|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 |
Przyczajenie
|
Dot.: Typy Figur
To ja dorzucę swoje 3 grosze...
Wacham się między cegłą i wiolonczelą. Mam: - średni biust (B) - ramiona trochę szersze niż biodra - niewielkie wcięcie w talii - szczupłe łydki - krępe uda - raczej szerokie biodra (chociaż bez przesady) - proporcjonalny tyłek - średni brzuch Pomoże ktoś w ocenie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Raczkowanie
|
Nigdy nie mogłam zgadnąć, który typ figury posiadam. Waham się pomiędzy gruszką, a dzwonem(wg T&S). Problem w tym, że opisy są prawie takie same, prawie, bo gruszka ma krótkie nogi. Nie czuję się gruszką, ale chyba nią jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Zakorzenienie
|
Zawsze gadałam, że jestem gruszką i gruszką, bo z pośród podstawowych typów figur, czyli jabłko, gruszka i klepsydra (choc jej w tej liście nie wypisano
![]() ![]()
Zdobyć świata szczyt to jest najważniejszy cel.. Edytowane przez Rozzz Czas edycji: 2009-08-23 o 23:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Konto usunięte
|
rozzz
ja tez jestem kolumna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Zadomowienie
|
ktoś tutaj podał Angelinę Jolie jako przykład sławnego 'jabłka'!!!!! no litości..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#456 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
znalazlam po 1 przykladzie do figur wg t&s moge napisac ![]() kolumna - Nicole Kidman lizak - Angelina Jolie rozek - Cameron Diaz kielich - Catherine Zeta-Jones cegla - Kim Cattrall jablko - Kathy Bates waza - Kate Winslet klepsydra - Beyonce/Nigella Lawson wiolonczela - Monica Bellucci kregiel - Jennifer Love-Hewitt gruszka - Kristin Davis dzwon - Jennifer Lopez Edytowane przez 9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2 Czas edycji: 2009-08-24 o 10:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej dziewczyny!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() aa wzrostu mam 162 i tez nie wiem jaki mam typ figury ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Przyczajenie
|
Witam!
Ja tez próbuję zgadnąć swój typ. Wydaje mi się że jestem kolumną ![]() mam podobną figurę do keiry knightley podam wymiary, ktoś pomoże? wzrost 170cm waga 48kg ramiona 86cm biust84cm pod biustem 66cm talia 62cm biodra 91cm pzdr;* Edytowane przez Lady of The Flowers Czas edycji: 2009-08-26 o 08:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Zadomowienie
|
Ja tam jestem klepsydrą
![]() I nie zgodzę się ze wcześniejszymi stwierdzeniami, że klepsydra źle wygląda przy kilku dodatkowych kilogramach. Tłuszczyk rozkłada się równomiernie na całym ciele więc go tak nie widać, bo jakby wszystko poszło np. w biodra albo w sam brzuch to by dopiero było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#461 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#462 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ja bym powiedziala ze kolumna... mam podobne wymiary tylko jestem 8 cm wyzsza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Konto usunięte
|
Ja mam dylemat. Większość cech pasuje do rożka, jednak nie mam szczupłych nóg
![]() Jutro się pomierzę i może któraś z Was lepiej będzie umiała to określić. Liczę na pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Przyczajenie
|
hmm.. mowia szczerze ja tez mam problem z okreslenie swojej sylwetki pewnie to kwestia ze mam kilka nadprogramowych kilogramow. Licze na pomoc. Moje wymiary:
wzrost-158cm waga -59kg ramiona- 92 cm biust- 96 cm pod biustem- 78 cm talia-75 cm' biodra- 97 cm dodam ze mam mocno zbudowane uda i lydki, dzieki za pomoc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Wtajemniczenie
|
jak dla mnie to chyba jablko, ewentualnie tuba
jak bylam szczuplutka to tez mi bylo ciezko ocenic jakim typem jestem. po przytyciu blyskawicznie wyszlo jablko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Konto usunięte
|
A więc się pomierzyłam:
wzrost - 166 waga - 58 ramiona - 94 biust - 90 pod biustem - 78 talia - 71 biodra - 92 I teraz nie wiem, czy jestem rożek, czy może klepsydra? Help ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Wtajemniczenie
|
klepsydra na pewno nie - za duzo w talii w stosunku do bioder i klatki piersiowej (chyba ze masz mniej niz 15-16 lat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Przyczajenie
|
Ja też nie umiem dopasować się do żadnej figury, pomożecie.?
