Rossmann cz. XXX - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-09-10, 21:47   #3421
hihihi
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XXX

Namówiłam Tż, żeby założył konto i obkupiliśmy się, nie chce mi się na siebie kilku kont zakładać. Już i tak nie mam gdzie trzymać tych zapasów 😂
Nie wiem czemu mi się przekręca zdjęcie.
IMG_20170910_195625.jpg

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy

Edytowane przez hihihi
Czas edycji: 2017-09-10 o 21:48
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-10, 22:19   #3422
chochliczka2
Raczkowanie

po ile lacalut?
chochliczka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-10, 22:33   #3423
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aprilrain Pokaż wiadomość
Cały czas zastanawiam się dlaczego przy promocji na kolorówkę/zapachy są takie dzikie tłumy, a przy promocji na pielęgnację i higienę sklep jest prawie pusty. Przecież tych drugich produktów zużywamy znacznie więcej niż makijażu.
Wg mnie makijaż i perfumy to taki zbytek, nie konieczność, więc tu jak najwięcej osób chce dorwać coś z promocji. No i połowa ceny flakonu perfum czy drogiego tuszu to nie połowa ceny żelu pod prysznic czy deo, które są dość tanie i można je dostać w wielu miejscach. Zainteresowanie kolorówką zawsze duże, na wątku siedziało ponad 100 osób nawet aczkolwiek na ulicy, aż tak wielu miłośniczek makijażu nie widzę
Na higienę nie ma więc sensu, aż tak się rzucać, bo aż tak droga nie jest, poza tym zapasy zajmują więcej miejsca niż kolorówka

Co do higieny to najgorzej jest wśród osób starszych i osób o niskim statusie społecznym. Starsi serio albo nie czują, bo mają tak zaburzony węch, albo nie mają sił się myć, albo tak wodę oszczędzają. Albo wszystko powyższe. Biedniejsze osoby to można się domyślić jakie są powody zaniedbania.

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
Moja mama aż mi dziękowała, ze jej jednak zrobiłam to zamówienie online, jak szła odebrać do sklepu to mówiła, ze kolejki takie że by pewnie z 40 minut stała do samej kasy
Takie rzeczy to ja widziałam w SP na dniach lifestyle, ale u mnie dużo Rossków to też nie ma takiej kumulacji w sklepach. Jak z poprzedniej promo z balsamami odbierałam zamówienie to pustawo wręcz było

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
Niestety higiena w Polsce kuleje, mimo ze i tak jest lepiej niż kiedyś. Mało tego jest to artykuł z któregoś Skarbu
Polacy nie idą pod prysznic rano bo przecież myli się wieczorem. Nie myja się tez pod prysznicem codziennie. Nasz naród nadal myśli ze jak użyje perfum/dezodorantu to sprawa jest załatwiania. Tak samo z myciem włosów, nie każdy myje codziennie a ile jest osób które widzimy z łojem na głowie.
Polacy nie są czyścioszkami, a twarz wymalowana być musi
Także nie zgadzam się ze na kolorowke są większe tłumy bo są to rzeczy drogie i można na więcej sobie pozwolić jak jest promo. Na kolorowce mam zawsze budżet ustalony wcześniej i kupuje na zapas. Ale bardziej cieszą mnie promo na deo bo to idzie jak woda u mnie.
Zgadzam się gdyby było promo na pranie jak Boga kocham byłabym pierwszym klientem o 7 rano

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Tak w ostatnim Skarbie był raport. Część osób pewnie żyje w przekonaniu, że "częste mycie skraca życie."

Co do włosów to nie każdy musi być codziennie i nie każdy powinien, to jest bardzo indywidualna kwestia.

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Napisane przez chochliczka2 Pokaż wiadomość
po ile lacalut?
Szybciej będzie jak sobie sprawdzisz na stronie, albo w apce.
Make4Up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-10, 22:39   #3424
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Make4Up Pokaż wiadomość
Wg mnie makijaż i perfumy to taki zbytek, nie konieczność, więc tu jak najwięcej osób chce dorwać coś z promocji. No i połowa ceny flakonu perfum czy drogiego tuszu to nie połowa ceny żelu pod prysznic czy deo, które są dość tanie i można je dostać w wielu miejscach. Zainteresowanie kolorówką zawsze duże, na wątku siedziało ponad 100 osób nawet aczkolwiek na ulicy, aż tak wielu miłośniczek makijażu nie widzę
Na higienę nie ma więc sensu, aż tak się rzucać, bo aż tak droga nie jest, poza tym zapasy zajmują więcej miejsca niż kolorówka

Co do higieny to najgorzej jest wśród osób starszych i osób o niskim statusie społecznym. Starsi serio albo nie czują, bo mają tak zaburzony węch, albo nie mają sił się myć, albo tak wodę oszczędzają. Albo wszystko powyższe. Biedniejsze osoby to można się domyślić jakie są powody zaniedbania.

Takie rzeczy to ja widziałam w SP na dniach lifestyle, ale u mnie dużo Rossków to też nie ma takiej kumulacji w sklepach. Jak z poprzedniej promo z balsamami odbierałam zamówienie to pustawo wręcz było

Tak w ostatnim Skarbie był raport. Część osób pewnie żyje w przekonaniu, że "częste mycie skraca życie."

Co do włosów to nie każdy musi być codziennie i nie każdy powinien, to jest bardzo indywidualna kwestia.

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Szybciej będzie jak sobie sprawdzisz na stronie, albo w apce.
w małym Przemyślu są chyba 3 rossmanny, ten był w galerii. Mama wychodząc z kina stwierdziła, że galeria wręcz pusta, wszyscy w rossku

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-11, 07:12   #3425
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
w małym Przemyślu są chyba 3 rossmanny, ten był w galerii. Mama wychodząc z kina stwierdziła, że galeria wręcz pusta, wszyscy w rossku
Są trzy są 😄

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-11, 08:41   #3426
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aprilrain Pokaż wiadomość
Cały czas zastanawiam się dlaczego przy promocji na kolorówkę/zapachy są takie dzikie tłumy, a przy promocji na pielęgnację i higienę sklep jest prawie pusty. Przecież tych drugich produktów zużywamy znacznie więcej niż makijażu.
[1=14fcb71dd2ad29d848b6ea7 7d463aca2a179b601;7702054 6]Mnie też. To w sumie dziwne i smutne, że kobiety na pierwszym miejscu stawiają kolorowe i pachnące rzeczy, które się zmyją/ulotnią/znikną i nie wpływają jakoś specjalnie na kondycję skóry, ba, mogą zaszkodzić(mnie na przykład uczula dużo perfum i kolorówki), a nie jest dla nich ważniejsze dbanie o zdrowie skóry i jej wytworów typu włosy czy paznokcie. Takie jest moje zdanie.

Mam zamiar jutro/pojutrze kupić antyperspiranty i jestem pewna tego, że je dostanę, bo jak są promocje na pielęgnację i higienę to u mnie jest pusto i spokojnie, można spokojnie sobie kupić to co się chce. Ale przy promocji na kolorówkę u mnie w pierwszy dzień wszystko się rozchodzi, zostają rozbabrane testery i kosmetyki tak zmacane, że szok(w szafach, pomadki i pielęgnacja paznokci jakoś tak brania nie ma). Zawsze są dzikie tłumy i przepychanki do szaf, głównie to młode kobiety i nastolatki

Tak w ogóle to może mi ktoś powiedzieć czy kulka Isany Med ma datę ważności mierzoną określonym czasem od otworzenia opakowania czy jest to konkretny dzień? Planuję właśnie taką kulkę, ale nie będę jej używać codziennie, a tylko wtedy gdy moja skóra będzie podrażniona i zastanawiam się ile mogę ją trzymać.[/QUOTE]

Eeee To, że higiena u niektórych kuleje, a to, że podczas promocji na higienę nie ma szaleństw, to dwie zupełnie różne rzeczy. Choćby rozdawali żele pod prysznic za darmo, to i tak niektórzy się nie umyją Dla mnie higiena jest priorytetem, czymś totalnie nieodłącznym (dziwię się, że muszę to tłumaczyć ) i jeżeli coś się kończy, to po prostu biorę to z półki. Jeżeli jestem na zakupach "do domu", spożywczych, to bez względu na to, gdzie je robię (Biedronka, Lidl, Kaufland, Auchan itd...), chwycę pastę do zębów czy cokolwiek innego, jeżeli wiem, że zaraz obecna dobiegnie końca. Nie jest w promocji? Trudno, potrzebuję i już, nie zastanawiam się nad tym. Na tę promocję się nie rzuciłam bo NIE jest dla mnie korzystna. Gdyby było -49% na minimum dwa produkty, na pewno wzięłabym coś na zapas. A jeżeli mam kombinować, czy drogi płyn z tańszą pastą będzie mi się opłacać, czy nie, to ja dziękuję Rozbijać rachunków też nie chcę, bo nie potrzebuję aż tyle. Tym bardziej, że nie mam dzieci, jesteśmy sami z mężem, więc zużycie pasty do zębów czy płynu do płukania jest mniejsze niż w kilkuosobowej rodzinie. Z kolei antyperspirantów mam zapas (4 sztuki + dwa w użyciu), żeli pod prysznic też (5 sztuk + jeden świeżo napoczęty). A to wszystko na siebie samą, bo mąż ma swoje, męskie zapachy.

Z kolorówką to coś innego - mam kilka zachcianek, które jeżeli poczekają miesiąc czy dwa, to nic się nie stanie. Nie będę brać teraz, w cenie regularnej, bo po co, skoro mogę wziąć na -49%. A jeżeli nie wejdzie na -49% lub nie dostanę towaru (braki lub zmacane egzemplarze), to też nic się nie stanie, albo kupię gdzieś indziej, albo nawet wcale

To kwestia priorytetów - rzeczy niezbędne kupuje się na bieżąco, bez względu na to, czy jest w promocji, czy nie. Bo potrzebne. A większość osób ma jakieś większe lub mniejsze zachcianki, które nie są niezbędne, więc mogą poczekać do promo I wtedy każdy się rzuca

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Mam tak samo. Co do wlosow to mam cienkie, przetluszczajace sie i niestety zmuszona jestem myc je codziennie.

Ja również A jeszcze mam włosy do talii, dlatego wzięłam 7 odżywek do włosów na -49%
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-11, 08:52   #3427
a_g_a_t_a
Zadomowienie

Zalogowałam się na nie swoim telefonie do aplikacji, mam ten numer karty, ale nie potrafię odszukać go na koncie, gdy loguję się przez internet, a podobno jest taka możliwość. Mogę gdzieś to znaleźć?
Stary 2017-09-11, 09:21   #3428
vivik
Raczkowanie

Macie do polecenia jakiś płyn do płukania ust łagodny, taki który nie wyżera śluzówki w buzi ? )
vivik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-11, 09:38   #3429
gasolina84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a_g_a_t_a Pokaż wiadomość
Zalogowałam się na nie swoim telefonie do aplikacji, mam ten numer karty, ale nie potrafię odszukać go na koncie, gdy loguję się przez internet, a podobno jest taka możliwość. Mogę gdzieś to znaleźć?
Nr karty jest w dolnym lewym rogu

10 przykazań żywieniowych

"Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller

silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
gasolina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-11, 09:46   #3430
kosmetyko
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Make4Up Pokaż wiadomość
Biedniejsze osoby to można się domyślić jakie są powody zaniedbania.
No jakie? Nie każdy musi uskuteczniać kąpiele w wannie pełnej wody z płynem o zapachu fiołków... Wystarczy mydło za złotówkę i miska w krytycznych sytuacjach, serio. Najtańsza pasta do zębów markecie to też kwestia 3 zł...

Rozumiem osoby chore (starsze czy młodsze) - nie zawsze są w stanie się umyć bez pomocy albo mimo mycia pachną średnio. Dlatego też mnie bardzo irytuje oceniania z góry człowieka 'bo śmierdzi'. Jak wiem, że człowiek śmierdzi bo się nie myje z własnej woli to jest brudasem ale wrzucanie wszystkich do jednego wora jest dla mnie chamstwem.
kosmetyko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-11, 09:56   #3431
anekania
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kosmetyko Pokaż wiadomość
Rozumiem osoby chore (starsze czy młodsze) - nie zawsze są w stanie się umyć bez pomocy albo mimo mycia pachną średnio. Dlatego też mnie bardzo irytuje oceniania z góry człowieka 'bo śmierdzi'. Jak wiem, że człowiek śmierdzi bo się nie myje z własnej woli to jest brudasem ale wrzucanie wszystkich do jednego wora jest dla mnie chamstwem.

Myśle ze nikt nie mówi tu o ludziach chorych, tylko cały czas piszemy o ludziach umaluje się ale mam Olej na głowie. Chorych nikt nie tyka.

Stary 2017-09-11, 09:57   #3432
a_g_a_t_a
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gasolina84 Pokaż wiadomość
Nr karty jest w dolnym lewym rogu
Jasna ch..., ja to chyba ślepa jestem, wczoraj się zalogowałam z aplikacji, może online jeszcze tego nie widać?
Stary 2017-09-11, 10:05   #3433
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a_g_a_t_a Pokaż wiadomość
Jasna ch..., ja to chyba ślepa jestem, wczoraj się zalogowałam z aplikacji, może online jeszcze tego nie widać?
Numer karty widać tylko na telefonie. Online przez przeglądarkę/internet/laptopa tego nie widać.
Stary 2017-09-11, 10:24   #3434
kasia6713
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety higiena w Polsce kuleje, mimo ze i tak jest lepiej niż kiedyś. Mało tego jest to artykuł z któregoś Skarbu
Polacy nie idą pod prysznic rano bo przecież myli się wieczorem. Nie myja się tez pod prysznicem codziennie. Nasz naród nadal myśli ze jak użyje perfum/dezodorantu to sprawa jest załatwiania. Tak samo z myciem włosów, nie każdy myje codziennie a ile jest osób które widzimy z łojem na głowie.
Polacy nie są czyścioszkami, a twarz wymalowana być musi
Także nie zgadzam się ze na kolorowke są większe tłumy bo są to rzeczy drogie i można na więcej sobie pozwolić jak jest promo. Na kolorowce mam zawsze budżet ustalony wcześniej i kupuje na zapas. Ale bardziej cieszą mnie promo na deo bo to idzie jak woda u mnie.
Zgadzam się gdyby było promo na pranie jak Boga kocham byłabym pierwszym klientem o 7 rano

kurcze...
nie dbam o higienę, bo nie myje włosów codziennie i biorę prysznic codziennie wieczorem a nie rano
do tego jeszcze robię sobie makijaż codziennie
Stary 2017-09-11, 10:27   #3435
julietta83
Zakorzenienie

nie skorzystam z obecnej promocji, bo:
- 4 pasty dwie osoby zużywałyby pewnie miesiącami (przy szczoteczce elektrycznej niewiele tego idzie),
- płynów do płukania używamy sporadycznie, ja nie mogę znieść smaku nawet tych najłagodniejszych,
- żeli używamy niemal wyłącznie z yves rocher, w rossmanie niewiele jest produktów bez sls, którego moja skóra nie znosi, nawet mąż używa tych owocowo-ziołowych czy waniliowego z przyjemnością, olejki rossmanowe do mycia mają bht i inne świństwa (zresztą teraz, jak jestem w ciąży, myję się najczęściej płynem do higieny intymnej z Sylveco, bo drażnią mnie zapachy),
- jedynym antyperspirantem w użyciu jest bloker, ja używam go raz na 3-4 tygodnie

