|
|
#361 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Okropieństwa w wyglądzie i stroju
Jeśli chodzi o ubranie to nic mnie w sumie nie denerwuje. Po prostu nie zwracam na to uwagi jeśli chodzi o inne osoby. Chyba że ktoś wygląda zjawiskowo fajnie lub niefajnie. Jeśli fajnie to może zaczerpnę jakiś pomysł, a jak niefajnie to w sumie to nie moja brocha. Chyba, że jest to jakaś moja znajoma to zasugeruję jej inny strój.
Jedyne co mnie razi to brak higieny, śmierdzące ubranie, brudne paznokcie itp. |
|
|
|
|
#362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w PL zaraz dopytują się czy nie jest Ci gorąco Cytat:
o masakra
|
|
|
#363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy wam to podpadnie pod okropieństwo, ale mi podpadło. Widziałam dzisiaj dziewczynę szczuplutką z dość małym biuścikiem, za to ściśniętym tak, że wyglądał jak dwie małe piłeczki tenisowe
nie mam niestety zielonego pojęcia, jak ona to zrobiła, ale biust i fiszbiny po bokach zaczynały się jej mniej więcej w miejscu, gdzie mi powoli kończą się brodawki Aż mnie zabolało
|
|
#365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#366 |
|
Przyczajenie
|
Też nie przepadam za butami ze szpicem. Nawet takich nigdy nie kupiłam bo mi się najzwyczajniej w świecie nie podobają!
Ale inni niech je sobie noszą jak im w nich wygodnie. Mi to absolutnie nie przeszkadza (: Za to przeszkadzają mi wychodzące na połowę pleców stringi. Ale jeszcze gorszy jest ich brak czyli wystający "rowek"!!! :P A szczytem są żółte lakierowane buty! Do tego torebka i pasek też żółte i też błyszczące! Brrrrrr! To "trend" sprzed kilku sezonów ale zdarzają się jeszcze takie kwiatki. Obok czegoś takiego nie potrafię przejść obojętnie i muszę się obejrzeć z dezaprobatą. Choć zwykle tego nie robię (: |
|
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie największym okropieństwem są wszechobecne tłuste włosy! Czy to taki problem umyć włosy? Nawet codziennie? (wiem co mówię, bo sama codziennie je szoruję
) Dalej: - wspominane białe kozaki, koronkowe kozaczki ze szpicem lub z powycinanymi wzorkami, - powycinane wzory na męskiej głowie ![]() - różowe kabaretki - cienkie/rajstopowe podkolanówki do spodni długości 3/4 lub spódnic z rozporkiem - krótkie spodenki długością przypominające bieliznę - źle dobrane staniki, z obwodem podskakującym pod kark - niepomalowane, niezadbane paznokcie u stóp + japonki/sandałki - podróbki adidasów Puma - noszenie sportowego plecaka do szpilek ze szpicem, koniecznie z klamerkami wysadzanymi cyrkoniami lub odwrotnie - torebka, lakierowana, ozdabiana cekinami, wzorkami, cyrkoniami, klamerkami połączona z adidasami (trend połowy dziewczyn z mojego kierunku), - męskie jeansy biało-niebieskie, nie umiem tego wytłumaczyć, ale są maxymalnie barwione i mają te wstrętne wzory w kontrastujących kolorach - męskie sweterki/koszule ze smokami - kruczo-czarne, farbowane włosy + pomarańczowa karnacja, - niebotycznie długie tipsy - wiem, że brzydka cera czy pryszcze to często niezależne od nas przypadłości, ale zakładanie bluzek z dekoltami tudzież bluzek z odkrytymi plecami gdy nasz dekolt/plecy usłane są pryszczami? Okropne. - nieumyte zęby z widocznym osadem ![]() - półbuty z płaskim/okrojonym prostokątnym obcasem i kwadratowym czubkiem - męskie dresy z bazarku np. czarne z czerwoną lamówką i napisem Pit bull - trampki na obcasie - KOSZMAR!
Edytowane przez Dagusiac Czas edycji: 2010-06-30 o 02:30 |
|
|
|
|
#368 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Prostokątnie zakończone tipsy... co komu się w tym podoba? To dla mnie wygląda jakby kosmetyczka odcięła te szpony z metra i przykleiła bez piłowania (nie wiem jaka jest technika robienia tipsów, ale to straszne)... i jak laska nimi pstryka jednym o drugi w busie Podkolanówki u osoby starszej niż z 3 klasy podstawówki.
|
|
|
#369 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zgadzam sie ze wszystkim!
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.

, po trzecie widzac kobiete w takim obuwiu juz czuje jej cierpienie.
.
nie mam niestety zielonego pojęcia, jak ona to zrobiła, ale biust i fiszbiny po bokach zaczynały się jej mniej więcej w miejscu, gdzie mi powoli kończą się brodawki

Zgadzam sie ze wszystkim!