Twoje miasto - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zabawa > Gry

Notka

Gry Forum gry, to przestrzeń do zabawy grami słownymi, internetowymi, łamigłówkami i wszystkim, co pozwala zabić nudę. Dołącz i baw się dobrze.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-12-16, 12:13   #121
Jula
Zakorzenienie

Dot.: Twoje miasto

Dziewczyny, jak wam się udało upolować kurs prawa jazdy? Pokazuja mi się ofert pracy za 700, ale trzeba miec prawko A w centrum szkoleniowym ciągle brak wolnych miejsc!

/T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/

Jula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-16, 14:03   #122
wannabe
Raczkowanie

GG do wannabe

ja jeszcze nie mam prawa jazdy. raz widzialam tylko wolne miejsce (a wlasciwie trzy wolne miejsca), ale wtedy kurs kosztowal ponad 1900PLN i nie bylo mnie stac
wannabe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-20, 21:52   #123
Charlotte
Wtajemniczenie

GG do Charlotte

No to i ja zaczęłam grać, oczywiście jestem w zawodówce, mieszkam w schronisku i pracuję jako stażystka. Mam jednak pytanka.
Jak można sprawdzić jaką mam kondycję i towarzystwo? Bo wchodzę do kina i mam info, że mam za słabą kondycję i towarzystwo. Jak wypiję kawę itp. to już mogę poznawać ludzi, ale da się gdzieś sprawdzić, jakie są te parametry aktualnie?
I drugie pytanie - jak tu mija czas? Co oznaczają ruchy? Zostało mi 28 ruchu/24 - co to znaczy?

Buzuaki!
Charlotte jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-20, 22:22   #124
wannabe
Raczkowanie

GG do wannabe

Jak sprawdzic kondycje i towarzystwo? - W lewym gornym rogu ekranu sa zakladki: Wyloguj; Postac; Mapa (Kino) - naciskasz na postac i wyswietla ci sie karta z wszystkimi parametrami. Potem naciskasz na "Kino" i znow jestes w kinie.
W grze jeden dzien (tura) to jedna godzina zegarowa w "realu".
Ruch to np. przejscie z jednej mapki na druga, z jednego obiektu na drugi. Ale np. kazde "modlenie sie" tez zabiera ci jeden punkt ruchu. Maksymalnie mozesz miec 24 pkty ruchu (z tym, ze na poczatku, abys mogla zapoznac sie z mapa i wszystkimi obiektami masz wiecej niz 24 pkty ruchu). Co ture (czyli co godzine zegarowa w "realu") dostajesz nowe 3 pkty ruchu - jesli mialas 18/24 to bedziesz miala 21/24; a jesli mialas 24/24 to bedziesz miala 24/24.
pozdrawiam
Stary 2005-12-20, 22:48   #125
Charlotte
Wtajemniczenie

GG do Charlotte

Cytat:
Napisane przez wannabe
Jak sprawdzic kondycje i towarzystwo? - W lewym gornym rogu ekranu sa zakladki: Wyloguj; Postac; Mapa (Kino) - naciskasz na postac i wyswietla ci sie karta z wszystkimi parametrami. Potem naciskasz na "Kino" i znow jestes w kinie.
W grze jeden dzien (tura) to jedna godzina zegarowa w "realu".
Ruch to np. przejscie z jednej mapki na druga, z jednego obiektu na drugi. Ale np. kazde "modlenie sie" tez zabiera ci jeden punkt ruchu. Maksymalnie mozesz miec 24 pkty ruchu (z tym, ze na poczatku, abys mogla zapoznac sie z mapa i wszystkimi obiektami masz wiecej niz 24 pkty ruchu). Co ture (czyli co godzine zegarowa w "realu") dostajesz nowe 3 pkty ruchu - jesli mialas 18/24 to bedziesz miala 21/24; a jesli mialas 24/24 to bedziesz miala 24/24.
pozdrawiam
Łoł, dzięki za super wyczerpującą odpowiedź Zabijesz mnie, ale mam jeszcze jedno pytanko - co się dzieje w nocy? Co godzinę "uciekają" nam tury?
Charlotte jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-21, 07:56   #126
wannabe
Raczkowanie

