![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Twoje miasto
Dziewczyny, jak wam się udało upolować kurs prawa jazdy? Pokazuja mi się ofert pracy za 700, ale trzeba miec prawko
![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
ja jeszcze nie mam prawa jazdy. raz widzialam tylko wolne miejsce (a wlasciwie trzy wolne miejsca), ale wtedy kurs kosztowal ponad 1900PLN i nie bylo mnie stac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
No to i ja zaczęłam grać, oczywiście jestem w zawodówce, mieszkam w schronisku i pracuję jako stażystka. Mam jednak pytanka.
Jak można sprawdzić jaką mam kondycję i towarzystwo? Bo wchodzę do kina i mam info, że mam za słabą kondycję i towarzystwo. Jak wypiję kawę itp. to już mogę poznawać ludzi, ale da się gdzieś sprawdzić, jakie są te parametry aktualnie? I drugie pytanie - jak tu mija czas? Co oznaczają ruchy? Zostało mi 28 ruchu/24 - co to znaczy? Buzuaki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Jak sprawdzic kondycje i towarzystwo? - W lewym gornym rogu ekranu sa zakladki: Wyloguj; Postac; Mapa (Kino) - naciskasz na postac i wyswietla ci sie karta z wszystkimi parametrami. Potem naciskasz na "Kino" i znow jestes w kinie.
W grze jeden dzien (tura) to jedna godzina zegarowa w "realu". Ruch to np. przejscie z jednej mapki na druga, z jednego obiektu na drugi. Ale np. kazde "modlenie sie" tez zabiera ci jeden punkt ruchu. Maksymalnie mozesz miec 24 pkty ruchu (z tym, ze na poczatku, abys mogla zapoznac sie z mapa i wszystkimi obiektami masz wiecej niz 24 pkty ruchu). Co ture (czyli co godzine zegarowa w "realu") dostajesz nowe 3 pkty ruchu - jesli mialas 18/24 to bedziesz miala 21/24; a jesli mialas 24/24 to bedziesz miala 24/24. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
fajne to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
I jak tam Wam idzie w grze? Mi się udało znaleźć pracę za 2000
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
praca za 2000?
![]() ![]()
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
U mnie idzie całkiem nieźle. Mieszkam w akademiku, pracuje w banku za 1300, wszystkie kursy pokończone. Uczę się na uniwerku.
Teraz chodze na samoobrone i próbuję nauczyć się pływać. Coś wolno mi to idzie, ale ja mam czas. Ogólnie to gierka zrobiła się już nudnawa. na lokacie mam tyle, że spokojnie moge kupić mieszkanko i je umeblować. Jak się skończy uniwerek to zagląda się tam chyba tylko z czystego sentymentu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A na poważnie to jaką pracę dostajemy zależy od tego ile kursów skończyliśmy i jaką szkołę. Jak ja wchodzę to praktycznie cały czas jest praca za 995 zł, czyli pewnie aby ją dostać musisz coś jeszcze skończyć ![]() _Gosiaczek_ faktycznie jak już się skończy tą szkołe wszystko umebluje to już za bardzo chyba nie ma co robić w tej grze, chyba że jeszcze coś wymyslą. Jakieś urozmaicenia dodają, ja już np 3 razy złamałam nogę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Wtajemniczenie
|
no wlasnie..mam ukonczone wszystkie kursy oprocz j.rosyjskiego...non stop nie ma na niego miejsc :P a na uniwerek to juz przestalam marzyc ze sie dostane bo juz poluje od kilku miesiecy na miejsce...
![]() heh ines pracownicy fizyczni maja zawsze najlepsze informacje ![]()
![]() |
#133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale aż kilka miesięc próbujesz się dostać na uniwersytet ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oo dobrze ze mowisz to nie bede kupowac telefonu..ja tez nie mam znajomosci..chodze czasem do kina, nawet bylam na dyskotece..ale jakos nie mam brania hehe :P
![]() |
![]() |
#135 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() hehe ja też byłam w dyskotece, zagrałam tam nawet w darta i wygrałam 350 zł ![]() ![]() A i trzymajcie za mnie kciuki zapisałam się na zawody pływania, może uda mi się wygrać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
Czy działa Wam ta gra? Bo ja od 4 dni już na nią nie mogę wejść, na początku cały czas pojawiało mi się, że złe hasło, a teraz jak wpisze login i hasło to pojawia mi się biała strona z napisami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
mi dziala....wiem ze zmieniali cos niedawno np zmienili mi nicka ale przyslali maila z powiadomieniem co i jak....jakiego maila podawalas przy rejestracji? jak go nie uzywasz czesto to sprawdz czy nie dostalas wiadomosci od nich
![]()
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio wogóle nie mogę otworzyć tej strony
![]()
![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
Hahaha a ja miałam szczęcie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
To ja już się chyba z grą pożegnałam. Nadal nie mogę się zalogować, ale przypomniało mi się, że kiedyś było coś napisane, że nicki z gwiazdkami, kreskami i czymś tam jeszcze mają zostać zastąpione innymi. Więc pewnie dlatego Grin_ajz dostałaś tego maila. A ja wtedy inteligentnie nie skojarzyłam, że też mam nick króry zawiera ta znaki.
![]() Mam tylko jedną prośbę sprawdziłby mi ktoś czy mój nick ( taki sam jak na wizażu) znajduje się w tabeli z zawodami w karate ( trzeba wejść na boisko), bo tam sie zapisałam i miałam nawet niezłe wyniki. A z pływania to już wcześniej wypadłam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
|
a probowalas bez kresek? bo moj nick wlasnie zmienili na taki bez kreski..ja zaraz sprawdze czy jestes na karate
![]() sprawdzilam..w tabeli jest tylko balbi i farbi..dwie osoby..
![]() |
#142 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() spróbowałam najpierw samo ines nie weszło, a potem ines1 i udało się ![]() Tyle nie grałam w to i sporo kasy mi się nazbierało, fajnie że z okazji dnia kobiet dostałyśmy prezent ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Rozeznanie
|
do dziewczyn które nie dostały maila. Mogło wam przyjśc jako spam. u mnie tak było
![]() |
![]() |
#144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#145 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
kurde już ze 3 dni nie moge wejść na te stronę!!! też tak macie???
![]() |
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
Ja od wczoraj też wejść nie mogę. Ale były przecież komunikaty, że szykują nowy serwer albo jakieś poważniejsze poprawki i przez jakiś czas dostępu do gry nie będzie. Także cierpliwości
![]() pozdrawiam ps. ostatnio dostałam w banku podwyżke ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jesli któraś poluje na stypendium to teraz są 4 w Urzędzie Pracy - aż mnie zdziwiło że już od ponad godziny tam 'leżą'
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Przyczajenie
|
Kurcze,mam problem. Próbuje się zarejestrować, a wogóle nie przychodzi mi email z kodem aktywacyjnym. Cóż mam począć?
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
Teraz czekam na kod aktywujący
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.