Wszystko o Oriflame - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-12, 14:25   #1201
Elwinga
Rozeznanie

Dot.: nowości Oriflame cz. II

No, w tym katalogu jest na co popatrzeć. Zaciekawiły mnie ołówki do kresek, zwłaszcza ten najjaśniejszy, a z wyprzedaży cienie Funky Flora (któraś z Was miała je może?)
Elwinga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-12, 14:50   #1202
izus19
Raczkowanie

GG do izus19

Cytat:
Napisane przez justysiek Pokaż wiadomość

Ciekawa jestem czy te paletki GG i szminki te nablyszczajace beda dostepne, bo pamietam, ze kiedys to nikt ich nie mogl kupic. Poza tym widze, ze wycofuja szminki m.in. te w niebieskich opakowaniach - szkoda, bo moja Mama uwielbia ta szminke w kolorze Temptation. Ciekawe czy czyms je zastapia?
paletki sa bardzo fajne w tamtym roku bardzo szybko znikly

odnosnie szminek beda w nowych okraglych oakowaniach a zamiast vividow wejdzie 25 nowych odcieni!!
a co do wody in tune totalnie mi sie nie odoba nie trafili
izus19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-12, 15:16   #1203
Cdz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja tak na szybkiego przeglądałam katalog i w pierwszym momencie myślałam, że to zapach dla mężczyzn
bo to zapach unisex - jedyny w Ori

http://madewithmarmelade.blogspo t.com/

06/05/2015 Nowe kolczyki : szalony bollywood!
Cdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-12, 15:18   #1204
BRAVIA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabula87 Pokaż wiadomość

isa666- Ja zauważyłam, że oni właśnie w sam raz robią zawsze promocje co tylko coś się komuś kończy, a bardzo lubi, to jest promocja Ciekawe czy oni przeprowadzają jakieś badania na ile starcza kosmetyku
dobrze zauważyłaś, właśnie tak to mniej więcej działa
kurcze ale jakby mnie tak dopadł ktoś z pracownikow i producentów oriflame to by mnie spalili na stosie za takie wywoływanie negatywnego nastawienia do tuszu już się boję
BRAVIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-12, 15:24   #1205
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cdz Pokaż wiadomość
bo to zapach unisex - jedyny w Ori
No to wszystko jasne
Zabula ja się cieszę, że akurat promocja będzie wtedy gdy mi się skończy ta pianka, jest bardzo wydajna skubana i gdyby teraz już była w promocji to bym nie brała jej, a tak to sobie poczekam jeszcze do kampanii nr 14
Stary 2007-09-12, 16:55   #1206
Kfiatuszek12345
Raczkowanie

Bardzo mi się podoba katalog 14 Duzo rzeczy bym chciala Ale i tak mu daleko do ostatnich katalogów Avon Kiedyś jak byłam w Avonie to takich ciekawych katalogów nie było...teraz są super Duży wybór,niskie ceny Ori musi nad tym popracować
Kfiatuszek12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-12, 17:21   #1207
tabeh
Rozeznanie

GG do tabeh

Cytat:
Napisane przez Kfiatuszek12345 Pokaż wiadomość
Bardzo mi się podoba katalog 14 Duzo rzeczy bym chciala Ale i tak mu daleko do ostatnich katalogów Avon Kiedyś jak byłam w Avonie to takich ciekawych katalogów nie było...teraz są super Duży wybór,niskie ceny Ori musi nad tym popracować
mam kompletnie odmienne zdanie.
katalogi Avon są nudne i ciągle tam są promocje. nigdy nie czekam na nowy katalog, jak cos potrzebuje, to mówie kolezance co chce i zawsze wtedy jest promocja.
poza tym jest tego tam za duzo, az mi sie nie chce ogladac
tabeh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-12, 17:27   #1208
Kfiatuszek12345
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tabeh Pokaż wiadomość
katalogi Avon są nudne i ciągle tam są promocje. nigdy nie czekam na nowy katalog, jak cos potrzebuje, to mówie kolezance co chce i zawsze wtedy jest promocja.
Ostro No ja wole ogladać katalog, gdzie mam duży wybór I myślę, że dlatego konsultantki z Avonu maja takie duże zamówienia Ori niby ma promocje ale nieciekawe i tak najtaniej nie jest Ciężko mi jest kogoś namówić na zakupy z Ori -ogladaja katalog i oddają mówiąć-że znów nic nie ma Ehh Nie dadzą zarobić
Stary 2007-09-12, 17:35   #1209
Maria221
Wtajemniczenie

Ja byłam dzisiaj w filii Oriflame w Gdyni i przetestowałam sobie kosmetyki.

Na pewno kupię ten nowy tusz, wygląda super, wydaje mi się, że na moje grube, długie i gęste rzęsy będzie idealny. Szczoteczka podobna do tej z lancome L`ekstreme!!!

Kupię też taki mały róż do policzków, ze strony, gdzie tyle promocji, chyba za 7,90

Może krem do twarzy milk&honey, próbowała któraś z was? albo tę serię z winogronami, dobra, ładnie nawilża, miałyście uczulenie?

Co do 4 cieni GG miałam je, ale oddałam (beże) kolory nie zgadzały się z katalogiem. Zamiast złotego/beżowego i różu był łososiowy i taki bez niezbyt ładny. Na szczęście oddałam

Zamierzam też kupić sobie tę maszynkę do włosków, po prostu muszę ją mieć .

No i oczywiście 2 kremy do rąk bo mam strasznie suche.

A maszynkę potrzebuję bo mi po lekach rosną włoski nie tam, gzie bym chciała np. na czole, szyi i karku a z maszynką po prostu je sobie wydepiluję

I co szczwany plan prawda?
Maria221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-12, 17:47   #1210
Kfiatuszek12345
Raczkowanie

A jest tu może skan gdzieś katalogu 14? bo sobie popatrzę i wam powiem co jeszcze.[/quote]

http://www.kosmetyki-tanio.pl/index....e=1&katalog=37
wiem tyle że winogronowa pięknie pachnie
Stary 2007-09-12, 17:48   #1211
Cdz
Zakorzenienie

a no własnie... ta maszynka do włosków.. ona mi nie bedzie w ogóle potrzebna, ale zastanawiam się czy ona bedzie ucinała włoski w nosie dałabym wtedy TZ-owi.. :P :P :P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-12, 17:55   #1212
zabula87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kfiatuszek12345 Pokaż wiadomość
Ostro No ja wole ogladać katalog, gdzie mam duży wybór I myślę, że dlatego konsultantki z Avonu maja takie duże zamówienia Ori niby ma promocje ale nieciekawe i tak najtaniej nie jest Ciężko mi jest kogoś namówić na zakupy z Ori -ogladaja katalog i oddają mówiąć-że znów nic nie ma Ehh Nie dadzą zarobić
Ja w sumie najwięcej jednak w Oriflame kupuje, czasami Avon i ostatnio Faberlic. Z kat.11 Avon zamówiłam 2 rzeczy, ale niestety ich nie dostane,bo konsultantka mi napisała, że z tego katalogu tylko ja u niej złożyłam zamówienie. Avonu jest już lekki przesyt. Jest kilka kosmetyków, które lubię, ale jednak bardziej mi służy Oriflame a że droższy to nie ma znaczenia, bo jako konsultantka mam taniej i niektóre rzeczy wychodzą mi dużo taniej niż nawet z drogerii. Każdy ma swój gust

Maria221- Ja taka maszynkę chyba kiedyś w tv markecie widziałam, ho ho lat temu. Czasami może być przydatna.
Ja również wezmę jakiś krem do rąk. Planowałam wziąć w tym ten zielony, bo już wychodzi, ale chyba na te nowe się skuszę

Cdz- Myślę, że ta maszynka będzie raczej średnia do nosa. Moja mama kiedyś kupiła taką do nosa w sklepie "po 4zł" i jak narazie działa hehe. Ja ostatnio jak zobaczyłam u Tż-eta wystający włos z nosa to mu zaraz kazałam go wyrwać, bo sama nie będę mu grzebać popatrzył się krzywo i wyrwał nie tego:P i musiał dalej sie wysilać hehe. Taka maszynka to dobra sprawa.

od 30.04.2004 MY
28.04.2012 ślub
zabula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-12, 18:03   #1213
di_86
Raczkowanie

GG do di_86

Cytat:
Napisane przez tabeh Pokaż wiadomość
Ja myślę tak samo. Za dużo, ciągle to samo. W Oriflame chociaż dają kosmetyki na przemian, nie wszystkie produkty są w każdym katalogu. Poza tym z mojego doświadczenia mogę powiedzieć, że Avon ma kosmetyki gorszej jakości. Odpowiada mi jedynie seria kosmetyków Spa, czyli niewiele.

- I love you Honey-Bunny...
- I love you Pumpkin...
di_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-12, 19:26   #1214
Maria221
Wtajemniczenie

Dziewczyny ja kocham Oriflame, za każdym razem czekam na nowy katalog jak na Boże narodzenie , eeech zboczona już jestem. Wy też tak kochacie te katalogi i kosmetyki? Zawsze się cieszę na takie różne nowości i te bajery, kótrych w normalnym sklepie nie dostanę
Stary 2007-09-12, 20:04   #1215
BRAVIA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maria221 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja kocham Oriflame, za każdym razem czekam na nowy katalog jak na Boże narodzenie , eeech zboczona już jestem. Wy też tak kochacie te katalogi i kosmetyki? Zawsze się cieszę na takie różne nowości i te bajery, kótrych w normalnym sklepie nie dostanę
też czekam zawsze na następnykatalog, ale do nowości podchodzę sceptycznie. te nowe "coś" do powiek są dość dziwne. bo przecież jak się bedzie malowały oczy bokiem, a nie czubkiem, to nie będzie się tak ładnie układaćw stożek, ale zanim nie wypróbuję w filii to nie mam nic do gadania
Stary 2007-09-12, 20:18   #1216
Cdz
Zakorzenienie

Cytat:
oj tez tak mam muszę powiedzieć, ze nigdy przenigdy nie miałabym tylu kosmetyków gdyby nie Ori a że mam je całkowicie za darmo to spełnia się w tym momencie takie moje "nastolatkowe marzenie", żeby miec tyle kosmetyków ile dusza zapragnie

Stary 2007-09-12, 20:27   #1217
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Staje sie chyba coraz bardziej wymagajaca bo co rusz nowe katalogi i oferty promocyjne jakos specjalnie na mie nie dzialaja ale....na tusz Wonder skusilam sie-glownie dla koloru,sliwki i mam nadzieje ze sie nie zawiode.
Nie wierze zadnej reklamie,ktora obiecuje rzesy do nieba-do kazdego tuszu uzywam bazy,dzieki ktorej mam taki efekt jaki lubie najbardziej-czyli efekt swztucznych rzes.

Czekam na zamowione kosmetyki i w K13 skromne mialam zamowienie-jedynie zel do brwi GG i tusz Wonder.

Cienie 4-ki GG kusza ale boje sie,ze beda slabo napigmentowane,jakos nie do konca lubie cienie Ori.
Za to widze dla siebie olowek do kresek i cos czuje,ze wezme dwa kolory-zielen i niebieski
Też się wymagająca zrobiłam i ostatnio nie biorę prawie nic albo i nic. Teraz tylko śliwkowy tusz do rzęs, też głównie dla koloru. Wcześniej nic. Jeszcze wcześniej wodę Bahia i przyrząd do masażu. Ogólnie jakoś mało co mnie interesuje. Teraz po pobieżnym przejrzeniu katalogu 14 tak naprawdę ciekawią mnie te śmieszne ołówki do kresek, ale czy je kupię jeszcze nie wiem. Kusi mnie zielony, ale najpierw muszę obadać jak się toto obsługuje.

Co do cieni GG - kusiły mnie rok temu, a teraz już mnie nie wzruszają. Już wolę sobie złożyć paletkę z nowych cieni Inglota AMC Shine - obadałam je dzisiaj i korcą mnie coraz bardziej

Cytat:
Napisane przez BRAVIA Pokaż wiadomość
też czekam zawsze na następnykatalog, ale do nowości podchodzę sceptycznie. te nowe "coś" do powiek są dość dziwne. bo przecież jak się bedzie malowały oczy bokiem, a nie czubkiem, to nie będzie się tak ładnie układaćw stożek, ale zanim nie wypróbuję w filii to nie mam nic do gadania
Też mam podobne obawy.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-12, 20:29   #1218
Śnieżka
Zakorzenienie

A gdzie mozna kupic te kosmetyki oriflame?bo u mnie jakos nie widze nigdzie stoisk moja ciocia byla konsultantka ale to było daawno niestety
Śnieżka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-12, 20:41   #1219
di_86
Raczkowanie

GG do di_86

Możesz kupić w biurze regionalnym albo w filii albo zamówić z katalogu u konsultantki. Możesz również sama zapisać się do Oriflame i kupować kosmetyki taniej

