta. Podaj proszę cała nazwę...
|
|
|
#2100 |
|
Rozeznanie
|
Biała, ale tusz ją ładnie pokrywa. Lash building primer Clinique'a - poczytaj w KWC, ja kupiłam w ciemno, ale jestem zadowolona.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.

Bardzo dobrze zapakowany więc nie uszkodził się w trakcie transportu. Zapłaciłam w poniedziałęk ale zaksięgowało wpłate z aniego we wtorek...a w czwartek rano już był u mnie
Dzisiaj cały dzień mam go an rzęsach przy sprzątaniu, gotowaniu i jest taki jak wtedy gdy go nałozyłam (nie osypuje się, rzęsy łądnie rozdzielone, firankowate i lekkie) przede wszystkim nie czuję go na rzęsach wogóle
Mnie się podoba

ale zrobiłam to dzisiaj i tak- w douglasie, rossmanie oraz takiej mniejszej drogerii na wszystkich masterpiece były kody malutkie na opakowaniu mascary. 
Na codzień użuwam MF 2000Kalorii Dramatik Look i jestem zadowolona bo pogrubia, wydłuża, trzyma się super, nio jak dla mnie same zalety ale chciała bym spróbować czegoś co mi podkręci rzęsiska