![]() |
#271 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Ulubione teksty piosenek
Cytat:
Poza tym uwielbiam hiszpański ![]()
![]() |
![]() |
#272 |
Raczkowanie
|
Oczywiście Kazik i MISTRZOWSKIE - PRZY SŁOWIE - za życiową mądrość jaką niesie
Mądry głupiemu ustępuje Ale co, gdy głupi się z tego nie raduje Krzyczy z grubym kijem, że połamie ci kości Że mądry ustąpił? To oznaka słabości Do trzech razy sztuka... Ale co, gdy za czwartym wypłynie ta nauka Wtedy będzie za późno. Wkładaj głowę w pętlę Ważne są zasady, czym głupsze tym lepsze Widzę to co widzę i w ogóle się nie wstydzę Niech się wstydzi ten co robi, nie ten co widzi Widzę to co widzę i w ogóle się nie wstydzę Niech się wstydzi ten co robi, nie ten co widzi Gitara, ognisko - tu leją się po pyskach Słońce, jezioro - ich trzech, ale nas czworo Jeśli wejdziesz między wrony, musisz krakać tak jak one Ale co, gdy wrony w nienawiści wyuczone Rozkazują, wykrzykują, megafony zaplują Wszystkie co do jednego wyższość gatunkową czują Każdy kij ma dwa końce Ale co, gdy znajdziesz kończący trzecim końcem Wtedy duma podniesiona, na kamień założona Ten kamień poleci w to miejsce, gdzie wróg kona Widzę to co widzę i w ogóle się nie wstydzę Niech się wstydzi ten co robi, nie ten co widzi Widzę to co widzę i w ogóle się nie wstydzę Niech się wstydzi ten co robi, nie ten co widzi Gitara, ognisko - tu leją się po pyskach Słońce, jezioro - ich trzech, ale nas czworo Przysłowia są mądrością narodów A narody to plemiona teraźniejszych czasów Mają to do siebie - narody, nie czasy Każdy jest wyjątkowy, lepszy od reszty klasy Wyjątkowy zaś chce, właściwie chyba musi Swój etos i kulturę zanieść temu co gorszy Szykujcie bracia amunicję na święta To Boże Narodzenie będą długo pamiętać Widzę to co widzę i w ogóle się nie wstydzę Niech się wstydzi ten co robi, nie ten co widzi Widzę to co widzę i w ogóle się nie wstydzę Niech się wstydzi ten co robi, nie ten co widzi PFK - Chwile ulotne - ten fragment nakręca mnie pozytywnie do życia i dziłania Dwadzieścia lat mineło jak jeden dzień Nie masz co wspominać? Lepiej swe życie zmień Póki czas Nie czeka na nas EGO - Rytmy zwątpienia - to zawsze gdy mam doła niby smutne,ale dla mnie niesie duzo nadziei Oczy smutne patrząc wnikliwie i dogłębnie Tylko głębiej i głębiej i głębiej Choć chciałbym widzieć bez skazy krajobrazy Olbrzymie wodospady i lśniące obrazy Oj, ups nie da rady za horyzontem dawno już jest słońce Niebo pochmurne, rozkładam sobie słowa różne To milion myśli na sekundę Aby tak dalej, przetrwałem pierwszą rundę Choć cios za ciosem płyną w moją gardę Rytmy zwątpienia uwierz naprawdę nie jesteś sam Ja czasem także miewam chandrę Czy życie nasze takie jest, chyba nie całe Są momenty gdy życie dudni karnawałem Są też dni w których wydaje się że go przespałem FENOMEN - Zmiany - dla mnie te słowa to wytłumaczenie wszystkiego czego nie mogę pojąć w rzaden możliwy mi sposób Wszystko się zmienia To już nie jest ten świat Wszystko się zmienia Chciałbym to wyrazić, ale nie wiem jak Wszystko jest zależne od czasu i od zmiany Inaczej brzmi po latach ten sam tekst znów rymowany HEY - Luli lali - sama nie wiem za co, ale nie mogę sie jej po prostu oprzeć Śpij! Bo jak nie, Wyjdą z szaf potwory, Zlecą się Samsony! Śpij! Radzę Ci, Bo brzydula w tiulach Porwie Ci tatusia! Śpij! W kuchni juz Starej babie kipi W garze wywar z warzyw! Hej! Wrzuci Cię, Będziesz z warzywami warzył się aż zmiękniesz! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Raczkowanie
|
QUEEN-TOO MUCH LOVE WILL KILL YOU
too much love will kill you if you can't make up your mind torn between the lovers and the love you leave behind you're headed for disaster cause you've never read the signs too much love will kill you every time (moga wystapic bledy bo pisze z pamieci)
![]() |
#275 |
Raczkowanie
|
Nie sadze zeby to byl jakis szczegolny tekst. Piosenke co prawda bardzo lubie, ale nikt do konca nie wie o czym ta piosenka jest. Sam Freddie zapytany o znaczenie tego tekstu powiedzial, ze to tylko platanina slow, ktore sie rymuja.
![]() |
#276 |
Rozeznanie
|
Jak dla mnie najwaznieszym tesktem piosenki w moim zyciu jest poczatek "Du bist das beste" Silbermond.
Ich habe einen Schatz gefunden, und er trägt deinen Namen, so wunderschön und wertvoll mit keinem Geld der Welt zu bezahlen. Du schläfst neben mir ein, ich könnt dich die ganze Nacht betrachten, sehen wie du schläfst, hören wie du atmest, bis wir am Morgen erwachen. Du hast es wieder mal geschafft, mir den Atem zu rauben, wenn du neben mir liegst dann kann ich es kaum glauben, dass jemand wie ich, sowas Schönes wie dich, verdient hat. Du bist das Beste was mir je passiert ist, es tut so gut wie du mich liebst, vergess den Rest der Welt, wenn du bei mir bist. Wtedy mi sie TZ oswiadczyl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zadomowienie
|
Ja ostatnio rozkochałam się w Alanis
![]() ![]() I'm a Bitch I hate the world today You're so good to me I know but I can't change Tried to tell you But you look at me like maybe I'm an angel underneath Innocent and sweet Yesterday I cried Must have been relieved to see The softer side I can understand how you'd be so confused I don't envy you I'm a little bit of everything All rolled into one [Chorus] I'm a bitch, I'm a lover I'm a child, I'm a mother I'm a sinner, I'm a saint I do not feel ashamed I'm your hell, I'm your dream I'm nothing in between You know you wouldn't want it any other way So take me as I am This may mean You'll have to be a stronger man Rest assured that When I start to make you nervous And I'm going to extremes Tomorrow I will change And today won't mean a thing [Chorus] Just when you think, you got me figured out The season's already changing I think it's cool, you do what you do And don't try to save me [Chorus] I'm a bitch, I'm a tease I'm a goddess on my knees When you hurt, when you suffer I'm your angel undercover I've been numb, I'm revived Can't say I'm not alive You know I wouldn't want it any other way Everything I can be a nightmare of the grandest kind I can withhold like it’s going out of style I have the bravest heart that you’ve ever seen And you’ve never met anyone who's as positive as I am sometimes You see everything, you see every part You see all my light and you love my dark You dig everything of which I'm ashamed There's not anything to which you can’t relate And you’re still here I blame everyone else, not my own partaking My passive-aggressiveness can be devastating I'm the most gorgeous woman that you’ve ever known And you’ve never met anyone who's as everything as I am sometimes You see everything, you see every part You see all my light and you love my dark You dig everything of which I'm ashamed There's not anything to which you can’t relate And you’re still here What I resist, persists, and speaks louder than I know What I resist, you love, no matter how low or high I go You see everything, you see every part You see all my light and you love my dark You dig everything of which I'm ashamed There's not anything to which you can’t relate And you’re still here And you’re still here And you're still here...
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#279 |
Rozeznanie
|
Avril Lavigne-Nobody's Home,Polskie tłumaczenie
ie powinnam Ci mówić, dlaczego ona tak się czuła. Czuła to każdego dnia, i ja nie mogłam jej pomóc, tylko parzyłam, jak znów popełnia te same błędy. Co jest źle, co teraz jest źle, Zbyt dużo, zbyt dużo problemów Gdzie jest jej miejsce, gdzie jest jej miejsce Ona chce do domu, nikogo nie w ma w domu Właśnie tam leży, załamana w środku. Nie ma miejsca do którego mogła by pójść, nie ma miejsca, do którego mogła by pójść by wytrzeć łzy, Załamana w środku Otwórz oczy, i się rozejrzyj, Znajdź odpowiedź, na pytanie "Dlaczego?" Zostałeś odrzucony, i teraz nie możesz znaleźć tego, co zostało w tyle Bądź silny, bądź teraz silny Zbyt dużo, zbyt dużo problemów Gdzie jest jej miejsce, gdzie jest jej miejsce Ona chce do domu, nikogo nie w ma w domu Właśnie tam leży, załamana w środku. Nie ma miejsca do którego mogła by pójść, nie ma miejsca, do którego mogła by pójść by wytrzeć łzy, Załamana w środku Ona chowa swe uczucia, nie może znaleźć swych marzeń, ona zwariowała, została w tyle, nie mogła znaleźć swojego miejsca, wybrała swą wiarę, upadła ze świętości, i jest wszędzie Ona chce do domu, nikogo nie w ma w domu Właśnie tam leży, załamana w środku. Nie ma miejsca do którego mogła by pójść, nie ma miejsca, do którego mogła by pójść by wytrzeć łzy, Załamana w środku Ona patrzy w swe wnętrze, ona patrzy w swe wnętrze Może być zamknięte lub utracone Nie mogę powiedzieć, nie pamiętam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Przyczajenie
|
Nie mam ulubionego takiego długiego tekstu, ale lubię czasem wpaść na jakąś piosenkę, zostaje mi jakaś linijka tekstu w głowie no i leci na opisGG najczęściej.
Ale Goo Goo Dolls mają ładne texty.
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
ostatnioo mania tekstow happysad... proste, dosłownie, cudowne xD
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Przyczajenie
|
Cascada- Truly, madly, deeply
I'll be your dream I'll be your wish I'll be your fantasy I'll be your hope I'll be your love Be everything that you need I'll love you more with every breath Truly, madly, deeply do I will be strong I will be faithful 'cause I'm counting on A new beginning A reason for living A deeper meaning, yeah [chorus ![]() I want to stand with you on a mountain I want to bathe with you in the sea I want to lay like this forever Until the sky falls down on me And when the stars are shining brightly in the velvet sky, I'll make a wish send it to heaven Then make you want to cry The tears of joy for all the pleasure in the certainty That we're surrounded by the comfort and protection of The highest powers In lonely hours The tears devour you [chorus] Oh can you see it baby? You don't have to close your eyes 'Cause it's standing right before you All that you need will surely come I'll be your dream I'll be your wish I'll be your fantasy I'll be your hope I'll be your love Be everything that you need I'll love you more with every breath Truly, madly, deeply do [chorus] I want to stand with you on a mountain I want to bathe with you in the sea I want to live like this forever Until the sky falls down on me Edytowane przez magda1592 Czas edycji: 2008-03-07 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Przyczajenie
|
Zapomniałam o tej piosence
![]() Hilary Duff Someone's watching over me Found myself today Oh I found myself and ran away Something pulled me back The voice of reason I forgot I had All I know is you're not here to say What you always used to say But it's written in the sky tonight So I won't give up No I won't break down Sooner than it seems life turns around And I will be strong Even if it all goes wrong When I'm standing in the dark I'll still believe Someone's watching over me Seen that ray of light And it's shining on my destiny Shining all the time And I wont be afraid To follow everywhere it's taking me All I know is yesterday is gone And right now I belong To this moment to my dreams So I won't give up No I won't break down Sooner than it seems life turns around And I will be strong Even if it all goes wrong When I'm standing in the dark I'll still believe Someone's watching over me It doesn't matter what people say And it doesn't matter how long it takes Believe in yourself and you'll find And it only matters how true you are Be true to yourself and follow your heart So I won't give up No I won't break down Sooner than it seems life turns around And I will be strong Even if it all goes wrong When I'm standing in the dark I'll still believe That I won't give up No I won't break down Sooner than it seems life turns around And I will be strong Even when it all goes wrong When I'm standing in the dark I'll still believe That someone's watching over Someone's watching over Someone's watching over me Someone's watching over me |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Raczkowanie
|
MAGDA1592->To nie jest tekst Cascady tylko Savage Garden.
![]()
![]() |
#285 |
Raczkowanie
|
Deep Purple - When a blind man cries
(..)If you're leaving close the door. I'm not expecting people anymore. Hear me grieving, I'm lying on the floor. Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure(...) Korn - No Place to hide (...)I see your faces and I do not understand why Each time I dream you standin there, right by my side Why do you make me, you take my pride And in my eyes you kinda rape me, inside I have no place to run and hide Some look at the time, I looked back into my life You want to touch me to see what's in my eyes Why do you make me remember all the hate all its shame Don't you hate me, sometimes?(...) Korn - Blind (...)This place inside my mind, a place I like to hide You don't know the chances. What if I should die?! A place inside my brain, another kind of pain You don't know the chances. I'm so blind! Another place I find to escape the pain inside You don't know the chances. What if I should die?! A place inside my brain, another kind of pain You don't know the chances. I'm so blind!(...) Nirvana - Dumb (...)I'm not like them But I can pretend The sun is gone But I have a light The day is done But I'm having fun(...) <3
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
Sunblock- "First time"
![]() Słodki tekst o pierwszej miłości... I bardzo prawdziwy ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=XbYfKqtAOys First time, first love Oh what feeling is this Electricity flows With the very first kiss Like a break in the clouds And the first ray of sun I can feel it inside Something new has begun And it's taking control Of my body and mind It began when I heard I love you For the very first time For the very first time For the very first time For the very first time In control, in control My body control My body control I can feel it And it's in control My body control My body control I can feel... This life, this love All the sweetness I feel So mysterious yet So incredibly real It's an uncharted sea It's an unopened door But you gotta reach out And you gotta explore Even though you're not sure Till the moment arrives There he is and you know you're in love For the very first time (6x) Niby takie banalnie ale mnie urzekło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Raczkowanie
|
Nirvana -Smell like teens spirit
"I found it hard It was hard to find Oh well, whatever, nevermind" ![]() Metallica -"Unforgiven II " "Lay beside me, tell me what they've done Speak the words I wanna hear, to make my demons run The door is locked now, but it's open if you're true If you can understand the me, than I can understand the you " ![]()
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
no to ja mam tego troche
![]() Christina Aguilera-mother i right man Rihanna -hate that I love u so Avril-when u're gone poki co to te slucham caly czas ![]()
![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
HAPPYSAD - STYRANA
kocham xD ![]()
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Rozeznanie
|
Grammatik - Każdy ma chwile
'Czasem są chwile, gdy problem jest w każdym kroku W pięści ściskasz frustracje Bezsilne łzy ci płyną z oczy Są takie momenty, gdy ufa się już tylko Bogu A wszystko czego chce się, to jakiś na szczęście sposób Gdy z kolejnych łez atak przychodzi złości O ścianę niszczysz pięści, miotasz się w bezsilności Wpada się w problem jak w bagno, w wir nicości A świat twych zasad prostych już runął Jak domek z kart Boże proszę byś problem usunął Bym lepsze świat zobaczył jutro rano się budząc Uspokojenie, pomóż znaleźć to, co w sercu drzemie Co siedzi we mnie, proszę cię o to Pomóż usunąć mi z duszy kłopot Panie proszę! Każdy z nas ma te chwile Gdy się do ciebie modli Boże Razem z przyjaciółmi, pomóż W odwadze przed następnym krokiem pomóż I daj schronienie jak w rodzinnym domu I cicho cię proszę chroń przed ścieżką ciemną Nawet najtwardsi mają chwile, kiedy potrzebują klęknąć ' (...) I dalej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Raczkowanie
|
![]()
Mi się strasznie podoba piosenka Friends - Nauczę Cię żyć.
Na ciebie czekam kolejny dzień dni zlewają się w jedną rzekę tą rzeką czasem płynąć chcę nie czekać wciąż i kolejny raz uratuje nas kochać teraz muszę za ciebie nikt nie zabierze mocy którą w sobie mam nauczę cię żyć jak kochać i śnić jak cieszyć się dniem nocą prowadzić cię chcę bo miłość nie rzecz i nie przychodzi sam nam będę wierzyć że ty nie spóźnisz się w moim sercu miejsce jest ja czekam na znak kiedy gotowy będziesz już dla ciebie zrobię co tylko chcesz nawet jeśli będzie to głupie i tylko nie wiem czy ktoś wie co znaczy to jeszcze jeden dzień muszę wierzyć że kiedyś wreszcie wszystko zrozumiesz i wtedy będziesz kochać zawsze tylko mnie ![]() Albo Friends - Siła Miłości miłość cię słyszy jeśli w nią wierzysz wybierz godzinę i dzień i zrób gdzieś w sercu choć trochę miejsca bądź czuły na każdy dźwięk miłość jest wielka twarda jak głaz lub delikatna jak kwiat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez Demri Czas edycji: 2008-09-23 o 08:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Raczkowanie
|
![]() East West Rockers - Kochaj Swoje Życie (kawałek)
Posłuchaj tego co mówią na ulicy, Jeden chłopak zgubił się, wylądował w kostnicy Wiec posłuchajcie mnie wszyscy twardzi zawodnicy Jeśli żyjesz bez miłości Twoje życie jest niczym Pamiętaj cokolwiek się stanie Ty nie poddawaj się i stan tu ze mną ramie w ramie Bo życie zawsze ma dla mnie najwyższe notowanie Jestem twardy jak skała, nic mnie nigdy nie złamie. Dostałeś szanse więc nie możesz zmarnować jej Zrozum to człowieku, a przetrwasz chwile złe Dostałeś szanse pamiętaj o tym, że musisz najpierw pokochać siebie aby innych kochać też.
![]() |
![]() |
#295 |
Raczkowanie
|
wszystkie teksty napisane przez Kurta Cobaina (NIRVANA)
działają na mnie jak hormony, są absolutnie genialne, ale przeciętny mieszkaniec tej planety ich nie zrozumie, bo do takiej sztuki trzeba mieć duszę fragment tłum. "Paper Cuts"/"Zacięcie papierem" Okna zamalowane czernią Którą zdrapałem paznokciami Widzę innych takich jak ja Dlaczego nie próbują uciec? Przyprowadzili kilku starszych Idą w moją stronę Przyszli ze światłami I zabrali moją rodzinę mogę jeszcze dorzucić Green Day 'jesus of suburbia', ponieważ tekst jest świetny (z teledyskiem polecam przesłuchać)
![]() |
#296 |
Raczkowanie
|
Natural Dread Killaz - Jedna Miłość
![]() Żyjemy tymi samymi marzeniami tymi samymi pragnieniami śnimy tymi samymi snami a między nami mur Czy to taka kolej rzeczy jeden drugiemu zło rzeczy ktoś robi coś a wokół tylko krytykantów chór Wrednie wytykane wady powodują zwady plączą się układy tworzą podziały i blokady zastanówmy się głęboko czy nie ma na to rady przecież stoimy po tej samej stronie barykady Zatem spójrz na tyle na ile daleko pozwala oko byś dojrzał człowieka stojącego obok ciebie w miłości w ludzkich sercach ostatnie nadzieje a kiedy widzę jak nawzajem ignorujemy siebie Bliźniemu podaj pomocna dłoń jak będzie w potrzebie uśmiechnij się choć może wydać ci się obcy Każdy z nas w trudnych chwilach potrzebuje pomocy kiedy niepewną ścieżką kroczy (...) Blisko a zarazem tak daleko społeczeństwo podzielone jak świat niejedną rzeką niby tacy sami obłąkani problemami dniami i nocami zapominamy że nie jesteśmy na tym świecie sami Zamknij oczy zalane łzami ukazują jak ludzie się traktują jadem jak gady na lewo i prawo plują mimo że życie bez litości daje w kość i jest zawiłe bądź przykładem zatem nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe
![]() |
![]() |
#297 |
Raczkowanie
|
Snow Patrol - Chasing Cars ![]() We'll do it all Everything On our own We don't need Anything Or anyone If I lay here If I just lay here Would you lie with me and just forget the world I don't quite know How to say How I feel Those three words, Are said too much They're not enough If I lay here If I just lay here Would you lie with me and just forget the world? Forget what we're told Before we get too old Show me a garden that's bursting into life Let's waste time Chasing cars Around our heads (In album version but not in music video) I need your grace To remind me To find my own If I lay here If I just lay here Would you lie with me and just forget the world? Forget what we're told Before we get too old Show me a garden that's bursting into life All that I am All that I ever was Is here in your perfect eyes There all I can see I don't know where Confused about how as well Just know that these things Will never change for us at all If I lay here If I just lay here Would you lie with me and just forget the world? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
Coma - zaprzepaszczone siły wielkiej armii świętych znaków
nikt jeszcze nie wie czy stare słońce zarysuje nowy dzień blaszany huk próbuje dostać się przez szyby, w miękki sen na ulicy wrzeszczą psy herbata wzniosła krzyk, u sąsiada ani jedna droga nie prowadzi mnie z powrotem w noc i niby wszystko jest tak jak powinno być za chwile zbudzi mnie szary świt tylko dlaczego ja z takim nieludzkim strachem nie potrafię żyć trudno to zrozumieć lecz nic nie daje siły by żyć jakaś misterna część w konstrukcji zdarzeń pękła chciałem zreperować świat a oto widzę, że sam jestem jednym z tych cholernych drani i świń szeroka droga nie była moja jasna siła utracona oto dlaczego tak nisko upada kto nie wypełnił swego czasu w pokorze oto dlaczego tak się obawiam że za minutę trzeba będzie wstawać i żyć zaprzepaszczone siły wielkiej armii świętych znaków niepożądane myśli klęska wiary fale strachu z nieodwracalnym skutkiem burzą trwały, senny azyl i oto trzeba będzie dumnym krokiem iść bez twarzy w kolejny dzień, w kolejny dzień...
![]() |
![]() |
#300 |
Zadomowienie
|
Happysad - Długa droga w dół
Tak często Cię widzę Choć tak rzadko spotykam Smaku Twego nie znam Choć tak często Cię mam na końcu języka Jeśli u mnie zasypiasz To tylko w kącie mojej głowy Jeśli ubrana To tylko do połowy A kiedy już Cię prawie znam I łapie Cię za rękę by imię Twoje zgadnąć Potykam się na sznurowadle Bo Ty tak pięknie pachniesz Kiedy przechodzisz pod oknem Śmiejesz się w głos Nie obchodzi Cię to Czy ustoję czy upadnę Bo Ty tak pięknie pachniesz Kiedy przechodzisz pod oknem Śmiejesz się w głos Nie obchodzi Cię to Czy ustoję czy upadnę O utopienie totalne Niewiasty nosisz imię Ile Cię trzeba dotknąć razy żeby się człowiek poparzył? Ale tak żeby już więcej ani razu Żeby już więcej za nic Żeby już więcej nie miał odwagi No ile razy?! O utopienie totalne Niewiasty nosisz imię Ile Cię trzeba dotknąć razy żeby się człowiek poparzył? No ale tak żeby już więcej ani razu Żeby już więcej za nic Żeby już więcej nie miał odwagi No ile razy?! Razy, razy, razy, razy, razy...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.