Wszystko o Oriflame - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-15, 17:49   #391
nadia07
Zakorzenienie

GG do nadia07
Dot.: nowości Oriflame cz. II

Cytat:
Napisane przez tabeh Pokaż wiadomość
dzieki kolmanka
prosze tez o opinie dziewczyny ktore nie maja takich super rzes
kilka stron wczesniej wklejalam fotki pomalownych rzes tym tuszem
mialam go tylko przez chwile..siostra zamowila a chciala oddac... ja dla sprawdzenia uzylam go 3 krotnie -myslalam ze sobie go zostawie ale.. oddalam jednak.
Rzesy sa wydluzone..ale wg. mnie ten tusz za malo je pogrubia i nadaje za malo intensywny kolor czerni...
na dodatek mimo ze rozczesywalam rzesy , czekalam az wyschnie baza, nastepnie dokladnie tuszowalam tuszem... to niestety pozostaja na rzesach biale slady wlasnie od tej wydluzajacej bazy..
Mnie jednak nie podpasowal a tez mam dlugie i calkiem pokazne rzesy
Stary 2007-07-15, 18:11   #392
zabula87
Wtajemniczenie

Ja polecam tusz z Vision w promocji bardzo tani. Wszystkie moje klientki, które go kupują są zadowolone. Nie skleja, szybko schnie i za tą cenę naprawde warto chociażby spróbować.

od 30.04.2004 MY
28.04.2012 ślub
zabula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-15, 19:15   #393
BRAVIA
Raczkowanie

a ja mam ten tusz z visions i nie jestem zadowolona, mam średniej długości rzęsy a on nie daje im nic, ani wydłużenia, ani pogrubienia, ani nie podkręca. kolor jest prawie niewidoczny, jak ktoś chce efekt naturalnych rzęs to proszę bardzo, ja oczekuję od tuszu czegoś więcej. jedyny jego plus, że sie tak mocno nie rozmazuje, to ja go używam na bazę z loreala i efekt jest ok.
z oriflame nie ma takiego tuszu co by robił taki spektakularny efekt. może ja wymagam zbyt wiele, ale udało mi się już osiągnąć efekt pięknych firanek przy pomocy innego tuszu i teraz szukam takiego własnie efektu w każdym innym produkcie.
BRAVIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-15, 19:17   #394
tabeh
Rozeznanie

GG do tabeh

Cytat:
Napisane przez zabula87 Pokaż wiadomość
Ja polecam tusz z Vision w promocji bardzo tani. Wszystkie moje klientki, które go kupują są zadowolone. Nie skleja, szybko schnie i za tą cenę naprawde warto chociażby spróbować.

ten co w katalogu 10 był na okładce???
tabeh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-15, 19:22   #395
BRAVIA
Raczkowanie

tak, on dalej jest na okładce, jakis czas temu można było dostać ten tusz w starej wersji jako prezent za 3 razy 100PP, ale one się prawie nie różnia jakościa, a wręcz stary był lepszy od tego co jest teraz na okładce
Stary 2007-07-15, 19:31   #396
tabeh
Rozeznanie

GG do tabeh

Cytat:
Napisane przez BRAVIA Pokaż wiadomość
tak, on dalej jest na okładce, jakis czas temu można było dostać ten tusz w starej wersji jako prezent za 3 razy 100PP, ale one się prawie nie różnia jakościa, a wręcz stary był lepszy od tego co jest teraz na okładce

dzieki
szukam dobrego tuszu
kiedys ciagle uzywalam oriflame i byly dla mnie ok
ale zmieniaja ciagle i juz nie jestem az tak zadowolona (chodzi mi o tusze np.pogrubiający albo wydłuzajacy i podkrecający)
Stary 2007-07-15, 19:39   #397
BRAVIA
Raczkowanie

Cytat:
dzieki
szukam dobrego tuszu
ale zmieniaja ciagle i juz nie jestem az tak zadowolona (chodzi mi o tusze np.pogrubiający albo wydłuzajacy i podkrecający)
to spróbuj sobie masterpiece max factora albo double extension loreala, to są moje ulubione tusze do których zawsze powracam po próbach z innymi. lubiłam też kiedyś z tych tańszych sky high curves, ale on daje delikatniejszy efekt od wymienionych wczesniej

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-15, 19:53   #398
tabeh
Rozeznanie

GG do tabeh

co sądzicie o błyszczykach PLUMP&GLOSS
tych co sa w promocji w katalogu 11?
Stary 2007-07-15, 21:17   #399
BRAVIA
Raczkowanie

Cytat:
co sądzicie o błyszczykach PLUMP&GLOSS
tych co sa w promocji w katalogu 11?
hehe i znowu ja. moja mama go używa już bardzo długo i jest zadowolona. ale ona stosuje go na szminkę, żeby uzyskać lepszy połysk. nie pamiętam dokładnie jaki ma odcień, ale na pewno coś z głębokich czerwieni i kolor jest dośc intensywny..aż go zje bo szybko się zjada. mama mi się tu śmieje, że ma go na ustach aż do sniadania, a poźniej do obiadu..
ja sobie go wezmę, ale taki jaśniutki kolorek cielisty, uwielbiam mieć takie..cieliste usteczka
Stary 2007-07-15, 21:28   #400
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
dzieki
szukam dobrego tuszu
Polecam Lancome, jak dla mnie jedyne dobre i godne polecenia tusze. Hypnose i Fatale są najlepsze, Definicils również dobry.
-----
Lakier french zaczyna się zdzierać - na końcówkach paznokci i tylko przy kilku . Trzymał dwa dni.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-16, 06:28   #401
Kasia5
Raczkowanie

Ja też bardzo lubię tusze Lancome. Z oriflame nigdy nie miałam żadnego tuszu. Sprawdzała może któraś z Was ten złoty lakier do frencha? Mam na niego ochotę, ale nie wiem czy się opłaca.
Kasia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-16, 08:48   #402
Kfiatuszek12345
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabula87 Pokaż wiadomość
Mam ten tusz
Według mnie to najgorszy tusz jaki można wyprodukować. Nie robi nic:\ Nie podkręca, nie wydłuża, nie pogrubia Nikomu go nie polecę nawet za 2zl
Kfiatuszek12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-16, 09:25   #403
BRAVIA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kasia5 Pokaż wiadomość
Ja też bardzo lubię tusze Lancome. Z oriflame nigdy nie miałam żadnego tuszu. Sprawdzała może któraś z Was ten złoty lakier do frencha? Mam na niego ochotę, ale nie wiem czy się opłaca.
dzisiaj odbieram zamówienie a brałam go dla siebie, jak go testowałam w filii to bardzo mi sie podobał, ale musiałam zmyć, bo z jednym pazurkiem to jakoś mi sie niespecjalnie chciało pokazywać ale dzisiaj jeszcze wieczorem dam znać jak się trzyma lakierek po całym dniu taplania się w wodzie bo zapewne będę malować pazurki w drodze nad jezioro.. tak tak. jedne poprawiają za kierownicą makijaż a mi się już zdarzyło poprawiać manicure
Stary 2007-07-16, 21:01   #404
BRAVIA
Raczkowanie

hej! no i mam ten lakier już na własność jedna warstwa jest bardzo subtelna ale do francuskiego manicure nadaje się idealnie, piekny połysk, dwie warstwy dają już złotą taflę, ale nie takie intensywne złoto, tylko takie... delikatne i ładne nie wiem jak mam opisać kolor jakbym miała bluetootha w laptopie to bym przesłała zdjęcia, ale nie da rady ;/ mi się efekt podoba, bo drobinki nie są takie bazarowe i wielkie tylko bardzo delikatne, a połysk niesamowity.
Stary 2007-07-16, 21:48   #405
lafaza
Raczkowanie

ale mmnie tu dawno nie bylo ale coo tam jestem na wakacjach

co do tuszy to ja tez nie uzywam z ori bo zaden mi nie odpowiada
lafaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-17, 05:57   #406
Kasia5
Raczkowanie

Bravia dzięki za odpowiedz. Chyba się skuszę na ten lakier.
Kasia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-17, 12:59   #407
BRAVIA
Raczkowanie

skus się skuś, bo naprawdę ładnie to wygląda, mi się osobiście bardziej podoba jedna warstwa, bo nie lubię mieć tak mocno przemalowanych paznokci, tylko taki stylowy frencz.
a teraz czekam nadal aż przyjdzie mi ten kocyk smieszny, ma go już któraś z Was? jaki on jest w dotyku? bo ja strasznie nie lubie takich typowo sztucznych, szorstkich kocy co sie do nich (przepraszam z góry) dupa klei.
Stary 2007-07-18, 17:56   #408
isa666
Zakorzenienie

Ja dziś odebrałam zamówienie z kat. 9:
- błyszczyk Bahia malinowy - pachnie malinką, smakuje trochę chemicznie, ale nawilża usta i nadaje lekki różowo-czerwony kolor Nie ma drobinek.
- balsam Bahia - pachnie ładnie, trochę jakby gumą do żucia, użyję wieczór po kąpieli to zobaczymy jak nawilża
- odżywka do rzęs - jakie ona ma wielkie opakowanie Ładny ma kolor, ciekawe jak z działaniem
- pianka do mycia twarzy Optimals Comfort - delikatnie pachnie i ma taką milutką konsystencję Mam nadzieję, że nie wysusza, pierwszy test wieczorem a jutro zdam relację

Nadal nie przyszedł mi błyszczyk Lukier i szminka Power Shine
Stary 2007-07-18, 18:17   #409
kolmanka
Wtajemniczenie

ja czekam na :
zestaw Tea Tree
perfumy dla dzieci ( a co)
mus do ciała dla dzieci hehe
kolmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-18, 18:53   #410
isa666
Zakorzenienie

Ja sobie oglądam katalog 10 i strasznie mnie kusi żel wyszczuplający Swedish Spa Podoba mi się jak wygląda na zdjęciu, taki ładny ma kolorek

Mam chętkę jeszcze na złuszczający żel pod prysznic z granatem i kwiatem wiśni, za 5.90 to chyba się opłaca nie?
Stary 2007-07-18, 19:39   #411
BRAVIA
Raczkowanie

isa pewnie że sie opłaca, za 5.9zł to to jest bardzo fajny żel, więcej bym za niego nie dała, ale klientki go sobie chwalą bo fajnie wygładza skórę. pienić się to nie chce za bardzo, ale ja do kąpieli używam rękawiczek szorstkich i w takim połączeniu to się nawet spieni
Stary 2007-07-18, 19:42   #412
cosmo82
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja sobie oglądam katalog 10 i strasznie mnie kusi żel wyszczuplający Swedish Spa Podoba mi się jak wygląda na zdjęciu, taki ładny ma kolorek

Mam chętkę jeszcze na złuszczający żel pod prysznic z granatem i kwiatem wiśni, za 5.90 to chyba się opłaca nie?
Pewnie że się opłaca za taką cenę.. i do tego super pachnie.. zamówiły go u mnie 2 osoby więc miałam okazję sprawdzić zapach.. i żałowałam że sama go nie zamówiłam.. ale mam jeszcze w zapasie Bahia i kokos
Stary 2007-07-18, 20:15   #413
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Polecam Lancome, jak dla mnie jedyne dobre i godne polecenia tusze. Hypnose i Fatale są najlepsze, Definicils również dobry.
-----
Lakier french zaczyna się zdzierać - na końcówkach paznokci i tylko przy kilku . Trzymał dwa dni.
Cytat:
Napisane przez Kasia5 Pokaż wiadomość
Mi tusz z LAncome wogole nie podchodza moje rzesy wygladaja po nim okropnie wole zdecydowanie MAxFactora Masterpice (mam nadzieje ze nie pzrekrecialm nazwyjak tak to przepraszam
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Nadal nie przyszedł mi błyszczyk Lukier i szminka Power Shine
tez nie mam blyszczykow tez lukier ale ja wzielam jeszcze brzoskiwnie a tak sie na nie napalilam ..........ale poczekam bo widzialam na zywo lukier i jest kapitalny
majula jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-18, 20:35   #414
cosmo82
Rozeznanie

Jest teraz nowa promocja gdy złoży się zamówienie między 16 a 22 lipca za 50, 75 lub 100PP

Oto link:

http://poland.oriflame.com/promocje/...bie/plakat.pdf
Stary 2007-07-18, 21:26   #415
mycha555
Raczkowanie

mi się spodobał K11 czuje ze znowu trochę kasy pójdzie co do tuszu z ori to mam ten z Vision wszechstronny i mi także nie pasuje zamówiłam także kredki dwustronne i ogólnie zniechęciłam się do tej serii pożyczałam od koleżanki tusz Giordani jednak na mnie wrażenia nie zrobił (mam dosyć cienkie i krótki rzęsy) ale bardziej mi odpowiadały tusze z maybelline. Mam pytanko odnośnie katalogu 10 czy któraś z was używała serii Optimals Balance bo zastanawiam się nad żelem i tonikiem? I jak się sprawują szampon i odżywka do włosów farbowanych? czekam na wasze opinie

Zakochana

mycha555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-18, 21:49   #416
justyssa
Raczkowanie

GG do justyssa

Cytat:
Napisane przez mycha555 Pokaż wiadomość
mi się spodobał K11 czuje ze znowu trochę kasy pójdzie co do tuszu z ori to mam ten z Vision wszechstronny i mi także nie pasuje zamówiłam także kredki dwustronne i ogólnie zniechęciłam się do tej serii pożyczałam od koleżanki tusz Giordani jednak na mnie wrażenia nie zrobił (mam dosyć cienkie i krótki rzęsy) ale bardziej mi odpowiadały tusze z maybelline. Mam pytanko odnośnie katalogu 10 czy któraś z was używała serii Optimals Balance bo zastanawiam się nad żelem i tonikiem? I jak się sprawują szampon i odżywka do włosów farbowanych? czekam na wasze opinie
jesli chodzi o serie optimals balance to mialam obydwa kremiki - bylam z nich bardzo zadowolona. nawilzaly cere, ale jednoczesnie nie swiecila sie. uzywam takze toniku z tej serii - tez bardzo fajny. co wazne nie piecze, co czesto sie zdarza w przypadku tonikow do cery tlustej.
justyssa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-18, 21:59   #417
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Witam PILNIE POTRZEBUJę KONSULTANTKI Z KIELC!!!!!proszę o wiadomość justyna442@gazeta.pl lub gg 9692461 pozdrawiam
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-19, 06:39   #418
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BRAVIA Pokaż wiadomość
isa pewnie że sie opłaca, za 5.9zł to to jest bardzo fajny żel, więcej bym za niego nie dała, ale klientki go sobie chwalą bo fajnie wygładza skórę. pienić się to nie chce za bardzo, ale ja do kąpieli używam rękawiczek szorstkich i w takim połączeniu to się nawet spieni
Cytat:
Napisane przez cosmo82 Pokaż wiadomość
Pewnie że się opłaca za taką cenę.. i do tego super pachnie.. zamówiły go u mnie 2 osoby więc miałam okazję sprawdzić zapach.. i żałowałam że sama go nie zamówiłam.. ale mam jeszcze w zapasie Bahia i kokos
No to biorę go Nie mam właśnie żadnego żelu peelingującego, bo jako peelingu używam peelingu kawowego a potrzebuję też coś delikatniej ścierającego

EDIT: Chciałam jeszcze dopisać, że bardzo jestem zadowolna jak narazie z pianki do mycia buźki Optimals Comfort Użyłam jej wczoraj wieczór i dziś rano i nie muszę od razu po umyciu kremu nakładać, bo twarz nie jest ściągnięta ani sucha. Oby tak było do końca

A co do balsamu Bahia...trochę się rozczarowałam, bo pachnie dziwnie na ciele, tak ani kwiatowo, ani cukierkowo I słabo trochę nawilża, zwłaszcza, że mam teraz lekko przesuszoną od słońca skórę.

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2007-07-19 o 07:12 Powód: edit ;)
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-19, 13:51   #419
Glamour_girl
Raczkowanie

Dziewczynki.. czy ktoras z was ma ten plyn do relaksujacej kapieli stop?? Jak sie go uzywa?
Glamour_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-19, 13:55   #420
cosmo82
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Glamour_girl Pokaż wiadomość
Dziewczynki.. czy ktoras z was ma ten plyn do relaksujacej kapieli stop?? Jak sie go uzywa?
Wlewa się około 1 nakrętkę do ciepłej wody... i kąpiel dla stóp gotowa

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości