|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Raróg
|
Dot.: Ulubiona reklama i ta znienawidzona cz. II
Feliks namiętnie emitowany na wizażu. Ten koci rozbieg przed wskoczeniem na kolana i machanie łapą przed nosem... Szkoda slów. Totalna nieumiejętność radzenia sobie z kotem.
|
|
|
#3902 |
|
Konto usunięte
|
reklama z tym gostkiem
może sama reklama nie jest jakoś bardzo irytująca pewnie jest wymierzona w osoby b.młode i preferujące taki styl życia ( facet z reklamy jak dla mnie jest za stary by jarać się poniższym. powinni wziąć jakiegoś nastolatka) bo ja nie kumam -po co lajkować wszystkie posty (jakiekolwiek posty ;d) -po co fotografować wszystko co się je? ![]() ![]() -po co znać wszystkie knajpy ? (nie lepiej parę a ulubionych) https://muzykazreklam.tv/8493/plus-j...ich-bez-konca/ Edytowane przez 201710120930 Czas edycji: 2015-06-04 o 08:01 |
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie wkurza reklama reddsa z tymi kukłami, takie troche creepy to :P
|
|
#3904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie ogólnie wszystkie te reklamy są ciężkostrawne... "brawo ja"
|
|
|
|
|
#3905 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3906 | |
|
Raróg
|
To dziecko jest jakieś takie...
|
|
|
#3907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ahahahaha świetna! Dostaje drgawek na wspomniane już "nie ma i nie będzie" i ten babon z reklamy bakomy naturalnego - zwykły jogurt spływa, cieknie... Ona się tak pluje, że czuje to na sobie jak ją widzę
|
|
#3908 |
|
BAN stały
|
nie lubię tej reklamy z rózową panną brawo ja, taka typowa samochwala w kącie stala
![]() nie lubię też reklamy lodow z tą rudą dziewczyną i tego kolażu scenek, swego czasu mnie drażnił ten dzieciak od tego jogurtu i jego nie ma i nie będzie i ten rechot ![]() i bardzo ale to bardzo nie lubię reklam producenta soku marchewkowego z dziecmi i to: ''można... jak się czyta etykiety'', oraz ''ja i ja i ja ja ja ja... '' nie lubię reklamy forever young bo uważam to za płytkie sprzedawać produkty bankowe pod lansem, że bądź wiecznie młody, ta, na pewno - dużo lepsza jak dla mnie jest reklama jak tłum idzie i śpiewa bo jak nie my to kto ![]() nie lubię reklam z aktorkami i aktorami, nie lubię parady sław w sieci komórkowej, mam wrażenie, że zamiast skupić się na podnoszeniu jakości usług wolą zatrudnić tabun celebrytów (jeszcze stala mała grupa mnie tak nie drażni ) teraz nie lubię reklamy piwa z Penelopą, absurdem jest dla mnie zatrudnianie zagranicznych gwiazd na rynku polskim, czyli w/w wspomniana opcja, oraz np. francuska aktorka ktora mowi po polsku choć doskonale wiem, że nie zna tego języka, i w ogóle nie wiem, niby czemu właśnie ona a nie ktokolwiek inny; czy Kevin, choć ten jeszcze drażnil mnie najmniej wszystko to skutecznie zniechęca mnie do produktu Nie wiem, czy jestem wyjątkiem w swoim odczuciu, ale chcialabym, aby reklama szła w kierunku ciekawego pozytywnego przekazu może absurdalnego, ale nie absurdalnego niezamierzenie (lub pozornie niezamierzenie) a niedzieci, aktorka, stereotypy, irytowanie przekazem (jak parę miesięcy temu bez przerwy puszczana pewna piosenkarka produkująca się o cenach a teraz różowa pani co umie zrobić rurkę z języka i nie oddychać 6 minut, z pewnością, nikomu nie życzę by próbowal bić rekord i polizać się po lokciu choć jak dla mnie nie umie ).reddsowe lubię, od spice'a lubię, lubię reklamę hjundaja i20 (to z tą aranżacją miejskiej przestrzeni, wykorzystującą pracę street artystów czy jak to określić). Republika wg mnie jest fajna i ciekawa wolę to niz kolejne laski tanczace w kuchni z margaryną albo w ogóle milionosiemnastą scenkę jak gotuje mama, bo przecież tatusiowie są od tego by jesć. ![]() Swego czasu podobały mi się reklamy chyba proszku do prania jak tata zostaje z dziecmi i się nimi zajmuje i czesze corkę we francuza, wreszcie jakiś przelom. ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- gdzie można znaleźć tą reklamę Jogobelli o ktorej rozmawiacie? Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2015-06-07 o 10:08 |
|
|
|
#3909 |
|
Konto usunięte
|
Wkurza mnie ostatnio reklama jakiegoś dżemu bez grudek, z tymi dzieciakami, które grzebią się w żarciu, wyciągają jakieś skórki, otrzepują naleśnika ..blehhhh... Coś okropnego.
|
|
|
|
#3910 |
|
Konto usunięte
|
Ja tak robię xd ale reklama dziwna
polskie znaki i przecinki mi uciekły. łapać skurczybyki! |
|
|
|
#3911 | |
|
Raróg
|
Irytuje mnie ten koleś reklamujący preparat odstraszający komary: "Nie zawiera czegoś tam... SZACUN"
|
|
|
#3912 |
|
Konto usunięte
|
Hehehe, mnie z kolei brzydzi grzebanie się w jakiejkolwiek mazi, a zwłaszcza takiej jadalnej. Nie wiem co musiałoby się stać, żebym wetknęła palec do dżemu, no po prostu nie mogę...
|
|
|
|
#3913 |
|
Konto usunięte
|
Nie, no to ja łyżeczką, ale nie znoszę owoców w dzemie
polskie znaki i przecinki mi uciekły. łapać skurczybyki! |
|
|
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
A ja uwielbiam te nowe reklamy Carte d'Or, a już najbardziej tą z brownie
Muszę je tu wrzucić
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach Mała Mi "Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania." |
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
mnie wkurza ostatnio reklama Redds'a z tymi śpiewającymi rasta sprężynami czy co to jest. Oprócz tego reklama Jogobeli, puddingu: - kiedy będzie deser? - za minutę - oj mamooo najgorsza jest ta z rozgrzebywaniem dżemu na kanapce przez dzieciory
I tylko przyjdź. Dotknij mnie czule, i przytul tak, abym zapomniała o wszystkim. Pocałuj tak, abym na przekór samej sobie poczuła się szczęśliwa. A wtedy pójdę za tobą na koniec świata. Ty i ja, trzy metry nad niebem ♥ A&F |
|
|
|
#3916 |
|
Konto usunięte
|
Nowa odslona reklamy Jogobella, nie wiem kto wypuscil taka zenade, ale tego nie da sie ogladac, ani sluchac. Na pewno nie zacheci mnie do zakupu jogortow tej firmy.
|
|
|
|
#3917 | ||
|
Raróg
|
Cytat:
Parę smaczków z Wizażu: 1. Jakoś przerażająco tę babkę ucięli w połowie dekoltu. 2. Obrzydliwie wyglada ta świnia rzygająca żółtkiem. 3. Coś się jak zwykle na Wizazu pogmatwało i ucięli pani piękny usmiech. 4. Różowa sukienka i różowa świnia. Na poczatku nawet nie zauważyłam świni i dziwiłam, dla czego tej rysowance sutek wystaje. A to oko
|
|
|
#3918 |
|
Raczkowanie
|
Jakoś tv ostatnio nie oglądam... Skończyła sie ,EMKA, ;(
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
Jakiś czas temu spodobała mi się reklama dotycząca już nie pamiętam, czy marki samochodu czy opon, w trakcie której auto zdążyło się zatrzymać, podczas gdy jeż przechodził sobie przez ulicę.
Od kilku dni jej już nie widuję a chciałam sprawdzić, czy jest gdzieś w Internecie. Może ktoś kojarzy coś takiego i pamięta czego dokładnie dotyczyła ta reklama?
|
|
|
|
#3920 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3921 |
|
BAN stały
|
Jogobella wyśpiewywana "operowo"
|
|
|
|
#3922 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3923 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze bardziej koszmarna niż ta pierwsza.
A do tego nowa reklama wędlin pini polska. Janusze z żonami jedzą kiełby. Raka można dostać.
|
#3924 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
Te jęki ludzi w reklamie Allianz :/ nie do zniesienia...
|
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
"Witajcie w naszej bajce..." Aaaaaa dramat
|
#3927 |
|
BAN stały
|
Jakiś czas temu w radiu leciała reklama środka na prostatę, wyśpiewywana w stylu kapeli podwórkowej, pamiętam fragment "koniec koszmarów, złych pisuarów..."
|
|
|
|
#3928 |
|
Zadomowienie
|
Ktoś wspomniał tu o reklamie jogurtu, który bezczelnie spływa i odbiera potrawom ładny wygląd... Wiecie, ja lubię jak wszystko jest okraszone delikatnie jogurtem, jakby mgiełką... Nie lubię też reklam środków na przeziębienie- raz bierzesz i po grypie.
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
rozwala mnie reklama wędlin (nie pamiętam nazwy) facet mówi że sprzedaje im świnie a następnie kupuje ich wędliny bo chce zjeść wyroby ze swojego mięsa, nie lepiej byłoby mu zabić tą świnkę i mieć mięso nie naszpikowane konserwantami
|
|
|
|
#3930 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Ja lubię bardziej gęste, ale w tej reklamie to wyglądało tak, że jogurt był gulą, która miała być w jednym miejscu... to po co taki jogurt.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.

Natomiast jeśli chodzi o reklamę z gostkiem to ta blondynka z tatuażem jest super

Muszę je tu wrzucić
Od kilku dni jej już nie widuję a chciałam sprawdzić, czy jest gdzieś w Internecie. Może ktoś kojarzy coś takiego i pamięta czego dokładnie dotyczyła ta