Wszystko o Oriflame - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-21, 16:00   #1321
zabula87
Wtajemniczenie

Dot.: nowości Oriflame cz. II

Cytat:
Napisane przez marteczka83 Pokaż wiadomość
Ja na pewno wezmę podkład korekcyjny, strasznie mi pasuje z tej serii odcień Sand, więc jak tylko jest w promocji, to zawsze biorę
Zastanawiałam się też nad zestawem Sauna Optimals, ale odłoże go na później, i tak nie mam teraz czasu na robienie maseczek, poza tym mam jeszcze pomidorową nie zużytą
Co jeszcze? Hmm może płyn do demakijażu oczu 3 w 1? Rzadko bywa w promocji, a chyba fajny? Któraś z Was go może próbowała?
No i trwałe lakiery do paznokci - mam Fairytale, a teraz zastanawiam się nad Diva lub Clover Haze...
I na koniec obowiązkowo scrub do rąk i któryś z kremów z tej serii

Kurczę, jeszcze nigdy nie miałam aż takiego zamówienia Pewnie jak zwykle ograniczę się do minimum z racji oszczędności... Ale kto wie...
Ja się również zastanawiam nad podkładem korekcyjnym, ale raczej Light Ivory na zimę chociaż z adaptacyjnego jestem b.zadowolona. Płyn do demakijażu 3w1 jest super! Naprawdę polecam z ręką na sercu. Ma konsystencję wody, ale bardzo dobrze zmywa makijaż. Wystarczy chwilę przytrzymać płatek na oku i później przetrzeć. Nie podrażnia, a nawet jak się troche dostanie do oka to nic się nie dzieje. Warto! Już mi się powoli kończy, więc też dokupię a mam go od kiedy wszedł.

Cytat:
Napisane przez izus19 Pokaż wiadomość
a mi sie juz kruszy, a tak z ciekawosci, wiecej tu konsultantek czy klientek oriflame??

a ponadto oplata wznawiajaca tylko teraz 1zl
Ja jestem konsultantką ale i klientką, bo wkońcu dla siebie też coś kupuję

Cytat:
Napisane przez BRAVIA Pokaż wiadomość
tusze z visions są okropne, rozmazują się, nie pogrubiają, nie wydłużają, nic nie robią
Cytat:
Napisane przez 201708220937 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Ja osobiście jeszcze ich nie używałam, ale mam dwie klientki, które regularnie je kupują i są zadowolone To zależy od osoby i gustu.

Z kat.14 kupię płyn do demakijażu 3w1, ten nowy żel i maseczka oraz może podkład korekcyjny

Już dwie klientki wzięły ode mnie tą nową wersję kremu Time Reversing zastanawiam się czy mamie prezentu nie zrobić.

od 30.04.2004 MY
28.04.2012 ślub
zabula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-21, 18:12   #1322
izus19
Raczkowanie

GG do izus19

ja juz zuzylam caly krem do rak z katalogu 14 slodko migdalowo
izus19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-23, 10:52   #1323
stellla
Rozeznanie

Czy ktos juz testowal nowy korektor, taki hmm jakby podwojny? Do tej pory uzywalam Visions i bardzo go lubie, mam ciemniejszy odcien, myslicie, ze medium bedzie odpowiedni?
stellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-23, 14:22   #1324
witch_18
Zakorzenienie

Ja jeszcze nie złożyłam zamówienia z 13 kat.

Mam takie pytanie,bo konsultantką zostałam niedawno i nie mam jeszcze 'pełnego członkostwa'.W po. mam zamiar w końcu zanieść do Oriflame tą umowę i kopią dowodu,żeby móc otrzymać min. ten kredyt.Nie wiecie ile potrwa wprowadzenie tego do ich danych czy co to oni tam mają.Bo bez tego nie mogę zamówić kosmetyków do Biura,mogę tylko do domu płacąc przy tym 10zł
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-23, 16:06   #1325
smerfeta01
Zakorzenienie

również chyba skuszę się na podkład korygujący, choć nie wiem czy nie będzie dla mnie zbyt ciężki, ale za te pieniądze mozna wypróbować
Stary 2007-09-23, 18:32   #1326
BRAVIA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smerfeta01 Pokaż wiadomość
również chyba skuszę się na podkład korygujący, choć nie wiem czy nie będzie dla mnie zbyt ciężki, ale za te pieniądze mozna wypróbować
hej, mam ten podkład korekcyjny odcień natural beige i co moge o nim powedzieć to że na pewno nie zatyka porow, stosuję go od bardzo dawna i cera ulega polepszeniu z dnia na dzien (miałam straszny tradzik, a mimo tego że stosowałam ten podkład stan cery się nie pogarszał). niestety prawie wogóle nie kryje, więc jego "korekcyjnośc" jest dla mnie dość niejasna. jednak moje klientki bardzo lubią ten podklad bo jest wystarczająco lekki, nie zatyka porów i ładnie wygląda na buzi. ma w sobie takie zote drobinki, których nie widać na buzi, ale skóra jest taka naturalna a nie zamaskowana, poza tym choć o tym nie piszą ten podkład matuje i to dość porządnie polecam zdecydowanie
BRAVIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-23, 19:09   #1327
zabula87
Wtajemniczenie

Czy używał ktoś z Was tego nowego żelu do mycia i maseczki w jednym z Pure Skin? Czy godny polecenia? Zastanawiam się nad kupnem.

od 30.04.2004 MY
28.04.2012 ślub

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-23, 19:53   #1328
naataliaa***
Raczkowanie

Cytat:
hej, mam ten podkład korekcyjny odcień natural beige i co moge o nim powedzieć to że na pewno nie zatyka porow, stosuję go od bardzo dawna i cera ulega polepszeniu z dnia na dzien (miałam straszny tradzik, a mimo tego że stosowałam ten podkład stan cery się nie pogarszał). niestety prawie wogóle nie kryje, więc jego "korekcyjnośc" jest dla mnie dość niejasna. jednak moje klientki bardzo lubią ten podklad bo jest wystarczająco lekki, nie zatyka porów i ładnie wygląda na buzi. ma w sobie takie zote drobinki, których nie widać na buzi, ale skóra jest taka naturalna a nie zamaskowana, poza tym choć o tym nie piszą ten podkład matuje i to dość porządnie polecam zdecydowanie
Ja też używam podkładu korekcyjnego i też uważam,że jest on wart polecenia. Jest niedrogi i naprawdę w porządku.Moim zdaniem kryje nie najgorzej.Miałam tez nawilżający i normalizujący z ori i stwierdzam,że z tych trzech ten korekcyjny kryje najlepiej. Ja mam cerę normalną,raczej bez większych przebarwień,choć ewentualne krostki się zdarzają i uwazam,że ten podkład nawet nieźle radzi sobie z ich zakrywaniem.Także polecam
Stary 2007-09-23, 19:58   #1329
zabula87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez naataliaa*** Pokaż wiadomość
Ja też używam podkładu korekcyjnego i też uważam,że jest on wart polecenia. Jest niedrogi i naprawdę w porządku.Moim zdaniem kryje nie najgorzej.Miałam tez nawilżający i normalizujący z ori i stwierdzam,że z tych trzech ten korekcyjny kryje najlepiej. Ja mam cerę normalną,raczej bez większych przebarwień,choć ewentualne krostki się zdarzają i uwazam,że ten podkład nawet nieźle radzi sobie z ich zakrywaniem.Także polecam
A jaki odcień masz? Ja zawsze uzywam natural beige. Mam taką lekko śniadą cerę, ale na zimę zawsze blednę i zastanawiam się czy nie wziąć light ivory. Nie wiecie może czy jest on bardzo jasny? W sumie na podkład zawsze uzywam pudru, więc troszkę się dokolorowię

od 30.04.2004 MY
28.04.2012 ślub
Stary 2007-09-23, 20:03   #1330
BRAVIA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabula87 Pokaż wiadomość
A jaki odcień masz? Ja zawsze uzywam natural beige. Mam taką lekko śniadą cerę, ale na zimę zawsze blednę i zastanawiam się czy nie wziąć light ivory. Nie wiecie może czy jest on bardzo jasny? W sumie na podkład zawsze uzywam pudru, więc troszkę się dokolorowię
ja mam cerę raczej z tych ciemniejszych i ten podkład jest jaśniejszy od mojej skóry, ma odcień taki żółtawy, wygląda bardzo naturalnie na mnie ale ja za to modeluję twarz brązowym różem więc również zmieniam jego odcień.
nadaje sie do wielu odcieni skóry.
Stary 2007-09-23, 20:07   #1331
zabula87
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mam cerę raczej z tych ciemniejszych i ten podkład jest jaśniejszy od mojej skóry, ma odcień taki żółtawy, wygląda bardzo naturalnie na mnie ale ja za to modeluję twarz brązowym różem więc również zmieniam jego odcień.
nadaje sie do wielu odcieni skóry.
Obecnie używam podkładu adaptacyjnego, ale myślę nad czymś cięższym na zimę. Z adaptacyjnego mam natural beige, ale adaptacyjnego kazdy kolor sie w miare dopasowuje. Kiedyś użyłam próbki normalizującego natural beige i moim zdaniem jest ciut ciemniejszy od adaptacyjnego. Nie chce mi się kupować próbki Chcialabym ba zimę taki podkład, żeby nie trzeba szyi także mazać podkładem, bo wszystko później mi na kurtce zostanie. Chyba zaryzykuję ten ivory. Jak coś to wymienię.

od 30.04.2004 MY
28.04.2012 ślub
Stary 2007-09-23, 20:17   #1332
BRAVIA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabula87 Pokaż wiadomość
Obecnie używam podkładu adaptacyjnego, ale myślę nad czymś cięższym na zimę. Z adaptacyjnego mam natural beige, ale adaptacyjnego kazdy kolor sie w miare dopasowuje. Kiedyś użyłam próbki normalizującego natural beige i moim zdaniem jest ciut ciemniejszy od adaptacyjnego. Nie chce mi się kupować próbki Chcialabym ba zimę taki podkład, żeby nie trzeba szyi także mazać podkładem, bo wszystko później mi na kurtce zostanie. Chyba zaryzykuję ten ivory. Jak coś to wymienię.
korekcyjny nie jest cięższy od adaptacyjnego moim zdaniem, mam oba i nie widze między nimi różnicy powaznie.
jedynie opakowanie adaptacyjnego jest ładniejsze i bardziej higieniczne.
konsystencja korekcyjnego jest lekka, krycie również (mam przebarwienia dośc lekkie a on sobie z nimi nie radzi). mimo wszystko go lubię, nie wiem w sumie za co :0 chyba za tą naturalność, a plamy kryję korektorem
Stary 2007-09-24, 06:49   #1333
levante
Zadomowienie

Jeżeli sie powtórzę, to przepraszam. Interesują mnie opinię o nowym tuszu Wonder... Ktoś już używał? Jak go oceniacie?
levante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-24, 07:51   #1334
Cdz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez levante Pokaż wiadomość
Jeżeli sie powtórzę, to przepraszam. Interesują mnie opinię o nowym tuszu Wonder... Ktoś już używał? Jak go oceniacie?
ja oceniam bardzo pozytywnie. jak lubiłam bardzo tusz GG tak ten przebił go. trzeba tylko nauczyc się nim malowac bo na początku strasznie posklejał mi rzęsy a teraz są rozdzielone, grube i długie. piszą, ze najpierw maluje się krótkimi włoskami. ja robię na odwrót- najpierw długie, potem krótkie, apotem nastepne warstwy. szczoteczka jest bardzo giętka.

http://madewithmarmelade.blogspo t.com/

06/05/2015 Nowe kolczyki : szalony bollywood!
Cdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-24, 08:15   #1335
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Przypomijcie mi dziewczyny któy produkt z serii Optimals Radiance Energy był taki dobry? Kojarzę że jeden z nich byl świetny, wydaje mi się był z kwasami i nie można go było uzywać latem i ładnie ujednolicał cerę?

gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-24, 09:14   #1336
BRAVIA
Raczkowanie

ja powoli przekonuję się do tego tuszu, im jest starszy tym lepszy,jak dobre wino na początku byl za rzadki i pewnie dlategolatwomu bylo sklejać rzęsy, teraz jak zgestnial stal się bardzo przyzwoitym tuszem. ja też najpierw maluję dlugimi wloskami, a pozniej krotkimi, a pozniej dlugimi. i wciąż maluję co najmniej 3 razy zeby efekt mnie zadowalal.

polecam lekturę KWC
Stary 2007-09-24, 13:41   #1337
zabula87
Wtajemniczenie

Cytat:
korekcyjny nie jest cięższy od adaptacyjnego moim zdaniem, mam oba i nie widze między nimi różnicy powaznie.
jedynie opakowanie adaptacyjnego jest ładniejsze i bardziej higieniczne.
konsystencja korekcyjnego jest lekka, krycie również (mam przebarwienia dośc lekkie a on sobie z nimi nie radzi). mimo wszystko go lubię, nie wiem w sumie za co :0 chyba za tą naturalność, a plamy kryję korektorem
Jeśli jest o podobnej konsystencji do adaptacyjnego to jednak go nie wezmę Mam w zapasie adaptacyjny, a starcza mi na ponad pół roku, więc korekcyjny innym razem wypróbuję
Teraz wezmę tusz WONDER i płyn do demakijażu 3w1. Staram się ograniczać, bo półki się uginają od kosmetyków hehe.

od 30.04.2004 MY
28.04.2012 ślub
Stary 2007-09-24, 13:48   #1338
BRAVIA
Raczkowanie

hehe moje pólki mają ten sam problem chyba musze zainwestowac w nowe meble hehe

a ile z tych wszystkich kosmetyków leży i nie używam ich
teraz poprosiłam narzeczonego, żeby na urodziny kupił mi taki duży kuferek kosmetyczny zawsze o takim marzyłam, mam już dość pudełek, pudełeczek i puzderek chcę mieć coś...profesjonalnego

mimo wszystko uważam, że warto kupić ten podkład korekcyjny bo jest teraz bardzo tani, a tez wystarcza na długo i mam wrażenie, że nigdy się nie kończy. choć już używam drrugie opakowanie, to czasem jak mi się to nowe gdzies zapodzieje to i tak ze starej tubki wycisnę jeszcze podkład, ja nie wiem jak to się dzieje, chyba się tam mnoży
Stary 2007-09-24, 14:58   #1339
isa666
Zakorzenienie

Odebrałam właśnie z kat. 12 mój żel pod oczy z aloesem Nałożyłam i faktycznie czuć lekkie chłodzenie, ale też mam wrażenie, że żel po zaschnięciu tworzy taką lepką powłoczkę koło oczu Trochę to dziwne uczucie, ale może to wina tego, że za dużo na raz nałożyłam.

Z kat. 13 chyba nie wezmę nic, ostatnio kupiłam dużo kosmetyków w SP i z Avonu też mam zamiar kilka zamówić.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-24, 15:12   #1340
monia_r85
Przyczajenie

rozmawiacie tutaj o kosmetykach, ale nie moglam znalezc nic co mnie interesuje dlatego mam pytanie, zostalam konsultantka oriflame i chce sie dowiedziec czy odbierajac kosmetyki w filii a nie w biurze regionalnym nie musze kupowac dodatkowego produktu promocyjnego??
monia_r85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-24, 15:17   #1341
BRAVIA
Raczkowanie

jak odbierasz w filii to nic nie musisz kupować
Stary 2007-09-24, 15:29   #1342
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
Przypomijcie mi dziewczyny któy produkt z serii Optimals Radiance Energy był taki dobry? Kojarzę że jeden z nich byl świetny, wydaje mi się był z kwasami i nie można go było uzywać latem i ładnie ujednolicał cerę?

może jednak ktoś wie?, to ta emulsja,? czy krem? a może peeling?
Stary 2007-09-24, 17:15   #1343
ancia19
Zadomowienie

Cytat:
może jednak ktoś wie?, to ta emulsja,? czy krem? a może peeling?
peeling jest extra
ancia19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-24, 17:20   #1344
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

a dokładniej? czytałam już twoją opinnie i wiem że cię nie rozjaśnia a mi się zdaje że jakiś preparat z tej serii właśnie rozjaśniał, wygładzał bo był z kwasami
Stary 2007-09-24, 18:14   #1345
izus19
Raczkowanie

GG do izus19

Cytat:
Napisane przez witch_18 Pokaż wiadomość
Ja jeszcze nie złożyłam zamówienia z 13 kat.

Mam takie pytanie,bo konsultantką zostałam niedawno i nie mam jeszcze 'pełnego członkostwa'.W po. mam zamiar w końcu zanieść do Oriflame tą umowę i kopią dowodu,żeby móc otrzymać min. ten kredyt.Nie wiecie ile potrwa wprowadzenie tego do ich danych czy co to oni tam mają.Bo bez tego nie mogę zamówić kosmetyków do Biura,mogę tylko do domu płacąc przy tym 10zł
hej, jesli zostalas konsultantka poprzez internet to mialas 3 pelne dni na sdoniesienie dokumentów do oddziału/filii by miec wpisowe za 1zl(przy zlozeniu jakiegokolwiek zamowienia)
jesli masz wniosek z kserem to Twoj sonsor powinien Ci pokazac co i jak i powinniscie zlozyc to w placowce, w oddziale to trwa chwile jak masz watppliwosci to pytaj
Stary 2007-09-24, 19:25   #1346
witch_18
Zakorzenienie

izus19 dzięki za informacje,nie wiedziałam że mam 3 dni na doniesienie tego,żeby mieć wpisowe za 1zł Z moją sponsorką miałam kontakt jedynie telefoniczny i zanim przysłała mi tą umowę to już minęły 3 dni No nic,złożyłam dziś tą umowę i teraz czekam kiedy 'odblokują' mi możliwość zamawiania do biura.
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-24, 21:10   #1347
ancia19
Zadomowienie

Cytat:
a dokładniej? czytałam już twoją opinnie i wiem że cię nie rozjaśnia a mi się zdaje że jakiś preparat z tej serii właśnie rozjaśniał, wygładzał bo był z kwasami
to jest peeling enzymatyczny, może jakieś kwasy ma i trochę wit. C. Mnie jakoś szczególnie nie rozjaśniał, ale nie byłam też wtedy jakoś szczególnie opalona....
ancia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-25, 07:58   #1348
izus19
Raczkowanie

GG do izus19

Cytat:
Napisane przez witch_18 Pokaż wiadomość
izus19 dzięki za informacje,nie wiedziałam że mam 3 dni na doniesienie tego,żeby mieć wpisowe za 1zł Z moją sponsorką miałam kontakt jedynie telefoniczny i zanim przysłała mi tą umowę to już minęły 3 dni No nic,złożyłam dziś tą umowę i teraz czekam kiedy 'odblokują' mi możliwość zamawiania do biura.
biuro samo w sobie nie moze odblokowac Ci kredytu- musi wyslac dokumenty do warszawy a kiedy to zrobi-nie wiem to jest sprawa indywidualna biura
jakbys miala ytania to pisz
Stary 2007-09-25, 14:58   #1349
Ines-ka
Zakorzenienie

Peeling zawiera kwasy.
Ines-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-25, 18:58   #1350
lafaza
Raczkowanie

ojj jak mnie dawno nie było - czas nadrobić zaległości.
Ciekawa jestem wrażenia tego nowego scrubu do rąk i tej seri napewno namawiam .... ciekawe ciekawe
lafaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości