|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
Logistykę to i ja planuję, podyplomowo, jak się nic nie zmieni i nadal będę pracować w firmie logistycznej
![]() ---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- Cytat:
Ja jak kilka razy posiedziałam dłużej na ostatniej prostej pisania pracy, to ze zmęczenia rozchorowałam się na dwa tygodnie z temperaturą 39 stopni |
|
|
|
|
#4862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczęta, jak zwykle zaczynam mój dzień w pracy od porannej kawy i zerknięcia, co u Was słychać
![]() Cytat:
Cytat:
Ja jestem z wykształcenia polonistką, ale nie ciągnęło mnie nigdy do szkoły, więc zrobiłam 2 kierunek - dziennikarski i pracuję w zawodzie dziennikarza od 3 lat. Jakoś się dogadujemy, choć ja jestem typową humanistką, bujającą w obłokach romantyczką, która zaczytuje się w książkach, uwielbia kino, teatr, dobrą muzykę, długie spacery itd. On niekoniecznie podziela moje zainteresowania, ale dogadujemy się ![]() maxwelko, a jak się pracuje w firmie logistycznej? Znajoma chciala iść na studia w tym kierunku i zastanawiała się, jakby jej praca później wyglądała. Może coś jej doradzę, jak podzielisz się wrażeniami
|
||
|
|
|
#4863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteśmy jak jin i jang pod każdym względem. Mówią że przeciwieństwa się przyciągają i tak też z nami jestCytat:
Co do ćwiczeń ABS polecam też tą serię na nogi, ale sama robię tylko brzuszek.
Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2011-08-25 o 09:26 |
||
|
|
|
#4864 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jeśli chodzi o wódkę, to nie wydaje mi się, aby np. wujkowie zrezygnowali z wódki na rzecz kolorowych drinków, zresztą kumple też nie, chyba, że będzie whisky z colą
Edytowane przez tenebrosa Czas edycji: 2011-08-25 o 09:28 |
||
|
|
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
maxwelko Ty się nie śmiej to był horror nie to że ja glodna to jeszcze ta czekolada dwunasta w nocy i burza wokoło A ja właśnie się ogarnęłam i będę sprzątać mieszkanko
|
#4866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Teraz ja proszę Was o kciuki Chodzi o to, że moja patronka jedzie w przyszłym tygodniu na 3-dniowe szkolenie i strasznie zależy mi, żeby w tym czasie dała mi wolne a nie podrzuciła komuś innemu
|
||
|
|
|
#4867 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedz mi, kochana, jak się nazywał ten cudowny specyfik co to wywabia zafarbowane plamy? Bo mam do wywabienia plamy po winie A nie wiesz może, czy wywabia też zżółknięcia po antyperspirantach? TŻcik ma z tym problem na swoich koszulach ![]() Cytat:
![]() Mój TŻ też jest po dziennikarstwie, ale pracuje w fachu tylko pośrednio, w banku A powiedz, jak Ty sobie radzisz? Masz etat, czy walczysz na zlecenia? Bo z tego, co wiem, to dziennikarzom w naszym kraju jest się bardzo ciężko przebić...Cytat:
Zajmuję się tłumaczeniami i rezerwacją i rozliczaniem podróży służbowych ![]() ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Cytat:
To prawda, że zniżki są całkiem przyjemne, zamierzam z nich skorzystać przede wszystkim odnośnie kostiumu Widziałam już śliczne kostiumy w Atlanticu, tylko czekam cały czas na wypłatę A to dopiero we środę Kciuki są trzymane!!!
|
||||
|
|
|
#4868 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Szczerze, to podoba mi się, że każde z nas zajmuje się czymś innym. Jak wracamy z pracy to mówimy co się działo w pracy, ale nic poza tym i tym sposobem nie przenosimy problemów z biura do domu
|
|
|
#4869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie ja przedmiotów ścisłych takich jak chemia czy fizyka nienawidzę. Tylko matme i biologię. A z humanistycznymi przedmiotami nigdy nie miałam problemów oprócz języków obcych
|
|
#4870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4871 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
___ Aaaaaaa, dziewczyny, jakie buty znalazłam, zakochałam się ![]() Patrzcie: http://allegro.pl/melissa-talking-pa...775856037.html ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Cytat:
), która robi doktorat z zootechniki i lubuje się w kurczakach
|
|||
|
|
|
#4872 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, to jaki dajemy tytuł kolejnej części wątku?
Na lewo, na prawo w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój - PM 2012, cz.IX Chyba ten nam najbardziej teraz pasuje, prawda? Przypominam, że były jeszcze propozycje: Piszemy jak szalone, a juz za 5 miesiecy pierwsza PMka/Arletka założy suknię z welonem Już w styczniu się zaczyna nasza ślubna lawina. Z tym, że zgodnie stwierdziłyśmy, że te dwa ostatnie pasują bardziej na jesień/początek zimy.
|
#4873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tarzam się z TŻ, gdzie się da Co do pracy dziennikarza, to masz rację. Bardzo ciężko się przebić, a dostanie etatu graniczy z cudem. Nie to, co na początku lat 90-tych, gdy każdy mógł dostać etat z pocałowaniem ręki. Miałam krótką przygodę w TVP 3, tam trzeba było mieć własną działalność gospodarczą, pokrywali koszty ZUS, stawki były dobre, ale tempo (jak dla mnie) za szybkie. Później zaczęłam pisać do gazety lokalnej na umowę zlecenie. Dosyć długo to robiłam i polubiłam. Zadomowiłam się na tyle, że rok temu zaproponowano mi cały etat, pensję podstawową, plus wierszówkę. Jestem zadowolona i na razie nie zamieniłabym tej pracy na żadną inną. To mówisz, że fajnie w firmie logistycznej? Asystentka to fajna fucha, pewnie musisz ciągle chodzić elegancko ubrana? |
|
|
|
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie Na lewo, na prawo w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój - PM 2012, cz.IX
|
#4875 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4877 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I widzę, że mamy takie samo podejście do ciuchów ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4878 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak nie macie nic przeciwko, to mogę założyć nowy wątek po raz kolejny. A przy następnym oddać tę zaszczytną funkcję komuś innemu, bo to by był już mój trzeci, wcześniej też dziewczyny chyba po trzy raz z rzędu zakładały Możemy się tak zmieniać co trzy wątki
|
|
#4879 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po ślubie planuje jeszcze zrobić C+E i wtedy jego marzenie będzie spełnione do końca |
|
|
|
|
#4881 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do ubioru, to fajnie, że nie musisz się stroić, byłoby męczące ubierać co chwila jakiś inny oficjalny strój, szczególnie latem Cytat:
|
||
|
|
|
#4882 |
|
Zakorzenienie
|
tenebrosko jestem jak najbardziej za!!
|
#4883 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój TŻ typowy humanista filologia polska Podyplomowe zrobił z informatyki. Mamy wspólną pasję fotografia i to nas zawsze łączy Czasem nie rozumiemy swoich światów bo jesteśmy skomplikowanymi jednostkami, ale ogólnie wszystko się zazębia
|
|
|
|
|
#4884 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4885 |
|
Raczkowanie
|
Na lewo, na prawo w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój - PM 2012, cz.IX
Ten jest najlepszy. U nas jeżeli chodzi o wykształcenie to są to dwa skrajne bieguny - ja humanistka po administracji pracująca na serwisie samochodowym on inżynier po wydziale elektrycznym i zajmuje się projektowanie sieci. Ja kompletnie nioe rozumiem czym on się w pracy zajmuje mimo, że codziennie mi to tłumaczy
|
|
|
|
#4886 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z wódka sami nie wiemy co robić mamy gatunek wybrany, ale największy problem to ilość. Rodzice mówią raz żeby kupić więcej, najwyżej zostanie zapas w domu na różne okazje, moja mama znowu mówi żeby nie przesadzać itd... Ja wiem, że nie mam zamiaru zapewnić ludziom litr wódki na głowę bo nie będzie wtedy z kim rozmawiać ![]() Wesele w sierpniu także jeszcze mamy czas, cena wódki nie zmienia się tak często i znacznie więc zawsze się coś trafi, a hurtowni jest cała masa ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
Nigdy nie umiałam pisać w nocy. Mój organizm po prostu nie daje rady, mogę pisać od 6 rano cały dzień, ale w nocy zdecydowanie ŚPIĘ ![]() Nadgoniłaś z tą pracą w ciągu ostatnich dni ![]() ![]() ![]() kla ski:
|
||
|
|
|
#4887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4888 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przepłacanie dużej kasy za samą markę jest bez sensu, bo każda z nas wie ile pieniędzy pochłania wesele... Bardzo chciałam nadrobić więcej, ale niestety muszę uciekać do obowiązków... P.S. Już w niedzielę wracam do Polski !!!! |
|
|
|
|
#4889 | |
|
Zakorzenienie
|
A myślałam, że pokażę się dopiero w nowym wątku...
Nic no przywitam się jeszcze tutaj i napiszę, że Cytat:
Dobra zmykam dalej pisać
|
|
#4890 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Możesz założyć, dla mnie nie ma problemu Cytat:
Cytat:
![]() Oj tak, szczególnie upierdliwe bywają rajstopy ![]() Cytat:
![]() Kurcze, dziewczyny, potrzebuję dużo kciuków!!! Mam już odpowiedzi pozytywne z banków, ale okazuje się, że być może garaż i mieszkanie są na dwóch księgach wieczystych (jakoś tak - po prostu oddzielnie) i wtedy kredyt nie pokryje mi garażu i będe musiała nie wiadomo skąd skołować 25 000 zł (w zasadzie 12 500, po pół z TŻ) |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.

Jeszcze planuje logistykę.

Ja jestem z wykształcenia polonistką, ale nie ciągnęło mnie nigdy do szkoły, więc zrobiłam 2 kierunek - dziennikarski i pracuję w zawodzie dziennikarza od 3 lat. Jakoś się dogadujemy, choć ja jestem typową humanistką, bujającą w obłokach romantyczką, która zaczytuje się w książkach, uwielbia kino, teatr, dobrą muzykę, długie spacery itd. On niekoniecznie podziela moje zainteresowania, ale dogadujemy się
Jestem od Ciebie tylko 1 cm wyższa, więc wyobrażam sobie co to by było, gdybym zobaczyła 41 na wadze 
Chodzi o to, że moja patronka jedzie w przyszłym tygodniu na 3-dniowe szkolenie i strasznie zależy mi, żeby w tym czasie dała mi wolne a nie podrzuciła komuś innemu
A nie wiesz może, czy wywabia też zżółknięcia po antyperspirantach? TŻcik ma z tym problem na swoich koszulach

kla ski: