|
|
#1531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tusz do rzęs Pani Walewska
uaktualniam listę:
376. Shell 377. eyeangel 378. bombermanka 379. wersta 380. wersta 381. kasienka.b 382. hamster_killer 383. michalina121 384. misio-gumisio 385. misio-gumisio 386. misio-gumisio 387. misio-gumisio 388. Pau.li.na 389. Pau.li.na 390. Pau.li.na 391. evvelin 392. evvelin 393. kasiek_150 394. kasiek_150 395. Leo$ i pełna lista nie wpisywałam na lis edziewczyn, które pisały coś w stylu: a ile będzie kosztował, bo jak coś to i ja będę chętna, czy też: jak będziecie coś wiedzieć - to i ja jestem chętna aby być wpisanym trzeba jasno określić "tak, chcę, ...sztuk" Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1533 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś zadzwonie do firmy i sie postaram dowiedziec bezposrednio. Pozdrawiam i piszcie jak bedziecie wiedziały wiecej.
|
|
|
|
|
#1534 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do tego to jestem nastawiona sceptycznie. Kupując tusz w kamieniu prosiłam tylko aby przekazać przedstawicielowi firmy, że te tusze są bardzo dobre i szkoda, że rezygnują z ich produkcji. Rzeczywiście, trochę same się do tego przyczyniamy. Reklama robi swoje, a my jej ulegamy. i szukamy i zmieniamy. To taki tusz to inny. A pod ręką mamy świetny, polski, który..... się nie sprzedaje. Więc producent rezygnuje bo go nie stać na drogą reklamę. Może nasze zainteresowanie teraz obudzi Miraculum, może ktoś tam pomyśli o wznowieniu produkcji. Ten w kamieniu jest świetny i boję się, że i z jego produkcji Miraculum zrezygnuje. Choć ekspedientka była zaskoczona, że tak szybko wszystkie te tusze sprzedała - ja brałam ostatni. Może po okresie zachwytu zachodnimi produktami pomyślimy o powrocie do naszych. Oby nie było za późno. |
|
|
|
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze proszę dopiszcie mnie na 1 sztukę tego cudeńka
|
|
#1536 |
|
Raczkowanie
|
To proszę i mnie dopisać, dwie sztuki
|
|
|
|
|
#1537 |
|
Przyczajenie
|
no to i ja.. Jeden raz poproszę..
|
|
|
|
|
#1538 |
|
Zadomowienie
|
To ja też wezmę, nikomu nie zaszkodzi spróbować, a myślę, że warto
![]() maszka4 - 2 sztuki
|
|
#1539 |
|
Raczkowanie
|
Przyłączam się do zbiorowego szaleństwa
![]() Anja15 - 1szt. Kiedy powiedziałam Tż-towi otym wątku, kazał mi natychmiast wyłączyć komputer i powiedział, że zablokuje mi stronę wizaż.pl, bo zawiera niebezpieczne treści Ale co on tam wie...
|
|
#1540 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak komukolwiek powiedziałam, że dziewczyny zapisują się na tusz, którego nie ma i tworzą listę
to pukali się w czoło. A niech się pukają |
|
|
|
|
#1542 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ja też chcę być na liście po ten tusz :P 1szt bitte
|
|
|
|
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, w międzyczasie mam takie pytanko:Czy któraś z Was nie miałaby ochoty zamówić tusz w kamieniu Miraculum lub Grację?? W tym wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=126804 jest dużo o tym w kamieniu, u mnie go nie ma, więc kupuję w sklepie internetowym, ale nie realizują zamówień poniżej 30 zł, więc brakuje mi jeszcze ze dwie osoby
ktoś chętny? tusz kosztuje 6,70 zł (Gracja chyba parę groszy mniej/więcej)
|
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
Ktokolwiek?
potrzebuję żywcem 2 osoby.
