![]() |
#151 |
Raczkowanie
|
Dot.: nowości Oriflame cz. II
Nie zamawiam przez wakacje a tu tyle fajnych rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy tego filtru na dzien "30", mozna normalnie uzyc na twarz kiedy chce sie isc opalac?
#153 |
Zakorzenienie
|
jak na zlosc chce skladac zamowienie a tu brak odpowiedzi na pytanie
![]() czy ktoras wie czy mozna uzywac fliltru na dzien "30" , kiedy zamierzam sie normalnie opalac? edit : zaraz sie wkurze :/ oriflame sie nudzilo i pokominowalo ze stronjka... jest beznadziejna.. mam IE, i tak czy siak nie widac wszystkiego w 2 kroku... a teraz po dodaniu produktow... nie da sie juz zamowic...bo wyskakuje blad.... po co zmieniac cos na gorsze? (duzo gorsze?!) nie rozumiem :/ :/ :/
#154 |
Raczkowanie
|
a ja nie moge sie zalogowac
![]() ![]() [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ppp/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG] [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ppp/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]Problem z połączeniem się z serwerem. Prosimy spróbować ponownie później ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Raczkowanie
|
wrrr ja też nie moge zrobić zamówienia. do du** z takim systemem!! wiecznie jakieś błędy wyskakują. po co oni coś wogóle grzebali w tym systemie, chcieli usprawnić, a jest dużo gorszy bo nie działa. jak można tyle czasu coś usprawniać, nie stać ich na dobrego informatyka?
a jak ja za 10 min nie złoże zamówienia to się wkurzę maksymalnie, bo już widziałam, że jest jakiś brak... wrr nienawidzę juz się w to bawić, nie sprawia mi to przyjamności jak kiedyś,więcej stresu i nerwów niż pożytku |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Raczkowanie
|
ooo udało się , no to się biore za zamowinienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Raczkowanie
|
udało Ci się ?? mi niestety dalej wyskakuje błąd, może jest tyle ludzi na sieci i ich super nowy system sobie nie daje rady
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
tez jestem zla na oriflame...wiecej nerwow sie najem :/przez ten glupi system... dalej zamowienia sie w 2 kroku nie da zrobic :/:/:/:/
w poprzednim systemie nie bylo takich jaj i wszystko bylo czytelne...
#159 |
Zakorzenienie
|
udalo mi sie w koncu.... teraz nadal sie zastanawiam nad fluidem 30 - filtrem... ale boje sie ze jak go dodam to sie juz nie zaloguje ponownie ...
#160 |
Raczkowanie
|
jak w drugim kroku nie da sie zrobić ????????????????????????? ??????????????
jak zwykle pelno brakow !!!!!!!!!!!!!!! ale jak to napisali jest pozosalych 763 ( jakos tak) innych produktow !! ale ja nie chce innych tylko chce te co zamówiłam jescze ten fatalny system jak tak dalej pojdzie to rezygnuje ! |
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#162 |
Rozeznanie
|
Będzie któraś z Was miała dziś K11 i wrzuci skan ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny jestem poprostu zdegustowana to jest straszne co się teraz dzieje z tym skladaniem zamowien prawie skladam 20 min i nadal nic
|
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Raczkowanie
|
mi się udało złożyc zamówienie po dłuuugim oczekiwaniu, ale wkurzyłam sie strasznie. w pierwszym kroku miałam 49 PP a w drugim 41 mimo, że nic mi nie ubyło i o dziwo wszystkie produkty udało mi się zamówić. patrze w cennik i co? rzeczywiście zaniżyli mi wartośc PP, to już jest podłe ! nie zeby mi jakos super zależało na kocyku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Raczkowanie
|
No pewno non stop wystepuje blad
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
mi sie udałó zaledwie 30 minut temu. koszmar. błedy !!! póxniej za długo nieobecność w sytemie (minuta to długo?!) ![]() jestem zdegustowana tą firma i ich informatykami |
|
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Wtajemniczenie
|
Mnie wszystko poszło szybko, sprawnie i bez bólu
![]() Czekam na skan ![]()
#171 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Zadomowienie
|
Ja już mam nowy katalog. Ale niestety nie mam czasu by skanować go teraz.
Krótko napisze jakie nowości: 1. płyn do kąpieli, żel pod prysznic i mydełko z ekstraktem moreli i białej herbaty. 2. jakieś nowe biżuterie - naszyjnik turkusowy, naszyjnik etno, bransoletka etno - etno wygladaja jak z drewna 3. Torebka Etno - ma brązowy wzór 4. Intensywne kredki do powiek - do temperowania - 6 odcieni 5. Pilniczek do paznokci krystaliczny 6. Visions - błyszczące pomadki Pop Nouveau - 6 odcieni 7. Visions - Paleta cieni - 6 kolorów 8. Optimals fluid Hydra Energy cera normalna imieszana 9. Chłodzący balsam do ciała MEN 10. Jakieś nowe kremy po goleniu I tyle. Wyprzedaże jakieś są ale mnie raczej nie zachwyciły. Może oprócz tych róży Giordani z gąbeczką - za 19,90. |
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oooo.. jak znajdziesz troszkę czasu to zesnanuj ![]() ![]() ![]() HM.. ciekawa jestem tej palet cieni z visions |
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Rozeznanie
|
Dzieki za informacje o nowym katalogu.
Jak znajdziesz chwile to pokaz nam go na wizazu |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Dziewczęta, czy mogłybyście mi podać kod na kosmetyczkę za 6.90 zł. Royal Velvet? Jak piszę 6774 to mi liczy ją za 13 zł. Nie dostałam cennika przy ostatnim zamówieniu i nie mam jak sprawdzić
![]() W ogóle co zrobić w sytuacji kiedy BO z ubiegłego katalogu mi 'zniknęło'? Nie chcę dokładać do błyszczyku 6 zł., a 'wiszą' mi jeszcze Black Currant z tych w tubeczce jako BO ![]() Buziaki! |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Rozeznanie
|
Anahstasia, kod kosmetyczki masz prawidłowy - 6774 - ona jest w cenie 6,90 przy zakupie mleczka lub toniku..
Mi też zniknęło BO.. i nawet nie ma podanej daty dostawy zamówienia na początku... czy w kolejnych krokach się pojawia czy już w ogołe nie podają? |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
Pomyliłam kody pisząc smsa i zamiast żelu pod oczy w jajeczku dostałam serum rozświetlające w kapsułkach. Gdyby nie to że potrzebna mi jest kasa i to głupie 40 zł nadszarpnęłoby mój budżet to bym je sobie zostawiła, ale tak będę musiała fatygować koleżankę reklamacją.
![]() Balsam i mydełko Bahia, ![]() ![]() ![]() Prosimy kogokolwiek o wklejenie katalogu. ![]()
#180 |
Zakorzenienie
|
Heh... Jestem jednocześnie konsultantką avonu i oriflame... Ale niestety muszę przyznac, że z oriflame wysłałąm tylko jedno zamówienie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:18.