|
|||||||
| Notka |
|
| Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ploty,plotki,ploteczki ....filtromaniaczek i nie tylko:D czII
włoskie małżeństwo - to pewnie takie ogniste, ja jestem własnie w takim związku.... bardzo się kochamy.. ale spięcia są rzeczywiscie "ogniste" i gdyby ktoś nas widział jak się kłócimy.. to nie sadzę zeby uwierzył że jesteśmy parą, ale to nic..po pół godziny znów jestesmy gruchające gołąbki
![]() Contax my podobnie jak ty.. szybki związek. W kwietniu sie poznaliśmy a w pażdzierniku zamieszkaliśmy razem Z jednej strony super. od razu widzi człowiek jaka jest ta druga osoba w życiu codziennym, a z drugiej strony "docieranie się" które zazwyczaj ptzebiega stopnipwo na spotkaniach.. dostaje takiego powera przez wspólne mieszkanie, ze spięcia są jak solidne wyładowania elektryczne
|
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1713 |
|
Zadomowienie
|
Ła, to chyba my reprezentujemy takie "włoskie małżeństwo".. z jednej strony są tego ogromne plusy - co ma być powiedziane, jest powiedziane od razu.. i w zasadzie natychmiast przepraszamy siebie nawzajem. Chociaż przyznam, że więcej procent Włoszki mam w sobie ja niż mój TŻ Włocha... czasem mi wstyd ..
![]() Wracając do tematu - Ash - co ma być, to będzie. Nie róbcie nic na siłę, czas pokaże, czy jesteście sobie pisani, czy powinniście jednak pójść różnymi drogami.
|
#1714 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i jak w przypadku justyce, ja jestem bardziej Włoszką, niż TŻ Włochem ![]() Cytat:
Od tego czasu były też różne zawirowania. Jestem duch niespokojny i potrafię się znudzić sielanką ![]() Już ze trzy razy zrywaliśmy (burzliwy związek ) ... na 1-2 dni. Więcej nie mogliśby bez siebie wytrzymać ze świadomością, że od teraz mamy być oddzielnie ![]() No a teraz mu coś walnęło :/ Do tego teraz, kiedy zauważyłam, że pewne rzeczy, które go we mnie denerwowaly, zaczęły się zmieniać ![]() No ale mam nadzieję, że wszystko będzie jeszcze ok i będziemy mieli okazję nacieszyć się zmianami (mam nadzięję, że nie tylko tymi, które zachodzą we mnie), lepiej się dogadywać i docierać. |
||
|
|
|
#1715 |
|
Rozeznanie
|
Ash napewno wszystko sie ulozy
wydaje mi sie (choc nie mam zabardzo doswiadczenia w takich zwiazkach), ze swoje trzeba przejsc (tak jak we wszystkim) jakby wszystko bylo pieknie, latwo to by bylo tak nienaturalnie i poprostu nudno. wszystko jest tak jak ma byc i napewno bedzie dobrze kiedys uczylismy sie na polski cos o powinowactwie dusz- ze roamtycy uwazali,ze dusze sa dla siebie przeznaczone przez Boga jeszcze przed urodzeniem i ludzie moga im na swiecie przeszkadzac byc ze soba ale oni i taks ie wkoncu odnajda wiec jesli to to co ma byc juz do konca zycia i to TEN wlasciwy to napewno do siebie wrocicie I tego Ci zycze
|
#1716 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeszcze raz Wam wszystkim bardzo dziękuję za podnoszenie na duchu. Bardzo mi pomagacie. Strasznie głupio i niezręcznie się czuję, pisząc w necie o swoich problemach - zawsze starałam się nie wkraczać na takie tematy, ale naprawdę dużo mi lepiej. No między innymi też po rozmowie z nim, ale przykłady Kate i Contax nastawiły mnie jeszcze bardziej optymistycznie. |
|
|
|
|
#1717 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ash, bądź dobrej myśli, żywicie do siebie uczucie i Wasz zwiazek był długi - to o czymś świadczy |
|
|
|
|
#1718 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuję i Tobie Shad za wsparcie. Naprawde jesteście wszystkie bardzo kochane. Dziękuję, że poświęcacie tyle uwagi mojej "niedoli" ![]() Związek niby długi, ale w sumie, to zleciało tak szybko. Pamiętam dokładnie jak się poznaliśmy, jak było super.... ale się rozmarzyłam... a teraz - 4 lata minęły jak z bicza strzelił i jest poważny kryzys, który strasznie boli. kurcze, w sumie znam osoby, ktore bez sentymentów rozstały się po 3,4,5 latach... P.S.Słodki masz avatarek
|
|
|
|
|
#1719 |
|
Zadomowienie
|
Ash... Jesli pisane jest Wam byc razem, to i tak bedziecie - bez wzgledu na wszystko.
Ja tez jestem bardzo swiezo po kolejnym rozstaniu z TZ. I to tez jest milosc, ale bardzo toksyczna. Teraz zbieram w sobie duzo sily, zeby moc zapomniec. Nie mozemy byc razem. Koniec kropka. I a propos kosmetycznych poszukiwan: dzisiaj dlugo, dlugo ogladalam polki w aptece, zeby kupic cos lagodnego, nawilzajacego i odzywczego. I trafilam na kremik Vitella Zn: krem witaminowy (wit. E i A) z cynkiem i wapniem.mPierwszy raz spotkalam sie z taka firma. Zachecil mnie sklad: petrolatum, mineral oil, zinc oxide, calcium carbonate, tocopheryl acetate, retinyl acetate Wlasnie wysmarowalam nim buzke, w mig zlagodzil wszelkie podraznienia. Zapchac, raczej tez nie zapcha, chyba ze witaminka E bedzie niedobra... Aha, kremik mial przyjemna dosc cene 20 zl. Po paru myciach zelem Effaclar, wracam znow pokornie do Rosaliaca. Moja twarz jest ostatnio hiperwrazliwa. Avenke dzieciaczka upolowalam w Euroaptece. Maja tam caly asortyment avenek...
|
|
|
|
#1720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ash - czym jest 3 miesiące przerwy przy tych wszystkich latach jakie mnie jeszcze u boku TŻ - ta czekają, czy choćby tych, które mam za sobą. ![]() A tu macie coś ładnego do pooglądania ![]() http://www.jasonhawkes.com/index.jsp Edytowane przez Kate30 Czas edycji: 2006-12-09 o 07:33 |
|
|
|
|
#1721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale jak wspomniałam, jestem w gorącej wodzie kąpana i i tak nie kontaktujac sie z nim i czekać to w ogole do mnie niepodobne. Ale o dziwo na razie, jakoś daję radę. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1722 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A tak przy okazji, agniesko - powinnaś dostać lanie za przysłanie mi wtedy próbki Rodrigueza Uzależniłam się.
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze jestem tak zniesmaczona, że aż muszę się z Wami tym podzielić.
Od dawna wiadomo, że pracownicy niektórych aptek zamiast rozdawać bezpłatne próbki klientom obdzielają nimi siebie, znajomych, a potem często handlują nimi na Allegro, ale żeby apteka oficjalnie handlowała takimi próbkami tego jeszcze nie widziałam http://www.allegro.pl/item147510831_...orm_30_ml.html Skandal! Co o tym myślicie? |
|
|
|
#1724 |
|
Zadomowienie
|
rzeczywiście chyba na głowe upadli :/
na innej aukcji sprzedają tę maseczkę za 7,29zł, a tutaj dorzucili kilka próbek, które są BEZPŁATNE i nie można ich sprzedawać- cena wzrosła do 46,99zł
|
|
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
zuzka wszysto co sprzedają na podanej przeze mnie aukcji to bezpłatne próbki, zarówno te w tubkach jak i w saszetkach:
* 6 tubek po 5 ml ACTIVE C * ACTIVE C XL saszetka 1.5 ml * ACTIVE C krem pod oczy saszetka 1.5 ml Sprzedają je za 46,99 !!! |
|
|
|
#1726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ash, jak sama widzisz nieraz warto sie poswiecic. Efekty beda niewspolmiernie wieksze do poniesionych kosztow. |
|
|
|
|
#1727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem,co przezywasz-sama bylam w podobnej sytuacji,jednak w moim przypadku po wielu roznych perypetiach powiedzialam STOP,poniewaz w ktoryms momencie zwiazek zaczal robic sie toksyczny i coraz trudniej bylo ze soba zyc.Wiele mnie kosztowalo zakonczenie tamtego etapu zycia i zreszta nadal gdzies we mnie On ma swoje miejsce,wiem ze to przeszlosc i zostanie za mna....ale wspomnienia nadal maja swoja barwe. Ash ![]() Cytat:
wg mnie to niedopuszczalne ale widac,ze zycie swoje a my swoje.Jedyna rada to taka,by omijac akucje ten apteki.
|
|
#1728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1731 |
|
Zadomowienie
|
może ja jestem jakaś nie kumata ale nie mogę znaleźć adresu do tego l'oreala
co prawda wyskakuje mi "kontakt" ale który tu wybrać?
|
|
|
|
#1732 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() kurcze,no to juz jest przesada!! potem nie ma w aptece zadnej probki, ciekawe czemu?? szczerze mowiac to mnie to troche zszokowalo!!! dla mnie przerazajace jest to ze na aukcji jest napisane ze przedmiotem jest ta maseczka, ktora notabene kosztuje w aptece ok. 8zl a nie 50, a oni zrobili z tego taka przykrywke do sprzedazy probek!!! no masakra!!
|
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1734 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1735 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ul. Daniszewska 4, 03-230 Warszawa Żerań; tel. 022 614 55 80
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1738 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
Sa tutaj fanki Wisha lub Pure Wisha?
Najpierw myslalam zeby zaopatrzyc sie w Pure Wisha ale lubie wszelkie killerowate perfumy a Wish to EDP-duzo trwalszy niz PW EDT,no i mam dylemat tymbardziej,ze roznosci posrod flakonow u mnie nie brakuje![]() Ostatnio zmieniaja mi sie upodobania,wielbionego Angela wydalam bez zalu-juz patrzec na niego nie moglam,nie mowiac o uzywaniu; czarny kamyczek DK wywolywal we mnie bole migrenowe i tez poszedl sobie daleko a Neonatura Cocon ktorej nie cierpialam teraz jest lekiem na cale zlo i wzielam jak wariatka dwa flakony bo realizowalam zamowienie i byla pozycja 2 w cenie 1....
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ze słodkości ostatnio tylko Insolence - ale raczej za tę cudowną pudrowość go kocham. Lola L Podobnie nie pojmuję zachwytu wizażanek produktem, który dla mnie jest totalnym niewypałem - jogurtowy mus do ciała milky coś tam Bielendy - fuj, ale o gustach jak wiadomo..... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biochemia kosmetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.

Z jednej strony super. od razu widzi człowiek jaka jest ta druga osoba w życiu codziennym, a z drugiej strony "docieranie się" które zazwyczaj ptzebiega stopnipwo na spotkaniach.. dostaje takiego powera przez wspólne mieszkanie, ze spięcia są jak solidne wyładowania elektryczne

co prawda wyskakuje mi "kontakt" ale który tu wybrać?