![]() |
#961 | |
Raczkowanie
|
Dot.: nowości Oriflame cz. II
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#962 |
Raczkowanie
|
ciekawe kiedy będą kredki do oczu z braków,bo już mi się klientki niecierpliwią. ja uważam, że jak jest problem z brakami, to powinni to jakoś wynagradzać zarówno klientom jak i konsultantom, bo tłumaczenie się jest nieprzyjemne, a jakby za każdy brak dorzucali jakąś darmową próbke to już by to inaczej wyglądało i lepiej by się wtedy tłumaczyło, że czegoś nie ma, ale za to, że są cierpliwi dostana od nas próbkę.[/quote]
napisz do Edyty maila ![]() nam obiecala ze braki beda znikac i znikaja a co do tuszu to moze faktycznie wiecej tych krotkich (do 3/4 szczoteczki)-nie pamietam bo pisalam to jak nie mialam maskary przy sobie |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Raczkowanie
|
napisz do Edyty maila
![]() nam obiecala ze braki beda znikac i znikaja do Pani Edyty się nie wybieram bo nie jestem z okolic... maile nie dawałynic, bo wszyscy tu na forum mielismy wrazenie, że odpowiada na nie automat, więc nie ma sensu ciągle pisać do nich o brakach. myslę, że trochę na tym utracili, może nie tyle klientów co wiarygodności i wysokiej rangi. |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Raczkowanie
|
No tak,ale nie chcę wydawać kasy w błoto A na kwc się sparzyłam niejednokrotnie Każdemu pasuje coś innego...pomyśle nad tym tuszem...a w filii można się pomalować ich tuszem?
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#968 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Raczkowanie
|
hej
czy ktos z was sie wybiera na seminarium do warszawy? |
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Raczkowanie
|
kfiatuszku to jak już się udasz do filii i pomalujesz sobie oczeta tym tuszem to daj znać jaki efekt
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Raczkowanie
|
Witam! Ja sie wybieram na seminarium do warszawy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja kupiłam od 3 katalogów tylko mydełka i 2 kredki do powiek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny w biurze regionalnym można coś kupić ? bo zapomaniałam zamówić jeden sztuki kremiku pewnego , tam będzie ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny macie jakieś opinie o peelingu do twarzy z serii Natural Skincare? W KWC go nie ma
![]() Do jakiej cery wogóle można stosować te kosmetyki? Moja mama ma krem na dzień, ja go czasem podkradam i smaruję się nim na noc, bo nawet fajnie nawilża ![]()
#977 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#978 |
Przyczajenie
|
Musisz się spytać w biurze czy taki kremik posiadają do sprzedania, u nas w biurze jest możliwość kupna czegoś co akurat mają na stanie i ja nieraz kupowałam jak w zamówieniu czegoś zapomniałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Peelingu niestety nie miałam, opinii o nim też żadnych nie poznałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny ! Zamawiałyście przypadkiem żel do brwi ? Jesteście zadowolone z niego ? Czy ma on jakiś kolor ? Jestem ciemną blondynką i nie wiem , czy wziąc dla blondynek czy szatynek .Możecie mi doradzić ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja właśnie szukam jakiegoś delikatnego peelingu, ten w katalogu wydaje się być jakiś taki lekko kremowy chyba(tak na fotce wyglądał ![]()
![]() |
#982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Ori, to ja dzisiaj jadę do oddziału, bo muszę oddać jeden produkt, looknę na te nowe cienie, bo pamiętam, że kilka z Was chciało coś o nich wiedzieć... Powinny już być. Coś jeszcze sprawdzić? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#987 |
Raczkowanie
|
a ja byłam dziś w biurze no i ... kupiłam kremik i katalogi bo zapomniałam zamówić hihihi i zapłaciłam za katalogi tą najniższą cene
![]() ![]() ![]() a babka jaka super jejku ... bardzo mila i super nam sie gawedzilo |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
Zakorzenienie
|
Byłam w oddziale i obejrzałam nowości.
Jeśli chodzi o tusz, to sprawia wrażenie jakby 1/3 to dłuższe ząbki, a reszta krótsze, wygląda praktycznie tak, jak na obrazku w katalogu. Zdjęcie szczoteczki wiernie oddaje jej wygląd, jest bardzo miękka i się wygina. Nie wiem, jak będzie malować, bo nie próbowałam. Czarny nie jest bardzo intensywny, brązowy mnie nie za bardzo zainteresował (nie lubię brązowych tuszy), a śliwkowy ładny na szczoteczce, ale jak pomaziałam nim kartkę, to taki w sumie mało widoczny. Obejrzałam tez nowe cienie - są takie malutkie w porównaniu z fotkami w katalogu! Pomaziałam nimi białą kartkę i: - Midnight Black jest matowy, ale nie jest to intensywna, smolista czerń, raczej taka przyszarzała, jak na zdjęciu w katalogu - Star Plum - ma delikatne drobinki, zimny odcień, nie w moim stylu, więc ciężko mi oceniać - Velvet Green - matowy, zimny odcień, dość ciemny, nie przypadł mi do gustu - Latte - sporo ciemniejszy niż na zdjęciu w katalogu, to taki brązik z drobinkami, zimny odcień brązu, mi przypominał raczej kawę z małą ilością mleka ![]() - Pink Fashion - dla odmiany wychodzi dość podobnie, jak w katalogu, ładny róż, z drobinkami, delikatny kolorek - Apricot Bloom - ładna brzoskwinka z drobinkami, chyba spodobał mi się najbardziej ze wszystkich. Jest sporo jaśniejsza na skórze, porównując do zdjęcia w katalogu. - Champagne - matowa, jasniutka wanilia. To tak ogólnie, jakby coś, to pytajcie ![]() Aha, wąchałam też ten szampon cherry tree, ładny zapach, migdałów to w nim nie czuć, ale jest rzadki i na pewno go nie kupię, zresztą, i tak nie nadawałby się do moich włosów. Tego drugiego nie było. |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Zakorzenienie
|
Jest mój.
![]() Co do nowego tuszu to chyba wezmę na początek śliwkowy. Zobaczymy jak się sprawuje i jak wygląda ten odcień na rzęsach. O ile mi się spodoba kupię brązowy. ![]()
#990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do tuszu, to chyba go zamówię - żeby nie zabrakło - wypróbuję, jak mi się nie spodoba to oddam i tyle. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.