|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 |
Raczkowanie
|
Dot.: nowości Oriflame cz. II
Hej dziewczyny proszeę o szybką pomoc !!
Czy jak sie zamawia kosmetyki do odbioru w Biurze Regionalnym to zawsze trzeba wziąśc jeden dodatkowy kosmetyk a jeśli sie go nie weżmie to oni sami go dodaja !! ![]() Ja właśnie zamawiam przez neta i mi sie dodał jeden kosmetyk którego nie miałam w planie kupic !! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3572 |
Zakorzenienie
|
Ale w jakim sensie pomoc?
Tak, jeśli zamawia się poniżej 100pp. to do zakupów doda ci się jeden produkt (chyba że sama wybierzesz kosmetyk z odpowiedniej listy) |
![]() ![]() |
![]() |
#3573 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3574 |
Zakorzenienie
|
a co sądzicie o wodzie toaletowej Saga ze strony 4 z 2 katalogu?
#3575 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3577 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
że niby sie płaci albo przesyłke 8 żł albo sie wybiera jeden produkt z listy ?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3578 |
Zakorzenienie
|
a co zapachem i jego trwalościa????
#3579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tak pisze w cenniku : Składając zamownienie do odbioru w Biurze Regionalnym do kazdego zamowienia o wartosci nizszej niz 100PP dokladany jest produkt promocyjny ktory konsultant mzoe wybrac jesli nie dokona takiego wyboru otrzyma produkt bedacy pierwszym z listy Jesli nie odpowiada Panstwu zaden z produktow prosimy wybrac oplate 8zl
![]() |
#3580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedys ktos mi tlumacyzl jak to jest z biurami regionalnymi..ze je otwiera ktos tam..Boze juz nie pamietam..ale jakos musza zarabiac.. i tak to wyglada
![]() |
#3581 |
BAN stały
|
Zastanawiam się czy nie zostać konsultantką oriflame
![]() Czy trzeba zamawiać za jakąś określoną kwotę z każdego katalogu czy może być to nawet jedna rzecz? Pytam bo mówicie tu o jakiś punktach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3582 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
....aha....no jakby było albo albo to chociaz tyle, bo 8 za przesyłke to to jest dość dużo. Lepiej juz wziąśc jakis produkkt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3583 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie trzeba zamawiać na jakąś okresloną kwotę - możesz zamówić nawet jedną rzecz a nawet wcale - tylko wtedy po jakim czasie - po 6 miesiacach albo po roku bez zamawiania (nie pamietam już) tracisz członkostwo oriflame. Ale nie musisz sie raczej o to martwic bo wystarczy ze zamówisz jedną rzecz i juz ten czas sie przedłuża o te 6 misięcy czy rok od właśnie od daty ostatniego zamówienia....przynajmnie j wydaje mi sie ze tak jest ![]() Ja często nie zamaiwma nic przez np 2 katalogi albo nawet 3 i nic sie nie dzieje ![]() Za każdy zamówiony kosmetyk masz punkty, a za punkty mozesz miec rabaty itd Ja polecam zostac kosultantką Oriflame bo uważam ze jest to naprawde bardzo fajna sprawa i na pewno nie będziesz żałowac - a jeśli byś załowała to zawsze możesz odstąpic od członkostwa Oriflame ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3584 |
Zadomowienie
|
Z tego co czytałam na forum, zapach wzbudza skrajne reakcje
![]() Ja akurat należę do jego zwolenniczek. Niby taki lekki kwiatowo-owocowy, trochę slodki, ale wychodzi z niego charakterystyczna, chyba szyprowa nuta, przez co nie jest banalny, ma w sobie cos specyficznego. Trwałość, cóż, jak to Oriflame, nie zachwyca ![]()
#3585 |
Zakorzenienie
|
Ale za 12.90 opłaca sie czyz nie bardzo?
PS: i tak już po fakcie bo zamówiłam ![]()
#3586 |
Zadomowienie
|
Nowy zapach After Hours faktycznie bardzo przypomina mi Fire, zwlaszcza z uplywem czasu. Zapach z probki zaskoczyl mnie intensywnoscia i trwaloscia, ale nie kupie - na szczescie moge sie mu oprzec
![]() Z nowego katalogu chyba wezme zestaw Tea Tree, ten duzy zielony krem do stop, a Mama jakis krem do twarzy z bialo-rozowej serii. |
![]() ![]() |
![]() |
#3587 |
Raczkowanie
|
odnosnie biura regionalnego- jesli macie zamowienie (jednorazowe) ponizej 100p dobija sie rodukt z listy lub same go wybieracie, nie ma mozliwosci by z biura ktos wam paczke przywiozl!!
jesli chcecie paczke na adres domowy to jesli macie zamowienie ponizej 100 zalacicie 10zl (chociaz sa sosoby by tego uniknac) bylam na seminarium regionalnym (bo dostalam zaproszenie) i ten rok zaowiada sie cudownie w naszej firmie!! po krotce 445nowosci w tytm roku, wiecej reklamy, no i katalogi beda nawet rosnac do 124stron o reszcie dowiecie sie pewno same! uwielbiam ta firme za te mozliwosci ktore nam daje jesli chodzi o katalog 3 POLECAM wam krem do sto ten zielony(jest w zestawie ze skarpetkami) jest to kosmetyk ktory w tamtym roku skonczyl sie o ok 2gtygodniach a mial byc przez 3 katalogi!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3588 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3589 |
Wtajemniczenie
|
No to super, że ten rok się w Ori tak zapowiada
![]() ![]() Fenris, do zamówienia wrzuce Ci pachnącą bibułkę, chyba, że uda mi się dostać całą próbkę ![]()
#3590 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3591 |
Czekam na Ragnarok
|
Ja tam uciekłam od Oriflame, bo nie pasowało mi bycie w tej firmie
![]() zabula87 - dzięki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3592 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z tgo co wiem to szkolenia nie są konieczne - to jest dla chętnych i raczej są one darmowe. Za bardzo sie jednak tutaj nie orientuje bo sama nie uczestinicze w takich szkoleniach ale nie wydaje mi sie żeby one były płatne ![]() Produkty możesz odbierac w filii (wtedy płacisz za przesyłke 5 zl jeżeli masz mniej niz 100 pp) lub w Biurze Regionalnym wtedy własnie ( bo juz sie dowiedziałam bo sama za bardzo tego nie wiedziałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3593 |
Zakorzenienie
|
Ja już skończyłam ze swoją 'karierą w Ori'. To chyba jednak nie dla mnie. Ciągłe braki itd.
![]() Pamiętacie jeszcze te kubki termiczne? Ja zamówiłam 2, jeden dla siebie, drugi dla brata. Ten dla niego okazał się pęknięty w środku. Tzn. ten plastik pękł i woda wlewała się między niego a to aluminium. ![]() ![]() ![]()
#3594 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Każdy ma inne upodobania ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3595 |
Czekam na Ragnarok
|
zabula87 - ja nie miałam żadnego sponsora, zacznijmy od tego. W Avonie też z tym lepiej nie jest, na początku jak masz wyniki to się interesują, potem zero kontaktu. Także w każdej firmie w jakiej byłam lub jestem, robię wszystko sama i tak jest chyba najlepiej.
Najlepszym rozwiązaniem jest zebranie się w grupkę kilku konsultantek i zamawianie razem, inaczej bez sensu. Co do Oriflame ![]() Czy ktoś używał tego antyperspirantu (czy dezodorantu w kulce) makadamia? |
![]() ![]() |
![]() |
#3596 |
Zakorzenienie
|
jest piekna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3597 |
Raczkowanie
|
dla mnie ta woda jest troche za "dzika" wole sppokojniejsze zapachy
|
![]() ![]() |
![]() |
#3598 |
Zakorzenienie
|
Nie lubię tego zapachu, drażni mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3599 |
Rozeznanie
|
zabula87 a Twój sponsor pomaga Ci budować grupę? tzn. przysyła do Ciebie osoby, abyś je zapisała?
Bo mnie mój sponsor ani trochę nie pomaga :/
![]() |
#3600 |
Wtajemniczenie
|
Nie, nie podsyła mi nowych konsultantów
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.