![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Okropieństwa w wyglądzie i stroju
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam was
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
Hejjjj
![]() W sumie niech każdy ubiera sie jak chce,jeśli mu tak wygodnie ,jakkolwiek by to było ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny pomóżcie w zmianie
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Po pierwsze, oryginalny człowiek, czyli taki, który ma własny styl jest o wiele ciekawszy niż ludzie ciągle podążający za modą, czyli ubierający się tak samo.
Po drugie, byłam przez pewien czas metalówą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Pomadko, tak przeczytałam Twój podpis "Jak kochać to księdza..."
Pora spać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Był juz kiedyś podobny wątek i skończyło sie tym, że zamiast fajnej dyskusji zaczeło się wyrzywanie sie na dresach, dziewczynach z solarium, dzidziach piernik itp. moim zdaniem takie wątki nie maja sensu, bo jaki jest cel wylistowania sobie co jest obrzydliwe i jak powinno sie ubierać. Wiadomo, że z higieną trzeba sie zaprzyjaźnić i nie ma to nic wspólnego ze stylem ubierania się.
Ja też chodziłam przez wiele lat w glanach, ubrana na czarno, w męskiej ramonesce i farbowanych na czarno włosach. I chodziłam tak i w lato i w zimę. Glany są naprawdę fajne i noga sie w nich wcale nie kisi. Wręcz przeciwnie, moje nogi bardziej kisiły się w trampkach. Każda z nas cos razi ale o gustach sie nie dyskutuje, ot stara prawda. Każdy jest inny, a my nie znamy sie na tyle dobrze żeby wiedzieć czy kogos nie zranimy naszą wypowiedzią. Nie jest w dobrym tonie ludzi obgadywać, a takie wątki najczesciej kończą sie tym, że ludzie daja upost swoim złym emocjom i najeżdżaja na innych w stylu "a wiesz, ze ja widziałam Jolkę dzisiaj przed sklepem? Miała takie paskudne spodnie w paski... Och, że bys ty to widziała! Co za gust! Jak baba z bazaru!". Moim zdaniem takie wątki sa zupełnie nie potrzebne. Mamy sie wspierać w dążeniu do ideału, a nie wytykać palcami...
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
-ultraminiówy (bez przesady...)
-wysokie szpile -opiete dzinsy -tłuste włosy -ogryzione i pomalowane paznokcie -wściekle różowe ubranie i makeup -ciuchy z futerkiem -stringi wystające nad spodniami -włosy pod pachami -szminka na zębach, rozmazany tusz, niedobrany podkład -za mocna henna na brwiach -buty halówki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Wszystko lubie!!
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Tak, rajstopkom u panów dziękujemy
![]()
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
A co powiecie na to? Studiuję sobie zaocznie i na moim kierunku sa osoby w różnym wieku.Jest też pewna kobieta,lat 46, która bardzo lubi chodzić w spódniczkach mini, jaskrawych kolorów, typu zieleń, róż, czerwień. Takie falbaniaste. Spódniczki są dosłownie mini, sięgają nie dalej niż za pośladki. A do tego nosi stringi, np. czarne. Wiem bo widziałam na własne oczy, jak się schyliła po plecak.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
![]()
.
Edytowane przez Mroofcia Czas edycji: 2009-01-30 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
okropieństwa w wyglądzie to:
- obgryzione i pomalowane paznokcie - tłuste włosy - usta pomalowane pomarańczową pomadką - zbyt gruba wartwa pudru a w stroju: - sandały i skarpetki - garnitur i buty sportowe - zbyt duża mieszanina kolorów w ubiorze
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co masz do pomarańczowego?... ![]()
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
ja pilnuję tego jak sama wyglądam,ale dziwi mnie trochę ubieranie skarpetek do sandałów nie mówię o chodzeniu po "placu" ale gdzies dalej bo skoro ubiera się sandały to musi być ciepło i ładnie jeśli chodzi o pogode więc po co skarpetki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
-tłuste włosy- sama pilnuję swoich aby zawsze były świeże
-buty np eleganckie albo klapeczki nawet białe i do tego białe skarpetki -duże widoczne odrosty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
Moja koleżanka... Ma takie straszne paznokcie, ktore sa cienkie, przezroczyste i wogle okropne nie mówiąc ze mają kształy kosmiczne... I ona je namiętnie hoduje
![]() ![]() ![]() Lubie ładne paznokcie ![]() ![]()
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzieliłam z nia przez bite trzy tygodnie pokój w Krakowie na obozie językowym. Jeszcze je w trójkąty piłowała i wyglądała okropniaście ![]() W pewnym momencie nie wytrzymałam i zwróciłam uwagę, ze moze odżyweczkę kąś, może by skrócić... E. Jak groch o ścianę ![]()
![]() |
![]() |
#83 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Najgorzej jak je malowała np na taki różowy ciemny, i tylko jedną warstwe... ni e potrafie tego wytłumaczyć ale to było straszne....
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
a dla mnie najgorsze co może być to FARBOWANA NA BLOND MURZYNKA.
Poza tym: - wysmarowane cienie wokól oczu (niefachowo) - fałdy sadła wylewające się spod za małych ciuchów - tłuste włosy (mam odruch wymiotny stojąc w poblizu takiej osoby i czując ta "woń") - nieogolone nogi (grrrr maskara) pachy i wystawianie ich na widok publiczny - u facetów nie podoba mi się t-shirt wciśnięty w jeansy + pasek z wielką klamrą - u facetów: błyszczące buty z klamrą - u facetów: wąsy, broda, nieświezy oddech - U WSZYSTKICH: NIENAWIDZE PALENIA PAPIEROSÓW, najgorsza cecha jaka może istnieć! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
Nie mogę znieść widoku panów, którzy swoje spodnie podciągaja pod brodę... albo tych ktorych brzuch wystaje ze spodni i spod koszulki
![]() ![]() A poza tym nie znosze...ostrego makijazu u mlodych dzewczyn (nieumiejętnie zrobionych z mordkami upaćkanymi we fluidzie... o 4 tony ciemniejszym od cery ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
Widziałam niedawno na basenie grubą dziewczynę w skąpym bikini. Nie chodzi już o to, że jest gruba, bikini i te sprawy, bo każdy może się ubierać jak mu się podoba, ale spod tych majtek bokami wyłaziły okropne, czarne włosy łonowe, naprawdę bardzo dobrze widoczne na przy błękitnym kostiumie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
W wyglądzie - tym 'materialnym' wszystko jest oki, o ile jest czyste, pachnące i w miarę zadbane, nie znoszę jednak - golizny do przesady i coś ze sfery nieubraniowej - mina, oceniający wzrok, i mlaskanie gumą niczym krowa jedząca trawę to mnie wkurza, złości, odrzuca i generalnie wrrrrrrrrrrrr
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Konto usunięte
|
[QUOTE=Mroofcia]hehe szczyt bezguścia: przepał po solarium i 4 cm tipsy, czasem z moim facetem idąć gdzieś ulica czy po rynku widzimy wiele takich "okazów", ubaw mamy niezły, nie neguję tego zupełnie bo wszystko jest dozwolone, ale z umiarem!
Wiesz, a moze takie osoby idąc z chłopakiem smieją sie z takich "szarych myszek" ? Nie popieram czegos takiego, sama nie chodze na solarium i nie mam tipsów, ale jesli juz ktos sie wypowiada to moze troche bardziej delikatniej, a nie wypisywanie, ze masz z czegos ubaw itd. Bo wlasnie w taki sposób rodzi sie to, co teraz czesto widzimy na ulicach. Co do glanów to kiedys nosilam w zimie, tylko dlatego ze podobal mi sie kształt czubka ![]() ![]() aleksandra999- popieram całkowicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
miałam "koleżanke" w klasie, która 5 dni w tygodniu nosiła bordowe spodnie, bordową bluzkę i ciemno-zielony sweterek...czasem tylko koszulki zmieniała, a reszta non stop to samo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.