|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: nowości Oriflame cz. II
Nooo nieeee właśnie mi uświadomiłaś, że mi zestaw do serów również przepadł.
Cholera no, na prezent miał być, zupełnie zapomniałam przy zamawianiu, mogłam się wstrzymać parę dni bo 20pp mi brakowało... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3302 |
Raczkowanie
|
Lele: A nie wiem, ale chyba nie trzeba się zapisywać. Po prostu przyjść. Poproszę TŻ to jutro się zapyta, bo odbierze mi paczkę (ja nie mogę)
![]() ![]() A z tych pomadek 2 w cenie 1 to mi przyszły. Ale tylko jedna klientka je chciała. Ale za to znowu nie ma peelingu z migdałami, ekstrakt z brzozy itd. Zamawiam już drugi raz kiedy jest w promocji, z poprzedniego katalogu jak był, a właściwie go nie było to sami już wyrzucili mi go z braków ![]() ![]()
#3303 |
Rozeznanie
|
Ja czekam na balsamy Spa. Ale zimowe balsamy dostalam i to 3! Pomadki Vision tez maja przyjsc i to wszystkie!
A z tym peelingiem to tak samo jak z kubkami termicznymi - zjawy!!! tylko w katalogu mozna je poogladac bo w realu nikt nie widzial hihi |
![]() ![]() |
![]() |
#3304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3305 |
Zakorzenienie
|
Z tymi balsamami SPA jest niezła zagadka.
Myślałam, że wprowadzili nowy kosmetyk... którego nie było wogóle od dwóch katalogu. Ale odzywa się tu jakaś wizażanka, która go ma. Bez sensu. Na śląsku, o 10 rano, 1 dnia - był NIEDOSTEPNY. W innym województwie był, czy jak...? |
![]() ![]() |
![]() |
#3306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3307 |
Wtajemniczenie
|
Ja ostatnio nie mam braków
![]() ![]() Kupiłam sobie w tej oferty promocyjnej w kat.17 podkład T-balance. Mam mieszaną cerę i muszę przyznać, że podkład jest bardzo fajny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3308 |
Raczkowanie
|
Co do zimowego balsamu do ust to mi juz w drugim katalogu pokazuje, że brak. Dla odmiany i spokoju zamówiłam aloesowy i jestem zadowolona.
W gablocie widziałam ten zestaw do serów - jak dla mnie taki gadżecik, nie ma czego żałować. Tycie to takie. I dobrze, bo miałam 97 pp ![]() A mam do Was pytanie odnośnie fluidu ochronnego Optimals 30 SPF. Warto? Jak przyjdą "braki" to chyba jeszcze drugie złożę zamówienie i zastanawiam się nad tym jeszcze. To gęste jest czy jakie? Mam mieszaną cerę, boję się zapychacza. |
![]() ![]() |
![]() |
#3309 |
Raczkowanie
|
zabula
ja stosowałam te podkłady w odwrotnej kolejności, najpierw 3 opakowania korekcyjnego, a teraz kupiłam T-balance i mogę powiedzieć, ze ten t-balance jest duuuzo lepszy. zrobię takie małe zestawienie - T BALANCE matuje wyrównuje koloryt lekko kryje utrzymuje się w nienagannym stanie około 6 godzin ( cera tłusta) brudzi ubrania raczej nie zatyka mocno porów, ale troche na pewno.. niestety jest gęstszy od korekcyjnego ładnie pachnie - KOREKCYJNY nie matuje, tzn na poczatku jest takie wrażenie, ale po godzinie sie swiecisz nie kryje prawie wcale, to jak krem koloryzujący spływa po około 3 godzinach brudzi ubrania jest rzadki korekcyjny się zmieniał, jak kupiłam pierwsze opakowanie, to byłam zadowolona i myślałam, ze to bedzie mój ulubiony podkład... ale z każdym opakowaniem był cosraz gorszy, kupiłem teraz jego różowego kolege i jestem zadowolona |
![]() ![]() |
![]() |
#3310 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3311 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3312 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Lele: TŻ odebrał mi paczuszkę i zapytał o te spotkania (kochany TŻ ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3313 |
Zakorzenienie
|
o no prosze
![]() ![]() dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3314 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3315 |
Rozeznanie
|
Odebralam zamowienie. Oprocz brakow (np.balsam SPA) dostalam wszystko i wyjatkowo niczego nie pomylili.
Bardzo podobaja mi sie cienie rozswietlajce, ale nie moge dokladnie sprawdzic bo to nie dla mnie. Fajna jest ta pomadka w olówku, ale tez dla kolezanki. Moj TZ zachwycony woda Ascendant - ciekawa, mnie tez sie podoba. Napiszcie czy uzywalyscie te cienie rozswietlajace do powiek, jak sie trzymaja? jak kolory? |
![]() ![]() |
![]() |
#3316 |
Wtajemniczenie
|
Mam pytanie odnośnie szminek z kat.01...Dwie za 11,90
Który z tych odcieni (jeśli taki jest oczywiście) jest najbardziej wpadający w ciepły beż...Po zdjęciach w katalogu trudno to okreśić...A nie lubię czerwono-różowo-buraczkowych odcieni
![]() |
#3317 |
Raczkowanie
|
brad jest beżowy, ale jeżeli chcesz mieć piękny efekt takich naturalnie beżowych ustek (oj ja taki uwielbiam) to poczekaj do nastepnego katalogu i kup sobie już porządną pomadkę power shine w kolorze frosted champagne albo sweet nude, oba kolory przepiękne, tak się w nich zakochałam, że teraz zawsze robię zapasy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3318 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Skąd mam wziąć ten kod?Nie dostałam nic takiego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3319 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki ![]() ![]() Zaczekam...zużyje przez ten czas wszystkie błyszczyki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3320 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny gdybyście miały okazję zobaczyć na żywo naszyjnik Black Eye z K02 str. 20 to napiszcie jakiej długości jest sam wisiorek ( kólko + kryształki) i gdybyście miały możliwość zrobienia mu fotki, będę bardzo wdzięczna
![]()
![]() |
#3321 |
Rozeznanie
|
Już nie trzeba.Sama znalazłam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3322 |
Raczkowanie
|
konsultatnki widziałyście w cenniku 2 cene CH perfumki in tune??
normalnie jakies prezent oby tak czesciej hehehe |
![]() ![]() |
![]() |
#3323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3324 |
Raczkowanie
|
nudny ten nowy katalog, żadnych nowości, taki ponury jak na Walentyny !!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3325 |
Zakorzenienie
|
tak samo miss o na biuro regionalne - kosztuje tylko 33,50zl - to chyba nie duzo
#3326 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hej!mam pytanie czy konsultantki majac cos z tego jesli w cenniku 2 maja tansze np.perfumy te in tune?chodzi mi o to czy wtedy maja jakies punkty?czy poprostu wtedy kupuja tylko dla siebie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3327 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3328 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3329 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chciałabym was poprosić o rade
![]() ![]() ![]()
#3330 |
Zadomowienie
|
Ja mam ten preparat i jestem z niego bardzo zadowolona, jest wydajny i naprwde mam bardzo silne działanie antybakteryjne, jajk mi coś wyskoczy to smaruje na noc i rano jest dużo lepiej, korektora nie miałam ale jest chyba raczej dobry do makijażu i maskowania a nie na nagłe wypadki : )
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.