|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 |
Raczkowanie
|
Dot.: nowości Oriflame cz. II
mi też się udało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3212 |
Rozeznanie
|
Kto mi wytłumaczy dlaczego nie mogę zamówić produktu, który jest w ofercie na stronie Oriflame (w katalogu go nie ma) i nie jest nawet w brakach??
Chodzi mi o kubek termiczny i mydło w płynie Milk&honey? |
![]() ![]() |
![]() |
#3213 |
Zakorzenienie
|
Witam ja z katalogu zamowilam tylko podklad do cery suchej
![]() ![]() ![]()
#3214 |
Raczkowanie
|
Złożyłam zamówienie w filii. Mam nowy katalog Tylko nie mam jak wkleić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3215 |
Raczkowanie
|
A masz może chwilkę żeby wypisać nowości chociaż? Na katalog poczekamy ile będzie trzeba, ale do nowości jak zawsze - ręce świeżbią ;-)
#3216 |
Zakorzenienie
|
Właśnie złożyłam zamówienie. Nie ma żadnych braków. I gdyby nie to, że mi po 3 miesiącach wycofali BO to byłoby wszystko ok. Bo teraz te kosmetyki z BO są dostępne, ale po regularnej cenie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3217 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
- woda dla facetów Signature 59,90 - różana świeczka w kształcie serca 9,90 - portmonetka z serduszkiem 12,90 - miś na walentynki 9,90 (przy zakupach na 69,90) - kosmetyczka dla panów 13,90 - nawilżający krem matujący Men 19,90 - naszyjnik Black Eye 39,90 - tusz do rzęs i kredka do powiek Visions 17,90 - kojące płatki z aloesem na oczy, różane płatki rewitalizujące na oczy ( każde po 6,90) - ekstra serum Skinindywidual 44,90 - regenerujący krem do szyi i dekoltu Time Reversing 64,90 - bransoletka Tender Hearts 29,90 - naszyjnik Tender Hearts 36,90 - zestaw aloe vera (żel do mycia twarzy, tonik, torebka w serduszka) 22,90 - zestaw natural skin care (krem int. nawilżający, łagodzący żel pod oczy, torebka) 32,90 - zestaw milk and honey ( krem do twarzy, mleczko z tonikiem, torebka) 24,90 - zestaw do pielęgnacji włosów (szampon z bawełną i dziką różą, odżywka, torebka) 12,90 - zestaw różany (mydełko, krem do rąk i ciała) 22,90 - zestaw swedish spa (żel wyszczuplający, myjka złuszczająca, torebka) 19,90 - zestaw z jogurtem i mango (żel pod prysznic, balsam, torebka) 14,90 - zestaw z kokosem i mleczkiem ryżowym (żel pod prysznic, mydełko, torebka) 8,90 - zestaw do pielęgnacji dłoni (scrub, krem do rąk, torebka) 14,90 - zestaw do pielęgnacji włosów (szampon wygładzający, odżywka, torebka) 12,90 - zestaw objętość i blask (szampon, odżywka, torebka) 12,90 - walentynkowy krem do rąk 7,90 O cenę konkretnego produktu proszę pytać |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3218 |
Rozeznanie
|
W Avonie też jest wprowadzana woda dla facetów o identycznej nazwie - ciekawe czy będą pachniały tak samo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3220 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3221 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W sumie nie robiłabym z tego wielkiego halo, ale woda w tym katalogu jest już 15 zł droższa ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3223 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3224 |
Rozeznanie
|
Czy puder w kulkach jest w promocji?
![]() |
#3225 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny z Krakowa.. znow moj tata przyszedl do mnie z nowina od swojej kolezanki z pracy..ze oriflame jest przeniesione z mazowieckiej ponoc na szlak... czy wiecie cos o tym? mam jutro do odbioru paczke i nie wiem co z ta informacja poczac..
![]() |
#3226 |
Rozeznanie
|
Nadia na razie chyba sie na to nie zanosi, bo bylam na M azowieckiej 2h temu. :P
UWAGA! Pytanie o minikatalog - promocje na koniec roku! Prosze, oswieccie mnie, gdzie byl dolazony cennik do minikatalogu (w meilu nie bylo) albo gdzie w minikatalogu bylo napisane, ze zeby otrzymac 2 deo Soilk w cenie 1 trzeba wpisac osobny kod?! Bo w minikatalogu byl pojedynczy 6788. Wpisalam go, myslalam, ze automatycznie dodadza mi drugie deo i co - okazalo sie, ze dostalam jeden! >:[ Napisalam reklamacje, jak mi nie rozpatrza pozytywnie, to oddaje deo. |
![]() ![]() |
![]() |
#3227 |
Zakorzenienie
|
nadia zadzwoń na infolinię
![]() miałyśmy dzisiaj wpaść na mazowiecką z MagJa ale po spotkaniu pod Avonem kieyd okazało się, ze jest remanent stwierdziłyśmy że bez sensu jechac taki kawał jakby sie miało okazać że i Ori też ma zamknięte.
#3228 |
Raczkowanie
|
Bardzo prosze
![]() - rozswietlajaca emulsja do twarzy Radiance Energy do skóry tłustej i mieszanej - fluid (a moze też emulsja ![]() - miodowy krem do twarzy - różany krem do twarzy Z góry dzięki ![]()
#3229 |
Zadomowienie
|
jesli to nie problem to jakbys mogla i napisac czy jest puder sypki pylkowy w promocji?i jesli tak to za ile
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3230 |
Rozeznanie
|
Dodalam zdjecia kilku szminek na forum obok, 3 Visions, jak znajde reszte Ori, to tez zrobie fotki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3231 |
Raczkowanie
|
Witajcie
Niewiem czy się przyda ale znalazłem taki katalog 2/2008 http://diskuse.dama.cz/diskuse.php?d=7848&f=30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3232 |
Raczkowanie
|
Odpowiedź na pytania:
Intense Duo Eyeshadow - są po 19,90 nie ma pudru w kulkach w promocji - rozswietlajaca emulsja do twarzy Radiance Energy do skóry tłustej i mieszanej - nie ma jej w katalogu wogóle - fluid (a moze też emulsja) Hydra energy też do skóry tłustej bądz mieszanej - nie ma w katalogu -miodowy krem do twarzy - tylko w zestawie z mleczkiem razem 24,90 - różany krem do twarzy - 15,90 puder sypki pylkowy - nie ma niestety wogóle |
![]() ![]() |
![]() |
#3233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3234 |
Raczkowanie
|
Cześć,
czy jest wśród Was może konsultantka z Olsztyna? Potrzebuję zamówić płyn do demakijażu 3w1 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3235 |
Przyczajenie
|
![]()
Czy któraś z Was otrzymała balsam SPA do ust, bo już drugi raz zamawiając pierwszego dnia był w brakach...
![]() Czy są aż tak dobre czy kolejny raz Oriflame kręci? Przecież to NOWOŚĆ !!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3236 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja nie jestem konsultantka,ale mialam....i ogolnie nie polecam...oprocz wygodnego,eleganckiego nakladania tego balsamu jest on zbyt wydajny...jesli chodzi o moj przypadek to 2 dni i po balsamie...jesli chcesz miec taki np.rozowy kolor na ustach jak w katalogu to musisz zuzyc polowe tego balsamu...poza tym ten sredoek bialy to jakas sciema.....nie polecam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3237 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki ![]()
![]() |
#3238 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny pomóżcie!!!
Co się dzieje gdy po dokonaniu zwrotów liczba PP spada poniżej 100? Naliczą mi opłacę detaliczną i koszty przesyłki w nastepnym zamówieniu? |
![]() ![]() |
![]() |
#3239 |
Raczkowanie
|
Nikt nie wklei katalogu 2/2008??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3240 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wszystko doszło ![]() Błyszczyk-balsam visions jest taki maleńki, ale ślicznie pachnie malinami, jak mamba malinowa |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.