GG do wannabe

Cytat:
Napisane przez Charlotte
Łoł, dzięki za super wyczerpującą odpowiedź Zabijesz mnie, ale mam jeszcze jedno pytanko - co się dzieje w nocy? Co godzinę "uciekają" nam tury?
Tak, w nocy tez normalnie odbywaja sie tury. Cale 24h/7 dni w tygodniu
Stary 2005-12-27, 10:54   #127
Shilia
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

GG do Shilia

fajne to
Shilia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-23, 16:58   #128
i_n_e_s
Zadomowienie

I jak tam Wam idzie w grze? Mi się udało znaleźć pracę za 2000 Skończyłam już liceum, ale nie ma wolnych miejsc na uniwersytecie i musze czekać,a 23 lata już mam. Może któraś z Was kończy właśnie nauke? To ja zajme to miejsce
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-24, 21:40   #129
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

praca za 2000?wow!! ja jestem robolem za 715 i to juz uwazam ze niezla sumke...powiedz, masz znajomosci pewnie co?

grin_ajz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-24, 23:24   #130
_Gosiaczek_
Rozeznanie

U mnie idzie całkiem nieźle. Mieszkam w akademiku, pracuje w banku za 1300, wszystkie kursy pokończone. Uczę się na uniwerku.
Teraz chodze na samoobrone i próbuję nauczyć się pływać. Coś wolno mi to idzie, ale ja mam czas. Ogólnie to gierka zrobiła się już nudnawa. na lokacie mam tyle, że spokojnie moge kupić mieszkanko i je umeblować.
Jak się skończy uniwerek to zagląda się tam chyba tylko z czystego sentymentu.
_Gosiaczek_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-25, 19:58   #131
i_n_e_s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez grin_ajz
praca za 2000?wow!! ja jestem robolem za 715 i to juz uwazam ze niezla sumke...powiedz, masz znajomosci pewnie co?
Grin_ajz No jasne Przecież trzeba sobi radzić w życiu znajomości wszędzie się przydają, mogę Cię gdzieś wkręcić jestem pracownikiem fizycznym w banku

A na poważnie to jaką pracę dostajemy zależy od tego ile kursów skończyliśmy i jaką szkołę. Jak ja wchodzę to praktycznie cały czas jest praca za 995 zł, czyli pewnie aby ją dostać musisz coś jeszcze skończyć

_Gosiaczek_ faktycznie jak już się skończy tą szkołe wszystko umebluje to już za bardzo chyba nie ma co robić w tej grze, chyba że jeszcze coś wymyslą. Jakieś urozmaicenia dodają, ja już np 3 razy złamałam nogę a to dopiero niedawno dodali.
Stary 2006-02-26, 12:03   #132
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

no wlasnie..mam ukonczone wszystkie kursy oprocz j.rosyjskiego...non stop nie ma na niego miejsc :P a na uniwerek to juz przestalam marzyc ze sie dostane bo juz poluje od kilku miesiecy na miejsce...
heh ines pracownicy fizyczni maja zawsze najlepsze informacje

Stary 2006-02-27, 15:41   #133
i_n_e_s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez grin_ajz
no wlasnie..mam ukonczone wszystkie kursy oprocz j.rosyjskiego...non stop nie ma na niego miejsc :P a na uniwerek to juz przestalam marzyc ze sie dostane bo juz poluje od kilku miesiecy na miejsce...
heh ines pracownicy fizyczni maja zawsze najlepsze informacje
Ja też długo musiałam czekać na wolne miejsce z języka rosyjskiego, aż w końcu się udało.
Ale aż kilka miesięc próbujesz się dostać na uniwersytet, ja na razie kilka tygodni, więc nadzieje jeszcze mam W ogóle kupiłam sobie telefon i nie potrzebny jest mi, tylko abonament płacę, myślałam że może lepszą pracę dostanę,ale nic to nie dało. Smsów nie wysyłam, bo znajomości w tamtej grze tez nie mam, może 2 razy byłam tam na chacie
Stary 2006-02-27, 18:44   #134
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

Cytat:
Napisane przez i_n_e_s
Ja też długo musiałam czekać na wolne miejsce z języka rosyjskiego, aż w końcu się udało.
Ale aż kilka miesięc próbujesz się dostać na uniwersytet, ja na razie kilka tygodni, więc nadzieje jeszcze mam W ogóle kupiłam sobie telefon i nie potrzebny jest mi, tylko abonament płacę, myślałam że może lepszą pracę dostanę,ale nic to nie dało. Smsów nie wysyłam, bo znajomości w tamtej grze tez nie mam, może 2 razy byłam tam na chacie
no kilka miesiecy to znaczy ze gdzies od grudnia...czyli 3 to juz kilka :P
oo dobrze ze mowisz to nie bede kupowac telefonu..ja tez nie mam znajomosci..chodze czasem do kina, nawet bylam na dyskotece..ale jakos nie mam brania hehe :P

Stary 2006-02-28, 16:20   #135
i_n_e_s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez grin_ajz
no kilka miesiecy to znaczy ze gdzies od grudnia...czyli 3 to juz kilka :P
oo dobrze ze mowisz to nie bede kupowac telefonu..ja tez nie mam znajomosci..chodze czasem do kina, nawet bylam na dyskotece..ale jakos nie mam brania hehe :P

Nie kupuj telefonu, szkoda kasy, bezużyteczny jest.
hehe ja też byłam w dyskotece, zagrałam tam nawet w darta i wygrałam 350 zł Też mnie tam nikt nie poderwał, ale krótko byłam. Może trzeba połączyć siły i razem wybrać się na podbój dyskoteki?
A i trzymajcie za mnie kciuki zapisałam się na zawody pływania, może uda mi się wygrać
Stary 2006-03-12, 16:28   #136
i_n_e_s
Zadomowienie

Czy działa Wam ta gra? Bo ja od 4 dni już na nią nie mogę wejść, na początku cały czas pojawiało mi się, że złe hasło, a teraz jak wpisze login i hasło to pojawia mi się biała strona z napisami I nie wiem czy to u mnie coś jest źle czy w tej grze.
Stary 2006-03-12, 21:58   #137
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

mi dziala....wiem ze zmieniali cos niedawno np zmienili mi nicka ale przyslali maila z powiadomieniem co i jak....jakiego maila podawalas przy rejestracji? jak go nie uzywasz czesto to sprawdz czy nie dostalas wiadomosci od nich

Stary 2006-03-13, 08:24   #138
Momo
Zakorzenienie

Ostatnio wogóle nie mogę otworzyć tej strony

Kobieta zmienną jest...moje hobby
http://www.zapiskiroztrzepane.pl/

Awatar - made by Momo
Momo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-13, 13:31   #139
Milena13
Rozeznanie

GG do Milena13

Hahaha a ja miałam szczęcie dostam stpędium i miejsce w schronisku od razu a mam jeszcze pytanie. jak np. chce iść do kina to klikam na budynek i co dalej?

droga gitaro, przepraszam, ale teraz moje palce Cię nienawidzą.
Milena13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-03-15, 15:55   #140
i_n_e_s
Zadomowienie

