Wszystko o Oriflame - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-04, 22:20   #1891
Ines-ka
Zakorzenienie

Dot.: nowości Oriflame cz. II

Jeśli ktoś lubi kwiatki w perfumach to pewnie mu się spodobają. Ja znoszę je tylko w drugoplanowej roli.
Ines-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-05, 08:32   #1892
Cdz
Zakorzenienie

ja mam i lucię i solliden. lucia jest bardziej słodka, solliden to czyste konwalie- one kojarzą się ze starszymi paniami .... wg mnie nie mozna jednoznacznie odradzic bądz doradzic czegokolwiek bo gust nasz się ciagle zmienia i często jest nie do przewidzenia czy dany zapach nam się spodoba czy nie.. bo wystarczy jedna nuta, jeden składnik, który nam nie podejdzie i koniec
trzeba oba zapachy wypróbowac samemu ja doradzałabym lucię - trafia do większej ilosci kobiet... solliden jest tylko dla wybranych (nosów)

http://madewithmarmelade.blogspo t.com/

06/05/2015 Nowe kolczyki : szalony bollywood!
Cdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-05, 12:33   #1893
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Przeglądając katalog 16 po potarciu nadgarstkiem karteczek zapachowych zaczynają kusić mnie dwie wody: Divine i Giordani White Gold i mam pytanko propos tych dwóch wód, która jest delikatniejsza-świeższa i jak z trwałością????

A z katalogu 15 mam już w swoich łapkach:
- perłowy puder nabłyszczający do ciała-na początku zaskoczyło mnie olbrzymie pudełko pudru. W środku pudełka znajduje się plastikowe wieczko oddzielające puder od puszka. Sam puder ma przyjemny zapach, na skórze pozostawia delikatne srebrne drobinki, ślicznie to wygląda, puszek jest duży mięciutki.

-mgiełka na dobranoc-hm wyczuwam lawendę, którą bardzo lubię, ale troszkę drażni mnie zapach tej passiflory, ale ogólnie nie narzekam, chodź szkoda, że mgiełka nie jest tylko lawendowa.

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-05, 12:33   #1894
Kfiatuszek12345
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kashka Pokaż wiadomość
Lucię Ci odradzam . Sama chciałam ją zamówić i specjalnie wybrałam się do biura, żeby ją powąchać. Jak dla mnie nieprawdopodobnie śmierdzi. Zastanawiałam się nawet, czy nie była przeterminowana, ale to chyba niemożliwe.
Cytat:
Napisane przez wskazówka Pokaż wiadomość
Mi Lucia bardziej podchodzi Solliden są bardzo mocne i trwałe. Luci nie miałam, wąchałam tylko z próbki. Solliden oddałam mamie.
Cytat:
Napisane przez Cdz Pokaż wiadomość
ja mam i lucię i solliden. lucia jest bardziej słodka, solliden to czyste konwalie- one kojarzą się ze starszymi paniami .... wg mnie nie mozna jednoznacznie odradzic bądz doradzic czegokolwiek bo gust nasz się ciagle zmienia i często jest nie do przewidzenia czy dany zapach nam się spodoba czy nie.. bo wystarczy jedna nuta, jeden składnik, który nam nie podejdzie i koniec
trzeba oba zapachy wypróbowac samemu ja doradzałabym lucię - trafia do większej ilosci kobiet... solliden jest tylko dla wybranych (nosów)
Dziękuje za pomoc
Miałam kiedyś próbkę Solliden i podobały mi się, kojarzyły mi się z mydlem;p A koleżanka stwierdziła, ze śmierdzą;p;p No nic pomyślę...
Kfiatuszek12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-05, 12:45   #1895
Emilkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
Przeglądając katalog 16 po potarciu nadgarstkiem karteczek zapachowych zaczynają kusić mnie dwie wody: Divine i Giordani White Gold i mam pytanko propos tych dwóch wód, która jest delikatniejsza-świeższa i jak z trwałością????

A z katalogu 15 mam już w swoich łapkach:
- perłowy puder nabłyszczający do ciała-na początku zaskoczyło mnie olbrzymie pudełko pudru. W środku pudełka znajduje się plastikowe wieczko oddzielające puder od puszka. Sam puder ma przyjemny zapach, na skórze pozostawia delikatne srebrne drobinki, ślicznie to wygląda, puszek jest duży mięciutki.

-mgiełka na dobranoc-hm wyczuwam lawendę, którą bardzo lubię, ale troszkę drażni mnie zapach tej passiflory, ale ogólnie nie narzekam, chodź szkoda, że mgiełka nie jest tylko lawendowa.

a czy ta mgielka pomaga ci w usypianiu?szybciej usypiasz?
masz moze lzejsze sny?
Emilkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-05, 13:43   #1896
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Napisane przez Emilkaa Pokaż wiadomość
masz moze lzejsze sny?

Wczoraj dopiero mgiełkę dostałam w swoje rączki i psikałam na ciało, aby sprawdzić zapach. Na wieczór nie używałam do podusi, ale dziś sprawdze i dam znać jutro czy mgiełka sprzyja szybszemu zasypianiu

Mój BLOG
Stary 2007-11-05, 13:59   #1897
Kfiatuszek12345
Raczkowanie

Mam ochotę na serie zimowych kosmetyków z żurawiny i borówki
Jak będę zamawiała pierwszego dnia katalogu to mogę mieć pewność, że nie będę miała braków?? Bo nawet 3 dnia zamawiania już są braki:\

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-05, 15:42   #1898
izus19
Raczkowanie

GG do izus19

najleiej 1 dnia puszczac wtedy wszystko jest
izus19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-05, 16:37   #1899
gos88
Raczkowanie

Smile Dot.: nowości Oriflame cz. II

Ja tez zawsze puszczam zamówienie 1 dnia Tylko czasem denerwuje mnie ten czerwony napis po prawej stronie od ilości" Że liczba towarów jest równa zero albo nie prawidłowy numer " czy coś takiego...
gos88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-05, 17:09   #1900
BRAVIA
Raczkowanie

Kaatiiaa divine jest zdecydowanie lżejsza i świeższa, giordani white dla mnie jest z lekka dusząca i po pewnym czasie jest wręcz nieladna.
divine jest jedną z najbardziej ulubionych wód jakie kupują moje klientki
BRAVIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-05, 17:26   #1901
Kfiatuszek12345
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gos88 Pokaż wiadomość
Ja tez zawsze puszczam zamówienie 1 dnia Tylko czasem denerwuje mnie ten czerwony napis po prawej stronie od ilości" Że liczba towarów jest równa zero albo nie prawidłowy numer " czy coś takiego...
ale jak zamawiam w fili to tez 1dnia wszystko powinno być czy to dotyczy zamawiania przez internet?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-05, 19:25   #1902
BRAVIA
Raczkowanie

też wszystko powinno być, najlepiej iśc od razu jak tylko można, wtedy są największe szanse że wszystko będzie.
i co? nikt nie zamawia amethyst fatale??
Stary 2007-11-05, 20:24   #1903
beoneself
Zakorzenienie

Ja będę zamawiać, ale 1 szt., najprawdopodobniej.
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-05, 20:40   #1904
Hosenka*
Zakorzenienie

Któraś z was napisała tu o dwufazowej piance Milk & Honey - przegladnełam 2 razy katalog 16 i nie znalazłam Co to za pianka?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-05, 21:13   #1905
snowqueen
Zakorzenienie

Hosenka pianka póki co na razie jest tylko zapowiadana jako nowość, w katalogach na razie jej nie ma, dlatego nie znalazłaś Jest to pianka pod prysznic - ma wartswę żółtą - miodową i piankową - mleczną Wygląda dla mnie trochę jak odżywka w spray'u Oil Nutritive Gliss Kur, tylko opakowanie inne Ma 150 ml.
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-05, 21:15   #1906
kashka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Któraś z was napisała tu o dwufazowej piance Milk & Honey - przegladnełam 2 razy katalog 16 i nie znalazłam Co to za pianka?
Piankę widziałyśmy w prezentacji "Nowości kosmetyczne" dostępnej w strefie dla konsultantek. Pewnie pojawi się w kolejnym katalogu.
kashka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-05, 22:43   #1907
di_86
Raczkowanie

GG do di_86

Dostałam niedawno email z Ori z ofertą promocyjną - do 80% tańsze produkty. Jest tu m.in. mleczko z tonikiem 200ml (nr 4965). Czy to jest to samo mleczko - ewentualnie stara wersja, tego mleczka 2 w 1 (białe opakowanie i różowa nakrętka) czy to zupełnie coś innego. Jeśli inne to czy wiecie czy ma zbliżone działanie do tego mleczka 2 w 1?
I jeszcze pytanie o błyszczyki bahia (też są w tej ofercie promocyjnej) - czy kolor mango jest bardzo pomarańczowy na ustach, czy raczej delikatny?A malina - daje kolor delikatny róż, czy mocny?

- I love you Honey-Bunny...
- I love you Pumpkin...
di_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-05, 23:39   #1908
amber2046
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez di_86 Pokaż wiadomość
I jeszcze pytanie o błyszczyki bahia (też są w tej ofercie promocyjnej) - czy kolor mango jest bardzo pomarańczowy na ustach, czy raczej delikatny?A malina - daje kolor delikatny róż, czy mocny?
Malinowy ma mocny, intensywny kolor. Moim zdaniem jest on bardziej czerwony niż różowy. Ten błyszczy daje wyrazisty efekt rzucający sie w oczy

Crucify Your Mind
amber2046 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-06, 05:40   #1909
beoneself
Zakorzenienie

Miał któś ten pomarańczowy błyszczyk? Czy na ustach też wychodzi taki... pomarańczowy?
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-06, 06:51   #1910
isa666
Zakorzenienie

Dorwałam wczoraj do łapek papierowy kat. 16 i zakochałam się w wodzie Giordani White Gold Potarłam palcem pachnącą stronę i czułam ten zapach jeszcze przez godzinę potem Jest prześliczny Trochę taki hm...dojrzały, raczej dla djrzalszej kobiety wg. mnie, ale chyba go kupię, bo piękny jest.
Wogóle ten katalog świąteczny na żywo wygląda tak, że chętnie bym kupiła połowę kosmetyków z niego Zbankrutuję
Stary 2007-11-06, 07:36   #1911
Emilkaa
Zadomowienie

Cytat:
Wczoraj dopiero mgiełkę dostałam w swoje rączki i psikałam na ciało, aby sprawdzić zapach. Na wieczór nie używałam do podusi, ale dziś sprawdze i dam znać jutro czy mgiełka sprzyja szybszemu zasypianiu

dziekuje bardzo
Stary 2007-11-06, 07:38   #1912
gos88
Raczkowanie

Smile Dot.: nowości Oriflame cz. II

Cytat:
Napisane przez Kfiatuszek12345 Pokaż wiadomość
ale jak zamawiam w fili to tez 1dnia wszystko powinno być czy to dotyczy zamawiania przez internet?

Ja zamawiam zawsze przez neta, takze nie znam innych opcji. Ale wydaje mi sie że tak wszystko powinno byc 1 dnia.
gos88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-06, 08:01   #1913
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Napisane przez Emilkaa Pokaż wiadomość
masz moze lzejsze sny?
Cytat:
wczoraj jak na złość nie mogłam usnąć i wstałam z łóżka, psikłam poduszkę i nadgarstek tą mgiełką na dobranoc i raczej nie ułatwiła mi zaśnięcia. Ja raczej tą mgiełkę stosować będe na codzień do ciała, a psikanie pomieszczenia, poduszki, czy ciało na dobranoc odpuszczę sobie.

Cytat:
Napisane przez BRAVIA Pokaż wiadomość
Kaatiiaa divine jest zdecydowanie lżejsza i świeższa, giordani white dla mnie jest z lekka dusząca i po pewnym czasie jest wręcz nieladna.
divine jest jedną z najbardziej ulubionych wód jakie kupują moje klientki

dziękuje Bavia a jak długo Divine się utrzymuje????Pomyśle jeszcze nad tymi wodami bo kuszą mnie i dodatkowo podkusza mnie jeszcze Amethyst Fatale i sama juz nie wiem którą wybrać-zgłupiałam A jeszcze mam pytanko bo w składzie Giordani White wyczytuje, że jest wanilia czy ona jest wyczówalna???

Mój BLOG
Stary 2007-11-06, 09:34   #1914
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Hosenka pianka póki co na razie jest tylko zapowiadana jako nowość, w katalogach na razie jej nie ma, dlatego nie znalazłaś Jest to pianka pod prysznic - ma wartswę żółtą - miodową i piankową - mleczną Wygląda dla mnie trochę jak odżywka w spray'u Oil Nutritive Gliss Kur, tylko opakowanie inne Ma 150 ml.
Cytat:
Napisane przez kashka Pokaż wiadomość
Piankę widziałyśmy w prezentacji "Nowości kosmetyczne" dostępnej w strefie dla konsultantek. Pewnie pojawi się w kolejnym katalogu.
Dziękuję wam pięknie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-06, 09:51   #1915
BRAVIA
Raczkowanie

Cytat:
dziękuje Bavia a jak długo Divine się utrzymuje????Pomyśle jeszcze nad tymi wodami bo kuszą mnie i dodatkowo podkusza mnie jeszcze Amethyst Fatale i sama juz nie wiem którą wybrać-zgłupiałam A jeszcze mam pytanko bo w składzie Giordani White wyczytuje, że jest wanilia czy ona jest wyczówalna???
divine jak większość wód z oriflame wytrzymuje do 6 godzin, czasem nam się wydaje, że już po godzinie nic nie czuć, ale to zapewne dlatego,że nas nos się do tego przyzwyczaja i nie odbiera już tego zapachu, więc warto czasami zapytać mame czy tam TŻ czy jeszcze czuć nas perfumą
to jak się zdecydujesz na amethyst fatale to wiesz... strasznie zależymoim klientkom na tych wisiorkach
Stary 2007-11-06, 11:23   #1916
Emilkaa
Zadomowienie

Cytat:
wczoraj jak na złość nie mogłam usnąć i wstałam z łóżka, psikłam poduszkę i nadgarstek tą mgiełką na dobranoc i raczej nie ułatwiła mi zaśnięcia. Ja raczej tą mgiełkę stosować będe na codzień do ciała, a psikanie pomieszczenia, poduszki, czy ciało na dobranoc odpuszczę sobie.

no to zalamka ,bo ja specjalnie na to kupowalam,zey szybciej usypiac !!!!!!!!!!
w ogole mam jakis problem,bo amm starszne sny,nie mam jakis wielkich przezyc obecnie co wiecej nie mam zbyt duzego stresu,a sny mam straszne.Nie chodze ani glodna ani wielce najedzona!!!
czy ktos mi moze poradzic co mzona zrobic zeby nie miec zlych snow w nocy ????
p.s.moga byc nawet erotyczne hehehe joke
Stary 2007-11-06, 11:58   #1917
Anusia : )( :
Zadomowienie

jestem załamana, wczoraj odebrałam paczkę. Szminki Colour Atraction są zupełnie inne niż w katalogu, ja sobie zamówiłam Baby Beige, który w katalogu wyglądał pięknie, a to co mi przyszło było pomarańczowo-różowe i brzydkie, będzie zwrot, załamka po prostu, jedna z klientek też będzie zwracać tą szminkę, bo kolor jest fatalny! Załamka!

Anusia : )( : jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-06, 12:41   #1918
snowqueen
Zakorzenienie

Anusia : )( : ja tez zamawiałam szminkę Colour Attraction - Wake Up Pink okazał się okropnym, jaskrawym różem Też oddałam. Moje klientki zamówiły jakieś ciemniejsze kolory - Fever i jakiś czerwony, nie narzekały, więc może tylko te jasne są takie przekłamane... Na Baby Beige też miałam ochotę, ale na pewno jej nie wezmę po tym, co napisałaś, w ogóle chyba podaruję sobie te szminki.
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-06, 12:44   #1919
Anusia : )( :
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Anusia : )( : ja tez zamawiałam szminkę Colour Attraction - Wake Up Pink okazał się okropnym, jaskrawym różem Też oddałam. Moje klientki zamówiły jakieś ciemniejsze kolory - Fever i jakiś czerwony, nie narzekały, więc może tylko te jasne są takie przekłamane... Na Baby Beige też miałam ochotę, ale na pewno jej nie wezmę po tym, co napisałaś, w ogóle chyba podaruję sobie te szminki.
Ja też je sobie odpuszczam, wolę power shine, najgorzej że klientki są niezadowolone i mogą się zniechęcić : (

Anusia : )( : jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-06, 12:50   #1920
isa666
Zakorzenienie

Anusia mi się w katalogu też podobał kolor Baby Beige, ale doszłam do wniosku, że w ciemno nie będę zamawiać i widzę, że dobrze zrobiłam.
W kat. 16 podobają mi się te pomadki GG pryzmatyczne(ta czerwona ), ale pewnie w rzeczywistości też kolor jest inny

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości