![]() |
#2371 | |
Rozeznanie
|
Dot.: nowości Oriflame cz. II
Cytat:
![]() Bunia ja używam żelu pod prysznic mango lub z kokosem i jestem zadowolona..są gęste..dobrze się pienią i super pachną. Balsamów nie używam bo to dla mnie za lekka konsystencja więc używam kremów do ciała..teraz Milk & Honey..rewelka!Polecam również Silk. Szampon i odżywka z serii na zimę też mi służą i nie zmienię na pewno. Nastolatce polecam zawsze serię aloesową do twarzy albo pure skin + Tea Tre jeśli walczy z trądzikeim. Błyszczyk obecnie mam Bahia z ostatniej promocji poza katalogowej i chwalę sobie bo gęsty i nie schodzi za szybko z ust. Odżywki do rzęs nie użuwam, ale polecam szczerze nowy tusz Wonder!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2372 |
Zakorzenienie
|
co do blyszczykow..to seria tych w tubkach..: lukier, toffi itd.....-rewelka jak dla mnie! slicznie pachna..sa geste..ladnie trzymaja sie ust i bling bling!blyszcza sie..
![]() tusz-tez polecam Wonder.. bardzo ladnie wydluza i pogrubia.. rzesy jak firanki.. ![]()
#2373 |
Rozeznanie
|
katnik , bardzo dziękuję ;* l
emonka.. ---> a czy te błyszczki mają smak? ;P Edytowane przez Bunia's Czas edycji: 2007-11-17 o 18:22 Powód: dopiska. |
![]() ![]() |
![]() |
#2374 |
Zakorzenienie
|
jak juz odpowiedzialam na gadusiu, nie-nie maja smaku.. ale maja sliczny zapach..;] czyli poniekad same plusy-bo te smakowe blyszczyki zazwyczaj zjadam..
![]()
#2375 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a co powiecie o podkładzie adaptacyjnym Giordani Gold??? Czy jest bardzo tłusty, czy dobrze kryje? Bo ja mam bardzo tłustą cerę i z podkładami muszę uważać? Czy nie zapycha???
#2376 |
Raczkowanie
|
przy mojej mieszanej cerze podkład adaptacyjny nie krył nic a nic. lekko wyrównywał koloryt, ale wszystkie czerwone plamki były widoczne. nie jest tłusty, ale dla tłustej skóry moim zdaniem się na nadaje, bo spłynie po max 2 godzinach
|
![]() ![]() |
![]() |
#2377 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jest dosyć trwała. Na ubraniach ok. 10 godzin, na skórze trochę mniej.
![]() |
#2378 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
fajnie matuje,ale niestety po 2 badz 3 godzinach calkiem splywal z mojej buzi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wychodzi ladna mieszanka, jednolity kolorek, nie swieci sie tak bardzo (bo recover sam w sobie jest b. rozswietlajacy przynajmniej w sztucznym swietle). Giordani gold adaptacyjny -> jest bardziej plynny.. dzieki czemu tworzy mi sie fajna konsystencja ![]() Oprocz tego sam w sobie giordani kryje b.slabo o ile wogole- wyrownuje b. delikatnie koloryt cery. Bez recovera ktory jest nieco ciezszy i gestszy - giordani nie kryl by mnie nic a nic. Co do blyszczenia to sie nie znam (ja sie wlasnie lubie delikatnie blyszczec - byc rozswietlona :P) ale ja po samym GG sie napewno nie blyszczalam ![]() Jesli chodzi o sam w sobie giordani to : Cena przystepna ladne kolorki dopasowujace sie do buzki nie zapycha (od dawna juz nie mialam niespodzianek ![]() nie kryje zbyt mocno lekko wyrownuje koloryt warto sprobowac ![]() na mojej buzce polaczenie podkladow (na bazie oriflame) utrzymuje sie calutki dzien ![]() ![]()
![]() |
#2380 |
Rozeznanie
|
Z zamiłowania do Ori dzielę się z Wami moimi skarbami..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2381 |
Rozeznanie
|
Jeszcze makijaż..
I jeszcze kilka zawieruszonych w akcji.. ![]() No i resztę lakierów do paznokci mam oczywiście w pracy.. ![]() Edytowane przez katnik81 Czas edycji: 2007-11-17 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2382 |
Zadomowienie
|
Katnik
![]() Zaraz pooglądam dokładnie, co tam zgromadziłaś. Ja przygotowałam już moją pielęgnację. Makijaż za chwilę, bo muszę doładować baterię aparatową. Przynajmniej sobie porządki porobię w kosmetykach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2383 |
Zadomowienie
|
Ciąg dalszy pielęgnacji:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2384 |
Raczkowanie
|
kolekcja imponująca, ale coś malo uzywasz te paletki duże, z mojej już niewiele zostało
![]() a na ostatnimm zdjęciu maz serum do biustu>?? bo jeżeli tak, to ma dziwny kolor, moje serum jest przezroczyste prawie |
![]() ![]() |
![]() |
#2385 |
Rozeznanie
|
Porządki były nieuniknione.. polecam wszystkim takie fotki i przegląd..
![]() Tak paletki wyglądają nadal świeżo.. Serum jest właśnie nowiutkie i też zastanawia mnie ten kolor..???? Moja kolekcja zawiera jeszcze kosmetyki letnie, których tu nie wcisnęłam, samoopalacze i próbki, których już nie chciało mi się układać no i pierdółki typu masażer, tarka itd... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2386 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5813018
Balsam do ciała z egzotycznej serii i ten czereśniowy. ![]() Miałam oba, czereśniowego dwie butelki i tęsknię za nimi. Jedne z najlepszych balsamów jakie miałam pod każdym względem.
#2387 |
Raczkowanie
|
miałam dwa opakowania i oba miały przejrzysty żółtawy kolor a Twoje wygląda na jakies mętne i kremowe jakieś. a może sprawdź termin ważności. bo nic nie mówili że zmieniają skład
|
![]() ![]() |
![]() |
#2388 |
Zadomowienie
|
Droga A - w twoich zbiorach zauważyłam zestaw do dermabrazji - jak się spisuje? Mam cerę z przebarwieniami po wypryskach i już od dawna myślałam, żeby w niego zainwestować. Tymbardziej, że ma być w promocji - daje opłacalny efekt, czy to tylko taki mocniejszy peeling?
Ines-ka - jak oceniasz krem do ciała z serii lawendowej? Jeśli dobrze pamiętam jest w połączeniu z rumiankiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2389 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2390 |
Rozeznanie
|
sorki..dubel.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2391 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No i czas na kolorówkę: |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2392 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kolorówka zawsze wzbudza we mnie westchnienia..śliczna! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2393 |
Raczkowanie
|
No i czas na kolorówkę:[/quote] Droga A
widzę, że masz pomadkę giordani gold peach tak?? jaki daje kolorek? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2394 |
Zakorzenienie
|
co sądzicie o pomadce colour attraction (tej za 12.90)?
Jest mocno kryjąca czy tak średnio i czy nie roluje się na ustach ? Widziała może któraś z Was kolor wake up pink ?
#2395 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
katnik81 - iponująca kolekcja : )
![]() |
#2396 |
Raczkowanie
|
Mam pytanko. Co możecie powiedzieć o dezodorantach Outtrageous?? Tzn languor, jealousy,ego,indulgence,d esire,rage,material??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jealousy strasznie mi się podoba i taki drugi (fioletowy).
![]() |
#2398 |
Zadomowienie
|
A długo się utrzymują?
#2399 |
Zakorzenienie
|
ciężko powiedzieć.jak na dezodorant to dobrze.
#2400 |
Raczkowanie
|
Jeśli lubię świeże zapachy,owocowo-kwiatowe to jealously bedzie dobry?Wiem, że ciężko powiedzieć,ale nie ma nawet jak ich powąchać. Już klientki się pytały o te dezodoranty. Trzeba chyba iść do filii i wszystkie powąchać...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.