|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Przyczajenie
|
Dot.: typy kobiecej sylwetki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Raczkowanie
|
Dot.: typy kobiecej sylwetki
kolumna albo klepsydra
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Mother of Cat
|
Dot.: Typy Figur
Co to za figura?
zamierzam zrzucić z brzucha i nóg, niestety z łydek nie da rady zbyt wiele - mięśnie... EDIT: mam 163 cm wzrostu.
❤❤❤ ❤ jesteśmy razem od 1 marca 2008 ❤ ❤ zaręczyliśmy się 15 listopada 2015 ❤ ❤ ślub 30 grudnia 2017 ❤ Edytowane przez Anemone Czas edycji: 2009-06-14 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Raczkowanie
|
jaką ja mam figurę?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...1d1166ac3.html wymiary żeby było jaśniej dół 83, talia 66 a biust to nie wiem ale mały ![]()
![]() |
![]() |
#425 |
Raczkowanie
|
Ja mam figurę typu ''gruszka''. Jakoś żyję z tą figurką, ale chciałam mieć figurę typu jabłko, czy klepsydra - świetnie to wygląda i o rozmiar ubrania się nie muszę martwić
![]()
![]() |
![]() |
#426 |
Raczkowanie
|
Ratunku!!! niech ktoś coś chociaż zasugeruje..
![]()
![]() |
![]() |
#427 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() inwazja: masz płaski brzuch czy tendencję do "misia"? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Raczkowanie
|
płaski to on nie jest ;( ale pracuje nad tym
![]()
![]() |
![]() |
#429 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Raczkowanie
|
dziękuje
![]()
![]() |
![]() |
#431 |
Raczkowanie
|
A ja, a ja? Ktoś mi powie jaki typ figury reprezentuję?
wzrost: 168 cm biust: 83 cm talia:68 cm biodra: 92 cm Ross masz rację .Musze zmierzyć łydki a nie kostki ;/ ![]()
"- A ty kto? - Dobra wróżka... - Z siekierą? - A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?" Edytowane przez czarna porzeczka Czas edycji: 2009-06-20 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
Oj, nie, nie, nie łydki to na pewno nie zmierzyłaś, a kostkę
![]()
![]() |
![]() |
#433 |
Raczkowanie
|
pooglądałam inne gruszeczki i jednak moja figura nie jest do nich podobna
![]()
![]() |
![]() |
#434 |
Przyczajenie
|
a ja? bo juz głupieje ?
![]() ramiona 100cm biust 92cm talia 72cm bioderka z pupą 96cm 164cm wzrostu pupa mała i odstająca nogi raczej szczupłe tendencja do boczków i tłuszczyku na brzuszku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny w sierpniu wybieram się na Wesele i bardzo bym chciała określić swoją figurę żeby dobrze dobrać sukienkę. Jestem Bardzo puszysta ostatnio schudłam 25 kg i zostało mi jeszcze 20 kg do schudnięcia.
Wydaje mi się że jestem jabłkiem ale takim dziwnym, bo mam bardzo grube łydki i uda. Mam ogromny tłusty brzuch wyglądam na 40 lat a mam dopiero 23lata Waga 80kg Wzrost 167 cm Ramiona 46 cm x2 biust 102 cm pod biustem 88 cm Pas 104 cm biodra 100 cm udo 60 cm łydka 40 cm jak widać jestem bardzo nie wymiarowa Mam jeszczę fotkę w samej bieliźnie ale nie miałam odwagi jej tu wstawić Edytowane przez tasza223 Czas edycji: 2011-05-03 o 23:34 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
Raczkowanie
|
Witam, czy któraś z was pomoże odgadnąc typ mojej figury, bo nie jestem pewna
![]() ![]() Edytowane przez monicaa Czas edycji: 2009-07-10 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
Ja bym była skłonna powiedzieć, że to gruszka.
![]() |
![]() |
#438 |
Zadomowienie
|
A ja ? 174 cm, 90-biust ( niby duzo a jakies male te piersi sie wydaja) 60-pas, 91-biodra, 53-4 cm udo w njagrubszym miejscu, lydka -39
![]()
![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
Figura modelaszcza
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#440 |
Przyczajenie
|
hej, ja też nie wiem jaką mam figurę, może mi coś poradzicie
![]() wzrost 169, talia 70, biodra 95, biust 90, udo 58, p. biustem 72, ramiona 104 Edytowane przez freezing Czas edycji: 2009-07-11 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Zadomowienie
|
Przez te uda i lydki jak buły to chyba malo modelaszcza.. najgorzej ze te lydki za nic w swiecie nie chca schudnac
![]()
![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
Przy Twoim brzuchu to mam jakąś wizję, że udo to masz z 48,a łydkę 30
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
Może mi ktoś doradzi? Bo ja za nic w świecie nei wiem jakim jestem typem -czy rożkiem, czy klepsydra, czy wiolonczelą, czy wazą...
![]() ramiona 99cm biust 88 cm pod biustem 74 cm talia 69 cm pas 79cm biodra 92 cm uda 52 cm łydka 35 cm wzrost 167cm waga 56 kg Ogólnie widać, że mam ramiona szersze niż biodra, ale mam też talię i spory biust (D), dlatego zupelnie nie wiem czym jestem ![]()
![]() |
![]() |
#445 |
Przyczajenie
|
Witam,
![]() ![]() wzrost: 164 waga: 46,5 biust:82 talia:62 biodra:85 udKo: 47/ 48 łydka: 29 stópka (matulka-Jeśli to ma znaczenie): 36 ramiona (nie wiem czy dobrze mierze): 90 Więc jaki to typ figury ? bardzo proszę o pomoc z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Raczkowanie
|
wzrost: 170cm
waga: 56kg ramiona: 95cm biust: 83cm pod biustem: 72cm talia: 62cm biodra: 93cm udo: 54cm (w najgrubszym miejscu) łydki: 34cm (tez w najgrubszym miejscu) no i mam 16 lat.. wydaje mi sie ze jestem kreglem. ale a ramionach mam troszke wiecej niz i biodrach, wiec sama nie wiem.. prosze o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Raczkowanie
|
Typy figur wg.
Trinity I Susannah 1- kolumna Opis: Zawsze byłaś wyższa od rówieśników. Masz problem z dopasowaniem ubrania: nie wystarczająco długie rękawy płaszcza, za krótkie spodnie... Musisz iść na kompromis. Sylwetka: -ramiona takiej samej szerokości jak biodra -średnie wcięcie w talii -długie nogi -średni biust (B) 2- lizak Opis: Twoja figura jest charakterystyczną sylwetką dla gwizdy. Duże piersi i długie nogi są kobiecą wersją ferrari.. Sylwetka: -wąskie ramiona takiej samej szerokości jak biodra -średnie wcięcie w talii -długie nogi -duży biust (C-D) 3- rożek Opis: W młodości byłaś chłopczycą- wspinałaś się po drzewach i dzieliłaś ubrania z bratem.. To był świetne czasy! Odwieczny problem z dopasowaniem spodni nie jest Ci obcy-idealne w talii są za szerokie w biodrach. Coś na pocieszenie- ta "atletyczna" budowa świetnie sprawdza sie na wybiegach mody. Sylwetka: -szerokie ramiona, szersze niż biodra -minimalne wcięcie w talii -szczupłe nogi -mały, średni biust (A-B) 4- kielich Opis: Szerokie ramiona, duży biust i szlachetny brzuszek przeważają nad wąskimi biodrami i szczupłymi nogami. Sylwetka: -szerokie ramiona, szersze niż biodra -minimalne wcięcie w talii -szczupłe nogi -duży biust (C-D) 5- cegła Opis: Wyglądasz na silną i pełną energii. Nie czujesz się kobieco. Sylwetka: -szerokie ramiona, szersze niż biodra -brak talii -średni brzuszek -płaskie pośladki -nogi:krępe uda, krępe łydki -najczęściej biust B-C (zależny od masy ciała) 6- jabłko Opis: Jabłko z definicji jest okrągłe. Masz ciało, do którego chce sie przytulić,ale ciężko je ubrać. Sylwetka: -brzuszek większy niż piersi (brak talii) -średni biust (B-C) -płaskie pośladki -szczupłe nogi 7- dzwonek Opis: Jesteś drobną kobietką z przyjemnym, okrągłym dołem. Sylwetka: -wąskie ramiona -mały biust (A-B) -mały brzuszek -małe wcięcie w talii -szerokie biodra i duża pupa -krępe nogi 8- gruszka Opis: Gruszki mogą być szczupłe, ale zawsze dół będzie przeważał. Sylwetka: -wąskie ramiona -mały biust (A-B) -płaski brzuszek -wcięcie w talii -szerokie biodra i duża pupa -krępe nogi (krótkie) 9- kręgiel Opis: Nie jesteś gruszką, bo masz większy biust i nie masz krótkich nóg. Sylwetka: -szczupłe ramiona -średni biust (B-C) -płaski brzuszek -wcięcie w talii -szerokie biodra i duża pupa -krępe nogi 10- wiolonczela Opis: Podstawową rzeczą, którą musisz się nauczyć, to wyprostowana sylwetka. Całe życie myślałaś, że jesteś gruszką, ale nic z niej nie masz. Twój dół jest bardziej obfity, ale zbalansowany szerokimi ramionami i dużym biustem. Sylwetka: -duży biust (C-D-E) -średnie wcięcie w talii -szerokie biodra i szeroka pupa -masywne uda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
magdula456, świetnie, że to dodałaś...wczoraj nawet myślałam, żeby spytac się tutaj kogoś czy zna stronę, albo cokolwiek, gdzie te wszystkie figury będą tak wyróżnione i opisane
![]()
![]() |
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
niby wszystko super opisane ale ja nadal mam problem bo nie potrafię obiektywnie swojej figury ocenić ... jest ktoś chętny do pomocy ?:P
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
Boze i ja nie wiem, waha mi sie miedzy kolumna, lizakiem i kręglem.
1- kolumna Opis: Zawsze byłaś wyższa od rówieśników. Masz problem z dopasowaniem ubrania: nie wystarczająco długie rękawy płaszcza, za krótkie spodnie... Musisz iść na kompromis. Sylwetka: -ramiona takiej samej szerokości jak biodra -średnie wcięcie w talii -długie nogi -średni biust (B) 2- lizak Opis: Twoja figura jest charakterystyczną sylwetką dla gwizdy. Duże piersi i długie nogi są kobiecą wersją ferrari.. Sylwetka: -wąskie ramiona takiej samej szerokości jak biodra (czy ja wiem, czy one takie waskie?..) -średnie wcięcie w talii -długie nogi -duży biust (C-D) 9- kręgiel Opis: Nie jesteś gruszką, bo masz większy biust i nie masz krótkich nóg. Sylwetka: -szczupłe ramiona -średni biust (B-C) -płaski brzuszek -wcięcie w talii (jednak średnie) -szerokie biodra i duża pupa -krępe nogi Co powiecie na to? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.