|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1321 |
Raczkowanie
|
Dot.: Twister!!!!!
hejka
jestem to nowa, ale czytam o Waszych efektach i jestem w szoku... twister mam od około roku, ale jakoś mnie znudził po tygodniu i wsunęłam go pod łózko ![]() ale teraz jestem na nowo zmotywowana, bo przymierzałam suknie ślubne i okazało się ze nie mam talii, choć ogólnie jestem szczupła i wysportowana... od dziś zaczynam ćwiczyć... nie wiem czy dam rade godzinę dziennie, ale spróbuję... pamiętam, że też mnie kuło w boku jak twistowałam. Trzymajcie kciuki ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- dziś zrobię sobie fotki mojego brzucha, żeby później móc porównać... dodam tylko jeszcze ze regularnie chodzę na fitness i ćwiczę w domu.... (step, mięśnie brzucha, ciężarki). a na tak zwane boczki bardzo mi pomogły ćwiczenia z Magic Baru, w szczególności tzw. martwy ciąg... Magic Bar (ćwiczenia ze sztangą) super ćwiczenia i baaaaaaaaaaaardzo efektywne. Niestety, talii nie wyrobiły ![]() Edytowane przez wiosna007 Czas edycji: 2009-09-03 o 08:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1322 |
Przyczajenie
|
ja również dziś zaczynam, będę pisała o postępach, ewa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1323 |
Raczkowanie
|
Mi twister 'zaszkodzil' na talie- owszem, miesnie widocznie sie wzmocily, ale wciecie- gorzej. Za to optycznie pomogly cwiczenia na odwodziciele i posladki, te jakby sie wyeksponowaly przez co talia optycznie wezsza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1324 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, twistujące od dłuższego czasu, napiszcie chociaż coś o efektach proszę!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1325 |
Raczkowanie
|
ja wprawdzie miałam kilkudniową przerwę w twistowaniu, ale ostatnio gadałam z kumpelą, która baletem się zajmuje i ma talie jak osa... 56 cm... tak tak ....impossible i powiedziała jasno... to od skrętów tułowia, które każda baletnica robi w tysiącach dziennie.... mi to wystarcza
![]()
![]() |
![]() |
#1326 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, czy znacie jakiś sposób na pokonanie kolki? bo wystarczy jak zrobię tylko kilka mocniejszych skrętów na twisterze to od razu mnie bierze i nie mogę dłużej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1327 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale ja jak mam kolkę to robie kilkanacie słabszych skrętów.... i jakos samo przechodzi... ćwiczeni prawie codziennie 30 minut..... o albo biorę sobie wysoki stolek barowy i tochę się go trzymam i pochylam do przodu.... przechodzi... wydaje mi sie ze nie muszą to być bardzo intensywne skręty... szczególnie na początku.....
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1328 |
Przyczajenie
|
wiosna007 dziękuję bardzo za odpowiedź
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1329 |
Przyczajenie
|
Dziś już trochę poćwiczyłam na twisterku moim i powiem, że już coraz mniej tej kolki czuje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1330 |
Raczkowanie
|
Mozliwe- zalezy jakie masz urzadzenie. Ale tu raczej nie ma szans na spalenie wiekszej ilosci kalorii... tak mi sie wydaje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1331 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Po porodzie nie miałam w ogóle talii, szczerze mówiąc nie było ze mnie nic, co było przed ciążą. Zaczęłam swoje ćwiczenia od twistera i zobaczyłam zarys talii. Później ciałko kształtowało się coraz lepiej. Zamiast kontynuować coś we mnie pękło. Od jakiegoś czasu znów jestem zmotywowana by walczyć dalej. Obecność twistera w moich ćwiczonkach jest obowiązkowa, bo SĄ EFEKTY. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#1332 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1333 |
Zakorzenienie
|
10min twistowanie dzis zaliczone
![]()
![]() |
#1334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po przeprowadzce, ktorej w sumie nie zakonczylam jeszcze tak na dora sprawe... odnalazlam w koncu hantelki i twister. I teraz czas sie zabrac za krecenie ![]()
![]() |
![]() |
#1335 |
Zakorzenienie
|
twistowanie zaliczone
![]()
![]() |
#1337 |
Zakorzenienie
|
kolejny dzien - twister w uzyciu
![]()
![]() |
#1338 |
Zakorzenienie
|
A moj sie niestety nadal kurzy... grrrr
![]()
![]() |
#1339 |
Zakorzenienie
|
zabawa z twistem zaliczona
![]()
![]() |
#1340 |
Raczkowanie
|
jest jest... ja z przykrością stwierdzam ze u mnie z regularnością ostatnio problem... ale od poniedziałku mam nadzieje będzie lepiej... ![]()
![]() |
![]() |
#1341 |
Zadomowienie
|
Ja nie robię codzienne, bo mam tak, że raz jestem w moim mieszkaniu, a raz w innym i nie będę ze sobą ciągać twistera:P ale jak jestem w tym to zawsze ćwiczę i to wychodzi tak powiedzmy 3,4 razy w tygodniu po CO NAJMNIEJ pół godz
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1342 |
Przyczajenie
|
Czytając Wasze komentarze to aż mam ochotę polecieć do sklepu i zakupić magiczny Twister, który tak niewiele kosztuje. Oby mój zapał nie skączył się po tygodniu ćwiczeń... ale przyłączam się i napisze czy są efekty + jakaś dieta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1343 |
Raczkowanie
|
No drogo Cię to na pewno nie będzie kosztowało - zerknij np na ten http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/product-pol-12039-Twister-magnetyczny-z-licznikiem-Count-Twist-81247.html
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1344 |
Raczkowanie
|
Twistuję co jakiś czas, ale od dzisiaj mam zamiar robić to regularnie.
Dzisiaj było 20 minut z ciężarkami 2x1kg. A właśnie... ćwiczycie z ciężarkami? Czy w ogóle to coś daje?
![]() |
#1345 |
Zakorzenienie
|
twistowanie zaliczone. Ja cwicze bez ciezarków, zawsze cwiczenia silowe z hantelkami robie wczesniej a twistowanie to taki maly relax
![]()
![]() |
#1346 |
Przyczajenie
|
Dot.: ....^^^^^ Czy OBROTOWY TWISTER cos pomaga?? KTOS MA?? ....^^^^^
http://www.allegro.pl/item766612244_...en_na_dvd.html co myślicie o tym??? lepszy czy strata pieniędzy i lepiej zwykły za 30-40 pln???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1347 |
Zakorzenienie
|
Keszke - ja osobiscie bym Ci poleciła zwykly a pompeczki mozesz robic sobie normalnie na podlodze - zaoszczedzisz jakies 50 zl
![]() ![]()
![]() |
#1348 |
Przyczajenie
|
też tak właśnie myślałam , a taki z rączkami twiaster to za 30-40 można spokojnie kupić , do zaoszczędzonych pieniędzy troszke dołoże i kupie sobie hula hopa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1349 |
Raczkowanie
|
Niedroga pierdółka,ale cieszy
Ja też pomyślę nad zakupem! Moznaby rozruszać biodra i nieco talię wysmuklić, zreszta tak sie zastanawiam, czy twister jest do tego potrzebny? Bo mozna rownie dobrze robic cwiczenia o podobnym przeznaczeniu np. na trampolince, i jest to nawet weselsze i przyjemniejsze jak dla mnie. Z kolei Twister jest tanszy od trampoliny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1350 |
Zakorzenienie
|
a mój twister się kurzy od paru miesięcy.. w brzuszek i boczki poszło więc chyba czas go dorwać i poćwiczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.