![]() |
#571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: nowości Oriflame cz. II
Tego z GG i tak wystarcza na dłuuuugo.
![]() ![]()
#572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może faktycznie lepiej go wziąć... ![]() ![]()
![]() |
#573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dumam nad tym drugim odcieniem. ![]()
![]() |
#574 |
Zakorzenienie
|
ja już zlożyłam zamówienie u konsultantki z tego obecnego katalogu:
1. krem do stóp antyperspiracyjny (dla mamy) 2. lakier St.Germain 3. żel morela + biała herbata i mam nadzieje ze przyjdzie korektor pod oczy który zamawiałamw poprzednim katalogu ale brakło ![]() miałam chrapke na piankę rózowa, ale poczekam na następną promocję - mam jeszcze żel Miraculum Hydra Therapy i cały oliwkowy Ziaji
#575 |
Przyczajenie
|
Dzięki za katalog 12 Słonik. Nie było mnie chwilę a tu już zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Raczkowanie
|
Powróciłam xD
Dzięki wielkie Słoniku za katalog ![]() ![]() ![]() Mam maly dylemat... bo w kat. 11 jest woga miss O w promocji i nie wiem czy sobie ją zamówić, czy poczekać na te wody z visions... wąchała ktras z was te próbki...? Mam jeszcze pytanie dotyczące tych nowych kredek? może mi któras z was coś o nich napisać? pozdrawiam ![]()
![]() |
#577 |
Rozeznanie
|
Niee no ja mam dosyc Znowu nikt nic nie chce wziasc z katalogu Czlowiek sie nastawi pozytywnie i wgole a tu kolejna porazka, i tak od roku
![]() ![]()
#578 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio gadałam z koleżanką, ktora jest konsultantką Ori i też narzekała, że ludzie wolą Avon bo tańszy itp.
![]() A ja muszę powiedzieć, że jeśli chodzi o Ori to jakoś bardziej mi przypasowały kosmetyki do twarzy, z Avonu zaś żele pod prysznic i błyszczyki ![]() Wcale nie uważam, że Avon taki tańszy, w obydwu markach są i droższe i tańsze kosmetyki ![]()
#580 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jedyne zamówienie, które zebrałam w tym katalogu w Ori (kredka do powiek, dla mamy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#581 |
Zadomowienie
|
Ogólnie Oriflame nie chce nam isc na reke
![]() ![]()
#582 |
Zakorzenienie
|
Nie ma za co Dziewczyny
![]() Mnie katalog się średnio podoba szczerze powiedziawszy ![]() Nowe wody są bardzo przyjemne, na pewno się na którąś skuszę ![]() Podoba mi się brelok do telefonu ![]() Na pewno kupię balsam po goleniu dla TŻ.. Poza tym MOŻE wybiorę coś z serii bahia ![]() No i to by było na tyle ![]() Zaciekawiły mnie również nowe balsamy, ale raczej poczekam na opinie - najpierw muszę wykończyć to, co mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#584 |
Zadomowienie
|
A mnie baaardzo zainteresował ten puder z GG razem z pędzelkiem. Tani nie jest
![]() ![]()
#585 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Np. w Oriflame balsam tonujacy 200 ml kosztuje 10,90 w promocji, w Avonie doplacajac zlotowke dostaje sie 400 ml ![]() Albo maseczki do twarzy, nie schodza ponizej 10 zl, a pojemnosc to 50 ml ![]() ![]() ![]() Mozna by tak wymieniac i wymieniac....moim zdaniem te 'tansze' produkty Ori sprzedaje w wyzszych cenach i ta roznica przy przegladaniu katalogow jest naprawde rzucajca sie w oczy ![]() A ja teraz dzieki uprzejmosci Bravii ![]() ![]() ![]()
![]() |
#586 |
Zakorzenienie
|
Ptaszysko: ceny cenami,ale liczy sie przecież jakość.W wielu kremach Avony widziałam alkohol.
#587 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale ja czuje sie dziwnie, gdy dostaje maseczke za 14 zl, ktora jest mini: tylko 50 ml ![]() Kiedys pomagalam kolezance-konsultantce Oriflame i rozdawalam katalogi wsrod kolezanek, takich ktore nie oszczedzaja na kosmetykach i na przestrzeni pol roku tylko jedna, doslownie ejdna zlozyla zamowienie na 50 zl ![]() ![]() Ponadto pamietam,ze jak ja pare lat wstecz zamwialam kosmetyki Oriflame, to bardzo rzadko je dostawalam (chodzi mi o te w promocyjnych cenach), bo one mialy adnotacje ' liczba produktow w cenie promocyjnej ograniczona' ![]() ![]() Teraz widze to sie zmienilo na plus ![]() ![]() Ale kiedys to byla chyba zmora konsultantek.
![]() |
#588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Z tego co pamietam to miałam: maseczkę z mlekiem i miodem - po 1 uzyciu poszła na Targowisko krem do ciała milk&honey gold - okropieństwo, brzydki zapach i słabe działanie dwukolorowy korektor Tea Tree - nie maskował, nie leczył dezodorant Freya - z katalogu spodobał mis ie zapach wody Freya wiec wziełam dezodorant - zapach mdły, intensywny, zupełnie nei to co w katalogu kulka Exotic - zero ochrony, zostawiał slady cienie Walnut Pearls - słaby kolor, niemal niewidoczne na oku, nie spodobały mi się, mimo iż lubię taką tonację puder flawless - słabo matuje nowe róze Visions - ładne, ale podrażniają mi skórę - czuje pieczenie balsam do ust aloesowy - balsam? kpina - twarde toto, jak sie udało nanieść na usta, to na zimie sztywniało spowrotem na ustach, bleh lakiery Visions - długo schną i sa miękkie - jeszcze kilka dni po malowaniu ogłam odciskać paznokcie cienie Visions (te co kiedys były) - twarde, prawie neiwidoczne, mało trwałe balsam do ust SPA - baaardzo kiepskie nawilżenie, usta stały sie wręcz suche i ściągnięte... coś tam jeszcze miałam ale nie pamietam już za to zadowolona byłam z niewielu produktów: - kulki brązujące GG - krem do rak i paznokci ale w poprzednim opakowaniu, ten w nowym miałam i jest do ![]() - korektor pod oczy flawless i to tyle ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2007-08-01 o 14:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
Raczkowanie
|
ja tam nie narzekam na jakość produktów oriflame .
z avonu tez zamawiam ale czesto dostaje uczulenia np szmapon . odzywka czy te spraye perfumowane ..... okropienstwo z ori uczulenia nigdy nie mialam |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#590 |
Zadomowienie
|
W sumie w moim otoczeniu tez zauwazylam, ze kolezanki wola z Avonu zamawiac niz z Oriflame'u, sama nie wiem w sumie dlaczego, ale wyglada na to, ze uznaja Avon za tanszy i ciekawszy, ale np. moja konsultantka Oriflame w ogole nie ma innej pracy, zyje tylko i wylacznie z Oriflame'u, ma ogromne zamowienia i bardzo duzo klientow, przynajmniej z 50 osob z tego co wiem i to takich, co na duze kwoty zamawiaja. Sama bym zostala konsultantka w obu firmach, ale jak juz pisalam wyzej - moje kolezanki prawie nic nie kupuja, wiec nie mialabym chetnych i musialabym brac tylko dla siebie i Mamy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#591 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Z aktualnego katalogu (11) wzięłam sobie lakier do paznokci w odcieniu Gold Rush, płyn morelowy do kąpieli i szampon żurawinowy. Szampony to jedyna rzecz, którą mogę bezkarnie magazynować, skoro włosy myję codziennie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#592 |
Raczkowanie
|
Czy stosował ktoś zel oczyszczająco tonizujący Tea Tree. ???? bo potrzebuje coś do oczyszczania twarzy a tego jescze nie miałam . Jak myślicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#593 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#594 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Chciałam dodać, że strasznie spodobał mi się ten róż Vision ![]() ![]() ![]() Odebrałam dziś paczkę. Wzięłam sobie szampon i odżywkę wygładzającą. Ciekawe jakie mają działanie. I wzięłam pomadkę Plump&Gloss, chociaż dużo osób na nią narzeka. Mam kolor Pout i jest super ![]()
![]() od 30.04.2004 MY 28.04.2012 ślub ![]() Edytowane przez zabula87 Czas edycji: 2007-08-01 o 18:46 Powód: dodanie tekstu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Raczkowanie
|
a to sprobuje jak nie wysusza skory to zamawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#596 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W Oriflame tego brak, ja przynajmniej tego nie widze ![]() Brak dynamizmu, a przynajmniej nie tak duzy jak u konkurencji. ![]() A co do malarskich rozy, naprawde sa swietne---efekt po stokroc lepszy od tradycyjnego rozu ![]() Za to zawiodlam sie na maseczce z melkiem i miodem, nie dosc ze miniaturowa pojemnosc, to jeszcze slabe dzialanie i okropny zapach---mialy byc mleczko i miod,a tu nici ![]() ![]()
![]() |
#597 |
Wtajemniczenie
|
oj ja go wręcz ubóstwiam. Ma cudowny zapaszek , super oczyszcza i dodatkowo jest bardzo bardzo wydajny ( 1 butelka starcza na jakieś 2 miesiące codziennego stosowania rano i wieczorem) Na prawde polecam tym bardziej ze jest teraz w promocji
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#598 |
Raczkowanie
|
z kilkoma ocenami produktów się nie zgodzę.
-puder flawless bardzo dobrze matuje moją skorę ktora z natury lubi płatać psikusy więc się przetłuszcza, a ten puder zapewnia mi mat na kilka dobrych godzin -lakiery visions- baardzo szybko schną, najszybciej ze wszystkich lakierów. dzisiaj malowałam paznokcie w drodze do pracy w samochodzie, w ciągu około 10 minut nałożyłam dwie warstwy a jak weszłam do biura były już suchutkie i twarde, nie mam żadnego draśniecia na nich, jedyny minus tych lakierów ze mają krótki zywot (okolo 2 dni) i że pędzelek jest za krótki ale za to wsciekłam się dzisiaj jak odebrałam zamówienie i róż z aplikatorem z giordani był wtraźnie uzywany, opakowanie było pomięte, zerwane było zabezpieczenie zeby się pyłek nie wysypywał, poza tym pełno rozu bylo rozsypanego po pudełeczku. szkoda ze zorientowałam się dopiero w domu, będę musiała iść jutro z reklamacją, szok że takie coś co ktoś zwrocił wciskają innym do zamówienia. takie coś jest niedopuszczalne. |
![]() ![]() |
![]() |
#599 |
Zakorzenienie
|
z 11 ciekawa jestem:
nowych zapachów tego czegoś niebieskiego pod oczy z Optimals ![]() balsamów owockowych- dobrze że jeszcze żeli nie kupiłam, będę czekać na promocje kompletów ![]() i serii aloesowej, zwłaszcza żelu do mycia- winogronowy był fajny sle juz się kończy ![]()
#600 |
Rozeznanie
|
Chciałam dodać, że strasznie spodobał mi się ten róż Vision
![]() ![]() ![]() Zabula, czy uzywasz tego różu malarskiego na podkład i puder? bo czytalam w poprzednich postach ze sie wałkuje i dlatego odradzilam klientce, a teraz nie wiem czy dobrze... Edytowane przez tabeh Czas edycji: 2007-08-01 o 22:45 Powód: błąd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.