myślę, że więcej osób by skorzystało z promocji, gdyby była zniżka procentowa na dowolną liczbę produktów, nawet to -40%
wydaje mi się, że ludzie nie mają za bardzo czasu ani ochoty na kombinowanie przy półkach, jak kupić najkorzystniejszy zestaw...
wśród moich znajomych, rodziny rzadko ktoś robi zapasy
julietta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-11, 10:31   #3436
kasia6713
Zakorzenienie

chyba zacznę robić powoli przygotowania do kolorówki, chociaż dużo zapasów zostało mi jeszcze z poprzedniej akcji

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Napisane przez julietta83 Pokaż wiadomość
nie skorzystam z obecnej promocji, bo:
- 4 pasty dwie osoby zużywałyby pewnie miesiącami (przy szczoteczce elektrycznej niewiele tego idzie),
- płynów do płukania używamy sporadycznie, ja nie mogę znieść smaku nawet tych najłagodniejszych,
- żeli używamy niemal wyłącznie z yves rocher, w rossmanie niewiele jest produktów bez sls, którego moja skóra nie znosi, nawet mąż używa tych owocowo-ziołowych czy waniliowego z przyjemnością, olejki rossmanowe do mycia mają bht i inne świństwa (zresztą teraz, jak jestem w ciąży, myję się najczęściej płynem do higieny intymnej z Sylveco, bo drażnią mnie zapachy),
- jedynym antyperspirantem w użyciu jest bloker, ja używam go raz na 3-4 tygodnie

myślę, że więcej osób by skorzystało z promocji, gdyby była zniżka procentowa na dowolną liczbę produktów, nawet to -40%
wydaje mi się, że ludzie nie mają za bardzo czasu ani ochoty na kombinowanie przy półkach, jak kupić najkorzystniejszy zestaw...
wśród moich znajomych, rodziny rzadko ktoś robi zapasy
ja niestety (albo stety) należę do tych osób, które nie wyobrażają sobie nieużycia płynu do płukania jamy ustnej i nitki dentystycznej. Mam wrażenie, że bez tego mam po prostu niedomyte zęby
Stary 2017-09-11, 10:35   #3437
madziaa2809
Zakorzenienie

Ja musze przejrzeć swoje zapasy, ale raczej tym razem mało co skorzystam z kolorowki. Ostatnio poszalalam. Może kupię puder z dr Ireny Eris, bo już mam swój rok chociaż mam wrażenie, że jest super wydajny, bo nadal go mam dość dużo. Tusze do rzęs mam, podkład mam, może dokupie z maybelline fit me jedynie
madziaa2809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-11, 10:39   #3438
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia6713 Pokaż wiadomość
kurcze...
nie dbam o higienę, bo nie myje włosów codziennie i biorę prysznic codziennie wieczorem a nie rano
Jesteśmy brudasy

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-11, 10:48   #3439
a_g_a_t_a
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Numer karty widać tylko na telefonie. Online przez przeglądarkę/internet/laptopa tego nie widać.
Dzięki, każdy mówi coś innego Kobietki w Rosku to już w ogóle.
Stary 2017-09-11, 10:50   #3440
14fcb71dd2ad29d848b6ea77d463aca2a179b601
Konto usunięte

Cytat:
Myśle ze nikt nie mówi tu o ludziach chorych, tylko cały czas piszemy o ludziach umaluje się ale mam Olej na głowie. Chorych nikt nie tyka.

Właśnie.
Znam taką jedną, która zawsze chodzi z obrzydliwie tłustymi strąkami na głowie i nie widzi w tym nic złego. Raz nam nawet powiedziała z zadowoleniem, że włosy myje ze dwa razy w tygodniu, aby jej się farba nie wypłukiwała.
Ja rozumiem mycie włosów rzadziej jak się nie przetłuszczają zbytnio, sama bym chciała myć co dwa dni, ale nie mogę, bo bardzo się przetłuszczają i zaraz mnie głowa swędzi.
Ja nie rozumiem jak ludzie potrafią chodzić ze smalcem na głowie.

Fakt, ludzie kupią żel pod prysznic czy antyperspirant tak czy siak, w każdej chwili, ale uważam, że z takich promocji warto korzystać, bo to rzeczy, które na pewno zużyjemy. I mnie trochę dziwi, że kobiety mniej korzystają z takich promocji na kosmetyki, które służą dbaniu o skórę i higienę.
14fcb71dd2ad29d848b6ea77d463aca2a179b601 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-11, 10:51   #3441
BlueSunshine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia6713 Pokaż wiadomość
kurcze...
Mam tak samooo jak Ty + jakbym myła codziennie włosy, to chyba zostałby mi z nich wiór. +60cm codziennie myć i suszyć (nie suszę suszarką tylko schną same) a nie ma dnia, żeby ktoś się nie zapytał czy nie są doczepiane/sztuczne bo są śliczne. Ale tradycyjnie wizażanki fugi szczoteczką codziennie czyszczące na kolanach po kilka godzin wiedzą lepiej
Stary 2017-09-11, 10:57   #3442
anekania
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlueSunshine Pokaż wiadomość
Mam tak samooo jak Ty + jakbym myła codziennie włosy, to chyba zostałby mi z nich wiór. +60cm codziennie myć i suszyć (nie suszę suszarką tylko schną same) a nie ma dnia, żeby ktoś się nie zapytał czy nie są doczepiane/sztuczne bo są śliczne. Ale tradycyjnie wizażanki fugi szczoteczką codziennie czyszczące na kolanach po kilka godzin wiedzą lepiej

Tradycyjne wizażanki to nie wytrzymają jak kogoś nie obraza.
Nie obraziłam nikogo , nie napisałam ze jest brudasem itp. Napisałam ze odnoszę się do artykułu. Fugi tez nie czyszczę szczoteczka ale widzę koleżanka wprawiona skoro takie pomysły przedstawia.
Włosy powinny być świeże, mam koleżankę z mega długimi która codziennie myła tylko grzywkę a resztę co kilka dni i świeżo wyglądała.

Stary 2017-09-11, 11:11   #3443
kamila1011
Wtajemniczenie

Cena na do widzenia:
Maybelline, Super Stay 24h podkład (13,09 zł) i puder (12,59 zł)

Maybelline, Affinitone Mineral, podkład (13,39 zł)

kamila1011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-11, 11:15   #3444
anekania
Zakorzenienie

Jeszcze kredki do oczu strugane po 4.19zl i szminki po 9zl

Stary 2017-09-11, 11:20   #3445
gornek
Zakorzenienie

I cienie do powiek z Maybelline tez sa w CND. Ja czekam az mi pralka sie wypierze i dziecko obudzi to idę po jeden podkład.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-11, 11:22   #3446
anekania
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
I cienie do powiek z Maybelline tez sa w CND. Ja czekam az mi pralka sie wypierze i dziecko obudzi to idę po jeden podkład.

Tez czekam aż pralka wypierze i idę

Stary 2017-09-11, 11:34   #3447
14fcb71dd2ad29d848b6ea77d463aca2a179b601
Konto usunięte

Cytat:
Jeszcze kredki do oczu strugane po 4.19zl i szminki po 9zl

Jakie?
14fcb71dd2ad29d848b6ea77d463aca2a179b601 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-11, 11:37   #3448
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Affinitone w CND?

Naprawde, poruszenie tematu higieny na wizazu zawsze prowadzi do wojny😜. Ja nie zauwazylam, zeby ktos kogos obraził. Nie ma co sie burzyć.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-11, 11:38   #3449
gornek
Zakorzenienie

http://www.rossmann.pl/Produkt/Maybe...-g,326425,7160
http://www.rossmann.pl/Produkt/Maybe...-g,344222,7173

gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-11, 11:49   #3450
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości