|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Chodzi np. o nowe kredki do powiek, tusz stylo, dysk do cwiczen, ja ciagle swiece oczami przed klientkami i probuje tlumaczyc.......ale ile mozna. Po co nowosci skoro nie mozna ich wyprobowac??? |
![]() ![]() |
![]() |
#4652 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame
Cytat:
mam numer faxu. ma juz ktos nowy katalog 7 ?? ja dopiero po 16 pojade na jutrzenki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4653 |
Rozeznanie
|
No ja też z niecierpliwością czekam na kat. 7 bo dopiero jutro go zobaczę i wieczorkiem bede skanowac
![]()
#4654 |
Rozeznanie
|
bochema a zeskanujesz dzisiaj?
![]()
![]() |
#4655 |
Zadomowienie
|
skanera nie mam ale mam dobry aparat. dziecko i TZ sprzedalam wiec bede miala mnostwo czasu, wiec porobie fotki i wrzuce
|
![]() ![]() |
![]() |
#4656 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4657 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4658 |
Rozeznanie
|
Z oburzeniem napisalam maila, ze daja produkty widma, ktorych potem nie ma nawet w sprzedaży bez promocji - zobaczcie jak oni wymijajaco piszą:
"Z przykrością informuję, iż spinner został w bardzo szybkim czasie wyprzedany, zapewniam Panią, że był w sprzedaży, jednak cieszył się tak ogromnym zainteresowaniem, iż pomimo dużych zapasów niestety szybko się skończył. W imieniu firmy przepraszamy za zaistniałą sytuację. Dodam, iż na końcu katalogu widnieje informacja-„Liczba produktów w promocji ograniczona”. Po co Oni w ogole dają nowosci do katalogow??? PS.Ja tez czekam z niecierpliwoscia na 7 katalog - bochema - dzieki wielkie!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4659 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No mnie tez to strasznie denerwuje !! Bo wychodzii na to że katalog nie jest aktualny 3 tyg a tylko kilkanascie minut po 10:00 - bo inaczej już sa braki ![]() ![]() ![]() Na szczęscie udało mi sie zamówic ten nowy tusz do rzęs- a juz prawie byłam pewna ze będzie w brakach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4660 |
Zadomowienie
|
ej dziewczyny ja sie nie znam na waszej firmie?ale np.nie mzoecie zamawiac w niedziele(jak 1 termin jest w poniedzialek)?
kurcze,ale to dziwne skoro po 10 mowicie ze sa juz braki |
![]() ![]() |
![]() |
#4661 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co prawda nie jestem konsultanktką, tylko klietką ale juz się "na tym przejechałam". Zamówiłam balsam LipSpa kiedy tylko pojawił się w katalogu. Dostałam go po 3 miesiącach! Wk***a mnie ta firma już.Wyjątkowo dziwną politykę prowadzą... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4663 |
Raczkowanie
|
[quote=marteczka83;7225859]Jak myślicie, kiedy zaksięgują mi wpłatę za fakturę jeśli zrobiłam przelew w sobotę? Ciągle jest niezapłacona i nie mogę przez to złożyć zamówienia!
nastepnego dnia roboczego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4664 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4666 |
Zakorzenienie
|
Jak ja się cieszę, że nie jestem już konsultantką.
![]() ![]()
#4667 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a w nim nowosci: woda toaletowa SNSORIA bardzo przyjemny zapaszek, slodziutki i bardzo mi sie podoba. bizuteria kwiatki z krysztalkami svarowskiego podklad pod makijaz skin PERFEKT blyszczyki do ust MAXI kojacy chlodacy balsam do stop. fotki przesle pozniej jak zrobie i obrobie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4668 |
Zakorzenienie
|
z tego co wiem dysku JUŻ nie ma. ja się załapałam
![]()
#4669 |
Raczkowanie
|
no wlasnie
![]() ![]() ![]() Moze kiedyz Oriflame cos zrobi z tym bo to jest nie do wytrzymania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4670 |
Rozeznanie
|
to tych przyrządów do ćwiczeń już wcale nie będzie?
przecież to jest chore żeby oni zapas mieli tylko na jeden dzień, a raczej na pół dnia... przecież nie wszyscy zamawiają pierwszego dnia, a katalog w końcu obowiązuje przez 3 tygodnie
![]() |
#4671 |
Zadomowienie
|
Możliwe, że rozwiązaniem byłyby rożne terminy na składanie zamówień, albo też jakiś okręg prognozujący jak w Avonie, żeby wiedzieli jak przygotować się na sprzedaż w regularnych terminach. No nie wiem, miało być już lepiej, a dalej jest tak samo... Szkoda pisać.
#4672 |
Zadomowienie
|
wrzucam kilka fotek katalogu 7
DSCF1245.jpg DSCF1246.jpg DSCF1247.jpgDSCF1248.jpg DSCF1249.jpgDSCF1250.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#4673 |
Wtajemniczenie
|
Ja na szczęście się załapałam
![]() ![]() Mama już się kręci na Spinnerze i zadowolona ![]() W tym katalogu miałam ogromne zamówienie (jak na moje normalne) wyszło 8kg i 5 reklamówek ![]() ![]() ![]() Z kat.7 zaciekawiły mnie: *woda Sensoria (ładna i delikatna) cena 44,90zł za 50ml. *nowy podkład (jeden feler, że to jest chyba twarda tubka, więc nie można go maksymalnie zużyć ![]() *Pianka Comfort za 19,90zł ![]() *Fluid Hydra Energy 16,90zł ![]() *w kat.8 będzie nowa woda Radiant Lights (piszą, że z pomarańczą, więc coś dla mnie ![]() *jest znowu ten zielony krem do stóp na noc co był kiedyś tam ![]() Ja z kat. 6 wzięłam ten Spinner i torbe w zielone kropki. Bardzo fajna i na serio duuża! ![]() ![]()
#4674 |
Zakorzenienie
|
ja tez sie dziś wkurzyłam, bo już specjalnie dzień wcześniej wbijam wszystkie kody do mojego koszyka, żeby w poniedziałek pierwszego dnia o 10 już tylko kliknąć, a dziś nawet to mi sie nie udało bo wcześniej stronę otworzyli
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4675 |
Rozeznanie
|
o ile po tylu latach zalapalam ze taka ich polityka - i liczba produktow w promocji jest MOCNO ograniczona - - to nie moge zrozumiec ze cos wprowadzaj do katalogu - 1.dnia po 9 rano juz nie ma nigdzie i juz nie bedzie !!! tak jak kredek velvet grey i tuszy stylo tak teraz dyskow (no i chyba calego sprzetu) - bo jesli sie jeszcze nie zorientowalyscie - to tych "nowosci" juz nie bedzie w oriflame!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4676 |
Zadomowienie
|
a mnie sie wydaje ze Dyrektorowie moga troszke wczesniej zamawiac, ale nie jestem pewna. wiem ze w Avonie dyrektorki maja nawet o kilka miesiecy wczesniej katalogi aktualne
|
![]() ![]() |
![]() |
#4677 |
Rozeznanie
|
bochema kiedy ciąg dalszy fotek?
![]()
![]() |
#4678 |
Przyczajenie
|
Można zamawiać z następnego katalogu wcześniej jeśli masz 700pp osobistych z aktualnego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4679 |
Raczkowanie
|
bochema kiedy ciąg dalszy fotek?
No, ja tez zagladam i zagladam..... jajo znoszac..... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4680 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() czasem tylko jak jest seminarium jakieś (a nie są co katalog ![]() ![]() a co do braków to to jest strasznie wkurzające ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.