![]() |
#2221 |
Raczkowanie
|
Dot.: nowości Oriflame cz. II
zestaw do mikrodermabrazji nie ma z prawdziwą mikrodermabrazją wspólną tylko nazwę.
poza tym to zupełnie co innego. jak wiadomo mikrodermabrazja to zabieg mechanicznego usuwania naskórka, używa się do tego diamentowych nakładek, które "szlifują" naszą buzię. aby zabieg przyniósł dobre efekty należy wykonać serię 8-10 zabiegów w zależności od stopnia nasilenia zmian (np zmarszczki, trądzik, blizny, plamy). Zabieg wykonany nieumiejętnie może doprowadzić to uszkodzenia skóry i upośledzenia jej czynnosci. zestaw proponowany przez oriflame to po prostu peeling. jest ostrzejszy niz ten zwykły do twarzy, ale nie osiagniecie nawet w połowie takiego efektu jak po chocby jednym zabieguu kosmetyczki. sama cena mowi za siebie. prawdziwa mikrodermabrazja to koszt okolo 120-200 zł za jeden zabieg, a ta oriflame zaledwie 30 zł i to jeszcze jest w tym emulsja po zabiegu. taniej Wam wyjdzie kupić peeling z eukaliptusem do stóp i dobry nawilżacz, bo w filtry należy się zaopatrzyć przy obu wariantach. a jak chcecie mieć ładniejszą buzię, to są na to rózne sposoby, tylko musiałabym wiedzieć z czym dokładnie macie problem. |
![]() ![]() |
![]() |
#2222 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2223 |
Raczkowanie
|
ja również mam problem z buzią po trądziku. wiadomo zabieg u kosmetyczki zdzialałby cuda, ale jak nas nie stać, to musimy sobie radzićw inny sposób.
ja stosuję 2 razy w tygodniu peeling ten eukaliptusowy( wiem wiem, że jest do stop niby), później maseczka z glinki zielonej na rozjaśnienie przebarwień i acne derm ( o ile już nie masz problemu z pryszczami, tylklo z pozostałosciami). z czasem skóra się wygładza. a jak juz się uzbieraja pieniążki, to warto pójśx jednak do kosmetyczki, tylko wtedy zabiegów będzie już mniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2224 |
Rozeznanie
|
Polecam ten nowy podwójny korektor, który był w promocji jako nowosc w katalogu 14 i 15. Dobrze kryje nawet czerwone zmiany i rzeczywiscie szybciej sie goją. Jak dla mnie fajny. Plusem tez jest ładne opakowanie i to ze jest wydajny, bo nie jest miekki. Ogólnie polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Raczkowanie
|
![]()
Dzis odebrałam zamówienie i jestem bardzo zaskoczona działaniem nowego kremu na zimę TENDER CARE. Jest poprostu extra musze zrobić jego zapasy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, a co trzeba zrobić żeby zwiększyć sobie kredyt? Bo ja mam 500, i teraz ledwo mi starczyło, ale w następnym to n bank przekrocze : )
#2227 |
Zakorzenienie
|
hm.. mozna napisac wniosek z prosba o zwiekszenie kredytu i zlozyc go w filii..
#2228 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Mi oni sami zwiekszyli z 500 na 1000 a teraz z 1000 na 2000. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny czy wy też macie w brakach szminkę power shine tą białą-konsultantka właśnie mi powiedziała, że na razie jej nie będzie a ja się tak napaliłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2230 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
U mnie jak narazie JESZCZE jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Raczkowanie
|
teoretycznie nie ma jej w brakach we wrocławiu
|
![]() ![]() |
![]() |
#2232 |
Zakorzenienie
|
teoretycznie..
![]()
#2233 |
Raczkowanie
|
ale widac, ze raczej wszedzie są. chyba coś Cie ta konsultantka buja, bo próbowałam zrobić zamówienie i nie wyskoczyło mi jako produkt niedostępny
|
![]() ![]() |
![]() |
#2234 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam pytanie na temat składania zamówień przez internet (kolejne). Czy jeżeli mam produkty w BO a już niektórych nie chcę to jest tam jakieś miejsce, żeby z nich zrezygnować?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2235 |
Zakorzenienie
|
a wiec jak kiedys mialam produkty zalegle w koszyku to przy skladaniu kolejnego zamowienia wskoczyly mi ze sa dostepne, ale juz ich nie chcialam..to weszlam w podglad koszyka i zaznaczylam je jako "usun"..
#2236 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2237 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Raczkowanie
|
[quote=BRAVIA;5783545]zestaw do mikrodermabrazji nie ma z prawdziwą mikrodermabrazją wspólną tylko nazwę.
poza tym to zupełnie co innego. jak wiadomo mikrodermabrazja to zabieg mechanicznego usuwania naskórka, używa się do tego diamentowych nakładek, które "szlifują" naszą buzię. aby zabieg przyniósł dobre efekty należy wykonać serię 8-10 zabiegów w zależności od stopnia nasilenia zmian (np zmarszczki, trądzik, blizny, plamy). Zabieg wykonany nieumiejętnie może doprowadzić to uszkodzenia skóry i upośledzenia jej czynnosci. zestaw proponowany przez oriflame to po prostu peeling. jest ostrzejszy niz ten zwykły do twarzy, ale nie osiagniecie nawet w połowie takiego efektu jak po chocby jednym zabieguu kosmetyczki. sama cena mowi za siebie. prawdziwa mikrodermabrazja to koszt okolo 120-200 zł za jeden zabieg, a ta oriflame zaledwie 30 zł i to jeszcze jest w tym emulsja po zabiegu. Ja mam ten zestaw, w UK cena standardowa to 19,95 Ł a jak jest promocja to nigdy nie schodzi ponizej 13 Ł.... Zestaw ten kupiła moja siostra , która ma problemy z trądzikiem ( ostrym ; buzia, ramiona, plecy) - ostatnio ograniczyła kakao, czekoladę i już widać poprawę, jest ich mniej - wyszło ze ma przy okazji alergię na kakao ,więc mi dała ten zestaw. Ja mam cerę mieszaną, prawie 28 lat , więc juz po okresie uporczywego trądziku, choć czasem coś tam wyskakuje.... ale jestem zadowolona. Po części zgadzam sie z Tobą, ze to ,, ostrzejszy,, peeling, bo trzeba serum ( krok2) stosować przez kilka kolejnych dni po peelingu. Skóra jest sucha, ale powiem szczerze , że gdy pierwszy raz ją zrobiłam to jakby moje pozostałości po trądziku, blizny wybieliły się . Dwa, trzy dni temu użyłam znowu zestawu i NIC.... A moze ja już przez tą brzydką pogodę, zimno nic nie widzę w tym lustrze..... Każdy ma inną cerę, u każdego z nas cera toleruje lub nie każdy kosmetyk . Trzeba próbować.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2239 |
Zakorzenienie
|
a ja sie juz nie moge doczekac 3 grudnia
![]() ![]() ![]()
#2240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2241 |
Zakorzenienie
|
To co ma któraś już tę białą Power Shine?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2242 |
Raczkowanie
|
a ja z nowego katalogu wybrałabym :
- zestaw Skindividual ( bo tani w PL), - gorąco polecam osobom u których widać drobne, pierwsze zmarszczki, ładnie je wygładza, krem typowy przeciwzmarszczkowy, ale szybko sie wchłania - najlepszy dla mnie. Już z tej serii chyba mam wszystko: fluid, krem na dzień , krem na noc, miałam też taki krem w białym opakowaniu - nie pamiętam nazwy, ale tez by z tej serii i powiem Wam, że krem na noc jest najlepszy !!!!!!!!!!!!!!!!!!! - wybrałabym też tender care - dla mnie i dla dzieciaka napewno przydałby się gdy wychodzimy na zimno, do szkoły.... - polecam również Aromabliss Awakening - cytrusowy zapach, ładny, mocny , choć troszeczkę nie na zimę......ale ładny !!! - no i balsam do ust SPA, bo w naszych katalogach jeszcze go nie ma..... Od 24.11 wchodzi nowy katalog to zobaczę co tam u nas ciekawego.... ps. jest ktoś z rzeszowskiego ???? |
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Zakorzenienie
|
wiecie kiedy łaskawie zaopatrzą się w kubki?
![]()
#2244 |
Zakorzenienie
|
pink..pewnie łaskawie nieprędko.. ;/
#2245 |
Zakorzenienie
|
mam zapotrzebowanie na 4 sztuki
![]()
#2246 |
Przyczajenie
|
ja mam pomadke power shine biala i jestem zadowolona
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
Raczkowanie
|
Ponawiam.
Jest ktoś chętny kupić /edit/, dosłownie 2 razy psiknięty niedrogo !!! z pudełkiem oryginalnym ! Edytowane przez rambo Czas edycji: 2007-11-14 o 21:33 Powód: zakaz sprzedaży |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2248 |
Zakorzenienie
|
tu nie sprzedajem.nie wiem co tu robisz bez czytannia regulaminu dziewczyno.
#2249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pytanie czysto hipotetyczne. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zatem nikt kupić nie ma ochoty ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.