|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Typy Figur
witam mam problem z okresleniem swojego typu figury. Jestem wysoka 166cm waze 60kg, moje piersi sa rozmiaru C, ubrania nosze 38, ramiona mam troszeczke wieksze od bioder mam tez nieduze wciecie w talii i dosc masywne nogi tzn. moim problemem sa uda bo sa dosc duze oraz wystajacy brzuch ;/ lydki mam w sam raz i pupe tez. Moze mi ktos powiedziec jaki mam typ figury szukalam juz wszedzie i nie moge nic znalesc odpowiedniego dla siebie.
|
|
|
|
|
#542 |
|
Raczkowanie
|
A mi mógłby ktoś powiedzieć? Mam 172 cm wzrostu, ważę 55 kg. Wymiary:
talia : 60 cm biodra : 85 cm biust : 88 cm udo : 50cm. |
|
|
|
|
#543 |
|
Raczkowanie
|
hmmm tak się zastanawiam .... kiedy się stwierdza BARDZO DUŻE WCIĘCIE w talii?? nap. w stosunku do bioder , któraś wie??
|
|
|
|
|
#544 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#545 |
|
Raczkowanie
|
haha o,7 m dobre ;] gunia jak tam twoja dietka i ćwiczonka?? szczerze ja teraz w ogóle nie mam czasu na ćwiczenia a o diecie moge zapomnieć hehe jedyną jaka udaje mi sie teraz stosowac to dieta MŻ Edytowane przez Sabinka85 Czas edycji: 2010-04-15 o 09:53 |
|
|
|
|
#546 |
|
Wtajemniczenie
|
Już od tygodnia cwicze silowo na przemian z aerobami i dietka w sumie tez MŻ,bo inaczej nic i nie wychodzi,ale głównie jem białko,ale w granicach 1400 kcal.
|
|
|
#547 |
|
Przyczajenie
|
eee... ja się totalnie nie znam
. pomoże ktoś?ramiona - 93 biodra - 96 biust - 86 (70c) talia - 67 no i mam 165 wzrostu .zdawało mi się zawsze żem gruszka, bo pupę mam konkretną ale czytając te wszystkie opisy to już kompletnie się nie orientuję
|
|
|
|
|
#548 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#549 |
|
Wtajemniczenie
|
Słaba z matmy byłam zawsze...
|
|
|
#550 |
|
Rozeznanie
|
hmm to ja mam biut F 70F czyli zaden opis mi nie pasi?
sądzę, że osoba pisząca ten opis nie ma przeszkolenia na forum biuściastych ![]() ---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- a ponadto to dochodzę do wniosku, że waza jestem - bo wcięcia na klepsydre nie mam ramiona 99 cm (jakoś tak chyba, ze źle mierzylam) biust 93-95 cm talia 73 cm biodra 99 - 101 cm (w najszerszym miejscu) gdziesz czytałam że na klepsydre róznica pomiędzy talią a biodrami i talia a biustem powinna wynosic 20cm (około) |
|
|
|
|
#551 |
|
Raczkowanie
|
Ja się zastanawiam czy jestem wazą czy klepsydrą.
Mam 172 cm wzrostu. Ramiona: 100 Biust: 92 Talia: 72 Biodra: 100 Ale nie mam miseczki wiekszej niż D :P Mam C. Wcięcie w talii jako takie mam, ale czy jest jakoś szczególnie duże? Edytowane przez Isabells Czas edycji: 2010-04-17 o 12:42 |
|
|
|
|
#552 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ponadto podanie samej miseczki bez obwodu pod biustem nic nie mówi. ponieważ C przy 65 (65C) to malutka mieska, a C przy 85 (85C) to wielkolud. ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
Podanie samej miski bez obwodu niewiele mówi, i świadczy o niewiedzy autora. Edytowane przez kalae Czas edycji: 2010-04-17 o 12:55 |
||
|
|
|
|
#554 |
|
Rozeznanie
|
a może w stosunku do całości?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#556 |
|
Raczkowanie
|
Z tego co wiem to mam 75C :P
|
|
|
|
|
#557 |
|
Rozeznanie
|
hmm, w sumie ciekawe niewiele mniej masz ode mnie, a taka róznica.
wg. mnie jesteś waza ponieważ nie masz dużej rónicy pomiędzy talią a biustem. |
|
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
.
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2010-04-19 o 20:30 |
|
|
|
|
#559 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, a mogłybyście mi powiedzieć jaką ja mam figurę?
ramiona 94cm, biust 86 cm (na szczęście nadal rośnie...), talia 65cm, biodra 89cm. Jeśli trzeba to mogę zdjęcie wstawić. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#560 |
|
Przyczajenie
|
Witam kochane
![]() Jestem tu nowa i chciałabym określić swój typ figury ![]() W czwratek mam bal i jutro muszę zakupić sukienkę, jednak zanim to zrobię chciałabym poznać swój typ sylwetki. Mam już totalny mętlik w głowie, bo jedni twierdzą, że jestem klepsydrą inni, że gruszką, a jeszcze inni, że wiolączelą- wnisek ja sama już nic nie wiem ^^ Zamieszczam tu zdjęcie i podaję wymiary (niestety jestem pulchna) http://img257.imageshack.us/i/img0309modified.jpg/ Wymiary: biodra: 94 cm talia: 77 cm udo: 57 biust: miseczka B (rośnie jeszcze, bo mam dopiero 16 lat) łydka: 38 Edytowane przez mila1894 Czas edycji: 2010-06-15 o 22:52 |
|
|
|
|
#561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
|
|
|
|
#562 |
|
Przyczajenie
|
Wiem, że jeszcze się będzie zmieniać, ale tak na obecną chwilę...
jaka to sylwetka? -bo już kompletnie nie umiem określić... Bardzo bym chciała wiedzieć, by dobrać sobie odpowiednią sukienkę. |
|
|
|
|
#563 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Albo zawsze można poprosić ekspedientkę żeby coś doradziła w tej kwestii
|
|
|
|
|
|
#564 |
|
Raczkowanie
|
A czym ja moge być?
Klepsydra, gruszka, wiolonczela czy waza? A może jeszcze coś innego? Bo na gruszkę mam za szerokie ramiona, a na pozostałe zbyt masywne uda i biodra...:/Moje wymiary: ramiona- 101cm biust- 91cm talia- 66cm biodra- 97cm udo- 57cm wzrost- 175cm miseczka- 75D Dodam jeszcze, że mam długie nogi ![]() Pomożecie?
Ut ameris, amabilis esto... "Codziennie przez 365 dni roku będę się przypatrywała wszystkiemu i wszystkim, tak jakbym czyniła to po raz pierwszy- dotyczy to zwłaszcza drobnych spraw" Edytowane przez magdalencja Czas edycji: 2010-06-16 o 18:32 |
|
|
|
|
#565 |
|
Przyczajenie
|
Może nie do końca i nie dokładnie przeczytałam inne informacje na temat typu figur ale wydaje mi się, ze nie o wymiary chodzi ale o ogólny zarys figury. Ja znalazłam ich kilka np: jabłko "O", papryka,ogórek itd a wiem, że jest ich jeszcze więcej. Polecam stronę na której jest opis, przykładowe zdjęcia itp
http://www.*************/typy-kobiecej-figury/ Pozdrawiam |
|
|
|
|
#567 |
|
Raczkowanie
|
ja mam takie o to wymiary:
ramiona: 89 biust: 78 biust jak widać strasznie mały talia: 65 (brzuch wystający, z oponką i boczkami) biodra:80 wzrost: 152 jak nie mniej jaki mam typ sylwetki? bardzo prosze o odpowiedź, gdyż bardzo mnie to interesuje. |
|
|
|
|
#568 |
|
Raczkowanie
|
Ja również chciałabym zwrócić się o pomoc w ustaleniu mojego typu figury, zdjęcie może nie jest super jakości, bo robione aparatem z komórki. Nie podaje dokładnych wymiarów bo nie znam
|
|
|
|
|
#569 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny tyle tego czytałam o typach figur że sama już nie wiem mam mętlik w głowie
więc mam nadzieję że mi pomożecie Wymiary : biust 86 talia 68 ramiona 97 biodra 94 udo 52 Wzrost 178 cm waga 55 kg jeśli potrzebujecie jeszcze coś to mówcie |
|
|
|
|
#570 |
|
Zadomowienie
|
ja też nie pasuję do żadnego typu, przynajmniej jak na moje (ślepe) oko
. Wymiary przy wzroście 172 cm:ramiona: 90 biust: 86 pod: 72 pas: 67 biodra: 89 udo: 52-55 nogi bardziej długie niż krótkie.. pomocy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:41.

. pomoże ktoś?

więc mam nadzieję że mi pomożecie