|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Twister!!!!!
JAk tylko mi przyjdzie kupiony na allegro twister to sie bede tu meldowac i opowiadac jak mi idzie
![]()
![]() |
![]() |
#1562 |
Zakorzenienie
|
wczoraj 10'
![]() |
#1563 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1564 |
Zakorzenienie
|
ja tak sobie twistuje od paru dni. Chcę sie pozbyc brzuszka i ogólnie naprawić ciało, bo ostatnio jakoś jedrnosci mi brakuje w tych miejscach i widać cellulit juz powoli ( skutki tego, że chciałam przytyć i niezdrowo jadłam
![]() Po jakim czasie widać efekty ??
![]() |
#1565 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
przyłaczam się do pyt Madaaa ![]() ![]() może ktoś porównać twister z hh?? widze ze jest tutaj mnóstwo osób które używają hh i twistera więc liczę na dużo odp. ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kasia 605 Czas edycji: 2010-01-05 o 18:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1566 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, ja tez wyciagam twistera z szafy. mam nawet 2, bo drugi kupilam na promocji w jakims markecie za 5zl /bo akurat popsuje mi sie ten ktory mam - a co najdziwniejsze nie uzywany
![]() a i slyszalam ze cwiczenia na skosne miesnie brzucha nie wyszczuplaja a poszerzaja talie. tzn brzuch robi sie plaski,a talia widziana z przodu sie poszerza... ale ja bede cwiczyc, bo moj brzuch po swietach w oplakanym stanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co ty za bzdury opowiadasz? ![]() ![]() A i owszem ale to w trakcie formowania sie brzucha , jak robisz skosne i normalne to na poczatku jesli bardziej ci sie rozbudowuja miesnie z przodu to moze to tak wygladac jak pisalas ze z przodu widziany brzuch wydaje sie szerszy . Ale wiadmo ze im dluzej bd robila te cwiczenia to pozniej i talia ci sie zaczyna robic i wsyztko sie urabia tak jak byc powinno , niestety nie ma magicznego sposobu zbey po cwiczeniach ciach prach i nagle wsyztko sie robi tak jak byc powinno, na to trzeba czasu i z czasem tez miesnie inaczej wygladaja trzeba im dac troche by wyrzezbil sie ich koncowy ksztalt
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1568 |
Przyczajenie
|
widac,ze niewiele wiesz na temat ksztaltowania miesni i nie do konca rozumiem Twoja wypowiedz z a-b-cadlem w tle, mianowicie:
1. brzuszki nie spalaja tkanki tluszczowej, mozna to zrobic tylko dzieki cwiczeniom cardio /bieganie, plywanie itp/ 2. tyjemy nierownomiernie, ale chudniemy rownomiernie i komus moze pozostac brzuszek po odchudzaniu 3. mialam stycznosc z mezczyznami, ktorzy pracowali nad 'rzezba' i wykonywali zlozony zestaw cwiczen na miesnie skosne brzucha aby osiagnac tzw rzezbe drzewa /prosta talia/ myslalam ze moze ktoras z was zauwazyla cos takiego. to wlasciwie niuans bo jesli mamy troche tluszczyku do spalenia to dieta + cwiczenia i tak bedziemy chudnac - czego Wam i sobie zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1569 |
Zakorzenienie
|
Moze i niewiele wiem ale mysle ze tez nie do konca zrozumialas moja wypowiedz bo fakt troche zagmatwana ale dobrze ci napisalam
![]()
![]() |
![]() |
#1570 |
Zadomowienie
|
Dziś mój pierwszy dzień z twisterem
![]() Ale mam pytanie, bo nie wiem czy robię to dobrze.... Pod jakim kątem skręcacie stopy? ja starałam się tak pod kątem prostym, ale czasem wychodziło z 75stopni ![]() Żeby były dobre efekty trzeba się kręcić szybko? Moje tempo było raczej dość umiarkowane ![]()
![]() |
#1571 |
Zadomowienie
|
Haloo
![]() ja dzisiaj 20 minut, dołączyłam wymachy rękami ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1572 |
Raczkowanie
|
Witam twisterowiczki.
Dziś mój pierwszy dzień z twisterem- jakieś 7 minut. Muszę przyznać że to jest męczące i jakś dziwną kolkę złapałam ale pewnie z czasem przejdzie. A że męczące to dobrze - bo działa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1573 |
Raczkowanie
|
Ja dziś 2000 wychyleń. 8joja8, też mam kolkę jak ze zmiennym tempem kręcę (to znaczy przyspieszam i zwalniam, ale chaotycznie). A z wychyleniami to u mnie kiepsko, na pewno nie ma 90 stopni. Może któraś z Was widziała jakiś filmik z pokazowym twistowaniem? Bo jakoś nie mogę znaleźć...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1574 |
Zakorzenienie
|
A mnie od tego kręcenia tak jakby wnętrzności bolą
![]()
![]() |
#1575 |
Zadomowienie
|
Dziś i wczoraj po 25 minut!
Plecy mnie bolą ![]()
![]() |
#1576 |
Zakorzenienie
|
Też kręcę - nie mam twistera, ale zasuwam na krześle obrotowym
![]() Żeby nie marnować czasu - jedną ręką trzymam się futryny drzwi, żeby nie stracić równowagi, a drugą trzymam książkę i się uczę ![]() Staram się codziennie po około 10-15min (dzisiaj jeszcze nic...) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1577 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1578 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=rEFA1...eature=related fajnie pokazana wlsc postawa podczas cwiczen; ja na swojego ejszcze czekam, zn. na kuriera, dzis ma byc ![]() ooo i tu jest fajna instrukcja http://www.youtube.com/watch?v=L68qU...eature=related sporo tego na yt Edytowane przez sasza925 Czas edycji: 2010-01-15 o 08:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1579 |
Zadomowienie
|
Dziś tylko 15 min, nudzi mnie to po 5
![]() Jutro powinno być lepiej bo będę twistować do Chirurgów ![]() Mój 5 dzień ![]()
![]() |
#1580 |
Raczkowanie
|
Odkurzyłam Twister zarośnięty lekką warstwą kurzu
![]() I zaczynam od początku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1581 |
Rozeznanie
|
Co racja to racja - to takie nuuudne ćwiczenie, ja już nie mogę! Ograniczyłam się do 5-10minut...
![]()
![]() |
![]() |
#1582 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1583 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja w niedziele 20 min ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1584 |
Rozeznanie
|
W sumie to ciężko stwierdzić, bo to nie jest jedyne ćwiczenie jakie wykonuje, ale myślę, że ma wpływ na to, że mimo braku zdrowej (ach, silna wolo...
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1585 |
Zadomowienie
|
Ja dziś 20
![]() vaurienne a co jeszcze ćwiczysz? Ja mam w planach zakup steppera i skakanke w niedalekiej przyszłości...bo sam twister to niestety mojego brzuchola nie odchudzi...
Wymienię 2 nowe błyszczyki NYX https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post24997463 Edytowane przez sugarfree87 Czas edycji: 2010-01-18 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1586 |
Rozeznanie
|
A6W, skakanka, rozciąganie, ćwiczenia z gazety Vita na brzuch :P i zestaw A i B z płyty Cindy Crawford "Nowy wymiar" :P
![]() |
![]() |
#1587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Twistera... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1588 |
Rozeznanie
|
Nie, to była lekko offtopowa odpowiedź na pytanie sugarfree87 ;P
To dzisiaj marsz ćwiczyć! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1589 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, co z Wami? Czyżbyście rzuciły twister na okres sesji
![]() Wczoraj 20 min przy Gotowych na Wszystko a dzisiaj też 20 zasuwałam jak szalona przy radiu
![]() |
#1590 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.