Okropieństwa w wyglądzie i stroju - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-08-11, 20:14   #61
bemolka
Zakorzenienie

Dot.: Okropieństwa w wyglądzie i stroju

Cytat:
Napisane przez JamaJeczKa
witam
a co Wy nato jezeli widzicie w lato,upal 30 stopni i strasznjie grzeje a tu idzie sobie jakis ''metal'' w glanach??puff...mnjie tez nie razi taki styl ubierania sie,ale moda czy tez styl na sile?jak ja widze cos takiego to porażka!mozna sie ubierac w wybranym stylu ale trzebna miec tez glowe na karq!!pa
a niby czemu na siłe?? niektórym upał nie przeszkadza wiec czemu nie mają sie ubrac tak jak chcą i co to wspólnego z głową na karku?
bemolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-16, 18:39   #62
malwoj
Raczkowanie

Exclamation Dziewczyny pomóżcie w zmianie

Witam was Chcialabym cos w sobie zmienic, moze fryzurke, kolor wlosow?Nie wiem nawet jakim jestem typem urody.Naturalnie mam wlosy brązowe ktore się puszą i mam wtedy szope Na załączonym zdjęciu mam wyprostowane prostownicą.Jak myślicie jaki kolorek?I co dalej?Błagam pomózcie.Co mam ze sobą zrobić?Pozdrawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Madzia.jpg (12,5 KB, 144 załadowań)
malwoj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-16, 18:48   #63
klaudiii82
Przyczajenie

Hejjjj
W sumie niech każdy ubiera sie jak chce,jeśli mu tak wygodnie ,jakkolwiek by to było Chociaż musze Wam przyznac racje,że niektórzy chyba lustra w domu nie mają.Mi to nie przeszkadza jak jest ktoś ubrany,ale wiem jak na to patrza inni.Ale jeśli widze dziewczyne ubraną w stylu-krótka różowa mini spódniczka,do tego buty na bardzooooooooooooooo wysokim obcasie,bluzeczka która mało co przykrywa,to sie nie dziwie że wszyscy sie jej przygladają ;a ona się jeszce pewnie dziwi "czy czasem nie ma czegoś na twarzy "

Pozdrawiam
klaudiii82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-16, 18:50   #64
Lovisa
Zakorzenienie

Dot.: Dziewczyny pomóżcie w zmianie

Cytat:
Napisane przez malwoj
Witam was Chcialabym cos w sobie zmienic, moze fryzurke, kolor wlosow?Nie wiem nawet jakim jestem typem urody.Naturalnie mam wlosy brązowe ktore się puszą i mam wtedy szope Na załączonym zdjęciu mam wyprostowane prostownicą.Jak myślicie jaki kolorek?I co dalej?Błagam pomózcie.Co mam ze sobą zrobić?Pozdrawiam
Nie rozumiem.. Czemu akurat w tym wątku prosisz o radę? Przecież możesz załozyć osobny na poradach wizazystki. Ten wątek chyba ma trochę inny cel
Stary 2005-08-16, 18:59   #65
GosikK
Zadomowienie

GG do GosikK

Po pierwsze, oryginalny człowiek, czyli taki, który ma własny styl jest o wiele ciekawszy niż ludzie ciągle podążający za modą, czyli ubierający się tak samo.
Po drugie, byłam przez pewien czas metalówą więc mogę potwierdzić to co dziewczyny pisały o glanach. Wcale nie jest gorąco, chyba przez tą blachę
GosikK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-16, 22:20   #66
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandra999
Nie będę nikomu grzebac w profilu,ale odnoszę nieodparte wrażenie,że niektóre z autorek wypowiedzi w tym

wątku nie osiagnęły jeszcze jakże pięknego wieku lat 10...

Melvinko,bez obrazy...myśle,ze powinnaś opóścić juz grajdołek zwany Polską i udać się gdzieś będziesz mogła być glamour,trendy i jezzy-cokolwiek to znaczy-tego Ci z całego serca życzę

Stary 2005-08-17, 00:10   #67
WioletaM
Zakorzenienie

Pomadko, tak przeczytałam Twój podpis "Jak kochać to księdza..."
Pora spać.
WioletaM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-08-17, 00:51   #68
Shemreolin
Zakorzenienie

GG do Shemreolin Send a message via Skype™ to Shemreolin

Był juz kiedyś podobny wątek i skończyło sie tym, że zamiast fajnej dyskusji zaczeło się wyrzywanie sie na dresach, dziewczynach z solarium, dzidziach piernik itp. moim zdaniem takie wątki nie maja sensu, bo jaki jest cel wylistowania sobie co jest obrzydliwe i jak powinno sie ubierać. Wiadomo, że z higieną trzeba sie zaprzyjaźnić i nie ma to nic wspólnego ze stylem ubierania się.

Ja też chodziłam przez wiele lat w glanach, ubrana na czarno, w męskiej ramonesce i farbowanych na czarno włosach. I chodziłam tak i w lato i w zimę. Glany są naprawdę fajne i noga sie w nich wcale nie kisi. Wręcz przeciwnie, moje nogi bardziej kisiły się w trampkach.

Każda z nas cos razi ale o gustach sie nie dyskutuje, ot stara prawda. Każdy jest inny, a my nie znamy sie na tyle dobrze żeby wiedzieć czy kogos nie zranimy naszą wypowiedzią. Nie jest w dobrym tonie ludzi obgadywać, a takie wątki najczesciej kończą sie tym, że ludzie daja upost swoim złym emocjom i najeżdżaja na innych w stylu "a wiesz, ze ja widziałam Jolkę dzisiaj przed sklepem? Miała takie paskudne spodnie w paski... Och, że bys ty to widziała! Co za gust! Jak baba z bazaru!".

Moim zdaniem takie wątki sa zupełnie nie potrzebne. Mamy sie wspierać w dążeniu do ideału, a nie wytykać palcami...

Shemreolin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-17, 11:39   #69
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WioletaM
Pomadko, tak przeczytałam Twój podpis "Jak kochać to księdza..."
Pora spać.
W sumie Kakusiu masz dobry pomysł, bo podobno z księdzem to nie grzech. Ale jednak go realizować nie będę... Bo ciężko teraz o dobrego księdza.
Stary 2005-08-17, 13:39   #70
Sieczka
Rozeznanie

-ultraminiówy (bez przesady...)
-wysokie szpile
-opiete dzinsy
-tłuste włosy
-ogryzione i pomalowane paznokcie
-wściekle różowe ubranie i makeup
-ciuchy z futerkiem
-stringi wystające nad spodniami
-włosy pod pachami
-szminka na zębach, rozmazany tusz, niedobrany podkład
-za mocna henna na brwiach
-buty halówki
Sieczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-23, 22:22   #71
BaByCaKe
Zadomowienie

Wszystko lubie!! Oprócz długich, żółtych,brudnych paznokci u nóg. No i rajstop u Panów A tak to ogólnie lubie obserwować ludzi i bardzo się ciesze, że nie każdy jest taki sam.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-08-24, 00:37   #72
Lovisa
Zakorzenienie

Tak, rajstopkom u panów dziękujemy W sumie strój clowna tez by mi cosik nie spasował, moze dlatego, że nie lubię piłeczki zamiast nosa, za dużych butów, zielonych włosów, białej twarzy, namalowanego uśmiechu, jaskrawych workowatych spodni z klapą na tyłku... Ale w sumie to tylko drobiazgi.
Stary 2005-08-24, 09:47   #73
Violaceus
Przyczajenie

A co powiecie na to? Studiuję sobie zaocznie i na moim kierunku sa osoby w różnym wieku.Jest też pewna kobieta,lat 46, która bardzo lubi chodzić w spódniczkach mini, jaskrawych kolorów, typu zieleń, róż, czerwień. Takie falbaniaste. Spódniczki są dosłownie mini, sięgają nie dalej niż za pośladki. A do tego nosi stringi, np. czarne. Wiem bo widziałam na własne oczy, jak się schyliła po plecak.
Violaceus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-24, 10:08   #74
Moniquee
Zadomowienie

GG do Moniquee

Cytat:
Napisane przez noemi_kh
Ja osobiście nigdy bym nie założyła butów, które sa połączeniem trampka i szpilki
A mi się takie podobały i nawet chciałam sobie takowe zakupić ale były tylko w kolorze wściekłej fuksji, a tego już nie zdzierżę.
Stary 2005-08-24, 20:15   #75
rachela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Violaceus
A co powiecie na to? Studiuję sobie zaocznie i na moim kierunku sa osoby w różnym wieku.Jest też pewna kobieta,lat 46, która bardzo lubi chodzić w spódniczkach mini, jaskrawych kolorów, typu zieleń, róż, czerwień. Takie falbaniaste. Spódniczki są dosłownie mini, sięgają nie dalej niż za pośladki. A do tego nosi stringi, np. czarne. Wiem bo widziałam na własne oczy, jak się schyliła po plecak.
To musiało być traumatyczne przeżycie

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-25, 14:38   #76
Mroofcia
Rozeznanie

Wink Dot.: Okropieństwa w wyglądzie i stroju

.

Edytowane przez Mroofcia
Czas edycji: 2009-01-30 o 14:39
Mroofcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-25, 18:55   #77
agnieszka26a
Rozeznanie

okropieństwa w wyglądzie to:
- obgryzione i pomalowane paznokcie
- tłuste włosy
- usta pomalowane pomarańczową pomadką
- zbyt gruba wartwa pudru

a w stroju:
- sandały i skarpetki
- garnitur i buty sportowe
- zbyt duża mieszanina kolorów w ubiorze
Stary 2005-08-25, 21:13   #78
rachela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka26a
- usta pomalowane pomarańczową pomadką
E?
Co masz do pomarańczowego?...

Oscar Wilde
Stary 2005-08-26, 16:14   #79
windykatorka
Zakorzenienie

GG do windykatorka

ja pilnuję tego jak sama wyglądam,ale dziwi mnie trochę ubieranie skarpetek do sandałów nie mówię o chodzeniu po "placu" ale gdzies dalej bo skoro ubiera się sandały to musi być ciepło i ładnie jeśli chodzi o pogode więc po co skarpetki
windykatorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-08-26, 16:42   #80
daphne81
Wtajemniczenie

GG do daphne81

-tłuste włosy- sama pilnuję swoich aby zawsze były świeże
-buty np eleganckie albo klapeczki nawet białe i do tego białe skarpetki
-duże widoczne odrosty
daphne81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-26, 16:55   #81
BaByCaKe
Zadomowienie

Moja koleżanka... Ma takie straszne paznokcie, ktore sa cienkie, przezroczyste i wogle okropne nie mówiąc ze mają kształy kosmiczne... I ona je namiętnie hoduje i zawsze kogoś tak dotyka tymi paznokciami... Brrrrrr ja to aż nie wyrabiam jak zaczepi o mnie swoimi szponkami . NIE! NIE! NIE!
Lubie ładne paznokcie i długie, zdrowe. Ale ja jak np nie moge zahodować to mam króciusieńkie .
Stary 2005-08-27, 00:07   #82
rachela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BaByCaKe
Moja koleżanka... Ma takie straszne paznokcie, ktore sa cienkie, przezroczyste i wogle okropne nie mówiąc ze mają kształy kosmiczne... I ona je namiętnie hoduje i zawsze kogoś tak dotyka tymi paznokciami... Brrrrrr ja to aż nie wyrabiam jak zaczepi o mnie swoimi szponkami . NIE! NIE! NIE!
O tak, znałam taką pacjentkę
Dzieliłam z nia przez bite trzy tygodnie pokój w Krakowie na obozie językowym. Jeszcze je w trójkąty piłowała i wyglądała okropniaście
W pewnym momencie nie wytrzymałam i zwróciłam uwagę, ze moze odżyweczkę kąś, może by skrócić... E. Jak groch o ścianę

Oscar Wilde
Stary 2005-08-27, 00:17   #83
BaByCaKe
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rachela
O tak, znałam taką pacjentkę
Dzieliłam z nia przez bite trzy tygodnie pokój w Krakowie na obozie językowym. Jeszcze je w trójkąty piłowała i wyglądała okropniaście
W pewnym momencie nie wytrzymałam i zwróciłam uwagę, ze moze odżyweczkę kąś, może by skrócić... E. Jak groch o ścianę
TaaaK! Ja wprost nie mowilam... ale rzucałam aluzje . Ona namiost piowała je w trapeziki i t takie krzywe łopaty... .
Najgorzej jak je malowała np na taki różowy ciemny, i tylko jedną warstwe... ni e potrafie tego wytłumaczyć ale to było straszne....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-08-27, 15:58   #84
Madzia007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Moniquee
A mi się takie podobały i nawet chciałam sobie takowe zakupić ale były tylko w kolorze wściekłej fuksji, a tego już nie zdzierżę.
A ja mam właśnie takie buty, kolor błękitny i wcale nie są złe. Nie jestem żadną barbie, wogóle nie noszę spódnic, nosze je do dżinsów i wyglądają całkiem fajnie. No i są wygodne. I nie wyobrażacie sobie jaki to ubaw, kiedy co druga dziewczyna na ulicy wbija gały w moje buty, kiedy mam je na sobie. Jedna kiedyś się nawet potknęła, tak się zagapiła
Madzia007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-27, 16:13   #85
Angelika
Rozeznanie

a dla mnie najgorsze co może być to FARBOWANA NA BLOND MURZYNKA.

Poza tym:

- wysmarowane cienie wokól oczu (niefachowo)
- fałdy sadła wylewające się spod za małych ciuchów
- tłuste włosy (mam odruch wymiotny stojąc w poblizu takiej osoby i czując ta "woń")
- nieogolone nogi (grrrr maskara) pachy i wystawianie ich na widok publiczny
- u facetów nie podoba mi się t-shirt wciśnięty w jeansy + pasek z wielką klamrą
- u facetów: błyszczące buty z klamrą
- u facetów: wąsy, broda, nieświezy oddech

- U WSZYSTKICH: NIENAWIDZE PALENIA PAPIEROSÓW, najgorsza cecha jaka może istnieć!
Angelika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-27, 16:21   #86
edytka250
Rozeznanie

Nie mogę znieść widoku panów, którzy swoje spodnie podciągaja pod brodę... albo tych ktorych brzuch wystaje ze spodni i spod koszulki Chyab rozumiecie o czym mówie

A poza tym nie znosze...ostrego makijazu u mlodych dzewczyn (nieumiejętnie zrobionych z mordkami upaćkanymi we fluidzie... o 4 tony ciemniejszym od cery
edytka250 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-27, 16:21   #87
Madzia007
Zadomowienie

Widziałam niedawno na basenie grubą dziewczynę w skąpym bikini. Nie chodzi już o to, że jest gruba, bikini i te sprawy, bo każdy może się ubierać jak mu się podoba, ale spod tych majtek bokami wyłaziły okropne, czarne włosy łonowe, naprawdę bardzo dobrze widoczne na przy błękitnym kostiumie!
Madzia007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-27, 19:01   #88
pluszynka
Rozeznanie

W wyglądzie - tym 'materialnym' wszystko jest oki, o ile jest czyste, pachnące i w miarę zadbane, nie znoszę jednak - golizny do przesady i coś ze sfery nieubraniowej - mina, oceniający wzrok, i mlaskanie gumą niczym krowa jedząca trawę to mnie wkurza, złości, odrzuca i generalnie wrrrrrrrrrrrr
pluszynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-27, 19:06   #89
1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab
Konto usunięte

[QUOTE=Mroofcia]hehe szczyt bezguścia: przepał po solarium i 4 cm tipsy, czasem z moim facetem idąć gdzieś ulica czy po rynku widzimy wiele takich "okazów", ubaw mamy niezły, nie neguję tego zupełnie bo wszystko jest dozwolone, ale z umiarem!

Wiesz, a moze takie osoby idąc z chłopakiem smieją sie z takich "szarych myszek" ? Nie popieram czegos takiego, sama nie chodze na solarium i nie mam tipsów, ale jesli juz ktos sie wypowiada to moze troche bardziej delikatniej, a nie wypisywanie, ze masz z czegos ubaw itd. Bo wlasnie w taki sposób rodzi sie to, co teraz czesto widzimy na ulicach.

Co do glanów to kiedys nosilam w zimie, tylko dlatego ze podobal mi sie kształt czubka , taki zaokrąglony . Widzialam jakos 3 lata temu dziewczyne na koncercie hiphopowym ubraną w glanach, byl upał, ale uważam ze to czyjas sprawa. Ja sobie tylko pomyslalam "brrrr", ale nie patrzylam sie na nia krzywo, nie wysmiewalam ani nie uzylam uszczypliwego komentarza kiedy przechodzilam obok niej. Troche bezsensowny dla mnie ten wątek, ba, nawet bardzo, bo chyba logiczne, tak jak wypowiadalo sie duzo osob, ze najwazniejsza jest higiena, dziwne, ze komus podobalby sie zapach potu czy bujne owlosienie pod pachami przy bluzce na ramiaczkach. A kwestia mody- jednym sie podobaja adidasy a innemu szpilki, jeden woli kolory bardziej stonowane a inny cos bardziej wyrazistego.

aleksandra999- popieram całkowicie

1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-29, 15:24   #90
skrawka
Wtajemniczenie

miałam "koleżanke" w klasie, która 5 dni w tygodniu nosiła bordowe spodnie, bordową bluzkę i ciemno-zielony sweterek...czasem tylko koszulki zmieniała, a reszta non stop to samo
skrawka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości