|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Twister!!!!!
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3363 |
Wtajemniczenie
|
Ja się musze TV trzymać bo inaczej się kręcę w kółko... a na tym mi nie zależy
![]()
![]() |
#3364 |
Przyczajenie
|
Ja nie muszę się trzymać najlepiej się kręcić oglądając film lub jakiś program w telewizji , czas wtedy szybko mija
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3365 |
Zakorzenienie
|
Cześć. Ja wczoraj kupiłam twister. Wczoraj kręciłam się 4 min, dziś 7 min. Niestety ze względu na kolkę musiałam przerwać.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3366 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Tak mnie dzisiaj cos wzielo, zeby poczytac o twisterze :p mialam taki stary, ale dobrych pare lat temu mama go wyrzucila Tak sie zastanawiam czy twister pomoze mi 'buly' nad posladkami i brzuch ponizej pepka. Probowalam roznych rzeczy, ale efektow jak nie bylo tak nie ma ![]()
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3367 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Ja twistera mam od pół roku, ale ćwiczę na nim jak mi się przypomni (czyli średnio dwa razy w tygodniu) i muszę zmobilizować się do regularnego kręcenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3368 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny. Ostatnio przeglądałam sobie różne sprzęty do ćwiczeń i tak trafiłam na to maluteńkie urządzenie za niecałe 10 zł bez przesyłki. I powiedziałam sobie: A co mi tam kupię.
![]() Kupiłam, przyszło. Moja mama na tym ćwiczy - problemy z kręgosłupem i także postanowiłam i od niecałego tygodnia ja. Chcę poprawić stan swojej sylwetki, bo wiecie jestem zabiegana szkoła, testy, kartkówki, odpowiedzi itd. więc lecę na szybkim jedzeniu i kawie. A od dnia dzisiejszego (?) czas się wziąć za siebie i wymodelować swoje ciałko, a w szczególności brzuszek by mieć co pokazać na wakacje, basen, piękni faceci (Węgrzy) xD ahh no dobra powrót do tematu. ![]() Wy też miałyście na początku z twisterem tak, że ćwiczyłyście jakieś 2 minuty i źle się troszkę czułyście, a za chwilkę to przechodziło? Przed chwilką ćwiczyłam i jakoś tak się osłabiona poczułam nie umiem kurczę tego opisać. Za jakiś czas postaram się przysłać fotki mojego brzucholca. ;P
![]() |
#3369 |
Zakorzenienie
|
kręcicie jeszcze?
![]() ja po długiej przerwie wczoraj pokręciłam 20 min. a dziś 10 min. Edytowane przez Pstra Czas edycji: 2012-12-12 o 06:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3370 |
Rozeznanie
|
Mój twister zabrała siostra i narzeka, że bolą ją... ręce od trzymania się krzesła
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczoraj - 20 min. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3372 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3373 |
Zakorzenienie
|
wczoraj - 10 min.
ja staram się już wrócić, już są 4 dni pod rząd czyli nieźle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3374 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3375 |
Zakorzenienie
|
wczoraj 10 min.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3376 |
Przyczajenie
|
Miesiąc temu zakupiłem twistera i postanowiłem, że zrobię na sobie małe doświadczenie, czyli postanowiłem sobie, iż przez trzy tygodnie, będę codziennie sumiennie i staranie oraz ostro, ćwiczył na tym urządzeniu, by osiągnąć efekty, o których słyszałem.
Ogólnie ćwiczy się bardzo dobrze, ponieważ w tym czasie można oglądać telewizje, czy słuchać radia, a jeśli ma to pomagać to okej. Jednak wyniki nie były zadowalające, gdyż mało zmian było na samym końcu treningu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3377 |
Zakorzenienie
|
wczoraj - 20 min.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3378 |
Raczkowanie
|
wczoraj 15 min razem twister i hula-hop
![]() czy ktoś w Święta ćwiczy na twisterku? ![]()
![]() |
#3379 |
Zakorzenienie
|
Ja poprosilam brata o twister pod choinke i wiem, ze kupil dzisiaj :p
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3380 |
Raczkowanie
|
DO mnie mój twister przyszedł w piątek i już go kocham
![]() 15 minut kręcę hula hop,potem 15 twister ![]() ![]() Idę zaraz się zmierzyć,dam sobie miesiąc,zobaczymy jakie będą efekty ![]() Słyszałam,że to jest też dobre na uda i pośladki,zobaczymy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3381 |
Zakorzenienie
|
Ja bym chciala zeby dzialalo na uda, ale patrzac realnie to uda malo dzialaja przy twisterze, tak mi sie przynajmniej wydaje :p
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3382 |
Rozeznanie
|
Hej ! Jak tam twisterowanie w święta? Ktoś był aktywny fizycznie?
![]() Przyznam, że wczoraj pokręciłam-niestety tylko 10 min. Ale zawsze coś po tym opychaniu ![]()
![]() |
#3383 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj 20 minut pokrecilam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3384 |
Rozeznanie
|
Ja mam twistera juz od roku
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3385 |
Zakorzenienie
|
ja mam aż za duze wciecie w talii,potrzebuje pozbyć sie boczków, zwłaszcza tych z 'tyłu' : /
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3386 |
Rozeznanie
|
ja odzyskałam swój sprzęt i od Nowego Roku wracam do Twistowania
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3387 |
Rozeznanie
|
Uwaga: dziś zainaugurowałam początek sezonu i 10 minut na twisterze za mną. Mam nadzieję, że nie jestem sama?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3388 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3389 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3390 |
Raczkowanie
|
Hej! Dzisiaj zakupiłam twister w netto za 16,99 zł i jestem nim oczarowana
![]() aktualnie mam niecałe 70 cm w tali i chciałabym do wakacji stracić 5cm ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.