|
|
|
#1545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT: Kupiłabym dwie sztuki
Edytowane przez monyczkaaa Czas edycji: 2006-07-01 o 14:32 |
|
|
|
|
|
#1546 |
|
Rozeznanie
|
A jestes pewna, że nie ma u Ciebie w mieście? Poszukaj w małych osiedlowych sklepach. Ja np. kupiłam w sklepie kosmetyczno-zielarskim.
|
|
|
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
tutusiu, jestem pewna. Już kiedyś jak szukałam tuszu Pani Walewskiej, to przy okazji zerkałam na wszystkie produkty. Tylko krem, szampon i perfum jest u mnie - nic więcej.
monyczkooo - to w takim razie na PW napiszę Ci nr konta, wpłacisz mi równowartość dwóch tuszy + przesyłka pocztą (jak już uważasz, czy polecony, ekonomiczny, priorytet... dolicz po prostu za przesyłkę ). Za przesyłkę od tego sklepu ja już zapłacę.EDIT: Jeżeli jeszcze ktoś byłby chętny, to niech da znać do jutra wieczorem. W niedzielę o 22:00 zamawiam te tusze
|
|
|
#1548 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1549 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
swieta racja Dziewczyny a co WY na to: Moze poprosimy Wlascicieli Wizazu, zeby umiescili "charytatywna reklame Tuszu Pani Walewskiej" na glownym portalu.Jesli sie zgodza, wystosujemy oficjalne pismo do producenta tuszu, z informacja o darmowej reklamie,(plus dokumentacja, czyli: lista, posty zainteresowanych itp.) Mysle, ze to bedzie dostateczny argument aby wznowic produkcje
|
|
|
#1550 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Uruchomienie produkcji to poważna sprawa i znaczne koszty. Jest zapewne możliwe przy poważnym zamówieniu (zamówieniu, a nie prawopodobnym zamówieniu) poważnego kontrahenta. Niestety nie sądzę, by nasze zapisy i deklaracje mogłyby być w ten sposób potraktowane .
|
||
|
|
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
A ja Wam powiem, że moim zdaniem ten tusz przestał byc produkowany przez jakieś szkodliwe składniki w nim lub coś, co nie nadawało się do dalszej produkcji. Przynajmniej tak mi się wydaje.
Azbest też był kiedyś dobrym wynalazkiem...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
|
#1552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1553 |
|
Rozeznanie
|
Gdyby zawierał szkodliwe składniki to byłby zakaz jego produkcji. A skoro jest możliwość zrobienia partii tuszu na zamówienie to nie może być mowy o jakiś truciznach. Po prostu słabo się sprzedawał, więc przestali go produkować.
|
|
|
|
|
#1554 |
|
Raczkowanie
|
Heej Dziewczyny
))Od niedawna jestem na tym forum i dzis to jest mój pierwszy debiutujący post. Mam takie małe pytanko, czy nadal mozna się zapisywać na "Tuszową listę"???? Jeśli tak, to ja proszę o dopisanie mnie na nią ))Bardzo chcę miec ten wspaniały Tusz Pani Walewskiej .pozdr )))
|
|
|
|
|
#1555 |
|
Raczkowanie
|
Z góry przepraszam za offtopic
Wiem, że to sprawa indywidualna ale który tusz cieszył się większym powodzeniem Gracja czy ten w kamieniu ?
|
|
#1556 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1557 |
|
Zadomowienie
|
Możecie mi wyjaśnić jak to będzie z tym tuszem? Jedna Wizażanka go zamówi i porozsyła? I ile będzie kosztował jeden tusz?
|
|
#1558 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Czy tak trudno przejrzeć choćby poprzednią stronę? http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1502 Proszę. |
|
|
|
|
|
#1559 |
|
Wtajemniczenie
|
to jak z tym tuszem pani walewskiej mozna go jeszcze kupicz? mozna dopisac sie do listy
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
|
|
|
|
#1560 |
|
Wtajemniczenie
|
oo dzieki
![]() no to ja poprosze o DODANIE MNIE DO LISTY
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

ktoś chętny? 
potrzebuję żywcem 2 osoby.