To ja już się chyba z grą pożegnałam. Nadal nie mogę się zalogować, ale przypomniało mi się, że kiedyś było coś napisane, że nicki z gwiazdkami, kreskami i czymś tam jeszcze mają zostać zastąpione innymi. Więc pewnie dlatego Grin_ajz dostałaś tego maila. A ja wtedy inteligentnie nie skojarzyłam, że też mam nick króry zawiera ta znaki. Być może też dostałam maila tylko myślałam, że to jakaś reklama z tej gry i razem z innymi hurtowo skasowałam. A teraz już mi się nie chce logować od początku i zaczynać się w to bawić od początku.
Mam tylko jedną prośbę sprawdziłby mi ktoś czy mój nick ( taki sam jak na wizażu) znajduje się w tabeli z zawodami w karate ( trzeba wejść na boisko), bo tam sie zapisałam i miałam nawet niezłe wyniki. A z pływania to już wcześniej wypadłam.
Stary 2006-03-15, 17:34   #141
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

a probowalas bez kresek? bo moj nick wlasnie zmienili na taki bez kreski..ja zaraz sprawdze czy jestes na karate
sprawdzilam..w tabeli jest tylko balbi i farbi..dwie osoby..

Stary 2006-03-15, 17:46   #142
i_n_e_s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez grin_ajz
a probowalas bez kresek? bo moj nick wlasnie zmienili na taki bez kreski..ja zaraz sprawdze czy jestes na karate
sprawdzilam..w tabeli jest tylko balbi i farbi..dwie osoby..
Grin_ajz jesteś wielka
spróbowałam najpierw samo ines nie weszło, a potem ines1 i udało się
Tyle nie grałam w to i sporo kasy mi się nazbierało, fajnie że z okazji dnia kobiet dostałyśmy prezent
Stary 2006-03-15, 18:15   #143
Milena13
Rozeznanie

GG do Milena13

do dziewczyn które nie dostały maila. Mogło wam przyjśc jako spam. u mnie tak było

Stary 2006-03-17, 21:20   #144
grin_ajz
Wtajemniczenie

GG do grin_ajz

Cytat:
Napisane przez i_n_e_s
Grin_ajz jesteś wielka
spróbowałam najpierw samo ines nie weszło, a potem ines1 i udało się
Tyle nie grałam w to i sporo kasy mi się nazbierało, fajnie że z okazji dnia kobiet dostałyśmy prezent
no wlasnie, przed chwila wlazlam do gry i poszlam luknac na to karate i dzis tabela byla wieksza i wlasnie byla tam ines1 i pedze na zlamanie karku zeby ci to napisac a ty juz wiesz w takim razie fajnie... polecam sie na przyszlosc

Stary 2006-03-18, 17:30   #145
i_n_e_s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez grin_ajz
no wlasnie, przed chwila wlazlam do gry i poszlam luknac na to karate i dzis tabela byla wieksza i wlasnie byla tam ines1 i pedze na zlamanie karku zeby ci to napisac a ty juz wiesz w takim razie fajnie... polecam sie na przyszlosc
hehe, a jestem w tabeli, bo się zapisałam znowu: na karate i na zawody z pływania Coś trzeba robić w tej grze, bo się zanudzić można
Stary 2006-03-18, 19:07   #146
Milena13
Rozeznanie

GG do Milena13

kurde już ze 3 dni nie moge wejść na te stronę!!! też tak macie???

Stary 2006-03-19, 10:02   #147
_Gosiaczek_
Rozeznanie

Ja od wczoraj też wejść nie mogę. Ale były przecież komunikaty, że szykują nowy serwer albo jakieś poważniejsze poprawki i przez jakiś czas dostępu do gry nie będzie. Także cierpliwości
pozdrawiam
ps. ostatnio dostałam w banku podwyżke
_Gosiaczek_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-03-20, 10:57   #148
hamster_killer
Zakorzenienie

GG do hamster_killer

Dziewczyny, jesli któraś poluje na stypendium to teraz są 4 w Urzędzie Pracy - aż mnie zdziwiło że już od ponad godziny tam 'leżą'
hamster_killer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-20, 18:48   #149
Magdzia93
Przyczajenie

Kurcze,mam problem. Próbuje się zarejestrować, a wogóle nie przychodzi mi email z kodem aktywacyjnym. Cóż mam począć?
Stary 2006-03-22, 17:31   #150
goga1001
Zadomowienie

GG do goga1001

Teraz czekam na kod aktywujący

goga1001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Gry

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości