|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4052 |
Zadomowienie
|
ja dzis najprawdopodobniej zostane konsultantka Oriflame. za pare minut mam spotkanie z pania od oriflame. bedzie to spotkanie przyjemne z pozytecznym ja bede cwiczyc paznokcie a pani bedzie przekonywac mnie do zostania konsultantka. dam pozniej znac jak poszlo
|
![]() ![]() |
![]() |
#4053 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() tak tak. to ten nowy tusz - flamaster ![]() i żeby nie było.. tusz Wonder tylko juz bardzo przyschnięty ![]() COSMO82 - myślę, ze zdjecia nie do konca oddają urok tych cieni. ja mogę je polecić z czystym sumieniem. po pokazaniu klientkom sprzedałam juz 3 sztuki ![]()
#4054 |
Raczkowanie
|
No mnie tez teraz kusi zakup tego kremu Summer Glow....ale kurcze boje się czy nie będzie zatykał porów ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to i tak jest kwestia indywidualna, więc jest takie ryzyko, że Cię zapcha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4056 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4057 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4058 |
Zadomowienie
|
no i zostalam konsultantka Oriflame.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4059 |
Rozeznanie
|
kremiki do rak wiosenne sa super. moze rzeczywiscie najmocniejszy zapach ma tulipanowy ale sa to zapachy delikatne i ulotne. mi nie przeszkadzaja. szybko sie wchlaniają bez tlustej powloki.
najbardziej mnie urzekl narcyzowy, hiacyntowy tez no i tulipanowy hihihi aha i ten naszyjnik Lovely - super. jestem zadowolona |
![]() ![]() |
![]() |
#4060 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4061 |
Raczkowanie
|
Ej dziewczyny a nie uważacie ze te kremy wiosenne nie oplacają się ?? Przeciez w jednej tubce jest tylko 50 ml a kosztuje 11,90
![]() W promocji niby jest taniej o połowe....ale chyba tez dużo jak za taką małą ilość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4062 |
Zakorzenienie
|
dlaczego? bo ja wiem czy takie drogie? 5,90 za "wielkosc w sam raz do torebki". do tego fajne wiosenne zapachy. jestem zadowolona z tych kremów i dla mnie 5,90 to nie jest duzo jak na ten krem. chociaz biorąc pod uwagę kremy do rąk, które znajdziemy w supermarketach (gdzie 200ml kosztuje 3,50) to faktycznie mogą wydawac się drogie.
uważam ze są naprawdę fajnym wiosennym gadzetem ![]()
#4063 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Otóz to - bo tak porównac kremy w hipermarketach...to naprawde wtedy te się wydają drogie. Ale własnie jeśłi chodzi o ich wielkosć to faktycznie dużym plusem jest to że się zmieszcza przezto w każdej torebce ![]() Ale ja się na razie nie nie skusze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4065 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4066 |
Zakorzenienie
|
jak może zauważyłyście zamówiłam tą żółtą torbę - rzeczywiście inaczej się prezentuje na żywo - gorzej, choć nie mogę powiedzieć jeszcze czy jestem zadowolona czy nie. Przedewszystkim materiał- myślalam że to będzie coś imitującego skórkę - a to materiał plecakowy, i kolor- nie żółty jak w katalogu tylko żółć taka sraczkowata
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4067 |
Zakorzenienie
|
Zamówiłam ten kremik hiacynt.Jutro dam znać jak zapach
![]()
#4068 |
Zadomowienie
|
No ja mam hiacyntowy i jest bardzo fajny, ale widze, ze zachecacie rowniez do narcyzowego i tulipanowego
![]() Zaluje, ze nie wszystkie kremy do rak maja te klikajace zamkniecia (jak np. te obecne kremy z Hand Care), bo nakretki z reguly leca mi z rak... |
![]() ![]() |
![]() |
#4069 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jednak musze powiedziec, ze juz za przeproszeniem zygam gdy powącham inne kremy do rąk. owszem są bardzo ładne ale ILE czasu mozna ich uzywac? juz tych kremów z serii tam gdzie jest olojek i peeling to nie uzywam bo tak mi sie przejadły ze nie moge nawet na nie patrzec. chociaz na początku byłam zachwycona zapachem ![]() sumując; dla mnie kazda nowośc (krem do rąk) jest zbawieniem. nie wazne za jaką kasę ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4070 |
Zakorzenienie
|
Pamiętacie może po ile jest/była woda In tune? (cena katalogowa, albo promocyjna) - szukam i nie mogę jej znaleźć.
Tak ogólnie to jestem zaskoczona katalogiem 5. Jest dużo więcej promocji niż zawsze, więcej nowości - postarali się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4071 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja uwazam,ze sa za drogie tak jak Ty....bez przesady pojemnosc jest smieszna jak za taka cene no i zapachy nie sa az tak zniewalajace zeby przeplacac wg mnie....osobiscie ich nie kupie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4072 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
otóz to. Ja na razie się tez na nie skusze a nawet jeśli bym sie skusiła to na pewno nie był by to krem do codziennego użytku tylko własnie do torebki. Bo 50 ml...to to jest baardzo mało żeby tak na codzien używac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4073 |
Czekam na Ragnarok
|
Odnośnie kremów do rąk, ja jestem za małymi pojemnościami. Te zapachy szybko się nudzą, także raz dwa wykorzystać jeden i kupić inny. Nie znoszę dużych kremów, także pomysł Ori jest świetny. I do torebki się mieszczą
![]() Dostałam wczoraj właśnie swój krem hiacyntowy, ale jeszcze nie testowałam. Za to mydła do rąk aloes&lotus cudnie pachną i te pojemniczki!!! Bajer, piękne. Dostałam też krem do ciała Silk Satin Radiance i prześlicznie pachnie, brzoskwinią, dzisiaj przetestuję. No i dwa tusze do kresek Aqua Vibes - bardzo trwałe, szybkoschnące. Salsa to szaro-srebrny kolor ze złotym refleksem, natomiast Samba to taka brzoskwinka z beżem i różem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4074 |
Wtajemniczenie
|
z 4 zamowilam tylko cien czarny Midnight Black i musze powiedzieć że jest super
![]() ![]() ![]() z kat 5 ciekawie zapowiada się kredka Visions, szczegolnie ta bordowa - hot star. Jakby ktoraś z Was je widziala to chętnie poczytam opinii ![]()
#4075 |
Raczkowanie
|
A ja nie wiem, który prezent wziąć, paletę czy spa. Ale chyba paletę sobie daruję, w sumie cieni, błyszczyków i pudrów mam od cholery. A zestaw spa.. faktycznie mogę wyprobować
![]() W 4 katalogu nic specjalnie mnie nie zaciekawiło. Tylko ta Saga... ten zapach już dawno wydał mi sie interesujący i ... może się skuszę... xd Jeszcze nie złożyłam zamówienia. Trzeba będzie się spreżyć. xd Ja nienawidzę kremów do rąk z oriflame. Wszystkie mają takie cudne zapachy, takie są śliczne i w ogóle, jak kupię jedno opakowanie to potem nie mogę przestać :d
![]() |
#4076 |
Raczkowanie
|
W 4 katalogu nic specjalnie mnie nie zaciekawiło. Tylko ta Saga... ten zapach już dawno wydał mi sie interesujący i ... może się skuszę... xd
Jeszcze nie złożyłam zamówienia. Trzeba będzie się spreżyć. xd Nie polecam tej Sagi..... ![]() ![]() ![]() A czasami to mam wrażenie że te świąteczne edycje perfum sa nieco inne niz ich orginały ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4077 |
Zadomowienie
|
Nie mam dostępu do katalogu Oriflame i stąd pytanie.
Czy jest w najnowszym taka szczoteczka do układania brwii i rozczesywania rzęs? Albo czy będzie dostępna w przyszłości czy jest już wyłączona z oferty? ![]()
#4078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4079 |
Czekam na Ragnarok
|
Przetestowałam sobie ten suflecik do ciała Silk Satin Radiance, no i: prawda, że silk, prawda, że satin, ale że radiance to tak pośrednio
![]() Zapach cudo. |
![]() ![]() |
![]() |
#4080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to mnie teraz skusiłaś.... a mam nadmiar balsamów.... ![]() ale jak powiedziałaś o tej brzoskwince, to musi być mój!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.