|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame
oplata wznawiajaca jest zawsze doliczana jesli opuscimy wiecej niz 1 katalog bez jakiegokolwiek zamowienia,oplaTA wynosi 19 9 czy 1zl w zaleznosci od promocji danego katalogu
|
![]() ![]() |
![]() |
#4172 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() W K05 opłata wpisowa będzie wynosić 19 zł. Jeśli ktoś złoży zamówienie razem z wnioskiem, to opłata doliczy mu się do faktury, czy trzeba będzie osobno płacić na to specjalne konto? |
![]() ![]() |
![]() |
#4173 |
Wtajemniczenie
|
hej. mam pytanie czy orientujecie się może czy bedzie jeszcze mozliwosc kupna czarnego tuszu wonder? w katalogu 4 są tylko odcienie brown i prune co mnie nie zadowala
![]() pzdr |
![]() ![]() |
![]() |
#4174 |
Raczkowanie
|
@revontulet_ - opłata dolicza się do faktury.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4175 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4176 |
Zakorzenienie
|
NOm, i w 5 tez jest tlyko czarnyw promocji, pozatym jak nie ma w katalogu produktu, to ejst przecież w cenniku i z niego można tez zamawiać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4177 |
Zakorzenienie
|
Dot.: nowości Oriflame cz. II
czy któraś z was stosuje jakis puder oriflame i czy dobry sie okazal.? i czy zgadzal sie z odcieniem w katalogu.?
![]() |
#4178 |
Zakorzenienie
|
A jak malować rzesy tym tuszem Wonder..?
![]() Zna moze ktoras jakas technike skuteczna,zeby ladnie wygladaly?
#4179 |
Raczkowanie
|
już niejednokrotnie w tym wątku dziewczyny mówiły, jak malować rzęsy wonderem....
![]() ale to już ostatni raz ![]() ja jeszcze przekręcałam szczoreczkę od małych do długich włosków i w ten sposób rzesy wywijały się do góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4180 |
Zakorzenienie
|
laza.. ja uzywam podkladu Giordani i normalizujacego.. z obu jestem zadowolona..
a jezeli chodzi o puder to mi w zupelnosci starcza vision w kompakcie.. ![]()
#4181 |
Raczkowanie
|
dla mnie z kompaktów najlepszy był prasowany puder korekcyjny.. idealny, co prawda w pudełku wygląda na trochę ziemisty, ale dopasowuje się do koloru twarzy i robi genialny efekt alabastrowej buźki, matowej i gładkiej, a do tego nie zapycha porów
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4182 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Również tak jak BRAVIA używam podkładu normalizującego i jestem bardzo zadowolona ![]() Używam obecnie fluidy Hydra Energy i muszę powiedzieć, że jest świetny. Wkońcu moja cera jest porządnie nawilżona i nie jest obciążona. Nawet kroski już się tak często nie pojawiają. Polecam, bo jest w kat. 5 w promocji ![]()
![]() |
#4183 |
Zakorzenienie
|
ja używam od dawna niezmiennnie pudru w kulkach Giordani tego z różowymi kulkami, jak chce alby efekt był bardziej brazujący to poprostu wyjmuje te rózowe, to bardzo dobry puder
|
![]() ![]() |
![]() |
#4184 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
> normalizujacy prasowany odcien jasniejszy - swietny!!! uwielbiam go!!! kolor dla mnie rewelacyjny i swietny mat, > Visions prasowany odcien ciemniejszy - ogolnie bylby dobry, ale jest pomaranczowy na twarzy. Teraz Ori powoli wprowadza nowe, ciekawe jakie beda i czy beda odpowiedniki korekcyjnego i normalizujacego. Ja tez go bardzo polecam, nie obciaza, nie zapycha i bardzo dobrze nawilza, wystarczy odrobina na cala twarz (raz nalozylam wiecej i zwalkowal sie przy nakladaniu pudru). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w koncu juz nie wiem ktory wybrac i sie pogubilam xD moze mi ktos napsiac liste dokladna tych pudrow ktore polecilyscie bo juz nie weim ktory to ktory a ktory sie powtarza jestem zakrecona, bede wdzieczna i to mi ulatwi wybor ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4188 |
Rozeznanie
|
słonik daj link do niego bo nie mogę go znaleść na stronie Ori
![]() |
#4189 |
Wtajemniczenie
|
Masz na pewno na mailu
![]()
#4190 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() O, dzieki zabula, ale jak dla mnie niestety nieciekawy znowu. Szkoda ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4191 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4192 |
Zakorzenienie
|
dzięki *; od pudru oczkeuję żeby przez 4 godz. byla cera matowa ale matowa i bez maski, zebym nalozyla tylko krem i puder a nie korektory, podklady, pudry i potem sie koleznaki pytaja co ja tak tej tapety nakladam;/ mam strasznie tlusta cere a nei chcem co pol godziny oprawiac jej ;/ i w ddoatku moaj cera jest wrazliwa na zapachowe kosmetyki bo po tym mam czerwona wysypke ;/
![]() |
#4193 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny!
Możecie mi powiedzieć czy puder w kulkach (ten brązujący) Giordani Gold ma te świecące drobinki? Szukam pudru w kulkach ale każdy z nich ma te drobinki a ja ich nie lubię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4194 |
Raczkowanie
|
Moje drogie, mam pytanie - czy odcień Porcelain podkładu normalizującego jest naprawdę jasny?? Jestem bledziochem i wiecznie mam problem z dobraniem sobie podkładu
![]()
#4195 |
Raczkowanie
|
Rosiczka --> Bladość bladości nierówna, ale wg mnie Porcelain będzie Ci pasował. Ja też jestem bladzioszkiem i ten odcień mi odpowiada
![]() Dziewczyny, czy któraś z Was miała pomadki Vivid - odcienie Pink Dusk i Mother of Pearl? Jak one wyglądają na ustach? |
![]() ![]() |
![]() |
#4196 |
Zakorzenienie
|
Wszystko o Oriflame
no więc tak mam do wyboru: podkład normalizujący, hydra energy, puder sypki, puder normalizujący
![]() ile ten sypki a ile normalizujacy puder prsowany utrzymuje sie na twarzy w przypadku cery tlustej/mieszanej .?? ja jest u was.?? jak już kupie to jeden z podkłądów + puder największa wadę kupowania tego z oriflame jest dla mnie to że nie wiem jaki kolor a mam już puder jeden bo sie pomylilam i jest strasznie ciemny i teraz na ciemne jestem uczuolna ;p no a zaleta ze jest tanio ![]() a co sądzicie o bazie pod makijaż .??
Edytowane przez rambo Czas edycji: 2008-03-16 o 17:39 Powód: post pod postem, proszę korzystać z opcji multicytowania i edycji ! |
![]() ![]() |
![]() |
#4197 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Przyłączam się do pytania
![]() |
#4198 |
Zakorzenienie
|
sory ze tyle naprodukowalam ale jestem strasznie ciekawska i musze szybko wiedziec xD
![]() |
#4199 |
Zadomowienie
|
Ale Hydra Energy to nie jest podklad, to jest fluid w sensie lekki krem. Jezeli chodzi o pudry, to nie wiem czy dadza Ci mat na tyle czasu ile chcesz. Ja mam cere tlusta, ale nie bardzo tlusta, tylko troche, w dodatku z tendencja do odwadniania. Jesli jej dobrze nie nawilzam, albo przesusze kosmetykami do cery tlustej - to sie msci. Z Oriflame nie ma obecnie podkladu do cery tlustej, jest tylko normalizujacy do mieszanej. Moze po prostu wyprobuj podklady i pudry z Ori i zobacz czy cos Ci bedzie pasowac, a jak nie to trzeba szukac w innych firmach. Jesli chodzi o baze, to na KWC jest kilka opinii: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ce-primer.html
Acha i mala prosba - uzywaj funkcji edytuj, zeby nie pisac tylu postow jeden pod drugim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4200 |
Raczkowanie
|
Czy z tego mini katalogu można zamawiać tylko przez internet czy w filii także można?? I trzeba płacić 5 zl jak się weźmie tak poza zamówieniem z bieżącego katalogu??Oczywiście jak się nie zrobiło 100 pp??
Czy ktoś wie?? Edytowane przez Kfiatuszek12345 Czas edycji: 2008-03-17 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.