ramiona;98 talia;67 biodra;95 biust;85 wzrost;162 waga;55 Wydaje mi się, że wiolonczela, ale nie mam jakiś bardzo masywnych nóg tylko bardzo ładne, wszyscy mi to mówią. xd a gruszka to na pewno nie jest, za szerokie ramiona ;/ pomocy.! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Wtajemniczenie
|
Lick The Lollipop - to latwo bedzie nas porownac
![]() a wymiary ramiona 95 biust ok.103 pod biustem 77 talia 73 biodra - 99/100 (dzieki tobie sie zmierzylam i jest w biodrach - 4 cm w stosunku do poprzedniego mierzenia ![]() no i niby mam "przepisowe" 30 cm roznicy miedzy talia a biustem i biodrami, a uwazam sie za jablko. bo takie wymiary 'na sucho' duzo nie mowia moim zdaniem. brzuch mam zdecydowanie nieproporcjonalnie za duzy w stosunku do reszty ciala - 73 w najwezszym miejscu w talii, a ile jest na wysokosci pępka to lepiej nie pytajcie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Konto usunięte
|
anka.d masz 103 w biuście...zazdroszczę. U mnie marne 90
![]() ![]() Masz racje, takie suche fakty to mało dają. Chyba, że któraś z dziewczyn miałaby superproporcjonalne ciało. Uważam się za szczupłą osobę, brzuszek jest oki, pupa też... ale uda to są moim zdaniem za duże. Odchudzasz się? 4 cm różnicy to dobre osiągniecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Wtajemniczenie
|
ehh - te 103 to moja duma i prztyczek w nos wszystkim kolegom z klasy z podstawowki - wolali na mnie deska, a biust urósł mi w 2 klasie liceum
![]() jest to tez konsekwencja przytycia ok 10 kg w rok w tej 2 klasie :/ - czesc z tych kilogramow zrzucilam, na szczescie biust zostal, a teraz dodatkowo tabletki anykoncepcyjne go pompuja. czy sie odchudzam to kwestia wzgledna - chcialabym schudnac, ogolnie lubie sie ruszac i nieregularnie, ale albo rower, albo aerobik ze 3 razy w tygodniu sie poruszam, od 2czy 3 tygodni biore tez therm line II, ale zadnaj diety nie stosuje (chyba ze dieta jest jedzenie maslanego popcornu z microfali o 23 przy ogladaniu filmu ![]() Edytowane przez anka.d Czas edycji: 2009-09-06 o 12:17 Powód: ort. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Konto usunięte
|
Ja w podstawówce tez byłam deska, ale na szczęście koledzy żadnej ksywki na mnie nie wymyślili i z mojego bezpiersia się nie wyśmiewali. Chwała im za to
![]() Po tabsach też mam piersi napompowane, bardziej pełne się zrobiły. Ostatnio nawet kurteczki nie mogę dopiąć, która kupilam 4 miesiące temu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Raczkowanie
|
Jestem lizakiem.Z tymże rozmiar biustu mi się tu nie zgadza bo mam 70J.
To może lizak w wersji xxl;-)?hmmmalbo lizak w wersji ufo bo cała reszta jest już mniejsza ;-)
![]() |
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
up,up
dziewczyny, prosze o pomoc ![]() nie wiem jaka mam figure, mam z tym problem. jak widze sie w cieniu to najszersze sa biodra, reszta sie nie wyroznia. biodra 102, talia 81, biust 100,pod biustem 80, udo 65, nie wiem czy dobrze zmierzylam ramiona wyszlo 108cm ![]()
![]() |
#476 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() niby gruszka albo wiolonczela ale JA NIE MAM SZEROKICH BIODER I DUŻEJ PUPY!!! te elementy mam wręcz chłopięce ![]() jest tu jakas laska co ma taki sam problem? szczupła góra ( biust C), waskie biodra, b. płaski brzuch i masywne (krótkie) uda i łydki?? nie wiem jak mam dobierac spodnie ![]() nie pasuje nic z opisów ![]()
![]() |
![]() |
#477 |
Raczkowanie
|
Czy mogłybyście i mi pomóc w ustaleniu typu figury ?
![]() Oto moje wymiary : Pupa - 88 cm Biodra - 76 cm Talia - 64 cm Biust - 80 cm Miseczka - A Z góry dziękuję ![]() Edytowane przez allexa Czas edycji: 2009-09-10 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 |
Raczkowanie
|
a jaaa?
ramiona 84 talia 56 biodra 79 w najszerszym miejscu ;/ waga 38 wzrost 157 wiek16 malutka drobniutka i chudziutka jak się powinnam ubierać żeby było bardziej widać te nieszczęsne biodra? jestem w liceum a ludzi mi mówią że wyglądam jakbym ledwo skończyła podstawówke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Raczkowanie
|
chyba malutko osób tu zagląda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Przyczajenie
|
![]()
Niestety, bardzo mało
![]() A nie wie ktoś czasem jak to z moją figurą <lub jej brakiem ;p> jest: Ramiona-91 biust-85 pod biustem-73 talia-68pas-81 biodra-91 wzrost-162 waga-52 Ogólnie mam bardzo szczupłe nogi (uwielbiam je ![]() ![]() ___________ Wszystkie jesteśmy piękne... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:54.