|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
Cytat:
Zmykam spać już, dobranoc
|
|
#3062 |
|
Rozeznanie
|
http://moda.allegro.pl/szal-ozdobion...771483401.html
co myslicie o tym zamiast standardowego bolerka?? |
|
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
MagdziaS wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń
znów wpadam jak po ogień, nie mam czasu nadrabiać może w przyszłym tygodniu się to zmieni ale nie jestem pewna
|
|
|
|
#3064 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On "krzakow jesc nie bedzie..":PCytat:
przesadza chłopina! pochwal sie wymiarami ![]() TZcik dzisiaj dla mnie wyjątkowo mily tak sie przymilal, ze nie wiem co mu sie stalo:P oki, idziemy do łózeczka dobranoooc
|
||
|
|
|
#3065 |
|
Rozeznanie
|
dobranoc
|
|
|
|
#3066 |
|
Zadomowienie
|
gosiulka22: ja czuję, że to ta jedyna suknia, wypatrzona, wymarzona i idealna... Ale boję się już kupować i to jest ciężki temat w domu, bo suknia droga, a ja ją chcę
O jedzeniu TŻa wolę nie pisać, bo to tragedia - nie pije mleka, nie lubi nabiału... ![]() maxwelka: miło mi, że sama ze szczupłymi stopami nie jestem i cieszę się bardzo, że Tobie również podoba się moja sukienka... gosza_m: magdzia_s: sto lat! malwuś20: ja też ma problemy z wagą i to olałam całkowicie U mnie to rodzinne, ważę sobie 49 kg, mam 167 cm wzrostu, wszystkie wyniki dobre i mi to odpowiada No, poza brakiem biustu A co do @ - ja czekam niecierpliwie do soboty/niedzieli i oby był... Nie chodzi o ciążę, ale tabletki anty mi rozstroiły ostatnio wszystko i jak nie będzie teraz to muszę zmienić itd... No i najgorsze - pisałyście o jedzeniu, a ja w pracy miałam tak ciężki i przykry dzień, że nie jadłam od rana niczego, poza marnym batonikiem... A do tego już mi się niedobrze robi ze zmęczenia, bo pracuję drugi tydzien po 13 godzin (od 8.00 do 21.00) i sypiam śniąc o pracy - co muszę zrobić, co się nie zgadza w raporcie i jacy pacjenci odwołali wizyty, budzę się w nocy i zapisuję sobie te informacje i już na serio nie wyrabiam Jeszcze taki ciężki dzień był dzisiaj, a po powrocie do domu okazało się, że się moja koszulka, którą dostałam od TŻa zafarbowała i nie jest śliczna i biała tylko jasnoniebieska do śmietnika ![]() I uwaga - w sobotę spotkanie rodziców... Widzieli się tylko na chwilę kilka razy, przywitali, przedstawili, a teraz wspólna balanga (już się boję, nie wiem, co ubrać itd.). Ale się rozpisałam.. Idę próbować spać, no i sorki za tyle pomylonej treści, ale z kim ja się mam dzielić swoimi problemami... |
|
|
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3068 |
|
Zakorzenienie
|
9 miesięcy do ślubu !!
![]() ale ten czas zapiernicza
|
#3069 |
|
Zakorzenienie
|
Dżemdoberek Lachoniki
![]() Witam się w duszny poranek i zmuszam się do pracki, a przynajmniej stwarzania pozorów ![]() Uwielbiam piątki, szczególnie takie jak szefa nie ma
|
|
|
|
#3070 |
|
Wtajemniczenie
|
eh dziewczynki, dziewczynki... co tam planujecie na weekend???
w sumie ciekawa jaka pogoda nas nawiedzi i czy słońce zaszczyci swoja obecnością
|
|
|
|
#3071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3072 | |
|
Zakorzenienie
|
Siema
![]() eee to przesadza, co to tylko patyki muszą byc na tym swiecie? Masz normalną wagę! tez zawsze mialam taką wage, ale od jakis 3 lat waga zmienila sie na 57-58 przy 170 i tak zostalo nupelnie nie wiem czemu, a dodam, ze jem jak glupia (wiecej od TZta bo jestes mlodsza ode mnie chyba (ja mam 23 w grudniu) to na Ciebie jeszcze czas![]() pilnowanko!!!! ![]() Cytat:
pozniej bedzie juz lepeij ale dobra strona tego jest taka, ze wiecej zarobisz tak na to trzeba patrzec (TZ mi tak zawsze mowi i tonaprawde mi daje kopa a jakos trzeba sie pocieszac jak nie mozna nic innego zrobic w takiej sytuacji ).co do spotkania to nie ma sie czego obawiac kazda z Nas, ktora przez to juz przechodzila wspomina mile tą chwile wiec u Ciebie tez bedzie dobrze
|
|
|
|
|
#3073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słoneczko obecne ale oglądałam wczoraj pogodę i wieczorem ma być już nieciekawie burze itd itp
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
przecież ty masz super wagę czego ten chłop od ciebie chce? tu nie ma zrzucac przecież... oblicz sobie BMI to zobaczysz
|
#3075 |
|
Zadomowienie
|
gratulacje
![]() ach, czytałam Was wczoraj wieczorem, ale trzeba było szykować śniadanie do pracy dla TŻeta i iść spać no i jakoś mi się nie odpisało.... Witam nową PMkę Masz ciekawe życie lalika powodzenia w przygotowaniach ![]() Widzę, że główny temat to wskazania naszych kochanych wag no cóż, ja się idealna nie czuję, chciałabym zrzucić, ale jak się nie uda to trudno.... mam 169cm wzrostu i w czerwcu 2010 ważyłam 75 kg, do stycznia 2011 spadła mi waga do 63 (dukan) no i tak się trzymało bez specjalnych rygorów aż do wakacji z TŻetem, teraz na wadze 65 - poszło w biodra i uda. Mam figurę typowej gruchy i to w dodatku z grubymi łydkami, do nóg i bioder jakoś się przyzwyczaiłam, gorzej z brakiem biustu....no zobaczymy, ale do ślubu jeszcze 330 dni myślę, że trochę uda mi się zrzucić jak będę pracować, bo ja najwięcej jem, kiedy siedzę cały dzień w domu ![]() Dziewczyny życzę Wam miłego dnia i dużo sił dla tych, które muszą ciężko pracować. Wczoraj miałam lenia, ale dziś muszę się zmobilizować. Po obiedzie znów idziemy do TŻeta robić ławkę maluję deski impregnatem mahoniowym co 24 h kolejne warstw się nakłada, dziś czas na drugą
|
#3076 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3077 |
|
Zadomowienie
|
oj, chciałabym tyle ważyć! mimo że u mnie bez biustu i tak tłuszczyk trzyma się na bioderkach i udach, no ale halo, jesteśmy kobietami, a nie dziewczynkami!
Imienniczko moja Madziu - powiedz chłopu żeby sobie wyrobił kaloryfer i bicepsy 40 cm, jak się czepia......no chyba, że on taki wysportowany jest ![]() mój TŻet zakochał się we mnie jeszcze kiedy ważyłam 75 kg, on właściwie nie zwraca na to uwagi, jestem przecież najpiękniejszą kobietą na świecie , teraz to bardziej ja mu tępię brzuszek, bo mu się solidnie zaokrąglił ![]() madziu2306 jak się czuje Twój TŻecik?
Edytowane przez maly_czlowieczek Czas edycji: 2011-08-19 o 08:52 |
|
|
|
#3078 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3079 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę się pogodzic z moją wagą.. doskonala nie jestem dupsko mam plaściutkiego brzucha nie mam, taka moja natura.. tyłek po mamie odziedziczyłam ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
|
|
#3080 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i 5 kg więcej
|
|
#3081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niby to waga prawidłowa wg BMI ale co z tego? ten tyłek mnie dobija... i robilam cwiczenia itd i nic
|
|
#3082 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
TŻet zakochany na zabój jest w Tobie, więc ciiiiiiiii, a będzie dzidziuś to też się figurka pozmienia
|
|
#3083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3084 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj w nocy wraca mój TŻ
I jakoś od rana mi ten czas w ogóle nie leci ![]() Cytat:
Oby tylko pogoda dopisała
|
|
#3085 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubię moją dupkę, ale uda się rzucają w oczyska i mi przez to ciężko spodnie dobrać, bo jak w udach pasują to w talii odstają No i te nieszczęsne łydki - śmieje sie zawsze, że mam nogi, jak słupki od bramki do gry w nogę ![]() Cytat:
Nic mi się nie wylewa, brzuch płaski od robienia brzuszków, więc jest cacy.
|
||
|
|
|
#3086 |
|
Konto usunięte
|
o widzę że temat wag poruszony
ja przy 164cm ważę 53,5-54. Ale to mi się przytyło od zamieszkania z TŻecikiem. Wcześniej ważyłam 48-49. A do wesela chę zgubić troszkę brzuszka i boczków |
|
|
|
#3087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę koniecznie wypróbować
|
|
#3088 |
|
Podróżniczka
|
Jaha
Mamy takie same plany ![]() Dziewczynki dziękuję wszystkim za życzenia Wczoraj spędziliśmy z TŻtem cudowny dzień Już zapomniałam jaki potrafi być kochany. ![]() Poza tym odwiedziła nas mama TŻta z życzeniami i prezentem. Bardzo miło mi się zrobiło ![]() A dzisiaj znowu piękny dzień. Mam do załatwienia sprawy w terenie, to akurat pogoda mi dopisała, że pospacerować ![]() Co do figury i wagi, to ja nie narzekam. Przy wzroście 170 cm ważę 51 kg, może wyglądam nieco jak patyczak , ale widzę, że waga zaczyna mi się rozkładać tam gdzie nie powinna, szczególnie na brzuszku. Więc przed ślubem biorę się ostro za siebie, bo w mojej sukni będzie widać jeśli tylko trochę brzuch będzie odstawał a to niedopuszczalne
|
|
|
|
#3089 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
kindziulindzia gratuluję teraz trzeba się pinkować A mi i TŻ wybiło dziś 5lat i 2msc Planów na weekend konkretnych nie mamy narazie
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-08-19 o 09:41 |
|
|
|
#3090 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczęta
![]() Mojego szefa też nie ma, ale wtedy szefem jestem ja, a tego to już nie lubię Cytat:
A jak będziecie jeszcze jeden dzień rozmawiać o swoich wagach i wymiarach, to zabieram stąd swoje zabawki i szukam innej piaskownicy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:29.

ale nie powiem ciekawa jestem jak tam
Zmykam spać już, dobranoc 
może w przyszłym tygodniu się to zmieni ale nie jestem pewna

Jeszcze taki ciężki dzień był dzisiaj, a po powrocie do domu okazało się, że się moja koszulka, którą dostałam od TŻa zafarbowała i nie jest śliczna i biała tylko jasnoniebieska do śmietnika 

19.05.2012