![]() |
#4801 |
BAN stały
|
Dot.: Wszystko o Oriflame
hmm... można mieć 16 lat, tylko rodzic musi napisać taką formułkę na wniosku, że wyraża zgodę itd, do tego trzeba dostarczyć ksero legitymacji szkolnej i dowodu jednego z rodziców
![]() a jeśli ma się poniżej 16 lat, to trzeba zapisać któregoś z rodziców ![]() o ile laza ma już odpowiedni wiek, ten podkład jest przeciwzmarszczkowy, więc trzeba o tym pamiętać ![]() edit: laza ma 15 lat (z tego, co wyczytałam na poprzedniej stronie), więc ten podkład nie jest dla niej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4802 |
Zadomowienie
|
mam pytanie co sadzicie o tmy balsamie stopniowo opalajacym?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4803 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Rozeznanie
|
Sensoria
Mam pytanie, czy ktoś już próbował wodę Sensoria, jeśli tak, to jakie wrażenia? Wiem, że każdemu inaczej pachnie, ale jestem ciekawa, bo lubię tego typu zapachy, a pechowo, dostał mi się katalog bez zapachu na stronie ze zdjęciem, zaś moja konsultantka, która zawsze dawała mi próbki kiedy się należały za zakup z jakiejś strony, tym razem akurat zawiodła (może nie dostarczyli?...) Flakon wody przypomina mi Eau par Kenzo, i w składzie jest parę tych samych składników (cedr, cyklamen). Kenzo jest bardzo chłodne, czy podobnie jest z Sensorią? Czy można wyczuć w niej mimozę? Jeśli zapach jest lekki, to zwykle nie jest trwały, czy tak jest tym razem?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten gg czesto podkradam mamie i mi nie zaszkodzil, a skora po nim rewelacyjna.. tak samo jak krem ecolagen- jeden z nielicznych, ktore ratuje moja twarz w kazdej sytuacji (przesuszona czy jakies krostki, bo pryszczy nie miewam) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4806 |
Zadomowienie
|
No właśnie wracając do zapachów i mojego pytania
![]() który jest trwały ? Eclat fajny, ale dość szybko się ulatnia. Midsummer też ok, tylko nie wiem jak z trwałością ![]() Mam kilka ulubionych z Avon, lecz jak to kobieta - potrzebuję zmian ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4808 |
Zakorzenienie
|
Lazo a ktorego pudru? tego nowego jedwabistego?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Zakorzenienie
|
nie wiem właśnie bo teraz są 2 w 7 katalogu ale w 6 był jeden to ten co 6 ja mam i był też w 5 obok sypkiego ;>
![]() |
#4810 |
Zakorzenienie
|
no to ten jedwabisty
![]() ja wlasnie chce go zakupic... mowisz ze bardzo jasny.. czyli dla mnie - bladziocha bedzie idealny? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Zakorzenienie
|
taa ja mam taki brzoskwiniowo/oliwkowy odcień cery i dla mnie za jasny wyglądam jak truposz jak to wszyscy mówię i że sie mnie boją ;> a moja qmpela ma bardzo jasna cere i wszystkie pudry byly dla niej pomaranczowe a ten idealny
![]()
![]() |
#4812 |
Zakorzenienie
|
tak, w katalogu bardzo przeklamali.. ja wcale nie mam tak ciemnej karnacji a mam ten ciemniejszy i polecam szczerze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4813 | |
BAN stały
|
Cytat:
adaptacyjny jest jak najbardziej ok - jest tak samo fajny jak Giordani Gold ujędrniający - fajnie kryje, jest leciutki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4814 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Lemonka ma racje z pisakami, bo to ja właśnie wzięłam za nie cienie i kredki do powiek... była taka informacja na samym dole zamówienia, kiedy kliknęłam na treść to wyświetliły się produkty-różne zielone cienie- w zamian za pisaki i kiedy je zamówiłam eyelinery zeszły mi z braków ![]() Warto czytać po pierwszym zatwierdzeniu zamówienia małe druczki u dołu... ![]() Jeśli chodzi o Sensorię, to jest to bardzo świeży przepiękny zapach, a katalogi sa po prostu z błędem i nie ma zapachu na stronie zapachowej.. Midsummer bardzo ładny i mocniejszy od Sensorii i na pewno bardziej trwały. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
Wtajemniczenie
|
A ja słyszałam że to mit... (chyba nawet walczą z nim na wątku kosmetycznym)... Kremy dobiera sie nie do "przedziałów wiekowych" ale do potrzeb skóry...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4816 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja mam 23 lata i zmarszczki pod oczami - wiec mogę a nawet powinnam używać kremów które potrafią coś na to zaradzić, nawet jak na nich jest napisane "po 30tce" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze nie koniecznie przeciwzmarszczkowego.. przykladowo ecollagen jest polecany powyzej 35 roku zycia mi do tego okresu brakuje 16 lat.. a to jest jeden z niewielu kremow, ktory mi pomaga.. wczesniej doszlo do tego, ze musialam miec krem robiony na zamowienie.. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4820 | |
BAN stały
|
Cytat:
ja w tej chwili mówiłam o 15latce - po co jej podkład ujędrniający? na to jeszcze będzie miała czas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4821 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Wtajemniczenie
|
mam pytanie do konsultantek
![]() Myslicie że beda dostępne próbki tego nowego podkładu Perfect? Boje sie zamawiać całą tubeczkę - a nóż się okaże że jest niezbyt... Jak to jest z tymi próbkami? |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4824 |
Raczkowanie
|
do zamówień raczej nigdy nie dają, ale w próbkach zawsze możesz zamówić!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4826 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4828 |
Zakorzenienie
|
heh, generalnie nie ejstem konsultantką, tlyko moja mama jest. Zamawiam na nią i tak w cudyzsłowiu nazywam się konsultankta, bo ja się tym zajmuję. Jak skończę 16 lat, to wtedy mi swoje konto przepisze na mnie. Oczywiscie z tym dopiskiem, ze pozwala bym była. I tyle.
#4829 |
Rozeznanie
|
A jak to właśnie jest z rejestracją osób które nie mają 18 lat?
Bo chce się u mnie zapisać dziewczyna która ma skończone 16, ale ja na wniosku rejestracyjnym nie widzę pola które miałoby być wypełnione przez jej rodzica... i czy w pole dowodu osobistego ma być wpisany numer dowodu osobistego rodzica? Jak to jest?
![]() |
#4830 | |
BAN stały
|
Cytat:
"Poręczam, akceptuję i wyrażam zgodę, aby moja córka (imię i nazwisko) była konsultantem Oriflame." i podpis pod tym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.