- I love you Honey-Bunny...
- I love you Pumpkin...
di_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-13, 05:58   #1220
zabula87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Śnieżka Pokaż wiadomość
A gdzie mozna kupic te kosmetyki oriflame?bo u mnie jakos nie widze nigdzie stoisk moja ciocia byla konsultantka ale to było daawno niestety
Napisz skąd jesteś może któraś z wizażanek jest z Twojej okolicy i będzie mogła Ci pomóc

od 30.04.2004 MY
28.04.2012 ślub
zabula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-13, 06:31   #1221
lipciaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Elwinga Pokaż wiadomość
No, w tym katalogu jest na co popatrzeć. Zaciekawiły mnie ołówki do kresek, zwłaszcza ten najjaśniejszy, a z wyprzedaży cienie Funky Flora (któraś z Was miała je może?)
ja mam ten cień w odcieniu b jasne zieleni... i w cale go nie używam... na ręce wygląda ślicznie... ale na powiece nie da się go tak ładnie nałożyć i powstają jak by niepomalowane pasy...
lipciaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-13, 07:01   #1222
Kicia_Wampirzyca
Zakorzenienie

GG do Kicia_Wampirzyca

Cytat:
Napisane przez lipciaa Pokaż wiadomość
ja mam ten cień w odcieniu b jasne zieleni... i w cale go nie używam... na ręce wygląda ślicznie... ale na powiece nie da się go tak ładnie nałożyć i powstają jak by niepomalowane pasy...
Kiedyś miałam taki niebieski cień w kulce z Ori i to była totalna porażka... Okropność... Zraziłam się przez to do cieni w kulkach.

http://kiciawampirzyca.blogspot.com
Kicia_Wampirzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-13, 10:39   #1223
Maria221
Wtajemniczenie

Wink Dot.: nowości Oriflame cz. II

No wiadomo, każda firma (nawet ta nasza ulubiona) wprowadza czasem jakieś buble

Proszę o wypowiedzi na teamt kremów do twarzy milk&honey oraz tego z winogronami, plissss
Stary 2007-09-13, 10:45   #1224
BRAVIA
Raczkowanie

Cytat:

Proszę o wypowiedzi na teamt kremów do twarzy milk&honey oraz tego z winogronami, plissss
poszukaj na KWC, tam już jest trochę opinii

https://wizaz.pl/produkty/baza/produ...?produkt=15678
Stary 2007-09-13, 11:12   #1225
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BRAVIA Pokaż wiadomość
poszukaj na KWC, tam już jest trochę opinii

https://wizaz.pl/produkty/baza/produ...?produkt=15678
winogrona zapychają, a już najbardziej żel do mycia
zuzywam teraz krem na dzien jako balsam do ciała i jeszcze śmierdząca maseczka mi została..
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-13, 13:34   #1226
Kicia_Wampirzyca
Zakorzenienie

GG do Kicia_Wampirzyca

Cytat:

Mam krem winogronowy na noc i jest świetny dla mnie
Pięknie pachnie, nie jest tłusty, dobrze się wchłania, nawilża i mi jakoś skóry nie zapycha (to kwestia indywidualna) i jego ogromną zaletą wg mnie jest to że jest bardzo wydajny

A zamówiła może któraś z Was ten nowy czarny cień ?
Jeśli tak to proszę o jakąś opinię

http://kiciawampirzyca.blogspot.com
Kicia_Wampirzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-13, 13:55   #1227
Maria221
Wtajemniczenie

Wink Dot.: nowości Oriflame cz. II

Ja miałam kiedyś taki krem kwiatowy, ale pojawił sie tylko raz na okres wakacji, potem już go nie było. Uzywałam go cały rok , tak był wydajny. Potem mi się znudził i od tej pory nie kupiłam już takiego gigantycznego (75 ml) kremu. Może kupię ten miód&mleko. A to mleczko z serii milk&honey miałyście?
Stary 2007-09-13, 14:16   #1228
lipciaa
Raczkowanie

Cytat:

ja używam kremu winogronowego na dzień... i jak dla mnie jest świetny...
nie jest bardzo tłusty i fajnie nawizla jestem na tak
lipciaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-13, 14:37   #1229
Fenris
Czekam na Ragnarok

Dziewczyny, nie wiem czy już o tym było czy nie (ja tak na szybko), ale jak pachnie szampon waniliowy?
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-13, 15:13   #1230
Cdz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie wiem czy już o tym było czy nie (ja tak na szybko), ale jak pachnie szampon waniliowy?
pachnie mało.. spodziewałam sie bardzo intensywnej wanilli a tu delikatny, subtelny zapaszek, dobrze się rozprowadza, odzywia włosy.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości