|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Twister!!!!!
Ja mam nadzieję, że jak schudnę już te swoje wymarzone kilogramy, to utrzymam wagę. Tzn co do posiłków, to wiem, że będę jadła według zaleceń, ale żeby słodycze mnie nie kusiły tylko... Mam nadzieję, że przetrwam, ale nie będę rygorystycznie odmawiała sobie każdej przyjemności, raz na kilka dni można przecież zjeść batonika, czy loda, oby tylko nie codziennie w zastraszających ilościach
![]()
![]() |
![]() |
#512 |
Przyczajenie
|
Oj tak, też mam taką nadzieję.
![]() ![]() ![]() ![]() Swoją drogą zastanawiam się czy nie przejść na dietę south beach ![]() ![]() ![]() ![]() Z twistofriednem mamy się już troche dosyć, nudzimy się swoją obecnością, ale każde z nas zaciska zęby i musimy przetrzymnac kryzys naszego związku. ![]() ![]()
Jedyne 12 kg w nadmiarze ? ![]() ![]() ![]() ![]() Dam radę, bo kto inny zrobi to za mnie? (Ewentualne zgłoszenia proszę kierować na priv'a. ![]() Mówiła dla Państwa Pajka Pajulinda Pajkowska, Łódź MaseTłuszczec. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Zakorzenienie
|
a ja się poopalałam troszkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Wtajemniczenie
|
Ja też się opalałam
![]() ![]() Poćwiczę natomiast po podwieczorku, czyli za jakieś 2 godzinki ![]() Pajka, nie wolno Wam się rozstać! Musicie przetrwać kryzys :p Ćwiczysz tylko na twisterku? Jakieś jeszcze wykonujesz ćwiczenia oprócz tego?
![]() |
![]() |
#515 |
Rozeznanie
|
Słyszałam że mięśnie skośne brzucha szybko się rozrastają pod wpływem ćwiczeń i twister zamiast dać figurę osy może spowodować poszerzenie w talii. Czy to prawda? Jakie są wasze obserwacje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#516 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Próbowała któraś z Was tej diety - South Beach? Czytałam trochę w wątku o tej diecie i nawet mnie przekonuje, chociaż chyba dokonałabym małej modyfikacji - chleb razowy na śniadanie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Jedyne 12 kg w nadmiarze ? ![]() ![]() ![]() ![]() Dam radę, bo kto inny zrobi to za mnie? (Ewentualne zgłoszenia proszę kierować na priv'a. ![]() Mówiła dla Państwa Pajka Pajulinda Pajkowska, Łódź MaseTłuszczec. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Zadomowienie
|
Ja dziś 15 minutek
![]() ![]()
![]() |
#518 |
Rozeznanie
|
Ja właśnie zastanawiam się nad zakupem twisterka, tylko mam tę jedną obawę, która żyć mi nie daje :P NIestety jestem jedną z tych osób, które nie mają pięknego wcięcia w talii. Jakiś czas temu zapisałam się na aerobik i był czas, że chodziłam 3-4 x w tygodniu, wszystko pięknie, tyłek, nogi, brzuch, ale talia niezbyt głęboka, pewnie taka już moja budowa. Ale jeśli moje obawy są prawdziwe, to wolałabym uniknąć tego rozrośnięcia, bo wtedy już będę miała talię jak facet :P
Obecnie ćwiczę na stepie dolne partie ciała. Tylko ten brzuch i talia... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Przyczajenie
|
Decadence, a próbowałaś hula-hop? Jeżeli boisz się tego rozrostu mięśni to hula-hop na pewno tego nie spowoduje. Działa bardzo fajnie na talię - ja kręcę dwa tygodnie i widzę już poprawę. Mało tego, jest przy tym wiele zabawy. Ja zapomniałam jak się kręci, więc miałam wiele śmiechu przy nauce. Teraz jest lepiej. Jest kilka siniaków, bo moje hula-hop jest obciazone kaszą, ale to nie ujmuje mu urokowi i skuteczności. Naprawdę warto
![]() ![]() To wszystko oczywiscie, jezeli obawiasz się twister'a. Chociaż mozesz sporbowac tego i tego. Jeżeli zauwazysz, ze Twoje miesnie się rozbudowują - zrezygnujesz z twister'a ![]() ![]() ![]() Ja się trochę rozleniwiłam dziewczyny, wiecie? Ale czuję presję Waszą ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Zadomowienie
|
Ja ide pokręcić z 10 minut
![]()
![]() |
#521 |
Rozeznanie
|
Oki, dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Przyczajenie
|
Ależ cała przyjemność po mojej, a raczej po naszej stronie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Przyczajenie
|
Witam wszytkie forumowiczki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Raczkowanie
|
Ja również kupiłam twistera pod waszym wpływem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#525 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 |
Rozeznanie
|
Dziś już mi się nie chcę ale od jutra powracam do mojego twistera. Mam nadzieję, że się nie zniechęcę i doczekam się efektów.
![]() |
![]() |
#527 |
Raczkowanie
|
Ja tez sobie zakupilam twister i dzis pierwszy dzien krecilam. Nie wiem tylko czy dobrze to robie, bo piszecie tutaj, ze macie kolke i w ogole a ja zupelnie nic... Ale moze to tez dlatego ze juz wczesniej robilam rozne cwiczenia na boczki? No wiec staje na tym twisterze i krece biodrami a rece mi sie w sumie tez tak troche przesuwaja...to dobrze? Bo ja wlasnie nie wiem co robic z tymi rekami... bo ja ma je tak odchylone od tulowia... No nie wiem kurcze napiszcie prosze co powinno sie z rekami robic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Przyczajenie
|
pierwsze koty za płoty
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Rozeznanie
|
Kurcze dziewczyny, kupiłam jakiś czas temu twister na Allegro (ten tani) i muszę powiedzieć, że to mega badziew. Te talerze trą o siebie w trakcie ćwiczeń i sypią mi się wióry plastiku na dywan
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Przyczajenie
|
hejka, ja kupiłam w sklepie dla kulturystów za 20 zł
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#531 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Zakorzenienie
|
a ja mam tescowy tez za 20 zł i jest jak najbardziej ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Wtajemniczenie
|
W takim razie następny kupię też w tesco
![]()
![]() |
![]() |
#534 |
Zakorzenienie
|
ja też swój zakupiłam na allegro i narazie jest ok, tylko że mój długo leżał pod szafą. Ale przeprosiłam się z nim i od wczoraj codziennie rano 10 minut twisterowania, a wieczorem 20 minutek na skakance i do tego 8 minut na brzuch i nogi.
Mam nadzieję, że szybko uda mi się wrócić do dawnej figury i zgubić z hmmm 5 kg ![]()
Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami ![]() O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 Edytowane przez ma.ko Czas edycji: 2008-07-07 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Przyczajenie
|
czy twister działa też na ,,boczki '' bo głównie o nie mi chodzi - czy tylko na talie
( brzuch )? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Raczkowanie
|
Nie wiem jak u innych ale u mnie prawie nie widzę efektów na brzuchu, za to boczki są wyraźnie mniejsze i już nie wypływają tak ze spodni, choć jeszcze z nimi nie rozprawiłam się do końca. Na brzuch trzeba dorzucić chyba jeszcze brzuszki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Zakorzenienie
|
Linka ja też nie widę zmniejszenia brzuszka (ale jestem przed okresem, wiec pewnie troche opuchnieta) ale boczki sie zmniejszaja <jupi>, nawet TŻ powiedział, że są mniejsze
![]() Tak więc z twisterem pogodziłam się na dobre.
![]() |
#538 |
Przyczajenie
|
Oooooo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Zakorzenienie
|
Ja ćwiczę na twisterku rano zaraz po przebudzeniu prawie na śpiąco, wieczorem hh lub skakanka
![]()
![]() |
#540 |
Rozeznanie
|
a ja mam takie pytanie.bo są twistery albo z linkami albo z licznikiem kcal.który wybrać??
zależy mi na pozbyciu się tłuszczu z brzucha i ud-rozważam decyzję pomiędzy twisterem obrotowym a steperem skrętnym.. ktoś pomoże ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.