Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-23, 11:09   #4081
maruda80
Zakorzenienie

Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII

Wiecie, ja kupiłam suknie też przez allegro za całe 470zł z przesyłką - taka sama w salonie kosztuje teraz 2800PLN.

Dziewczyna miała ślub jednodniowy i potem tylko w knajpie do 12stej wieczorem wiec sukienka jest w bardzo dobrym stanie - piękna t, i jak nowa.
Wcześniej byłam na przymiarce i sobie ją dokładnie obejrzałam, jest idealnie dopasowana i nie muszę nic z nią robić.

Też miała wystawioną na licytacji i jakoś problemów nie robiła
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Annais%20Bridal%20-%20%20Kristi.jpg (118,7 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dsc0070uq5.jpg (237,1 KB, 45 załadowań)

Edytowane przez maruda80
Czas edycji: 2011-08-23 o 12:05
maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 11:10   #4082
nena1984
Zakorzenienie

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28925678]
Ale sprzedająca jest bezczelna[/QUOTE]

To fakt. Może zrób, tak jak radzą dziewczyny
-najpierw napisz do dziewczyny, poinformuj ją że są podstawy prawne do możliwości dochodzenia przez Ciebie roszczeń zarówno na drodze cywilnej (art. 535 k.c. w zw. z art. 70 (2) § 2 k.c.) jak i w toku postępowania karnego (w kierunku usiłowania art. 286 k.k.). Ponadto napisz jej że wystąpisz do allegro o rozwiązanie tej sytuacji, jeśli nie zmieni zdania
- poczekaj co Ci odpisze i napisz do allegro

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 11:10   #4083
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
To naprawdę nie jest wielki wyczyn... Wystarczy być tego samego dnia w tym samym mieście i mieć pół dnia na łażenie.... I viola!

Dziewczynki, które mówią, że ileś lat na kogoś zmarnowały, czy straciły... BŁĄD! To były jedne z najważniejszych lat Waszego życia! To właśnie w tych latach dowiedziałyście się od życia, czego chcecie, a co ważniejsze, czego nie chcecie i co omijać szerokim łukiem. To właśnie dzięki tym Patałachom (), z którymi byłyście macie teraz najlepszych TŻtów pod słońcem, bo umiałyście w Nich dostrzec coś, czego może przed związkiem feralnym nawet byście nie dojrzały. Mówię to z perspektywy osoby o podobnych do Was doświadczeniach I naprawdę wierzcie mi, to duże szczęście być w beznadziejnym związku i ten związek zakończyć - dało nam to doświadczenia za całe życie i nie raz jeszcze to doświadczenie nam pozytywnie zaprocentuje w różnych momentach życia
Chciałaś powiedzieć voila?

Masz świętą rację, ja nie przeczę. Nigdy nie żałowałam lat spędzonych na tym związku, bo ona wykształcił we mnie wszystkie dzisiejsze wymagania i priorytety, których bez niego bym nie miała, to jest dla mnie bardzo cenne
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 11:13   #4084
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Własnie, pokazujecie swoje suknie śłubne wcześniej TŻ?

Ja chcę by była to niespodzianka(no, dla prawie wszystkich) i mój TŻ jak i goście zobaczą mnie w niej dopiero na ślubie
moj widział ale nie wie że to ta a wiem że mu się podoba

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28925156]Laski mam problem!

Wygrałam na licytacji sincerity. A teraz laska mi pisze że jednak aukcja ją zawiodła i prosi o większą wpłatę (więcej o 165zł niż wylicytowałam), a w przeciwnym razie ją wystawi ponownie. Trochę się wkurzyłam, bo to nie jest zgodne z regulaminem A z drugiej strony... to i tak jest taniej niż te inne na all... Zależy mi na sukience, a przecież nie zmuszę jej do wysłania po niższej cenie. Chyba dopłacę, bo to dużo nie jest, ale zła jestem za tą postawę A allegro i tak umyje rączki od sprawy, gdy do nich napiszę. Co myśliscie?[/QUOTE]

niby to 165 zł ale ja bym postraszyła najpierw regulaminem bo tak być nie może
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 11:15   #4085
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d
Konto usunięte

Cytat:
Wiecie, ja kupiłam suknie też przez allegro [ B]za całe 470[/B] zł z przesyłką - taka sama w salonie kosztuje teraz 2800PLN.

Dziewczyna miała ślub jednodniowy i potem tylko w knajpie do 12stej wieczorem wiec sukienka jest w bardzo dobrym stanie - piękna t, i jak nowa.
Wcześniej byłam na przymiarce i sobie ją dokładnie obejrzałam, jest idealnie dopasowana i nie muszę nic z nią robić.

Też miała wystawioną na licytacji i jakoś problemów nie robiła
no właśnie moja sukienka też zeszła tanio ale miałam dziwne przeczucie że będą problemy

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
-najpierw napisz do dziewczyny, poinformuj ją że są podstawy prawne do możliwości dochodzenia przez Ciebie roszczeń zarówno na drodze cywilnej (art. 535 k.c. w zw. z art. 70 (2) § 2 k.c.) jak i w toku postępowania karnego (w kierunku usiłowania art. 286 k.k.). Ponadto napisz jej że wystąpisz do allegro o rozwiązanie tej sytuacji, jeśli nie zmieni zdania
ale sypiesz przepisami

muszę chwilę ochłonąć
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 11:18   #4086
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
No kochana tylko oststania suknia jest ok Musisz chyba jeszcze coś poszukać
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Dzień dobry
tenebrosko najładniej Ci w ostatniej
Widzicie, bo tak naprawdę na zdjęciach tylko ta ostatnia jest w miarę dopasowana na gorsecie, chociaż i tak była za duża i za długa. Może dlatego się Wam w niej podobam? Bo jednak na żywo kilka z tych sukni wyglądało lepiej niż na zdjęciach. A z drugiej strony zależy mi, żeby suknia ładnie na fotkach ładnie się prezentowała. Szukać jeszcze na pewno będę, ale nie wiem kiedy najdzie mnie na to ochota, jakoś wydaje mi się, że nic w 100% odpowiedniego dla mnie nie znajdę.

Cytat:
Własnie, pokazujecie swoje suknie śłubne wcześniej TŻ?

Ja chcę by była to niespodzianka(no, dla prawie wszystkich) i mój TŻ jak i goście zobaczą mnie w niej dopiero na ślubie
Ja swojemu pokażę fotki z przymiarek, żeby zapytać która mu się podoba, ale nie powiem mu którą ostatecznie wybrałam. Zresztą w całej stylizacji z welonem/woalką, fryzurą, makijażem itd. to będzie robiło zupełnie inne wrażenie niż pospinana klamrami, niedopasowana suknia w salonie.

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
W księżniczkowej wyglądasz fantastycznie Może dlatego że ten rodzaj sukni sama biorę pod uwagę W jakim salonie ja przymierzałaś?
Potem widzę Cię w tej https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1314047344

W pierzastych tez wyglądasz fajnie tylko te durne skosy i obniżona talia, są prawie wszędzie w sukniach a to jest niekorzystne dla nas niskich
Hm, właśnie wydaje mi się, że skosy i obniżony stan mi pasują, bardziej niż w księżniczce, w której tylko do pasa widać małą część mnie, a potem jest już tylko długa spódnica, a ja tak jakby znikam. Oczywiście mówię o tej księżniczce z szarfą. A który to był salon, hm... Na Narutowicza, niedaleko Okopowej, o ile się nie mylę to nazywał się Margarett. Ta księżniczka z szarfą to model Avion: http://www.margarett.pl/lang/pl/page...3/kolekcja/35/ Chciałam jeszcze zmierzyć Acanto - był na wystawie, ale babka stwierdziła, że nie poleca mi takich rozłożystych dołów jak jestem niska i nawet nie pofatygowała się zdjąć mi tej drugiej sukni z manekina, w związku z czym obsługę uważam za fatalną. Na szczęście tylko w nielicznych odwiedzonych salonach spotkałyśmy się z nieuprzejmym traktowaniem, w większości babeczki były bardzo miłe, cierpliwe i pomocne.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Margarett Avion.jpg (26,4 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Margarett Acanto.jpg (34,5 KB, 31 załadowań)
Stary 2011-08-23, 11:19   #4087
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Popieram !

Nic nie stracisz a może to coś da, ostatecznie poczekaj co odpisze ona i allegro i wtedy podejmiesz ostateczną decyzję.

Stary 2011-08-23, 11:21   #4088
Konto usunięte

Od razu jak dostałam maila od niej to napisałam w sumie tylko tyle że to nie jest zgodne z regulaminem allegro, a ona teraz napisała że ona rozumie ale muszę ją zrozumieć, ale szkoda jej sprzedawać za tyle. i pyta czy się dogadamy czy nie.

Ona ma nade mną tą przewagę że mi zależy TŻ też kiedyś miał taką sytuację. Ale po prostu nie kupił tej rzeczy i wystawił nega.
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 11:23   #4089
Nika0208
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Widzicie, bo tak naprawdę na zdjęciach tylko ta ostatnia jest w miarę dopasowana na gorsecie, chociaż i tak była za duża i za długa. Może dlatego się Wam w niej podobam? Bo jednak na żywo kilka z tych sukni wyglądało lepiej niż na zdjęciach. A z drugiej strony zależy mi, żeby suknia ładnie na fotkach ładnie się prezentowała. Szukać jeszcze na pewno będę, ale nie wiem kiedy najdzie mnie na to ochota, jakoś wydaje mi się, że nic w 100% odpowiedniego dla mnie nie znajdę.

Ja swojemu pokażę fotki z przymiarek, żeby zapytać która mu się podoba, ale nie powiem mu którą ostatecznie wybrałam. Zresztą w całej stylizacji z welonem/woalką, fryzurą, makijażem itd. to będzie robiło zupełnie inne wrażenie niż pospinana klamrami, niedopasowana suknia w salonie.

Hm, właśnie wydaje mi się, że skosy i obniżony stan mi pasują, bardziej niż w księżniczce, w której tylko do pasa widać małą część mnie, a potem jest już tylko długa spódnica, a ja tak jakby znikam. Oczywiście mówię o tej księżniczce z szarfą. A który to był salon, hm... Na Narutowicza, niedaleko Okopowej, o ile się nie mylę to nazywał się Margarett. Ta księżniczka z szarfą to model Avion: http://www.margarett.pl/lang/pl/page...3/kolekcja/35/ Chciałam jeszcze zmierzyć Acanto - był na wystawie, ale babka stwierdziła, że nie poleca mi takich rozłożystych dołów jak jestem niska i nawet nie pofatygowała się zdjąć mi tej drugiej sukni z manekina, w związku z czym obsługę uważam za fatalną. Na szczęście tylko w nielicznych odwiedzonych salonach spotkałyśmy się z nieuprzejmym traktowaniem, w większości babeczki były bardzo miłe, cierpliwe i pomocne.
a ja właśnie w Margarett bylam profesjonalnie potraktowana... mierzylam z 8 sukien i nawet tą która wstawiłas z falbankami... jest świetna...lekka i sie układa bez halki jedyny jej minu to cena ponad 3tys. Gdyby nie to to już bym sie na nią zdecydowala. Do kazdej sukni robiła mi stylizajcenp. woalka, welon, kapelusz czy bizuteria i udzielala rad.
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 11:24   #4090
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Hej, hoł lachoniki Witam się na szybko i słonecznie podczas chwilowego zamulania w pracce
Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Powiem Ci, że mam identycznie Jakoś śmieszne jest to dla mnie, kiedy laski będące w stałych związkach notorycznie wybierają się do klubów na "babskie balety" - głupio tak, bo wiadomo, że każda się jakoś wyszykuje do takiego klubu i siłą rzeczy ściąga na siebie wzrok innych facetów... Oni często myślą, że te dziewczyny szukają chłopaka... Mnie takie gierki nie bawią w żaden sposób, żenują mnie kolesie nadskakujący ze swymi rozochoconymi biodrami, mający nadzieję na coś więcej
Tia... też mówię o sobie, że się starzeję, albo że jestem staroświecka :p Ale po prostu dla mnie świetna zabawa w klubie to ta w parze z moim Ukochanym... i tyle!
Odkąd jestem z Moim, mam tak samo. Jeśli jakś imprezka, balety, to tylko z nim, bo wtedy wiem, że się wybawimy. I tego się będziemy trzymać.
Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Ja tam o wieku w dniu ślubu boję się mówić, bo stara już będę (29lat) , a zdałam sobie dopiero w te urodziny sprawę, że to już coraz szybciej lata lecą
Oj tam, oj tam. Mamy bliżej do 30, a w końcu mówią, że życie zaczyna się po trzydziestce, a same trzydzieski są gorące. Tego się będę trzymać
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 11:25   #4091
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Sam wiesz najlepiej w czym się dobrze czujesz Ja tylko mogę napisać na których zdjęciach wyglądasz fajnie. Rzeczywistość jest czasem jednak inna.
Stary 2011-08-23, 11:28   #4092
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość

Co do urlopu był baaaaaaaaardzo udany J Zdobyliśmy szczyty i punkty te, które planowaliśmy. Morskie Oko, Dolina Chochołowska, Kasprowy Wierch, Giewont. Wszystko na nóżkach. Pierwszy raz w życiu miałam takie zakwasy, jak po tych wędrówkach, ale było warto. Widoki cudowne i odczuwam, że moje nóżki i pośladki takie twardsze się zrobiły

Sądząc po fotkach, pogoda dawała radę. Superek, że wypadzik się udał
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 11:33   #4093
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Chciałaś powiedzieć voila?
Najwyraźniej chciałam, ale mi nie wyszło Z francuskim u mnie na bakier, przepraszam

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
a ja właśnie w Margarett bylam profesjonalnie potraktowana... mierzylam z 8 sukien i nawet tą która wstawiłas z falbankami... jest świetna...lekka i sie układa bez halki jedyny jej minu to cena ponad 3tys. Gdyby nie to to już bym sie na nią zdecydowala. Do kazdej sukni robiła mi stylizajcenp. woalka, welon, kapelusz czy bizuteria i udzielala rad.
Widać wyglądałaś na bogatszą niż my Wystawał Ci może z kieszeni jakiś gruby portfel, czy coś?
Nas baba niemalże olała. Owszem, przymierzyłyśmy po sukni, ale generalnie z wielką łachą nam pomagała.
Reszta salonów jak najbardziej ok

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 11:35   #4094
M_ilkaa
Rozeznanie

ja to mam teraz problem! po "stracie mojej " sukni mało która teraz mi się faktycznie podoba.
Wklejam do porównania zdjęcie poprzedniej, której już nie ma i obecnej, nad którą zastanawiam się czy mierzyć??
Która Waszym zdaniem ładniejsza?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg stara.jpg (46,5 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nowa.jpg (33,9 KB, 45 załadowań)
Stary 2011-08-23, 11:35   #4095
Nika0208
Rozeznanie

Cytat:
Najwyraźniej chciałam, ale mi nie wyszło Z francuskim u mnie na bakier, przepraszam

Widać wyglądałaś na bogatszą niż my Wystawał Ci może z kieszeni jakiś gruby portfel, czy coś?
Nas baba niemalże olała. Owszem, przymierzyłyśmy po sukni, ale generalnie z wielką łachą nam pomagała.
wrecz przeciwnie, ale w salonie pewnie moiwlam czego chce a jak mi podawała ceny to udawalam nie wzruszona... i komentowałam z uśmiechem ze spokojnie miesci sie w moim budzecie choć jest znacznie okrojony
Stary 2011-08-23, 11:36   #4096
M_ilkaa
Rozeznanie

waham się , bo jak dla mnie ta "nowa" ma zbyt "obfity" dół??
Stary 2011-08-23, 11:37   #4097
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
ja to mam teraz problem! po "stracie mojej " sukni mało która teraz mi się faktycznie podoba.
Wklejam do porównania zdjęcie poprzedniej, której już nie ma i obecnej, nad którą zastanawiam się czy mierzyć??
poprzednia łądniejsza ale nie wiadomo jak wygląda ta druga na żywo tzn nie na zdjęciu katalogowym

Stary 2011-08-23, 11:37   #4098
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Pierwsza

Stary 2011-08-23, 11:37   #4099
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
wrecz przeciwnie, ale w salonie pewnie moiwlam czego chce a jak mi podawała ceny to udawalam nie wzruszona... i komentowałam z uśmiechem ze spokojnie miesci sie w moim budzecie choć jest znacznie okrojony
ja też tak zawsze udaję, że ceny mnie nie wzruszają
Stary 2011-08-23, 11:38   #4100
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam nową PMkę

tenebrosko
- super, że się weselicho udało! Właśnie taki luźny, swobodny klimat mi się marzy na naszym
Co do sukni, to ja już się wypowiadałam, co mi do Ciebie pasuje i uwierzcie mi Dziewczyny, do tego charakterku łagodne falbanki mało pasują... Za to te pierzastości idealnie

