![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ulubiona reklama i ta znienawidzona :-)
niecierpie nowej reklamy (sim)Plusa z tym gosciem z afro na głowie,jak ją widze to normalnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Raróg
|
Najlepsze reklamy były w "Dniu Świra"
![]() ![]() A najgorsze są na niemieckiej Vivie, te paskudne dzwonki! Nie lubię wkrętka i robaka w kibelku, faceta śpiewającego w reklamie kawy z tym akcentem, od którego mam ciarki. Nie widziałam jeszcze chyba żadnej reklamy proszku do prania, która byłaby fajna. Wkurzała mnie też ta babka, która "wczoraj nawet jadła lody", rany julek! I dzieciak z tym jego: "krokodyl odpada". Fajna jest reklama STR8 - porywająca, Mc. Donald na Dzień Matki, Dog in the Foog, Panadol z dziećmi przebranymi za zwierzątka, Kinder Bueno... Żywiec ma ostatnio świetne reklamy, rozwalił mnie ten facet robiący podkówkę (taka czarno-biała migawka). I jeszcze to, jak tysiące ludzi się wspina - Play Station chyba, piosenka też fajna ![]() Peugeot z motywem: "Zazdrość - straszna rzecz" czy jakoś podobnie, Sunsilk i facet tak fajnie mówiący "Jak można tu przychodzić z takimi włosami". Jeszcze Hoop z gangsterami, chłopak gryzący laskę w spódnicy w torty, ze zwierzakami większość ![]() Rany, ale mam pamięć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
no to ja wam podpinam link do jedynej reklamy jaką lubię
ciekawe dlaczego ![]() http://212.87.229.239/Blaupunkt_Pimp_my_Rid.mpeg |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Nie znoszę reklam Telekomunikacji, Tele 2, i tych innych, ot, skrzywienie zawodowe, jedynie ta z workiem na autostradzie jest fajna, muzyczka mi się w niej podoba. Wymiękam przy calgonie, łazienka pełna wody, pralka padła, a kobieta z fochem "ale ja mam pranie!" Podoba mi się pizza Knorra, ta z McDonalda na dzień matki była fajna no i plus oczywiście. A była jeszcze kiedyś reklama Plusa z fajną piosenką i reprezentacją siatkarską, tę też lubiłam.
Najgorsze w reklamach jest to że jak się skończą to ja już nie pamiętam o czym był film ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Ojej zapomniałam.Podoba mi się też reklama keczepu pudliszki jak facet bierze butelkę keczupu nad głowę i śpiewa "aż do ostatniej kropeelki" poprostu zabójcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
![]()
Oczywiście Plus i kabaret Mumio
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Ahhh, reklamy...
![]() "dzień dobry, poleje panią olejem..." "Van Ghoooooooooooog" Uwielbiam je ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Była kiedyś taka fajna pedigree, ale nie lubie reklam w style "nasz mruczek..." Plus bije wszystkich na głowę, a ja uwielbiam kit keta. Nike free jest fajna. Nienawidze jogobelli
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Nie będę oryginalna mówiąć (pisząc), że uwielbiam reklamy Plusa z kabaretem Mumio
![]() ![]() "- A w ogóle to co to są te mazy, które tutaj robię? - Nie mazy, tylko zielony jest metaforą - trudne słowo - telefonów na kartę, a pomarańczowy - jeszcze trudniejsze słowo - kosztowania złotówki. szrrrr :P - Co mi pan tutaj napisał? O_o - K...K...Kopytko..." ![]() Lubię też reklamę, w której kobieta 'wybiera' sobie ogórki na straganie i nagle wyciąga takiego wielgachnego :P gdy ją pierwszy raz widziałam myślałam, że padnę ze śmiechu ![]() Lubię też piosenki z reklamy piwa Freeq i Nutelli ![]() Natomiast nie cierpię tych wszystkich reklam proszków do prania, różnych płynów itp. :/
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
ja uwielbiam reklamę w której rozluźnia się aparat mowy: "do babuni"
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
a ja uwielbiiam reklame Nuttelii ;D
potrzeba tyle energii by byc dzieckiem ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Przyczajenie
|
![]()
.
Edytowane przez Jeeg Czas edycji: 2008-10-10 o 22:53 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
![]()
Przypomniała mi sie taka super reklama, którą wyświetlano nam na pokazie reklam na mojej uczelni, bo studiuje socjologię reklamy. To była rekama jakiegoś napoju. Stoi sobie koleś na plazy [w tle impreza] i wkłada jakąś karteczke do butelki po napoju i wrzuca do wody. Kadr sie troche oddala i widac, ze wrzucił tych butelek do morza juz sporo
![]() ![]() ![]() ![]() Lałam z tego jak nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
MOja ulubiona relkama, to bodajże Triady
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
The Beet reklama jest kredytu mieszkaniowego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
Ja uwielbiam juz troche starsza ale moim zdaniem najlepsza rekalme Peugeota, ta z tym sloniem
![]() Nie cierpie reklam proszkow do prania z Zygmuntem Heiznerem (czy jak mu tam)
#80 |
Raczkowanie
|
![]()
wlasnie przypomniala mi sie jeszcze jedna fajna reklama
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
A mi sie strasznie podoba reklama Bounty z tą dziewczyna ze znaczkami na policzkach. A dokładniej zachwyca mnie ten facet wychodzący z wody. I do tego ta piosenka w tle. No po prostu facet marzenie.
![]() Lubię też bardzo reklamy z Mumio (kto widział ich występ w Opolu? Ja płakałam ze śmiechu "no no no no, pychotka"). Nie podobaja mi sie reklamy z Otylią Jędrzejczak, któa lepiej by sie zajęła sportem, bo naprawde w reklamie jest strasznie sztywna i nieprzekonująca. Dodatkowo nie znoszę reklam ściągniętych z Niemiec, gdzie na półkach stoi masa tego samego płynu i jakis palant się wymądrza. No i oczywiscie reklama "ale ja mam pranie!". Boze! więcej sobie nie przypominam...
#82 |
Raczkowanie
|
Plusa
![]() ![]() ![]() a nie cierpie proszkow do prania i jeszcze pamietam z dziecinstwa strasznie nie lubilam "oferta Zrembu zawsze na czasie "wrrr,a przepadalam za "herbatka paracelsus" zapadly mi strasznie w pamiec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
grrrrr..... Aż muszę się wypisać: dostaję dreszczy i zgrzytania zębami, kiedy widzę reklamę Popa z "zagadnieniem GROSZA"......
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio bardzo podoba mi się reklama Sony, a wnerwia Sprite'a..."prgnienie - sprite", bleee.
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Mi podobała się niedawno reklama Bounty. Fajna muzyczka i sceneria.
Nie lubię wielu reklam. Do szału zaczyna mnie doprowadzać reklama Juicy Fruit, brr. Puszczają ją chyba co 5 minut ... |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Obecnie moją ulubioną jest ta Plusa - "do babuuuni"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#89 |
Konto usunięte
|
Ja po prostu kocham muzykę z reklamy Axe`a!! Jak Facet otwiera ksiązkę i babce sie bluzka rozpina....(Electric coś tam.... <serce>) No i oczywiście śpiew z reklamy KiT Kata!! Nauczyłam się tego na pamięć :P A niezawidze po prostu reklamy Calgonitu....Trzepie mną jak to widzę!! No i jeszcze Winterfresh....Facet żuje gumę i baba przy barze leci na niego jak mucha do miodu bo blat zamarzł....żałosne....
P.S. Jeszcze lubię reklamę Nutelli, ogólnie za muzykę :P |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.