![]() |
#1231 | |
Raczkowanie
|
Dot.: nowości Oriflame cz. II
Cytat:
![]() Kumpela ma krem z tego i bardzo sobie go chwali. To zależy od rodzaju buzki i gustu ![]()
![]() |
#1232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkie znaki na ziemi i na niebie wskazują, że w tym zamówieniu wreszcie te błyszczyki dostanę ![]() Przez ostatnie katalogi nic dla siebie nie zamawiałam, bo jakoś nic szczególnie nie wpadło mi w oko. W tym nowym chyba skuszę się tylko na peeling do rąk. Te nowe propozycje makijażu nie wyglądają dla mnie zbyt atrakcyjnie. Ani modelkom nie pasują, ani nic w nich nowatorskiego. A ta kredka/cień w sztyfcie przypomina mi dosyć tłustą Illuminate Eye Crayon. Poza tym jak to później ostrzyć, bo wiadomo, że czubek szybko się zetrze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z 14 zainteresiły mnie tylko fiolety z limitowanki GG etui na szminkę róże w musie ParisParis peeling do rąk Ma któraś z was Twilight i Sunset (Bahia) na zbyciu? Przygarnę (tzn. wymienię) każde ilości. ![]()
![]() |
#1235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anahstasio, mi też się te makijaże z 14 zupełnie nie podobaja ![]()
![]() |
#1236 |
Raczkowanie
|
Czyli jednak In Tune jest zapachem unisex... Nie sądzę aby taka uniwersalność mu na dobre wyszła
![]() ![]() Dołączam się do prośby jednej z dziewczyn o opinie na temat kremu miodowego do twarzy. Przeglądałam jego skład i nie zauważyłam mojego wroga (Isopropyl Myristate), więc mnie kusi. Na winogronowego tez miałam chrapkę,ale doczytałam,ze ma w składzie w/w zapychacz, więc go sobie odpuszczę.
#1237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1238 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1239 |
Raczkowanie
|
kosmetyczka na szkoleniu mowila ze to cos nie uzywa sie prostopadle tylko tak po skosie. wtedy sie nie zetrze czubek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1240 |
Raczkowanie
|
co sadzicie o tuszu wonder? przed chwila go dostalam, mam posklejane rzesy niczym tuszem za 4 zl :/ ale sie wscieklam. A czy wam tez zdarzylo sie kupic puder prasowany i kolory sie roznia niz w katalogu? ten light/medium jest prawie bialy:/ i te cienie forever malutkie takie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli chodzi o puder - na twarzy nieco ciemnieje i stapia się ze skórą. a cienie forever.... no cóż.. czy naprawde potrzebujesz wiekszych? przeciez to nie błyszczyk.. poza tym są one naprawde swietnej jakosci i nie trzeba robic poprawek.. wiec czy naprawde zmarnowałas te pieniądze? poużywaj a dopiero po jakims czasie zacznij oceniac i mówic ze wszsytko jest takie złe... ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1242 |
Raczkowanie
|
to fakt juz musze zmienic zdanie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1243 |
Zakorzenienie
|
da sie chyba wywalic katalogi - dziewczyny tak pisaly..i kiedys sama sprawdzalam, ale teraz biore dodatkowo katalogi -dla kolezanek
a co to za paletka z promocji? ile za nia dalas i czy jest jeszcze moze dostepna? ja tez mam nowy tusz ![]() ![]() CO do efektu to przypomina mi troszke efekt wydluzajaco podkrecajacego tuszu oriflame ktory juz wycofali (katalog lub 2 temu ![]() ![]() zobaczymy jak mi sie dalej bedzie go uzywalo ![]()
#1244 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1245 |
Raczkowanie
|
tak tylko ze na tej pierwszej stronie jak zamawiam to nie ma w ogole ich , jest tylko to co sama wpisalam, wiem ze sie dawalo ale ten ich stystem to szwankuje czesto. No niewazne. co do paletki to kosztowala 40 zl...byla w promocji w sensie na tej stronce co macie wlasne zamowienia z boku po prawej wyskakuje taki pasek z kosmetykami, tam czesto sa jakies stare kolorowki albo cos z obecnego katalogu. Jesli bede zamawiac cos jeszcze z 13 to zamowie jeszcze jedna sobie a co
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1246 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1247 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1248 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1249 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1250 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1251 |
Rozeznanie
|
Jaka jest wasza opinia na temat mydełka - limonka i imbir, lub mango i yogurt ?... a tak wogole, to one sa pod prysznic. co nie?...nie da rąk ?:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1253 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Aaa, i jak zwykle z nowymi tuszami mam ten problem, że muszę się z nimi dogryźć ![]() ![]() ![]() Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2007-09-14 o 20:49 Powód: dopisek |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1254 |
Raczkowanie
|
muszę zmienić zdanie na temat tuszu wonder.poddałam go próbie i nie dokręciłam go na noc. jak mu sie trochę zgęstniało, to teraz się znacznie lepiej maluje. nadal uważam, że nie jest to spektakularny efekt sztucznych rzęs, ale wydłużenie jest dość ładne i rzęsy są podkręcone. stosuję 3 warstwy i wtedy efekt jest dość ładny. ja mam duże wymagania co do tuszu, ale nie zapomniałam ze ten kosztuje niecałe 20 zł, więc.. nie spodziewamy sie cudów. jest dobry |
![]() ![]() |
![]() |
#1255 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1256 |
Rozeznanie
|
no a żele z tej samej serii? tez nie zabardzo?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1257 |
Rozeznanie
|
mam żel pod prysznic kokosowy i mango. oba zapachy mi sie podobają. nie sa mocne wiec to na plus bo ja nie lubie intentywnych żeli i dlugo sie utrzymujacych zapachów po kąpieli. nie wiem na ile starcza bo ja zmieniam co jakiś czas zanim skończy sie opakowanie. pieni sie dobrze nawet bez myjki |
![]() ![]() |
![]() |
#1258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1259 |
Raczkowanie
|
mam żele i płyny do kapieli kokosowe i morelowe. wydaje mi się że nie ma różnicy, czy kupisz żel pod prysznic czy do kąpieli, bo są niemal identyczne.
tylko ceną się różnią. pienią się dobrze, ale szybko się kończą, przy codziennym stosowaniu żel pod prysznic skończył się po dwóch tygodniach a ten do kąpieli starcza analogicznie na miesiąc. zapachy ładne ale krótkotrwałe, nadają się tylko pod prysznic, w kąpieli się gubią. |
![]() ![]() |
![]() |
#1260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy ja jakas nieteges jestem?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.