![]() |
#3001 |
Raczkowanie
|
Dot.: nowości Oriflame cz. II
mam pytanie : szukam czegoś co zatuszowałoby moje cienie pod oczami oraz blizny po wypryskach . Myslałam o bazie pod makijaż albo o krektorze , co polecacie ? Mam cerę mieszaną....
dzięki za podpowiedzi ![]() pozdro |
![]() ![]() |
![]() |
#3002 |
Rozeznanie
|
Przejrzalam watek i nikt o to nie zapytal, a ja potrzebuje info. Kilka skanow jest sxietych i nie widac cen: jakie sa ceny tych nowych kosmetykow Milk i Honey (balsam do rak i pianka pod prsyznic) w katalogu 1? I tez z kat. 1: ile ksoztuje korekcyjny puder prasowany?
Dolaczam sie do pytania o te trwale pomadko-blyszczki, bardzo podoba mi sie kolor Nectarine. Czy one sa kryjace czy nie? A ktos juz moze mial do czynienia z pomadkami w kredce, ktore beda w kat. 1? Co sadzicie o torebce Vitage z 1? Na zdjeciu baaardzo mi sie podoba. Podstawowe pytanie: czy ma jakies przegrody/kieszonki w srodku i jak jest zapinana (zamek?). |
![]() ![]() |
![]() |
#3003 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dwufazowa pianka pod prysznic - 18,9 Korekcyjny puder prasowany - 24,9 Trwale pomadki są według mnie za bardzo trwale, trudno je zmyc. Kolory sa zupelnie inne niz w katalogu ale dosyc ladne. Pomadki nie nawilżaja, ale tez nie wysuszaja. No i to wszystko, chyba ze chcecie cos jeszcze wiedziec. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3004 |
Rozeznanie
|
Wielkie dzieki.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3005 |
Zakorzenienie
|
Pilna sprawa - ile dni ma konsultantka na zwrócenie produktu???
|
![]() ![]() |
![]() |
#3006 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3007 |
Raczkowanie
|
Klient 10 dni
konsultantka 21 dni |
![]() ![]() |
![]() |
#3008 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3009 |
Przyczajenie
|
Nie oglądalam wszystkich kolorów, ale clover haze widzialam i mysle ze jest to jasny róż, ciemny róż to wg mnie Sumptuous który tez testowalam, więcej odcieni nie widzialam. Mam nadzieje ze pomoglam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3010 |
Zakorzenienie
|
Odebrałam moje zamówienie wczoraj:
- emulsja rozświetlająca Optimals Radiance(to już moja 2 tubka, bardzo ją lubię ![]() - złuszczający żel pod prysznic z zimowej serii z czarną porzeczką - powiem tak...pachnie ładnie(tak jak cukierki porzeczkowo-jeżynowe), ale zapach jest baaaaardzo delikatny, przy myciu ledwo go czuć a po spłukaniu się wodoą już wogóle nic a nic ![]() ![]() Jak za tą cenę, to wg. mnie nie opłaca się tego żelu brać, słaby zapach, prawie nic nie ściera... ![]() ![]()
#3011 |
Zakorzenienie
|
Ja dlatego nie kupowałam tego żelu, uważam, że ori ma beznadziejne te złuszczające żele. Chyba nawet Cię uprzedzałam
![]() Ten bez drobinek, z żurawiną, tez był do niczego. |
![]() ![]() |
![]() |
#3012 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3013 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3014 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
21 dni roboczych w ramach gwarancji i chyba 3 miesiace w przypadku brakow jakosciowych min alergii na dany produkt.
