![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: nowości Oriflame cz. II
Dziewczyny mam do was pytanie.na stronie 65 jest dezodorant w kulce w promocji z serii 24h active.jak on pachnie?może być dla faceta? bo ten bez promocji jest bezzapachowy,a ten drugi?
![]()
#1082 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() *** Z ostatnich dwóch katalogów zamówiłam: dwu-fazowy olejek z serii Swedish Spa, podkład adaptacyjny - Golden Beige ( w końcu się pojawił w promocji ![]() ![]() Z 13-tego zamówię na pewno nowy tusz do rzęs...ale kusi mnie tez Płyn do relaksującej kąpieli stóp, Błyszczyk Aqua Vibes - bo jest świetny ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1083 |
Zakorzenienie
|
i tez o to mi chodzilo w porawieniu - nie o skrytykowanie ale o zwrocenie uwagi.
![]() |
#1084 |
Wtajemniczenie
|
Zobaczcie na stronie Oriflame [dla konsultantek] nową prezentację z nowościami kosmetycznymi. Amethyst Fatale
![]() ![]() ![]() ![]() Ciekawa jestem zapachu ![]()
#1085 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a widziałyście już nową reklamę tuszu wonder w TV?? nawet zachęcająca ![]() ![]() Edytowane przez BRAVIA Czas edycji: 2007-09-05 o 12:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny,
Ja tak nie w temacie ale mam pytanie, gdzie jest ta strona gdzie wklejacie zdjęcia z najnowszych katalogów z Oriflame, wiem, że taka istnieje ale nie potrafie jej znaleźć ![]() Z góry dziękuje i przepraszam za zaśmiecanie wątku... |
![]() ![]() |
![]() |
#1087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1088 |
Rozeznanie
|
Edytowane przez estee7 Czas edycji: 2007-09-06 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1089 |
Zakorzenienie
|
estee7 cały katalog jest dostępny na stronie internetowej oriflame. Po prawej stronie należy kliknąć na katalog online.
#1090 |
Raczkowanie
|
ale ja wciąż nie mogę dotrzeć do zdjęć nowości katalogu 14.. kto dotarł?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1091 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1092 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny, fajnie, ale ja mam jakoś zawsze problemy z tą stroną oriflame, używam mozilli albo explorera i zwykle nie otwierają mi się te menu z góry... oczywiście jestem zalogowana..
![]() i jeszcze jedna sprawa. dotykała któraś z Was tego parasola?? bo ja go tylko widziałam, ale nie pomacałam sobie a klientka się mnie pyta czy on ma mocne te druty czy takie...na jeden raz Edytowane przez BRAVIA Czas edycji: 2007-09-06 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Wtajemniczenie
|
Muszę powiedzieć, że jednak szampon wygładzający mnie zawiódł
![]() ![]()
#1095 |
Raczkowanie
|
ja mam tą od,odżywkę wygładzająco prostującą bez spłukiwania i..nie widzę specjalnych efektów, tyle tylko, że ja mam bardzo grube włosy i jak nie potraktuję ich prostownicą to moje włoski są strasznie napuszone, więc nie spodziewałam się cudów, dla kobiet które mają cienkie włosy i lekko falowane to bedzie dobra odżywka. u mnie to za mało... jak większość kosmetyków. zawsze się śmieja moi bliscy, że jak jakiś kosmetyk na mnie zadziała to dla innych bedzie idealny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1096 |
BAN stały
|
Hej, ile jest (mniej więcej) kuleczek w opakowaniu pudru brązującego Ori ? Zamówiłam je niedawno (wersja radiance) i kurcze tych kulek jest tylko jedna (no może prawie dwie) warstwa w pudełku. Do tego tych różowych jest tylko kilka. Tak ma być czy to podejrzane ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1097 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1098 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() mam jeszcze jedną wątpliwość. dotyczy ona zakupu parasolek. aby kupić 4 parasolki należy zrobić zakupy za 396 zł. ale interesuje mnie, czy te parasolki też się w to wliczają ? wiadomo, aby kupić pierwszą taniej należy zrobić zakupy za 99 zł, ale czy już kupując następną doliczamy też wartość poprzedniej parasolki czy one się nie wliczają? mam nadzieje, że jest to w miarę zrozumiałe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
BAN stały
|
aaa to w porządku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1100 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam pytanie odbiegajace od tematu i bardzo przepraszam. Jak się zakłada swoją stronę na Wizaż, żeby móc się wymieniać kosmetykami, ubraniami lub pokazać rzeczy, które się samemu robi?
![]() ![]()
#1101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1102 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1103 |
Zadomowienie
|
Dostalam dzis wode Miss Punk i... rozczarowanie, przynajmniej jak na razie. W katalogu czulam wyraznie esencje waniliowa do ciast, a na rece - pomieszanie jakiegos "smrodku" z woda Far Away Avonu... Fuj. Nie bardzo mi sie to podoba, ale zobaczymy jeszcze, potestuje, moze cos sie zmieni. Oddac nie oddam, zuzyje jakos, ale na ten moment - zawiodlam sie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1104 |
Rozeznanie
|
jestem nowa i nie zabardzo wiem gdzie znalesc te :
Informacje --> wirtualne --> prezentacje --> nowości kosmetyczne bo tez chcialabym zobaczyc 14 katalog. |
![]() ![]() |
![]() |
#1105 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
logujesz się po prawej stronie jak już się zalogujesz to na górze masz menu i klikasz w KLUB ORIFLAME. z listy która Ci się rozwinie wybierasz INFORMACJE i po lewej stronie ekranu będziesz miała hasło WIRTUALNE, jak w nie klikniesz rozwinie Ci się lista z której wybierasz PREZENTACJE. póżiej już sobie tylko wybierasz w oknie głównym nowości kosmetyczne ![]() buźka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Rozeznanie
|
aaa to tak :P wielkie dzieki, ze mi pomoglas. ale jest pewien problem
![]() ja tylko od czasu do czasu cos kupuje, pełnoletnia nie jestem;p wiec i tak nie zabardzo mam jak i po co sie logowac. chcialabym tylko obejrzec 14 katalog. moglby ktos fotki wcisnac ? :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Raczkowanie
|
katalogu 14 jeszcze nie mamy, dopiero w poniedziałek będzie i wtedy na pewno ktoraś z nas wstawi fotki całego katalogu, chyba, że koniecznie chcesz zobaczyć tą nową wode
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1108 |
Zakorzenienie
|
14 będzie dopiero w poniedziałek
#1109 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki,mam do Was zapytanie (szczegolnie do tych,ktore uzywaja lakierow Oriflame):czy lakier Soft Ivory do french to jest ten biały typowy do malowania koncówek,czy jest to ten do malowania całego paznokcia?Musze sobie kupic cały zestaw do frencha i chyba to beda to lakiery z Oriflame,ale właśnie nie wiem,czy ten to jest ten biały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
Raczkowanie
|
moren
ten lakier jest raczej do malowania płytki, do końcówek kup sobie tip duo, takie podwójny lakierek, nawet fajnie się tym robi bo ma cienkie pędzelki, tylko trzeba dac jedną warstwę, bo jak dasz dwie to szybko odpryskuje, jak mi się już połowa skończyla, to wlałam tam trochę zmywacza z loreala ( zwykłe zmieniają jakość lakieru na gorsze) i teraz mogę malowac dwie warstwy i wytrzymuje taka końcóweczka nawet tydzien przy normalnych pracach domowych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:05.