![]() |
#301 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Oczy Wypukłe
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#302 |
Zadomowienie
|
![]()
Masz bardzo ładne oczy;-)
Dziewczyny już zarzuciły się słusznymi spostrzeżeniami i cennymi radami;-) Pozostaje mi tylko dodać kilka porad: unikaj na ruchomej powiece kolorów jasnych, perłowych lub ze świecącymi drobinkami bo to jeszcze uwypukli kształt Twojego oka, na całą powiekę nałóż jakiś kolorek, a nieco ciemnejszym wycieniuj ładnie oko;-) i używaj barw zgodnych z Twoim typem urody (ten który masz na zdjęciu nr 1 do Ciebie nie pasuje);-) Bardzo ładne cienowanie i kolorki pokazała w symulacji Monika;-) Przeysłam jedno zdjęcie z cienami brokatowymi - w miedziano-brązowym kolorze jako przykład makijażu wieczorowego. Jeźeli chcesz siegnąć po błyszczące cienie- to unikaj barw jasnych;-) pzdr Sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Raczkowanie
|
Dot.: Typy Oczu I Ich Makijaz
też wam wkleje makijaże oczek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#304 |
Przyczajenie
|
jaki makijaż pasuje do takich lekko skośnych oczu ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Raczkowanie
|
Dot.: Trudne oko ...
Dziekuje serdecznie za pomoc
![]() ![]() Teraz jedynie cwiczyc i cwiczyc ![]() Tak naprawde to nadal nie lubie moich oczow, ale to juz tylko i wylacznie wina tych pasqdnych powiek. Dziekuje kochane za porady jak je upiekszyc ![]() Duzaaaa buzka dla was. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Zadomowienie
|
neoiinka masz sliczny kolor oczu kurde ja bym takie chciała miec niestety zielony kolor to dopiero jest ble.. a taki ciemny kolor oczu jeja ale bym chciała mmm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Raczkowanie
|
Moze cosik sie przyda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Raczkowanie
|
Kurcze marudooo masz śliczny kolor oczu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() hihi A tak serio kobitki to marzyly mi sie kiedys szare, zielone lub blekitne oczka ![]() Moj misior ma sliczny kolor taki jasny blekit z lekka szaroscia. cmoook Ps. Bardzo spodobala mi sie moja pomalowana paczalka na zielono wrecz mam wrazenie ze kolor oczka stal sie drapieznie wyrazny. SLICZNIE |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Raczkowanie
|
Dot.: Oczy Wypukłe
Dziekuje bardzo za odpowiedz.Probowalam wczoraj wykanac przydymiony makijaz ale na mnie nie wyglada za dobrze.Coz mowia,ze trening czyni mistrza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Raczkowanie
|
a ja mam pytanko. Bo mam oczy dosc duze i okragle. Wygladaja na "dobre" i " czułe" a ja chcciala bym zeby czasem wygladaly tez zalotnie i sexownie ale bez tony makijazu. Doradzicie mi cosik??
Pozdrówka
![]() |
#312 |
Raczkowanie
|
własnie pomyslalam ze moze dolacze swoje głazy
![]()
![]() |
#313 |
Przyczajenie
|
A co powiecie o moich oczkach?
Jak toto malować? Po lekturze tego wątku doszłam do wniosku, że są nieduże, zbyt blisko siebie i dodatkowo mam mocno opadającą powiekę ruchomą (jak maluję kreskę eyelinerem do muszę dłuuugo siedzieć z zamkniętym okiem, bo inaczej wyraźnie odbija mi się na nieruchomej części).. Z reguły kombinuję coś z ciemnymi cieniami, ale jakoś nie mogę się przekonać do "wjechania" cieniem aż na tą opadającą część (naprawdę jest tego dużo, jak zamknę oko).. I jeszcze jedno - jakie kolory by mi pasowały? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Raczkowanie
|
generalnie ja się i tak boję używać cieni do oczu...tak sie pomaluje zawsze ze się ludzie na mnie dziwnie patrzą...nie wiem czy z litości czy z zachwytu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() nie wiem za bardzo w czym byłoby im najlepiej ![]() ![]()
http://b3.lilypie.com/bGyGp2/.png a to stronka mojej córuni ewuni-zapraszamy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://smyki.pl/domeny/corcia.pl/ewuniacalusek/index.php Edytowane przez iwona2377 Czas edycji: 2005-10-24 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Raczkowanie
|
a jak takie oczęta malować??? blond wlosy do ramion stopniowane z grzywka(aby dobrac kolory)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Wtajemniczenie
|
a moje oczęta jakie???? jaki kszałt bo dla mnie są normalne no może lekko opadajaca powieka i czy pasuje mi czarna kreska i z której strony oka?
A od czego zależy malowanie ciemniejszym i jasniejszym cieniem tzn od której strony oka nalezy kłaśc cień ciemny a z której jasny?
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() Edytowane przez Tysiak7 Czas edycji: 2010-10-27 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Kładzenie cienia ciemnego zależy od typów oczu.Zeby np oddalić oczy -ciemny na zewnętrznej stronie powieki w kierunku skroni.Zeby przybliżyć oczy szeroko osadzone ciemniejszy w wewnętrznym kąciku.Zeby powiększyć oczy należy wycieniować je a najciemniejsy cień położyć też na zewenętrznej stronie powieki i na nieruchomej jej częsci w mniej więcej 1/3 długości oka.Są przykładowe makijąze na forum , więc zobacz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
|
Masz łądne zielone oczy o ile aparat nie przekłamał , więc maluj je na "koci sposób"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
|
np tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Przyczajenie
|
![]()
Tak sie wpatruje i wpatruje w ponizej zamieszczone fotki oczek itd. no i nie moge okreslic swoich.....o rany ale mam problem....juz sama nie wiem czy powinnam swoje oczy podkreslac czarna kredka czy nie....ani nie wiem juz jak je malowac a tymbardziej jaki ksztalt brwi chlip
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zalaczam dwie foteczki, mniejsza z oczkami pomalowanymi, ta wieksza zrobiona przed chwilka bez make-upu ![]() fotki sa jakie sa ale licze na poardy bo 50 osob mowi mi ze mam malowac sie w w sposob"A" a koljene 50 ze w sposob "B" i w koncu zglupialam i juz nic nie wiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 | |
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 | |
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Zadomowienie
|
A ja ja ja ja?
![]() Mysle, iz moje oczka sa stosunkowo male ![]() Ale z drugiej strony bardzo chcialabym umiec podkreslac je cieniami na dole...ale nie potrafie ![]() Edytowane przez baobab Czas edycji: 2006-02-04 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Przyczajenie
|
![]()
Ok
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrowionka!!! ![]() P.S. Jak widac na fotkach jedno oko mam mniejsza, bo jak sie urodzilam to przez 3 miesiace mialam lenia i mi sie go nie chcialo otwierac:P Ogolnie na zywo nie zuca sie tak bardzo ta roznica w "oczy" huehue:P....Tylko zawsze tak bardzo widac to na zdjeciach ..... ufffffff:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
|
Honey Bunny , masz ładne duże , kocie i zielone oczy!Bardzo ładne! Pasują do Twojej twarzy.Jeśli chodzi o brwi to są za mocno koliste i opadające w dół co nadaje smutny wyraz twarzy .Pozapuszczaj może trochę o przejglądnij wątek o brwiach.Ale oczy super!Za chwilę idę na imprezę ,ale jak będę miała czas a nie znajdziesz o brwiach niczego to napiszę Ci!
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 | |
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Zadomowienie
|
Oki
![]() To ostatnie jest najnowsze, gdzie probowalam sie troche podmalowac...no i prosze..efekt oplakany ![]() Edytowane przez baobab Czas edycji: 2006-02-04 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Raczkowanie
|
A Ja Mam Malutkie Oczka Piwne Z Zielonymi Obramówkami Nio I Nie Wiem Jak Sie Malować żeby Wyglądały Duże Najlepiej Pasuje Mi Niebieski Kolorek Prosze O Pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.