![]() |
#3015 |
Raczkowanie
|
ja mam ta pomadke trwala narawde fajna, dlugo sie trzyma, pomalowalam sie nia wczoraj na spotkanie motywacyjne o 16 a wrocilam ok 22 i nadal byla
![]() a co do peelingow tego arktycznego czy z wisnia i granatem- sa to pelingi do codziennego stosowania(z zalozenia firmy) i nie moga one mocno scierac-tak mi mowila kosmetyczka, ja jak potrzebuje mocnego zluszczenia uzywam scrubu do stop ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oprócz tego chciałam zapytać, czy widziała któraś z Was, te nowe błyszczyki GG(są 3 kolory, edycja zimowa), interesuje mnie ten brązowo-złoty i ten najjaśniejszy rażąco-czerwony ![]()
![]() |
#3017 |
Raczkowanie
|
![]()
Słuchajcie dziewczyny, widziała któraś już kalendarz ścienny na 2008 rok, bo wacham sie czy go zamówić ???
|
![]() ![]() |
![]() |
#3018 |
Wtajemniczenie
|
własnie dostalam moje zamowienie z ori, dopiero dzisiaj bo znajoma konsultankta była chora. Zamowilam tylko pogrubiający tusz z ostatniej strony i malarski róż Spicy mmoj ulubiony
![]() korektor Visions Tusz Wonder a kuszą: krem do ciałą z orzechem makadamii itd:P wody toaletowe fire ice i air ![]() korekcyjny puder prasowany
#3019 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie Musze oddać pomadkę bo klientce sie nie podoba Ale nie ma już pudełeczka. Da sie tak? I czy fakture zapłace już z odliczoną pomadka czy zwróca przy nastepnym zamówieniu?
Proszę o odpowiedź Edytowane przez Kfiatuszek12345 Czas edycji: 2007-12-11 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3020 |
Rozeznanie
|
Bylam w filii, obadalam, co chcialam (no, nie wsyztsko...). Wezme krem zurawinowy (back order, w 1 dostane pewnie...), mysle, czy wziac tonik tez zurawinowy czy aloesowy, ale chyba jednak zuurawina, bo aloes jest stale w ofercie, zaryzykuje baze, Kiss Proof Nectarine i mysle nad elektryczna zalotka - co sadzicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3021 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ktos pytał o te trwałe pomadki-testowałam w biurze i jednym słowem cieszę się, że nie zamówiłam wcześniej. Testowałam odcień Pink Blush-niby w miarę neutralny róż, a na moich ustach intensywny, brzydki, taki "bazarowy" różowy kolor. Trwałe-bez przesady: po około godzinie od nałożenia lekki posiłek (kanapki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3022 |
Zakorzenienie
|
A ja mam tyle zwrótów że aż mi głupio!!!
Muszę zwrócić... hmm, 5 albo 6 produktów. Nie ma chyba jakiegoś ograniczenia, nie powiedzą mi w biurze, że nie mogę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3023 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3024 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3025 |
Zadomowienie
|
Ja zwracałam perfumy bez pudełeczka i nie było problemu. A pieniążki za zwrot odliczą mi od następnego zamówienia.
#3026 |
Rozeznanie
|
Dostałam wiadomosc o Ori, ze znow w ofercie jest zestaw Times R, ale nie napisali co w nim jest. Pomóżcie jak wiecie kod zestawu 620049.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3027 |
Zakorzenienie
|
A nie orientujecie się... czy jest możliwe, abym nie płaciła za całą fakturę?
Robię zwrot na ponad 100zł. Czy jest szansa, abym nie musiła płacić za kosmetyki, które będę zwracać? Nie mam nawet skąd nagle wytrzysnąć stówy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3028 |
Raczkowanie
|
dostałyście wszystkie wiadomości od oriflame na pocztę??
wraca time reversin, pisza jak dokonać rezerwacji hotelowych, jeszcze jest informacja o kartkach swiatecznych niestety musisz zapłacić, p,óxniej jedynie będzie zwrot i to jako rabat, a nie jako wypłata pieniędzy Edytowane przez rambo Czas edycji: 2007-12-11 o 20:50 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#3029 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a ty jaki masz kolorek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3030 |
Raczkowanie
|
ja mam pink blush, sprawdzilam pomalowalam sie rano potem nuczelni zjadlam sniadane i pomaka nadal jest moze to dlatego ze klade na puder. kolorek bardzo fajny
![]() pomadke mozna zwrocic bez opakowania(konieczna faktura) co do zwrotu produktow mozna jednorazowo 5 produktow z 1 faktury wrocic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.