|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXX
Podobno kolorówka -49% ma być od 10.10, anyway - u Was też nigdzie nie ma toreb z "Andrzej Rysuje"?
![]() Były w CND, już od dłuższego czasu nie ma
💒 30.07.2021 Edytowane przez punk666girl Czas edycji: 2017-09-12 o 13:30 |
|
|
|
#3482 |
|
Raczkowanie
|
Ja biore prysznic obowiązkowo 2 razy dziennie, nigdy rano nie wyjdę z domu bez tego.Codziennie myję włosy, dlatego promocja na deo i żele pod prysznic bardzo mi się przydała
A ludzie śmierdzą strasznie, a do tego niektorzy mysla,ze ja ksie umyja i na to załoza przepocone ubranie to tego nie czuc. Nie wystarczy sie myc,trzeba tez ubrania prac... Dzis w Rossmanie wkurzyły mnie małolaty, które pryskały dezodoranty i otwierały zele pod prysznic i wachały..Zwrócilam im uwage ale jak do scciany... |
|
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
Tez otwieram żele i wącham... jestem zła klientka wiem, maja ze mną utrapienie. Ale jak niby inaczej mam poznać zapach?
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#3484 |
|
Raczkowanie
|
kupić, a jak nie pasuje to mozna komus oddac. Dezodoranty tez pryskasz? Poźniej jak ktos kupuje taki deo pierwszy z brzegu, moze byc tak ze nawet polowe ma wypryskana przez takie zachowania.
|
|
|
|
#3485 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3486 |
|
TU i TAM
|
ja deo nie pryskam nigdy, na poprzedniej promocji zwrocilam babce uwage to jeszcze nie na mnie wydarla, a pozniej polowa opakowac nie ma wiekoszosci zawartosci wiec slabo ale np plyn do pluania ubran wacham zawsze, nie widze w tym nic zlego, zapach przez to nie wywietrzeje a ja chce wiedziec jak cos takiego pachnie
|
|
|
|
#3487 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie rzuciłam się na tą promocję, nie dlatego, że myje sie rzadko, ale większość mojej higieny to Yves Rocher, który ma w sklepie testery nawet żeli do mycia. Kupiłam 4 pasty do zębów. Czasem mogłybyście sie powstrzymać od tego jadu. Wyobraźcie sobie, że są ludzie, którzy nie mają co jeść, a mając do wyboru czy mam pachnieć czy być głodna to chyba wybór jest oczywisty. Przynajmniej dla mnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam, ze wącham żele i tylko je płyny do płukania tkanin rownież. Żadnego innego produktu nie otwieram. I nie widzę w tym nic złego, ze wącham żel czy płyn
![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#3489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(tak też twierdzi moja babcia) a było samo szare mydło nie przesadzajmy, że kostka mydła to majątek
|
|
#3490 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chciałam wam zwrócić uwagę, że oprócz osób, które nic ze swym smrodem nie robią ( a wiem ile ich jest bo korzystam często z komunikacji miejskiej ) są ludzie którzy nie mają wolnej złotówki na mydło. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3491 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A opowieść mojej mamy jak w młodości z mydła zrobiły jej się wszy na głowie słyszałam parę razy
|
||
|
|
|
#3493 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy któraś z Was przynajmniej na dłoni testowała podklad mineralny sypki Loringe z Rossmana? Jestem ich bardzo ciekawa, ale nie wiem ile tam odcieni producent oferuje, a myślę, że na promocje -49% na makijaż może się zaopatrzę w coś mineralnego. Nie miałam czasu się bliżej zapoznać.
|
|
|
|
#3494 |
|
Zadomowienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;77040486]Ja mam włosy do talii, różne pasma wykazywały różny pomiar (63-68 cm) i myję je codziennie, po prostu mam taką potrzebę. A są gładkie i błyszczące
[/QUOTE]Spisz z mokrymi? Nie boisz się, że się połamią i zniszczą? Ja suszę włosy, bo inaczej kilka godzin schnięcia, a mam krótsze od twoich dużo takie za łopatki i to chyba niestety ich długość maksymalna. I tez tylko po odrostach widzę czy rosną, bo są kręcone, nie tak dziko, ale to trochę utrudnia mi wzrokowo ocenę. Stosujesz może coś ciekawego na porost? Zazdroszczę takiej długości. Tak jeszcze do past do zębów, polecam wam miesiąc z białą perłą, ale tą dla palaczy...naprawdę widać efekt już po kilku myciach, nawet na zębach ładnych, sporo daje. Teraz też wzięłam na tej promocji. Tylko jak ktoś ma słabsze szkliwo to ostrożnie
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem po co takie wpadanie ze skrajności w skrajność. Nikt tu nie czepia się ludzi chorych/ ułomnych / niepełnosprawnych / skrajnie biednych / bezdomnych itd. Każda z nas a na pewno ja odnoszę się do ludzi którzy maja zdrowe ręce , nogi, stać ich na mydło / żel pod prysznic / dezodorant / szampon - maja stabilna sytuacje materialna i nie stoją przed wyborem chleb czy mydło. Na prawdę nie wpadajmy w skrajności i ich nie oceniajmy.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, tyle lat już żyje a nigdy nie trafiłam na wywąchany żel pod prysznic czy płyn do płukania
oczywiście tez wącham, nic innego nie otwieram żeby nie było
|
|
|
|
#3497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
13102_7.jpg
Używa ktoś tych maszynek ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3499 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czy skorzystam z tej promocji. 2+2 przy tak zróżnicowanych produktach jest raczej nieopłacalne, chyba że robi się zapasy
a później znów inna promocja i szafa pełna. Ogólnie przy regularnych cenach mam wrażenie, że przepłacam
|
|
|
|
#3500 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie byłoby całej tej dyskusji gdyby nie Twoja krytyka, ale zawsze musi znaleźć się ktoś kto lubi się chwalić swoją czystością. To nie jest wątek odpowiedni do takich uwag. Wracając do Rossmanna, słyszałam od Pani sprzedawczyni, że o północy aktualizuje się system online i dlatego przy zamówieniach internetowych niektóre dostępne przed północą kosmetyki stają się niedostępne po północy. Nie wiem ile w tym prawdy, może zweryfikują to wizażanki pracujące w Rossmannie |
|
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
Też nie skorzystam z tej promocji. Żeli pod prysznic mam kilka w zapasie przy okazji jakichś innych promocji więc nie będę brała na siłę. Zwłaszcza, że podczas ostatniej promocji 2+2 przekombinowałam i w rezultacie w ogóle mi się nie opłaciła. Gdyby to jeszcze było np 40% to pewnie bym coś kupiła a tak to nie.
|
|
|
|
#3502 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
. Dezodoranty przy sprawdzaniu się po prostu zużywają, więc to co innego.
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2017-09-12 o 18:50 |
|
|
|
|
#3503 | ||
|
TU i TAM
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie my zle wachamy zele i płyny Jeszcze ktoś pewnie od tego otwierania uczelenia dostanie... Ja nie mam komu oddawac żeli bo przyjaciółka i mama maja podobny gust do mojego. Nie wyobrażam sobie dac zelu pod prysznic jakieś koleżance. W ogóle wiecie jaki termin maja zele? 30 miesięcy od otwarcia. Kupiłam dwa podkłady. Oczywiście oba brudne... Co tam, że były testery Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3505 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moje włosy dużo gorzej reagują na suszarkę niż spanie w wilgotnych włosach. Do snu spinam je trzema frotkami. Zdjęcie w załączniku, chyba mają się całkiem nieźle Nie stosuję niczego na porost, po prostu rzadko obcinam końcówki (a bardzo o nie dbam, więc wcale nie są rozdwojone) Tak sobie zapuszczałam, zapuszczałam no i są
|
|
|
|
|
#3506 | ||
|
Recenzentka Miesiąca - Luty 2017
|
Cytat:
Cytat:
). Mało wydajne- szybko się tępią.
|
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3508 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczyny za radę, by sprawdzić te podkłady czytnikiem. Faktycznie są po 13.09 zł
Ale nawet pani kasjerka nie wiedziała, że są one po tyle i dopytywała się czy są w tej cenie też inne odcienie.
|
|
|
|
#3509 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja kupiłam peeling Evree, o ten: http://www.rossmann.pl/Produkt/Evree...-2,406901,7025
bez wcześniejszego powąchania. Użyłam tylko raz i wylądował w śmietniku. Nie byłam w stanie znieść jego zapachu
|
|
|
|
#3510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze w rossku i w biedronie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:36.

(tak też twierdzi moja babcia) a było samo szare mydło
nie przesadzajmy, że kostka mydła to majątek 

tp
Jeszcze ktoś pewnie od tego otwierania uczelenia dostanie... Ja nie mam komu oddawac żeli bo przyjaciółka i mama maja podobny gust do mojego. Nie wyobrażam sobie dac zelu pod prysznic jakieś koleżance. W ogóle wiecie jaki termin maja zele? 30 miesięcy od otwarcia.
Tak sobie zapuszczałam, zapuszczałam no i są