|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
Ah z takich nowinek to zapomniałam wam napisać, że zapisaliśmy się na I stopień tańca towarzyskiego
ale najfajniejsze w tym jest to, że TŻ zgodził się bez wahania
|
|
|
|
#2973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my tez próbujemy iść na jakiś kurs i jakoś nie możemy się zebrać ale coś trzeba pomyśleć
|
|
|
|
|
#2976 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lalika - witaj!
|
|
|
#2977 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jejku jak czytam o smalcu, zoladkach, sercach, wątrobkach, krupnikach, tatarze to mi sie niedobrze zrobilo....;P
Nie wzielabym teraz tego do ust! Ale wiecie co rozbilam jak bylam mala? Jak na obiad byl kurczak to od wszystkich zbieralam skóre i tylko to jadlam, poza tym serca, srodek mózgu (!) kaczki i inne obrzydlistwa! wiem, jestem ochydna, ale tak bylo:P na szczescie juz z tego wyroslam ja do slubu chcialabym zrzucic jakies 3-4kg... bo jak narazie to jest 58 przy 170cm.. jest oki, ale w sukni jednak ladniej sie prezentuje smukłe ciałko Na szczescie brzych nie wystaje, ale te nogi..:/ na szczescie u mnie waga spada jak nie jem nic po 19 wiec nie bedzie to takie trudne![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
to opowiadaj jakie narody bedą na Waszym weselu? zapowiada sie interesująco Cytat:
tez bym chciala![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
to opowiadaj jakie narody bedą na Waszym weselu? zapowiada sie interesująco Cytat:
tez bym chciala
|
||||
|
|
|
#2978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28822078] Tenebrosa uważam że butki na nodze wyglądają super! [/QUOTE]właśnie ja też czekam na relacje, bo czaje sie na te buty ![]() ja sobie póki co oglądam makijaże ślubne odstresowuje sie po wczorajszym spieciu z Tż
|
|
|
|
|
#2979 |
|
Rozeznanie
|
Dziekuje za mile przyjecie
no wiec slub 30 czerwca konkordatowy u mnie w miejscowosci. TZ jest Egipcjaninem ale wyznania Prawoslawnego a ja jestem katoliczka wiec przed nami morze formalnosci w Kosciele i urzedzie.... Wybralismy bardzo ladny drewniany zajazd, w srodku tez wszystko z drewna, ciezkie drewniane stoly i do siedzenia lawy drewniane. Orkiestra juz zamowiona - bylismy wczesniej podsluchac jak spiewaja i wypadli bardzo fajnie wiec od razu postanowilismy ze bierzemy. Suknia juz kupiona, zdjecia nie mam ale zrobie i wstawie. Firma Sweetheart, na ramiaczkach i do tego bolerko. Salon sukien slubnych zastrzegl sobie podczas przymierzania ze nie mozna robic zdjec (bo podobno ludzie "kradna pomysly" i ida szyc sobie taniej do krawcowej itd) ale skoro suknia kupiona to chyba moge tam pojsc i sobie zrobic zdjecie. No i suknia (kupiona z manekina) pojechala na czyszczenie i powiedzieli mi ze bedzie u nich w salonie czekac do kwietnia 2012 i wtedy przyjedzie krawcowa i mi ja dopasuja. Nie wiem czy to jest normalna praktyka ze suknia po zakupie i tak zostaje w salonie? Widzialam tam caly rzad wieszakow i zapakowanych sukien wiec moze to normalne. Oczywiscie pani z salonu zapewniala ze tak bedzie wygodniej i oczywiscie nikt tej sukni nie dotknie przed moim slubem. Jakos mi sie ta opcja wydaje podejrzana, myslicie ze moga ja sobie w miedzyczasie komus wypozyczyc? Czy to jest normalna praktyka w salonach slubnych? Macie moze podobne doswiadczenia? Chcialabym spac spokojnie
|
|
|
|
#2980 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam nowa PMke
Cytat:
Za to mam 2,5 litra soku żurawinowego i zaraz go pochłonę.. Ale sie fatalnie czuje ![]() Az do nerek bol mi promieniuje o ile to mozliwe..
|
|
#2981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o wiem napij sie piwka serio mnie piwo pomagało bo jest moczopędne
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
zbieram się powoli do domku. jutro i w poniedziałek mam wolne przed/po weselu, więc sobie troszkę odpoczniemy
miłego popołudnia i wieczorku |
|
|
|
#2983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeci raz do sklepu juz nie pojde aha. no i jak ja kiedys dawno temu mialam zap.pech. to tez nie mialam takiego bolu w okolicu plecow.. Ale bardzo mozliwe ze tez mnie w nocy przewiało bo sypialam pod oknem, ktore na noc otwieram. no i moze mi plecy zawialo. ![]() N trudno, moze jakos to bedzie. Dzieki za rady
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-08-18 o 15:55 |
|
|
|
|
#2984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2986 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=__Paulinka__;288322 51]Jejku jak czytam o smalcu, zoladkach, sercach, wątrobkach, krupnikach, tatarze to mi sie niedobrze zrobilo....;P
Nie wzielabym teraz tego do ust! Ale wiecie co rozbilam jak bylam mala? Jak na obiad byl kurczak to od wszystkich zbieralam skóre i tylko to jadlam, poza tym serca, srodek mózgu (!) kaczki i inne obrzydlistwa! wiem, jestem ochydna, ale tak bylo:P na szczescie juz z tego wyroslam ja do slubu chcialabym zrzucic jakies 3-4kg... bo jak narazie to jest 58 przy 170cm.. jest oki, ale w sukni jednak ladniej sie prezentuje smukłe ciałko Na szczescie brzych nie wystaje, ale te nogi..:/ na szczescie u mnie waga spada jak nie jem nic po 19 wiec nie bedzie to takie trudne![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- witaj to opowiadaj jakie narody bedą na Waszym weselu? zapowiada sie interesująco o super! tez bym chciala![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- witaj to opowiadaj jakie narody bedą na Waszym weselu? zapowiada sie interesująco hehe najwiecej bedzie z Polski, Egiptu, Bialorusi, Niemiec. Potem jeszcze pojedyncze osoby: Rosja, Finlandia, Macedonia, Wegry, Czechy, Holandia, Hiszpania, Szwecja . Planowalam zrobic zaproszenia w kilku jezykach ale chyba nie ogarnwe tego wszystkiego.
Edytowane przez lalika Czas edycji: 2011-08-18 o 15:58 |
|
|
|
#2987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co jest dla mnie o tyle dobrze, że w domu nie miałabym jej nawet gdzie trzymać... Myślę, że nie ma się czego obawiać Poza tym często salony oferują w takich wypadkach dodatkowe pranie tuż przed terminem ślubu |
|
|
|
|
#2988 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do czerwca może daleko ale szybko zleci ![]() Ciekawe jak tam Chatka i tenebrosa po wypadzie do salonów
|
|
#2990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kurde! to naprawde niezla immpreza sie szykuje! skąd macie tylu roznoodnych znajomych? gdzie mieszkacie nacodzien? opowiedz cos O Was jak sie poznaliscie, pokaz pierscionek
|
|
|
|
|
#2991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
a u mnie za 16 dni będzie 3 z przodu |
||
|
|
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tygodnie uciekają 3z przodu mi się ostatnia setka zdeka dluzy ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Powinnam wpłacić 50% ale że było tyle czasu a miałam tylko 1000zł a 150zł chciałam przyniesc za miesiąc ale pani w sklepie machnęła ręką i 1300zł mam zapłacić przy pierwszej przymiarce jak przyślą suknię do Lubina
|
|
#2995 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale basen to dobra rzecz. A ja uwielbiam się pocić na siłowni czy na aerobiku. I mnie to mniej męczy niż basen. Za to TŻ z kolei woli basen. Cytat:
Cytat:
za roczek do ślubu. Oj Ty biedna, tak ciężko musisz pracować. Ja już zapomniałam jakie to suknie miały być, tyle tu tego się przewija u nas.Cytat:
Cytat:
![]() Melod_y Ty mnie nie wkurzaj... leć do apteki, powiedź, że masz Harnblaseninfektion albo po prostu że masz infekcję związaną z oddawaniem moczu, a mocz to Urin i potrzebujesz jakiegoś leku. Powiedź, że jesteś tu na wakacjach i do lekarza nie możesz iść. Z pęcherzem moczowym i nerkami nie ma żartów, trzeba działać szybko, tym bardziej, że już Ci na nerki siada. A plecy Cie mogą zwyczajnie od nerek bolec. A Gosza się nawet opaliła dzisiaj trochę...
|
|
#2996 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Poznalismy sie w pracy. Oboje pracujemy w miedzynarodowej korporacji w Pradze. Poznalismy sie 2 lata temu ale razem jestesmy od listopada 2010. Zareczyny odbyly sie tradycyjnie u mnie w domu z rodzicami w maju zalaczam zdjecie pierscionka ![]() Mamy przyjaciol z roznych krajow, ja dodatkowo rodzine ze wschodu i zachodu - stad tyle narodowosci. (kicia), jamee - dzieki za slowa otuchy zamierzam wybrac sie do salonu jak tylko bede w swoim meiscie i zrobic to zdjecie.
|
|
|
|
|
#2997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Bardzo ładny pierścionek |
|
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
Ty faktycznie RCK (Pszemko). No ja pitole, TŻ przyjedzie to od razu w poniedziałek mieliśmy zamiar iść się zapisać
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie ciekawie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

my tez próbujemy iść na jakiś kurs i jakoś nie możemy się zebrać 

odstresowuje sie po wczorajszym spieciu z Tż