Wiesz co, byłyśmy w Papa Michel, a potem na którejś tej ulicy, co nie pamiętam nazwy, ale jest dużo salonów A potem w pawilonach na przeciwko Gali. Niech Ci tenebrosa powie dokładniej, bo ja na nazwy nie zwracam uwagi, tylko na kiecki, Papa zapamiętałam, bo to pierwszy, do którego weszłyśmy

Nika
, my byłyśmy na razie "tylko" w Papa Michel na Lipowej, w prawie wszystkich na Narutowicza - po prostu przeszłyśmy się na odcinku od skrzyżowania z Lipową do skrzyżowania z Okopową i wstępowałyśmy po kolei do salonów. Tylko w Jacqueline, Paris, Passion i Estelle nic nie zmierzyłyśmy, bo tam trzeba się było wcześniej umówić na przymiarki i akurat na ten dzień były już zapisane jakieś laski na miary lub odbiory sukni, ale trochę pooglądałyśmy przynajmniej i na pewno się tam umówię. I byłyśmy jeszcze w tych na Fabrycznej, na przeciwko Gali, tam są wszystkie salony w dwóch podwórkach obok siebie. Fotki to tak głównie z ukrycia robiłyśmy, komórą i bez lampy, więc nie widać wszystkich zdobień, dżetów itd, bo się od nich nie miało jak światło odbić. W sumie w to zazwyczaj się nie pytałyśmy czy można robić, tylko dyskretnie robiłyśmy.

gosza, zapomniałam Ci pogratulować determinacji w pisaniu magisterki po nocach!

Agis
, dopisałam Cię do kalendarza

czarna_kawa
, a tutaj bonus ode mnie i Chatki dla Ciebie. Zobacz na co natrafiłyśmy podczas naszej wycieczki po salonach, pomyślałyśmy, że może Ci się spodobać...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00274.jpg (159,2 KB, 27 załadowań)
Stary 2011-08-23, 11:39   #4101
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
poprzednia łądniejsza ale nie wiadomo jak wygląda ta druga na żywo tzn nie na zdjęciu katalogowym
chyba jeszcze gorzej?? wklejam zdjecie, które jest umieszczone na aukcji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg aukcja.jpg (41,4 KB, 40 załadowań)
Stary 2011-08-23, 11:39   #4102
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Właśnie te kobity w tych salonach są denerwujące. Zamiast pomóc to aż zniechęcają do mierzenia czegokolwiek. A jak pozwolą przymierzyć to robią wszystko z wielka łachą.
Mnie to pewnie wezmą za jakąś małolatę co przychodzi i mierzy suknie dla jaj
Stary 2011-08-23, 11:43   #4103
Nika0208
Rozeznanie

uciekam do pracy... i pewnie jak wróce to znów będe nadrabiac... miolego dnia dziewczyny
Stary 2011-08-23, 11:45   #4104
Konto usunięte

Cytat:
A tej "Twojej" nie ma już na all więcej? w dobrym rozmiarze? może dojdą
Stary 2011-08-23, 11:45   #4105
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
chyba jeszcze gorzej?? wklejam zdjecie, które jest umieszczone na aukcji
ee to już lepsza ta którą wcześniej chciałaś kupić...

Stary 2011-08-23, 11:46   #4106
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28926251]Od razu jak dostałam maila od niej to napisałam w sumie tylko tyle że to nie jest zgodne z regulaminem allegro, a ona teraz napisała że ona rozumie ale muszę ją zrozumieć, ale szkoda jej sprzedawać za tyle. i pyta czy się dogadamy czy nie.

Ona ma nade mną tą przewagę że mi zależy TŻ też kiedyś miał taką sytuację. Ale po prostu nie kupił tej rzeczy i wystawił nega.[/QUOTE]

W sumie zrobił bardzo dobrze... Problem rzeczywiście polega na tym, że Ci zależy Ja tak miałam z mieszkaniem, za które w rezultacie płacimy o 5000 drożej niż wynegocjowaliśmy
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 11:47   #4107
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Oj tam, oj tam. Mamy bliżej do 30, a w końcu mówią, że życie zaczyna się po trzydziestce, a same trzydzieski są gorące. Tego się będę trzymać
i podobno seks po trzydziestce też jest lepszy

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 11:49   #4108
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Witam nową PMkę

tenebrosko
- super, że się weselicho udało! Właśnie taki luźny, swobodny klimat mi się marzy na naszym
Co do sukni, to ja już się wypowiadałam, co mi do Ciebie pasuje i uwierzcie mi Dziewczyny, do tego charakterku łagodne falbanki mało pasują... Za to te pierzastości idealnie

Wiesz co, byłyśmy w Papa Michel, a potem na którejś tej ulicy, co nie pamiętam nazwy, ale jest dużo salonów A potem w pawilonach na przeciwko Gali. Niech Ci tenebrosa powie dokładniej, bo ja na nazwy nie zwracam uwagi, tylko na kiecki, Papa zapamiętałam, bo to pierwszy, do którego weszłyśmy

Ale jesteś master of disaster! Normalnie muszę się na Tobie wzorować, bo już coraz mniej czasu!! Ile masz już stron?

Jak dla mnie tylko pierwsza Druga mi się zupełnie nie podoba, a w pierwszej wyglądasz cudnie Nie wiem, czy długa koronka by pasowała do tej sukni, musiałabyś przymierzyć... Ja osobiście jakoś tego nie widzę

Skoro bukiet masz bordowy, a samochód też, to kwiaty na samochodzie dopasuj do koloru sukni i po sprawie Tu na pewno tylko jasne kwiaty, bo bordowe się zgubią zupełnie na tym kolorze.

To naprawdę nie jest wielki wyczyn... Wystarczy być tego samego dnia w tym samym mieście i mieć pół dnia na łażenie.... I viola!

Ja białych w ogóle nie biorę pod uwagę Waham się między zielonymi a niebieskimi (bo to moje 2 kolory przewodnie).

Chciałabym, żeby zobaczył dopiero przed ślubem, ale cholera, nie wiem, czy będę miała tyle siły, żeby Mu nie pokazać chociaż zdjęcia Bo teraz wszystko mu pokazuję, a to tylko przymiarki... więc na pewno STRASZNIE będę chciała Mu pokazać TĘ JEDYNĄ

A MY NIE??????????????????????

Dziewczynki, które mówią, że ileś lat na kogoś zmarnowały, czy straciły... BŁĄD! To były jedne z najważniejszych lat Waszego życia! To właśnie w tych latach dowiedziałyście się od życia, czego chcecie, a co ważniejsze, czego nie chcecie i co omijać szerokim łukiem. To właśnie dzięki tym Patałachom (), z którymi byłyście macie teraz najlepszych TŻtów pod słońcem, bo umiałyście w Nich dostrzec coś, czego może przed związkiem feralnym nawet byście nie dojrzały. Mówię to z perspektywy osoby o podobnych do Was doświadczeniach I naprawdę wierzcie mi, to duże szczęście być w beznadziejnym związku i ten związek zakończyć - dało nam to doświadczenia za całe życie i nie raz jeszcze to doświadczenie nam pozytywnie zaprocentuje w różnych momentach życia
chodziło mi o pokazanie kiecy na żywo wam oczywiście że pokażę jakżesz mogłabym zapomniec

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 11:50   #4109
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
W sumie zrobił bardzo dobrze... Problem rzeczywiście polega na tym, że Ci zależy Ja tak miałam z mieszkaniem, za które w rezultacie płacimy o 5000 drożej niż wynegocjowaliśmy
No właśnie. Napisałam jej to co mi Nena i zobaczę co odpisze.

Prawda jest taka że jestem mało konfliktowa, nie lubię się kłócić.

A boję się że jak jej odmówię to potem będę musiała zapłacić więcej kupując od innej osoby

Ehh...
Stary 2011-08-23, 11:51   #4110
M_ilkaa
Rozeznanie

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28926914]A tej "Twojej" nie ma już na all więcej? w dobrym rozmiarze? może dojdą[/QUOTE]
póki co właśnie nie ma codziennie przeczesuje Allegro, Tablice, We dwoje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości